Herkku-puhelin
Dominan käsittelyssä
alistettu

Tämä tarina on totta!

Olin joskus ehdottanut vaimolleni että voisimme kokeilla alistus leikkejä, mutta vaimoni Kirsi ei oikein syttynyt ajatukselle. Kunnes eräänä päivänä hän kertoi sopineensa erään dominan kanssa että minä menisin hänen käsittelyynsä. Kirsi oli sopinut kaiken jo valmiiksi, minun pitää vain totella Valtiattaren käskyjä.

Kirsi ilmoitti että huomenna minun pitää olla tasan kello 18.00 sovitussa osoitteessa tai jos myöhästyn niin siitä seuraa rangaistus.

Kello oli tasan kuusi kun soitin ovikelloa. Hetken kuluttua kuulin kun joku lähestyi ovea. Oven avasi todella seksikäs isorintainen blondi. Astuin hieman pelokkaana sisään. "Olet puolituntia myöhässä" ilmoitti valtiatar. "Siitä seuraa rangaistus". "Miten niin myöhässä", yritin sopertaa. "Me sovimme Kirsin kanssa että tulet 17.30!". "Minulle kerrottiin että tasan 18.00"... "Myöhässä olet!".

"Vaatteet pois ja polvillesi kurja orja!". Tein työtä käskettyä. Valtiattareni laittoi minulle kaulapannan johon oli kiinnitetty talutushihna. Talutushihnasta vetämällä hän kertoi että minun piti kontata hänen perässään. Saavuimme "kidutuskammioon" jossa oli kaikenlaisia välineitä. Käteni ja jalkani kahlittiin. Olin nelinkontin lattialla. "Vaimosi Kirsi kertoi minulle että sinusta pitää tehdä narttu, mutta ennen sitä saat vähän katsella".

Valtiattareni istui sohvalle eteeni ja otti esiin dildon, jota alkoi hitaasti työntämään pilluunsa. Tyydytettyään dildolla itseään aikansa hän käski avaamaan suuni, johon työnsi dildon puhdistettavaksi. Seuraavaksi näin miten domina sitoi yllensä vyödildon, ja tuli eteeni. "Suu auki ja näytä miten huora imee kyrpää!" Avasin varovasti suutani ja samassa "kyrpä" painui nieluuni. "Ime kunnolla liukkaaksi sillä kohta saat sen perseeseesi!". Kauhistuin ajatusta ja mielessä kävi perua koko touhu, mutta en olisi kestänyt Kirsin vittuilua.

Valtiatar siirtyi taakseni. Onneksi hän otti liukuvoidetta millä rasvasi reikäni. Hitaasti mutta määrätietoisesti hän alkoi työntyä sisääni, kunnes viimein oli kokonaan sisälläni. Sattui aivan saatanasti, kyyneleet valuivat pitkin poskiani. Sitten hän alkoi nussia persettäni kiihtyvällä tahdilla. Aikansa naituaan hän alkoi hitaasti vetäytyä suolestani. Siirtyi taas eteeni ja työnsi "kyrvän" suuhuni. Yökötti kun paskalta haiseva ja maistuva dildo oli suussa. Ajattelin ettei tämän pahempaa voisi enää olla. Mutta kuinka väärässä olinkaan.

"Konttaa perässä! Koska olit myöhässä niin saat rangaistuksen!". Hän kiskoi talutushinasta ja lähdin seuraamaan. Saavuimme pesuhuoneeseen. "Selällesi tuohon lattialle!". "Saat hieman kosteanpuoleisen rangaistuksen". Ei helvetti toi muijahan on ihan hullu. Tottelin kuitenkin hieman vastahakoisesti, ja asettauduin selälleen. Valtiatar kyykistyi naamani päälle. "Suu auki ja nielet sitten kaiken mitä tulee!". Samassa näin miten kusta alkoi hitaasti tippua tippa kerrallaan koko ajan nopeutuen yhtenäiseksi virraksi. Aluksi oli helppo niellä mutta sitten sitä alkoi tulla sellaisella paineella. Luulin tukehtuvani. Silmät ja nenä ja joka paikka oli kusessa. En enää nähnyt mitään. Suu oli täynnä kusta kun tunsin miten sinne läsähti jotain muutakin. Ei vittu nyt se vielä paskoikin suuhuni. Käänsin pääni sivuun ja syljin suutani tyhjäksi minkä ehdin. Lopulta ulosteet loppuivat ja sain luvan peseytyä.

Suihkusta tultuani puin vaatteeni ja poistuin. Oven raosta sanoin vielä "vitun hullu ämmä". Kun saavuin kotiin Kirsi oli heti ovella vastassa kyselemässä miten oli mennyt. "Oliko kivaa olla vessana kun olit myöhässä?" kysyi vaimoni. Se olikin ollut vaimon järjestämä juttu.

Mitä sitten tapahtui onkin jo ihan toinen juttu! Siitä sitten lisää ehkä joskus. Riippuu palautteiden määrästä!

PS: vaimo antaa minut naisten ja parien käyttöön!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute