Herkku-puhelin
Anne yllätti
jussi perjantai

Katselin kotona telkkaria ja odottelin vaimoani töistä. Havahduin ovikellon soittoon ja nousin katsomaan kuka häiritsee perjantai-iltaani. Avasin oven ja näin vaimoni Annen viekas ilme kasvoillaan. Vaimoni kysyi onko herra tilannut seuralaisen illaksi? Nyökkäsin hämilläni ja katsoin kuinka hän astui eteiseen. Anne riisui pitkän takkinsa, jonka alta paljastui mustaan korsettiin, sukkanauhaliiveihin ja pitkiin nahkasaappaisiin pukeutunut kaunis huoramainen ”ammattilainen”.

Katselin vaimoani kiihottuneena, kun hän komensi tiukan sävyisesti ” Herra menee pesulle ja siirtyy sen jälkeen heti vatsalleen sängylle”.

Suoritin varmasti nopeimman suihkuni koskaan ja siirryin makuuhuoneeseen. Anne käski minun riisuutua ja siirtymään vatsalleen sängylle. Äkkiä tunsin kuinka hän tiputti öljyä selälleni.

Tunsin kuinka Annen kädet alkoivat liikkua reisieni sisäpinnalla ja pakaroillani. Kädet liikkuivat ammattitaitoisesti ja kyrpäni kovettui jo pelkästään ajatuksesta, että vaimoni oli pukeutunut korsettiin ja käyttäytyi kuin paraskin ammattihuora.

Hetken hierottuaan Anne käski minun kääntyä selälleen. Käännyin ja katsoin samalla Annen meikattuihin kasvoja. Kyrpäni sojotti kovana vatsallani ja suorastaan anoi kosketusta.

Anne kiusasi minua ja kertoi, että minun jälkeeni hänellä on tilaus polttariporukan luona ja sieltä saa paremman rahat ja isompaa kyrpää kuin kotona, joten jos herra haluat jotain se maksaa. Nyökkäsin ja sanoi, että sopii mikä vaan kunhan purat paineeni. Anne nauroi ja sanoi ”herra saa päivän erikoisen”.

Anne aloitti hieronnan rintalihaksistani ja siirtyi siitä vatsalihaksiini. Vatsaa hieroessaan hänen kätensä siirtyi ajoittain lantiolleni ja hipaisi kyrpääni juuri niin kiihottavan hellästi kuin vain voi. Vaimoni kädet siirtyivät hyväilemään reisiäni ja varsinkin niiden sisäpintaa lähestyen koko ajan pussejani. "Ota kyrpäni hoitoon pyysin”, mutta kiusoittelu vaan jatkui. Anne vain kiusasi lantiotani ja kosketteli minua.

Vihdoin tunsin, kuinka Annen öljyinen käsi otti kyrpäni sellaiseen hoitoon, jollaisesta en ollut osannut unelmoidakaan. Anne otti esiin kumisen kyrpärenkaan ja laittoi sen tiukasti munieni ja kaluni ympärille. Öljyiset kädet lypsivät kyrpääni useita minuutteja ja sen jälkeen puristettu käsi nousi tiukasti kyrpää pitkin ylös. Öljyinen, ammattilaisen käsi otti terskani käsittelyyn. Anne raapi paisunutta terskaani punaisilla kynsillään liikuttaen kynttä terskani pinnalla. Välillä rasvainen käsi liukui kyrpää pitkin hitaasti alas ja ylös kuin hitaasti pumpaten. Hitaasti sormet liukuivat rasvaisessa nyrkissä tiukasti vartta pitkin kyrpäni juureen asti. Annen sormet puristuivat kaluni juuren ympärille kuin renkaaksi ja hän piti hetken sitä puristusotteessaan kääntäen käsiä eri suuntiin kuin korkkiruuvissa. Kyrpäni paisui Annen käsittelyssä ja tuntui, että räjähdän. Hidas nautinnollinen slowhand jatkui useita minuutteja.

Yhtäkkiä Anne toi punaiset huulet kyrvälleni ja aloitti imemisen. Hän nuoli kyrpää sellaisella ”ammattilaistaidolla” jota ei todellakaan ole opittu pelkästään aviomiehen kyrpää hoitamalla. Samalla sormet liukuivat hitaasti kyrpääni pitkin ja lypsivät suun apuna kyrpääni.

Yllättäen tunsin öljytyn sormen liukuvan persereiälleni ja painuvan hitaasti sisääni. Toinen käsi ja tiukka suu liikkui terskani ympärillä. Nautinto oli käsittämätön ja laukesin Annen suuhun. Anne antoi sperman valua suustaan vatsalleni josta hän hymyillen pyyhki sperman pois ja sanoi ”Herralla on hyvä lypsettävä kyrpä”.

Makasin sängyllä voimattomana. Anne puki korsettinsa päälle pitkän takin ja hän sanoi palaavansa kun on saanut polttarikeikan hoidetuksi. Kuulin kuinka ovi paukahti kiinni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute