Herkku-puhelin
Deitti-löytö
vanhanaikainenNainen

Tapasin aikoinaan suuren deitti-sivuston kautta todella mukavan tuntuisen miehen ja aloimme seurustella hyvinkin perinteisellä tavalla.

Ensin vain kirjoittelimme toisillemme varmaan kuukauden ja sitten tapasimme torikahveilla ensimmäisen kerran.

Meitä yhdisti monikin asia; olimme molemmat jääneet yksin puolison kuoltua, työhömme kuului pitkät lomat, arvostimme molemmat perinteitä, kotia ja luontoa ja nautimme klassisesta musiikista. Torikahvien jälkeen kävimme kävelylenkeillä varmaan kuukauden ennen kuin Jukka kutsui minut kotiinsa käymään.

Koti oli kaunis ja kodikas suojelusenkelitauluineen ja kirjoja pursuvine hyllyineen. Kaikki oli kovin siistiä ja järjestyksessä. Jukka pyysi minua keittämään kahvit ja kattamaan pöydän ja istui katsomassa tekemistäni.

Vaikka kuinka olen täysin aikuinen ja elämääkin nähnyt, niin tunsin hänen katseensa vartalollani ja varsinkin isohkoilla rinnoillani ja minä punastuin. Painoin häpeissäni katseeni alaspäin ja toivoin, ettei Jukka olisi huomannut.

Joimme kahvia ensin puhumatta mitään hetkeen. Sitten Jukka kysyi, onko minulla ollut mitään intimisuhteita mieheni kuoleman jälkeen. Punaisena kuin paloauto vastasin totuudenmukaisesti, etten ollut koskaan ollut kenenkään muun kuin mieheni kanssa. En uskaltanut nostaa katsettani, jotenkin häpeilin kokemattomuuttani, mutta Jukka tuli lähemmäksi ja nosti leuastani pakottaen minut katsomaan suoraan hänen silmiinsä. En ymmärrä miksi, mutta hengitykseni kiihtyi ja tahtomatta ajatuksissani välähti kuva hänestä alastomana päälläni. Olin tyydyttänyt omat tarpeeni jo yksin yli 5 vuotta.

Jukka sanoi vakavana, että ymmärränhän minä varmasti, että hän tahtoo noudattaa perinteisiä arvoja varsinkin avioliitossaan. Se, olen aina minä, miehenä, joka päätän asiat, ymmärräthän? Oletko varma, että pystyt alistumaan naisen osaan täydellisesti? Minä en hyväksy mitään poikkeusta tässä asiassa.

Nyökkäsin hänen kätensä tukemana päätäni, mutten uskaltanut avata suutani. Näin että Jukan katse oli taas rinnoissani, joiden nännit jo näkyivät selvästi puseron pinnassa.

Sovimme siis, että olemme nyt kihloissa, sanoi Jukka äkkiseltään ja odotti taas, että nyökäytin päätäni.

Mielestäni nyt olisi paikallaan, että tutustumme lähemmin toisiimme. Minä tarvitsen täyden vahvistuksen ennen kuin otan vaimon. Tässä iässä en enää ole valmis kasvattamaan alusta lähtien ketään, sanoi Jukka ja suoraan sanoen en oikein ymmärtänyt, mitä hän tarkoitti, mutten kehdannut kysyäkään.

Hän nosti minut seisomaan ja veti kiinni itseensä ja suuteli minua ensin kevyesti otsalle, silmäkulmiini, poskiini, nenään ja lopulta tiukkaan ja määrätietoisesti suulle. Pitkän suudelman jälkeen huohotin hengästyneenä ja hämilläni en edes huomannut Jukan ohjanneen meidät makuuhuoneeseensa ennen kuin hän alkoi riisua puseroa päältäni. Kiihottuneena annoin kaiken tapahtua ja pian olin vain rintaliivit ja alushousut päälläni hänen edessään. Hän painoi minut makuulle ja tuli täysissä vaatteissa päälleni. Hänen kätensä puristelivat tiukasti rintojani ja lupasivat minulle pitkään kaipaamiani nautintoja. Hänen ahnas suunsa näykki nänniäni ja en voinut olla huokaamatta nautinnosta.

Jukka riisui nopeasti itsensä ja näin pikaisesti hänen melko kookkaan ja todella paksun kalunsa pomppaavan kalsareista ennen kuin hän syöksyi uudestaan päälleni. Nyt hän suorastaan riisti rintaliivini pois päältäni ja alkoi puristella niitä täysin ominaan. Varovasti hyväilin hänen selkäänsä ja olkapäitään, mutten kehdannut yrittää koskettaa hänen kaluaan.

Jalkani olivat olleet tähän asti tiukasti yhdessä hänen allaan, mutta sitten hän veti pikkarini alaspäin ja määrätietoisesti tunki jalkojeni väliin levittäen minut auki hänen eteensä.

Avaa silmäsi, Liisa, katso minua! Jukka komensi melko tiukkaan sävyyn ja totellessani näin hänen tuijottavan totisena ja tarkkaavaisena minua alastomana allaan. Nyt minä otan sinut, Liisa, hän sanoi ja työntyi hitaasti syvälle pilluuni yhdellä työnnöllä. Hän kävi kimppuuni moisella raivolla, että tunsin lähes halkeavani. Onneksi olin märkä ja valmis hänelle. Hän piteli käteni tiukasti sängylle painettuina ja kahlitsi kropallaan minut täysin liikkumattomaksi allaan. Hän puri nänniäni ja suuteli suulle painaen kielensä syvälle suuhuni. Ja hän pani.. hän puski edes takaisin sisään ja ulos kuin kuumeessa, huumeessa... ja pitkään.

Nautin .. ja en nauttinut. En muista, että koskaan aiemmin olisin tuntenut olevani niin pantavana. Tämä ei ollut rakastelua, vaan puhdasta panoa. Viimein Jukka karjahti ja lysähti päälleni lauenneena.

Hän makasi raskaasti huohottaen päälläni ja vieläkin puski penistään satunnaisesti sisälläni.

Liisa, sinä olet nyt tuleva vaimoni. Tulen pitämään sinusta täydellisesti huolta ja sinä tyydytät kaikki minun tarpeeni. Voimme sopia hääpäivän mahdollisimman pian. Paras on että muutat välittömästi tänne asumaan. Minä rakastan sinua, Liisa.

Sekaisin päästäni ja kaikesta en saanut mitään selvää ulos suustani kunnes Jukka taas pakotti minut katsomaan silmiinsä. Olen aina ollut arka ja ujo muutenkin ja nyt alastomana yhdynnän jälkeen en voinut muuta kuin sanoa ’kyllä’.

Lepäsimme hetken vierekkäin sängyllä mutta kohta Jukan kädet eksyivät taas rinnoilleni ja siitä alas pilluuni.

Oih, kuinka ihana tuntea sinun olevan täynnä minun spermaani. Liisa, minä otan sinut uudestaan samantien, sanoi Jukka ja käänsi minut taas selälleni ja alleen. Nyt hän nosti jalkani ylös olkapäilleen ja työnsi puolikovan kalunsa märkään pilluuni. Joka työnnöllä rintani hytkähtivät ja Jukka selvästi kiihottui aina enemmän ja enemmän. Pian tunsin hänen kalunsa kovana ja vaativana kyntävän syvällä sisälläni. Jukka tuntui jaksavan ikuisuuksia. Välillä hän käänsi minut kontalleni ja työntyi takaapäin sisääni. Viimein tässä asennossa tunsin oman orgasmini lähestyvän ja lopulta tulin niin täydellisesti, etten voinut päästämättä nautinnon ääniäni.

Yllätyksekseni Jukka lätkäisi silloin minua melko kovaa pepulle ja kuiskasi vihaisesti korvaani ’tästä saat rangaistuksen, minun vaimoni ei saa nauttia kuin huora seksistä’. Nopeasti hän käänsi minut syliinsä siten että peppuni oli paljaana hänen sylissään ja alkoi antaa minulle kunnon läpsäytyksiä pepulle. Lyönnit sattuivat ja huusin jo ääneen kun hän painoi peukalonsa klitoristani vasten ja antoi minulle räjähtävän orgasmin. Vapisin kauttaaltaan hänen sylissään. En muista koskaan kokeneeni niin syvää orgasmia. Mutta samassa Jukka jatkoi lyömistään ja tiesin peppuni olevan jo punaisempi kuin kasvoni aiemmin.

Jukka tyrkkäsi minut kontalleni sänkyä vasten ja työntyi takaapäin taas sisääni. Jokainen työntö sai minut vaikeroimaan kun kipunointi ja kuumotus arasta pepustani levisi koko kropalleni. Jukka painoi päätäni alaspäin ja sai oman orgasminsa taas karjahtaen.

Hetken rauhoittumisen jälkeen Jukka veti minut mukanaan suihkuun ja pesi minut huolellisesti joka puolelta, myös pillusta ja sen sisältä. Sitten hän suihkutti itsensä ja alkoi kuivata minua. Olin aika poissa tolaltani kaikesta ja varmaan en olisi oikein edes osannut tehdä mitään itse.

Jukka vei minut olohuoneeseen ja istuimme sohvalle. Alas istuessani älähdin kivusta, peppuni oli niin arka. Jukka veti minut makuulle siten että pääni oli hänen sylissään. Meillä oli vain pyyhkeet päällä ja tunsin hänen kalunsa edelleen puolikovana pääni alla.

Kyllä sinusta hyvä vaimo tulee, Liisa. Olet oikein hyvää ainesta. Ymmärräthän, että minun täytyy myös saada rangaista sinua. Se on tärkeä osa minun tyydytystäni. Sinä tunnuit myös nauttivan tuosta rangaistuksen saamisesta vai mitä? Oletko koskaan haaveillut moisesta aiemmin? Kerrohan minulle fantasioistasi, joita sinulla täytyy olla paljonkin yksinäisten vuosien ajalta.

En minä kehtaa kertoa mitään fantasioitani. Ne nyt vaan ovat sellaisia, sanoi arasti. En ole koskaan puhunut tällaisia kenellekään. Eikä kukaan ole koskaan antanut minulle piiskaa.

Liisa-rakas, kihlattuni, tuleva vaimoni, minä en kysynyt että kehtaatko sinä kertoa, minä käskin sinua kertomaan jonkun fantasiasi. Ei ole sinun tehtäväsi arvioida, onko se sopivaa vai ei. Minä pidän nyt sinusta täydellisesti huolta ja päätän kokonaan sinun puolestasi. Joten kerropa nyt, oletko haaveillut saavasi pepulle aiemmin? Oletko haaveillut, että olisit sidottuna ja sinut otettaisiin seksuaalisesti? Kerropa nyt.

Painoin päätäni Jukan vatsaan ja myönsin haaveilleeni, että mies ottaisi minut täysin ja rajusti... ja pakottaisi minut tekemään kaikkea.. ja ottaisi uudestaan ja uudestaan...

Liisa, sinä siis haluat että sinut pakotetaan ja otetaan, jopa vähän vastoin tahtoasi. Käsitinkö oikein? Vastaa.

Kyllä, Jukka, sanoin ja tunsin kuinka Jukka otti niskastani kiinni ja avasi pyyhettään niin että hänen peniksensä tuli suuni eteen. Katsoin vähän pelokkaana Jukkaa kasvoihin ja hän hymyili ja sanoi, no niin, Liisa, otapa kaluni suuhusi. Nyt ja heti!

Avasin suuni ja tottelin. Arasti maistelin kalua joka puolelta. Katsoin taas Jukkaa kasvoihin, joka sanoi samantien että otapa se kokonaan suuhusi. Tottelin tai lähes tottelin, sillä lepoasennossakaan ei Jukan kalu mahtunut kokonaan suuhuni. Aika pitkälti silti sain sen ja lutkutin sitä parhaan kykyni mukaan. Jukka silitti päätäni ja jutteli koko ajan.

Kyllä olen pitkään etsinyt naista itselleni, mutta nyt näyttää siltä että olen viimein löytänyt sen oikean. Vaimoni tulee olla ennen kaikkea alamaiseni kaikessa ja valmis tyydyttämään minut aina niin halutessani. Minulla on varsin suuri libido ja kaipaan tyydytystä toisinaan useitakin kertoja päivässä. Minulle on myös turha sanoa ’ei’ sillä nautin suuresti rangaistuksien annosta ja mielikuvitukseni ansiosta ei moinenkaan ole koskaan tylsää.

Meidät vihittiin vain kuukausi tuon ’kihlauksemme’ jälkeen ja ehdimme nauttia aika monta hyvää ja seksintäytteistä vuotta kunnes Jukka yllättäen kuoli auto-onnettomuudessa. Joten minä olen taas yksin ja mietin, mikä deitti-sivusto sopisi minulle parhaiten. Vaikka olenkin jo 54-vuotias, ajattelen ja kaipaan seksiä päivittäin. Kaipaan kovasti Jukkaa, mutta tiedän että hän toivoisi minun löytävän uuden kaltaisensa miehen, joka pitäisi minusta täydellisesti huolta ja antaisi minun palvoa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute