Herkku-puhelin
Annikan kuuma päivä! (Lue!)
.:-:Seksitypy:-:.

Päätin, että tänään harrastaisin elämäni parhaimman seksipäivän. Toni oli tulossa käymään ja siihen täytyi valmistautua. Katsoin kelloa ja kello näytti siten, että Toni oli tulossa 4 tunnin päästä. Päätin ottaa kaapistani sukkanauhat, stringit ja TODELLA avonaiset rintaliivit. Avasinkin väärän kaapin, ja esiin tuli kaikki seksileluni: Dildot, vibraattorit, tekokullit, vibradildot yms. Nappasin siitä vaaleanpunaisen vibradildon ja juoksin suihkuun. Vaatteet jäi kaappiin odottamaan.

Kävelin suihkuhuoneeseen ja laitoin hanan valumaan ja kastelin dildon. Dildo oli lähes 20 cm pitkä. Sellaista Toniltakin odotin, sillä olin töissä nähnyt Tonilla pullistuman sillä kohdalla, missä yleensä miehen vehje on.

Menin lattialle istumaan hanan sulkemisen jälkeen. Riisuin eroottisesti vaatteeni ja heitin kaikki ne pois. Suljin kaikki ikkunoiden sälekaihtimet ja laitoin puhelimen äänettömälle ja toiseen huoneeseen, ettei se häiritsisi. Kävin uudelleen istumaan ja huomasin alushousuja riisuessani pilluni olevan aivan märkä. Päätin että tämä on vasta alkua. Avasin jalat todella haaralleen ja laitoin ensin kylmän veden valumaan. Käänsin sitä koko ajan kuumemmalle ja kuumemmalle, kunnes se oli kuumimmalla asteella, mutta kuitenkaan ei sellaisella, että alapääni palaisi. Siirryin suihkun alle istuvilleen, ja laitoin vielä enemmän haarojani levälleen, että vesi saisi valua klitorikseeni. Se tuntui ihanalle, kun se vihdoin alkoi valua klitorikseen ja häpyhuulten juureen. "Ah", minä voihkaisin, kun kuuma tippa pääsi sisääni. Hieroin samalla kovaa ja runkkasin dildoa jo valmiiksi. Nuolin sitä, aivan kuin tekisin suuseksiä.

Dildon pää oli nyt märkä. Suljin suihkun ja kävin saunan lauteille istumaan. Dildo työntyi melkein väkisin sisääni ja voihkaisin, koska se tuntui niin ihanalle. Pilluni kostui enemmän ja enemmän, kun dildo työntyi sisääni. Aaah, se oli täydellinen nautinto, mutta Toni vielä enemmän!

Päätin, että Toni saisi tehdä loput ja heitin dildon pois saunan lauteiden alle. Käväisin suihkussa ettei läpensä tunkeva sperman haju täytä koko taloa. Istahdin sohvalle ja kello oli 12. Toni tulisi aivan millä hetkellä tahansa. Olin nyt alasti ja työnsin äkkiä kondomin sisääni. Työnsin sen lujaa, niin että ehkä vähän sattuikin. Ovikello soi. Kävelin ovelle.

"Oi, Toni", kuiskasin kun katsoin ovisilmästä kuka siellä oli. Avasin oven ja huomasin Tonin housujen taas pullottavan. Vedin Tonin kullineen sisään ja suljin oven. Toni tarttui kiinni rinnoistani ja suuteli nännejäni, että hän kuulisi ääneni. Voihkin kovaa. "Rakas, riisu ittesi", sanoin suutelun ja puristelun keskeltä. Toni nyökkäsi. Hieroin samalla alapäätäni. Se ei enää ollut märkä. Toni irrotti ja riisui vaatteensa. Hän hymyili minulle ja minä hänelle takaisin. "Sä oot varmaan mahtava tässä", sanoin Tonille. "Tää on mun eka kerta", Toni sanoi. Ihmettelin, sillä hän oli jo 20 vuotta, mutta eka kerta. Jaa, sama minulla, olin 19 ja eka kerta. Dildolla kyllä olen leikkinyt, mutta en oikealla.

Toni riisui farkut ja paidan. Tuon pyykkilautavatsa sokaisi silmäni, mutta tuijotin edelleen alushousujen pullistumaa. Toni vetäisi alushousut pois ja esiin työntyi yli 20 cm kulli. Se pompahti Tonin housuista kuin vieteri. Toni oli kiihottunut, selvästi. Katsoin sitä ja aloin hyväilemään sitä. Tein sille suuseksiä, samalla kun spermaa tulvi suuhuni. Toni silitti hiuksiani ja suuteli niitä. Kävimme sohvalle.

Toni tarttui kiinni rinnoistani toisella kädellään ja hyväili niitä. Toni työnsi myös kullinsa rintojeni väliin ja hinkkasi. Toni teki sitä kovempaa. Hän selvästi nautti siitä. Sitten oli Tonin kondomin laiton aika. Toni ojensi kondomin minulle ja asetin sen sitten Tonille. Kun kondomi oli laitettu, juttelimme hetken, miten tekisimme tämän päivän. Juttelun jälkeen siirryimme sohvalle päällekkäin.

Ensin Toni hieroi hieman klitoristani ja pilluani muutenkin. Sitten kävimme päällekkäin ja Toni työnsi vehkeensä sisääni. Se tuntui mahanpohjassa, sillä Tonin kulli oli niin pitkä. Hieroin rintojani samalla, koska Tonin penis tuntui oikein kovaa sisälläni. Voihkimme Tonin kanssa yhteen ääneen ja huusin Tonille: "Ei niin kovaa, se sattuu, lopeta", mutta Toni senkun jatkoi kovempaa ja kovempaa. Pilluani kiristi, kun Tonin suuri, pitkä ja paksu penis oli koko kahden tunnin ajan ollut sisälläni. Toni nautti ekasta kerrastaan, samoin kuin minä. Nyt tajusin, miksi kaikki haluavat tätä, tämä on ihanaa. Toni vetäisi nopeasti kullinsa pois ja emättimestäni alkoi vuotaa verta. Toni haki paperia kulli pystyssä keittiöstä ja kun hän palasi, spermaa roiskui suuhuni. Toni pyyhki veret pois ja hieroi hieman sormillaan alapäätäni. Toni vei pois verisen paperin ja minä nousin istumaan ja avasin television. Sieltä tuli kanavalta 69 seksikino, ja aloimme katsoa sitä. Se oli mahtava eka kerta.

Toni istui viereeni ja nojasin häneen. "Jatketaan joku toinen kerta?" Kysähdin Tonilta. "Tottakai!" Toni huudahti ja minä käännyin kyljelleni, tietenkin vahingossa alapää Tonin suuntaan ja Toni työnsi vaistomaisesti kaksi sormea sisääni. Sitten sormet lisääntyivät neljään ja sitten vielä koko käsi tunkeutui sisääni. Toni kokeili, milloin saisin orgasmin ja spermaa ruiskuaisi. Nyt. Toni tunsi sperman tulevan, ja minä vaikeroin ja käännyin mahalleni. Tonin kämmen oli saanut minut orgasmin partaalle ja nyt se tuli. Käännyskelin ja hankasin alapäätäni kuin hullu ja Toni hyväili samanaikaisesti rintojani. Hän repi nännejäni ja imi niitä vuoronperään. Voihkaisin ja käännyin mahalleen. Imin vielä hetken Tonin penistä, ja spermaa roiskusi kummastakin. Kasvomme olivat valkoiset lemmenhetkemme jälkeen, ja aloimme katsomaan vierekkäin telkkaria yhdessä.

The End, jatkuu joskus.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute