Herkku-puhelin
Auringonotto
Seksistä pitävä

Olemme 3-kymppinen pari ja meillä on mökki pienen järvenlahden poukamassa. Lahden toisella reunalla on pariskunta, jossa mies on eläkkeellä ja mökillä koko kesän, nainen on vielä työelämässä ja käy mökillä vain viikon vaihteessa. Olemme melko vapaasti mökillä ilman vaatteita ja käymme uimassa ja juttelemme, että vastapäinen mies kiikaroi varsin muodokasta vaimoani. Kun hän on meille joskus tuonut kalaa, niin hyvin on nähnyt miten vaimoni muodot kiinnostavat ukkoa. Joskus vaimo on ollut ilman liivejä ja kyllä ukko on ollut pudottaa silmänsä.

Kävin työpaikalla yhtenä päivänä ja kun tulin mökille, vaimo oli rannassa aurinkoa ottamassa alasti selällään jalat levällään niin, että aurinko pääsi hyvin paistamaan suoraa hänen pilluunsa. Riisuin itseni ja menin hänen viereensä ja sanoin, että mitäs jos naapurin setä katselee. Hän sanoi ettei silmä osaa vie ja on naapuri joskus mennyt verkkoja kokemaan kun hän on ollut tässä. Koitin hänen pilluaan ja se oli aivan märkä ja tulikuuma, sanoin että olet tainnut odottaa naapurin ukkoa kun tunnut käyvän näin kuumana.

Hän kurotti kätensä jo heräilevään kulliini ja sanoi että eiköhän täältä löydy parasta. Heti kun kullini seisoi kuin lipputanko ja päässä vielä sinipunainen nuppi,niin Ritva nousi kullini päälle ratsastamaan, lirputti ensin suurella terskalla turvonneita pillun huulia ja työnsi sitten sisään pohjaan asti. Nyt alkoi kova ratsastus ja Ritva oli niin kiimassa että alkoi heti saada orgasmeja ja ulista iii-haaa-naa tekee todella hyvää auringon kuumentamaan pilluun. Hän saa kuumana ollessaan jatkuvasti orgasmeja niin kauan kuin vaan jaksaa nussia ja huuto lisääntyy sitä mukaa mitä useamman orgasmin hän saa.

Lopulta hän lysähti päälleni maaten ja huohotuksen sekaan sanoi, että hän varmaan joskus kuolee nussimiseen, se on niin hyvää, että vie melkein tajun. Aloin lisätä altapäin vielä vauhtia vetelin ensin terskan turvonneiden huulien väliin muutaman kerran ja sitten runttasin pillun perille koko spermasatsin, mikä tuntui lähtevän aina selkäytimestä asti ja tuntui varpaan kynsissä asti.

Pikku hiljaa rauhoitumme ja kulli alkoi lipua sperman kanssa pois pillusta. Menimme rantaan pesulle ja nauroimme että mahtoi naapurin mies nauttia naimisestamme.

Pois tullessamme kysyin, että jos naapurin mies tulee vaikka lainaamaan jotakin kun olen poissa, haluaisi hetkeksi lainata vaikka sinun mehukasta pilluasi, niin Ritva sanoi, että pitää sopia lainausehdot. Kun kysyin että mitkähän ne olisi niin hän sanoi, että vaikka muutama orgasmi. Sanoin että jos niin sattuu käymään niin älä vallan tapa vanhaa miestä orgasmi haluissasi. Hän sanoi että sanotaanhan että mitä vanhempi pukki sitä kovempi sarvi, mutta se onkin jo toinen juttu.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute