Herkku-puhelin
Yöllä rangaistaan
Nightlight

Olin kävelemässä kotiin paikallisen yhtyeen keikalta, kun huomasin tutun näköisen tytön kävelemässä edelläni.

Olit pukeutunut lyhyehköön hameeseen, korkeakorkoisiin saappaisiin. Yläruumista verhosi kyllin paljastava paita, joka kuitenkin jätti sinut vielä arvuuttelemaan mitä sen alta löytyisi, sekä tiukka vyötärökorsetti joka nosti hänen rintansa houkuttelevasti ylös. Hiuksesi olit pistänyt kahdelle saparoa muistuttavalle poninhännälle.

Olimme jutelleet muutamia kertoja baarissa sekä keikoilla joilla olimme kumpikin olleet, joten oletin sinunkin olleen tämän iltaisella keikalla ja ajattelin että sinusta voisi saada juttuseuraa kotimatkalle, joten nostin askelteni tahtia saadakseni sinut kiinni.

- Moi, hieno keikka, eikö ollutkin?, sanoin kun olin melkein tavoittanut sinut.

Et vastannut, joten tartuin sinua olkapäästä, pelästyttäen sinut pahanpäiväisesti. Käännyit nopeasti huitaisten käsilaukullasi minua kohden, lähes osuen päähäni kun otin askeleen taaksepäin väistääkseni. Otit kuulokkeet pois korviltasi kun tajusit tuntevasi minut.

- Sori, en kuullut sun tulevan, ja tiedät kyllä miten pelottavaa se on kun joku tulee ja tarttuu sinuun takaapäin, etenkin näin yöllä!, sanoit.

- Juu, tiedänhän minä. Anteeksi siitä, muttet vastannut kun koitin tervehtiä, selitin sinulle.

Aloimme juttelemaan keikasta ja musiikista noin yleensäkin kun kävelimme yhtä matkaa kotejamme kohden. Olimme saavuttaneet jo yli puolimatkan kohti minun kämppääni, kun kysyin josko haluaisit tulla luokseni illalla soittaneen bändin vielä julkaisematonta levyä, jonka olin saanut bändissä soittavalta kaveriltani.

Epäröit hetken, mutta sanoin että ei siinä mitään jollet halua tulla, kysyin vain koska tiesin sinunkin pitävän bändistä, ja minulla on vielä muutama ylimääräinen olutkin jääkaapissa. Kävelimme hiljaisuudessa tovin, kunnes yhtäkkiä totesit tulevasi luokseni sittenkin, ei kello nyt niin paljoa vielä ollut kuitenkaan.

--

Saavuimme luokseni ja menimme hissillä viidenteen kerrokseen. Avasin oven, päästäen sinut sisälle ensin.

Sytytin muutamia valoja ja otin kenkäni pois päästäkseni etsimään levyä jota olin luvannut soittaa sinulle sillä välin kun otit pois korkeakorkoisia bootsejasi, joiden kengännauhojen avaamiseen tuntui menevän pieni ikuisuus. Ottaessasi kenkiäsi pois, minulle jäi hyvää aikaa pistää uusi levy soimaan ja hakea jääkaapista kummallekin kylmä olut.

Pahoittelin kämpässäni vallitsevaa kaaosta, mutta sanoit sen olevan ok, et itsekkään ollut mikään siivousintoilija. Katselit ympärillesi kämpässäni, olithan siellä ensi kertaa, ja huomasit nurkassa lojuvat kettingit ja rannekahleet.

- Pitänyt hauskaakin viime aikoina, kysyit virnistäen.

- Heh, en sentään, ne on vieläkin lattialla viime halloweenista, ei mulla vaan ole oikein paikkaa mihin säilöä niitä sen paremminkaan, vastasin.

Pistin musiikkia hieman kovemmalle ja istuin alas, nojasin taakse ja avasin olueni, pyytäen sinuakin istumaan ja ottamaan toisen jääkaapista hakemistani oluista.

Olimme kuunnelleet jo hyvänmatkaa albumia kun menin ikkunaan tupakalle. Otit tilaisuudesta kiinni ja valtasit tuolini ja koneeni, menit lukemaan bändin nettisivuilta uutisia.

Kun tulin takaisin tupakalta, tulin tuolisi taakse ja nojasin sen selkänojaan. Vilkaisit minuun mutta jatkoit sitten netissä pyörimistä.

Katselin jonkin aikaa olkasi yli mitä netistä luit, ja yhtäkkiä nappasin kätesi kiinni ranteista, pakottaen ne tuolin selkänojan taakse ilman että sinulla oli mitään mahdollisuutta rimpuilla.

Painauduin vasten käsiäsi ja pidin toisella kädellä pienistä ranteistasi kiinni jottet saisi vapautettua itseäsi, ja toisella kädellä peitin suusi.

- Älä edes ajatteli kirkuvasi tai tekeväsi muuta typerää, ja sinulle ei käy kuinkaan, kuiskasin huulet miltei koskettaen korvalehteäsi jotta varmasti tuntisit kuuman hengitykseni.

Nostin sinut tuolista ja raahasin sinua sänkyä kohden. Nappasin matkalta mukaan rannekahleet ja lukitsin kätesi selkäsi taakse, tiukalle jottet varmasti saisi niitä auki.

Käänsin sinut ympäri ja suutelin huuliasi vaatimasti, mutta pidit huulesi tiukasti suljettuina, antaen minun maistaa vain suolaisia kyyneleitäsi jotka olivat levittäneet silmämeikkisi.

Otin rannekahleista riippuvan kettingin käteeni ja vedin sen jalkojesi välistä, varmistaen että varmasti tuntisit sen painautuvan pilluasi vasten ohuiden stringiesi läpi - lyhyt hameesi ei ollut lähellekään tarpeeksi pitkä piilottamaan niitä enää.

Avasin hieman kettingin keskivaiheilla olevaa lenkkiä ja pujotin pääsi siitä läpi, minulla olisi mahdollisuus vetää ketjun päästä ja antaa ketjun kuristaa sinua.

Vedin ketjusta ja katsoin kuinka sen lenkit kiristyivät kaulaasi vasten - katselin kun taistelit saadaksesi ilmaa hetken, kunnes löysäsin kettinkiä.

Haukoit ilmaa kun vedin sinut takaisin minua vasten, tällä kertaa suukottaen sinua vain varoen huulille.

Aloin suutelemaan yhä vaativammin ja vaativammin, ja tällä kertaa vastasit suudelmaani - ensin vain heikosti, mutta koko ajan intohimoisemmin, jopa epätoivoisesti. Hymyilin mielessäni.

Vastahakoisesti vedin itseni pois suudelmista ja katsoin sinua kunnolla.

Kyyneleet olivat levittäneet silmämeikkisi pitkin naamaasi, paitasi oli repeytynyt jossain vaiheessa ja roikkui nyt vain vyötärökorsettisi varassa, paljastaen toisen rintasi. En ollut ikinä nähnyt sinua näin kauniina.

Vedin sinut ketjusta takaisin luokseni, tällä kertaa varoen kuitenkin ettei lenkki kiristyisi ja kuristaisi sinua. Painoin yhden lyhyen suudelman huulillesi ennen kuin työnsin sinut alas polvillesi eteeni. Avasin vyönsolkeni ja vedin sekä housuni että bokserini alas - huomasin pienen henkäisyn kun näit sen seisovan edessäsi, virnistin mielessäni.

- Tiedät kyllä mitä tehdä, sanoin.

Nielaisit hermostuneesti, ja nyökkäsit liikkuen hieman lähemmäksi. Nuolit pitkin vartta yhdellä pitkällä nuolaisulla, painaen hellän suudelman sen päähän ennen kuin avasit huulesi ja päästit minut suuhusi.

Pyöritit kieltäsi terskan ympäri, kutitellen sen herkkää alaosaa ja aloit ottamaan minua syvemmälle. Otin pian kiinni poninhännistäsi ja pidin päätäsi paikoillaan, alkaen hitaasti naimaan suutasi. Tiesit täydellisesti mitä tehdä, imien samalla kun liikuin ulos ja takaisin sisään, syvemmälle joka kerta. Yökkäsit vähän kun työnnyin liian syvään, mutta muutit asentoasi hieman jotta koko pituuteni mahtuisi sisään, ohi suusi kurkkuun - kukaan ei ollut aiemmin pystynyt tekemään sitä kanssani.

Vedin hiuksistasi voimakkaasti ja aloin naimaan suutasi yhä kovemmin ja syvemmälle, yökit muutamia kertoja välillä ja huomasin kyynelten juoksevan alas poskillesi suljetuista silmistäsi.

Ennen kuin olin liian lähellä, vedin itseni ulos suustani. Haukoit ilmaa ja yskit muutaman kerran, yrittäen saada hengityksesi tasaantumaan, ennen kuin vedin sinut ylös ja kaadoin sinut mahallesi pöydälle, levittäen jalkasi ja työntäen lyhyen hameesi ylös. Revin stringisi jalastasi rajusti, heikon kankaan antaessa helposti periksi.

Olit märkä! Sinun vasta-ajeltu tussusi suorastaan valui nesteitäsi - olit nauttinut tuosta kaikesta, huomasin yllätyksekseni.

- Mitäs mitäs, et kai vain nauti tästä?, kysyin samalla läimäyttäen lujasti peppuasi.

- K..k..kyllä, vikisit kun käteni osui sinuun jättäen punaisen jäljen takamuksellesi.

Levitin jalkojasi lisää ja painoin terskani vasten pilluasi, työntyen sisään koko pituudelta yhdellä kovalla työnnöllä, saaden sinut haukkomaan henkeä.

Tartuin kiinni lanteisiisi ja aloin liikkumaan - lähes ulos ja sitten takaisin sisälle koko mitalla rajusti, saaden sinut voihkimaan nautinnosta ja kivusta. Otin otteen pitkistä hiuksistasi ja vedin kovaa, pakottaen pääsi ylös, ja tartuin toisella kädellä toiseen rintaasi. Vedin yhä kovempaa hiuksista joka työnnöllä, puristin nänniäsi sormieni väliin kovempaa ja kovempaa kun lähestyin huippuani.

Päästin hiuksesi vapaaksi ja tartuin toiseenkin rintaan vapautuneella kädellä samalla kuin työnsin viimeiset rajout, hallitsemattomat työnnöt syvälle. Puristin rintojasi kovaa kun syöksin spermani syvälle sisääsi ja lysähdin makaamaan päällesi, hengittäen raskaasti.

Hengitykseni rauhoituttua vetäydyin ulos sisältäsi ja avasin ketjusi. Menin makoilemaan sängylle ja katsoin sinuun - sinun sotkeutuneita meikkejäsi joiden läpi virtasi kyynelten muodostamia polkuja, muutamia ruhjeita kaulallasi ketjusta, repeytynyttä paitaasi joka nyt paljasti molemmat kauniista rinnoistasi, litimärkää pilluasi joka valui meidän kummankin nesteitä, ja hymyilin enkä sanonut sanaakaan.

Katsoit minuun ja annoit kovan avarin poskelleni, mutta suutelit intohimoisesti heti perään ja ryömit kainalooni nyyhkyttäen hiljaa, mutta hymyillen samalla ennen kuin vaivuit unten maille.

--

Pahoittelen mikäli teksti ei ollut kyllin sujuvaa, olen kirjoittanut alkuperäistekstin englanniksi joka on mielestäni huomattavasti kauniimpi ja sujuvampi kieli kuin äidinkieleni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute