Herkku-puhelin
Auringon oton jatko
Seksistä pitävä

Olimme vähän raukeita kovan rakastelun jäljiltä, mutta aloin lämmittää saunaa heti, kun se oli sellainen kertalämmitteinen ja kesti hyvän aikaa lämmitä ja hiipua.

Menin vihtaa tekemään lahden pohjukkaan ja sinne tuli hyvä savustetun kalan tuoksu. Sanoin vaimolle että hän voisi mennä kysymään myisikö naapuri meille kalaa. Vaimolla oli lyhyt toppi, hyvin avonainen joka puolelta, päällään niin että hyvän näköiset rinnat vilahtelivat paljaina sen alta. Lantiolle hän oli pyöräyttänyt pelkän minikietaisuhameen. Sanoin että kun menet tuossa asussa ei hinta varmaan ole korkea.

Naapuri Kauko tuli kuitenkin hetken päästä ja toi lämpölaukussa meille kaksi kuhaa. Kiittelimme kovasti ja sanoimme että keitetään uusia perunoita ja syödään heti, eikä Kaukolla ollut mitään sitä vastaan kun sanoin, että saunotaan sitten. Lähdin käymään saunalla ja tullessani huomasin kuinka ihastuneena Kauko katseli vaimoni herkullisia paikkoja tämän liikkuessa niin, että välillä vilahti koko rinta ja välillä kumartuessa koko vähäkarvainen herkkupillu.

Söimme ja saunoimme ja kun vaimo kävi alasti uimassa, Kauko kehui kuinka hyvän näköinen vaimo minulla on, ja minä sanoin että myös hyväntuntuinen. Hyvin vanhan miehen luonto kesti, en huomannut hänen kullinsa muuta kuin hieman vahvenevan vaimoani katsellessaan.

Kauko lähti siitä ja lupasimme palauttaa lämpölaukun. Seuraavana päivänä lähdin taas kaupungissa käymään ja vaimo oli mennyt laukkua palauttamaan, mutta kertokoon hän itse:

Menin Kaukon mökille ja siellä hän oli pihalla shortsisillaan ja sanoi että olipas mukava että sai seuraa, eikö miehesi tullut. Sanoin, että tämä meni taas kaupungissa käymään. Kauko haki sisältä pullon vanhaa Tallinnaa ja kaatoi hyvät pikarilliset ja kippasimme siinä Kaukon tuijottaessa asuani joka oli sama kuin eilenkin, hän sanoi että mennään nyt sisällekin katsomaan ja ohjasi minua liu'uttaen kättään koko ajan lyhyen hameeni alle.

Menimme makuuhuoneeseen asti ja istuin sänkyyn ja vedin hänen vetoketjunsa auki sanoen, että katsotaas mitä täällä on, mutta hän työnsi minut selälleni sänkyyn ja veti topin ja hameen pois, katseli vähän aikaa ihaillen ja sanoi että olen kuin jokin Milon Venuksen parannettu painos ja hän palvoo minua. Ja niin hän alkoi hiljaa hyväillä joka paikasta ja se tuntui mahtavalta kun hän alkoi suudella reisien sisäpintoja.

Olin jo aivan huumassa ja tahdoin häntä heti, mutta hän sanoi että olet piinannut minua monta kertaa ja eniten eilen niin että meinasi mehut lentää vielä vanhalta mieheltä, nyt on minun vuoroni. Ja niin hän jatkoi suutelua ja alkoi hiljaa nuolla auenneita pillun huulia kunnes rukoilin että nussi nyt jo, mutta hän vain jatkoi kiusaamista kunnes hipaisi kielellään klitorista ja silloin räjähti niin että se tuntui päästä varpaisiin ja taisi hetkeksi mennä taju, kun huomasin seuraavaksi että hän oli noussut päälleni ja hieroi terskaansa klitorikseeni ja taas räjähti ja sitä kesti vaikka kuinka kauan ja minä huusin varmasti suoraa huutoa, että sinähän tapat minut ja hän kysyi että lopetanko, mutta minä sanoin että jatka niin kauan vaikka henki menis kun tekee niin hyvää ettei ole ikinä tehnyt.

Hän työnsi kyrpänsä pohjaan asti ja alkoi hieroa kyrvän tyveä klitorista vasten ja taas minua vietiin, aloin väsyä jatkuviin orgasmeihin ja hän veti muutaman pitkän vedon ja ampui latinkinsa täysin nussittuun pilluuni. Olin ihan poikki ja katsoin kelloa ja se oli yksi ja sanoin että nyt on lähdettävä vaikka mielellään jäisi hänen kainaloonsa lepäämään. Kauko kiitti ihanasta päivästä ja sanoi että toivottavasti sinäkin nautit. Sanoin, ettei minua ole ikinä niin kauniisti ja hyvin palvottu ja naitu, niin että taitaa se sananlasku pitää paikkansa että vanhassa vara parempi. Kauko sanoi että saa niin harvoin naista että se on aina juhla hetki ja siitä pitää ottaa kaikki irti ja se on parasta kun huomaa että nainen nauttii täysillä eikä vain teeskentele.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute