Herkku-puhelin
Arkistossa tapahtuu
ahertaja

Meille tuli vuosi sitten töihin 29-vuotias kaunis nainen. Olen alusta asti katsellut häntä sillä silmällä ja ajatellut miten onnistuisin siinä, mitä moni muukin toivoisi pääsevänsä tekemään. Olen tavallisen näköinen ja 47-vuotias mies, joten toivoa oli vähän.

Satuin sattumalta kuulemaan kahden yrityksemme johtajan keskustelun, jossa toimitusjohtaja kertoi, että vuoden vaihteessa lopetettavan tuotantolinjan koko henkilöstö saisi jatkaa laajenevassa toisessa linjassa, mutta lopetettavan linjan vetäjä saisi lähteä. Linjan lopettamisesta oli jo ollut huhua, mutta muuta tietoa asiasta ei henkilöstöllä ollut. Yhtenä päivänä Elina kysyi minulta lopettamisasiasta. Kerroin uskovani, että osa joutuisi lähtemään, mutta voisin yrittää puhua hänen puolestaan, koska minulla oli yhteyksiä päättäviin elimiin. Pyysin häntä olemaan mahdollisimman ahkera työssään, että häneen kiinnitettäisiin huomiota.

Puhuimme Elinan kanssa entistä useammin ja vakuutin asian etenevän. Kysyin kerran voisiko hän jäädä auttamaan arkiston asiakirjojen kanssa minua ylitöissä. Elina kertoi, että hänen on vaikea jäädä ylitöihin koska hänellä oli nelivuotias poika ja hän oli yksinhuoltaja. Elina oli eronnut vuotta aikaisemmin ja muuttanut pohjanmaalta etelään. Hänen sukulaisensa asuivat kaikki kaukana. Hän kertoi naapurin rouvan joskus hoitavan poikaa, jos hänen täytyi käydä jossain. Sanoin, ettei asialla ollut kiire, mutta voisiko naapuri joskus pitää poikaa, kun hän olisi ylitöissä.

Seuraavan viikon keskiviikkona hän kertoi, että torstaina naapurin täti voisi huolehtia pojasta. Kerroin sen sopivan oikein hyvin. Torstaina työpäivän päätyttyä hän lähti hakemaan poikaa hoitopaikasta, viedäkseen hänet naapuriin. Sovimme, että hän tulisi ennen kuutta.

"Pitäisikö minun vaihtaa housut jalkaan, vai minkälaista työtä se on" hän kysyi ennen lähtöään.

"Älä vaihda. Pärjäät oikein hyvin noilla vaatteilla"

Hänellä oli vähän polven yläpuolelle yltävä hame päällään, joten kauniit sääret näkyivät. En missään tapauksessa halunnut hänen piilottavan niitä.

Aloitimme työt arkistossa. Hän seisoi porrasjakkaralla ja ojensi ylähyllyllä olevia asiakirjoja minulle ja minä laitoin ne laatikoihin. Vähän aikaa sääriä ihailtuani, en pystynyt enää pitämään käsiäni erossa niistä. Kosketin hänen pohkeitaan ja polvitaipeitaan.

"Mitä sinä oikein teet "

"Sinulla on niin kauniit sääret, että haluan hyväillä niitä"

"En minä halua sellaista"

"Minä lupasin auttaa sinua, että saisit pitää työpaikkasi. Kyllä sinun täytyy ymmärtää, että se onnistuu paljon paremmin, jos sinäkin autat minua"

Käteni vaelsivat hänen reisiään pitkin hameen alle. Hänen kasvonsa olivat aivan punaiset, mutta hän ei estänyt minua. Kun pääsin ylemmäs, tunsin sukkahousujen haaran. Sitten aloin riisua sukkahousuja.

"Et sinä voi riisua minua"

"Sinä et tainnut ymmärtää. Kyllä minä riisun sinut ja teen paljon muutakin"

"Mutta mehän olemme työpaikalla"

"Täällä me saamme olla ihan rauhassa. Haluaisitko, että me menisimme sinun luoksesi"

"En halua. Joku voisi nähdä sinun tulevan asuntooni"

"Minulla on vaimo kotona, joten ei sinnekään voida mennä. Tämä on ihan hyvä paikka"

Olin puhuessamme vetänyt sukkahousut nilkkoihin ja ottanut hänen korkokenkänsä pois, jotta sain sukkahousut kokonaan pois. Riisuin myös pikkuhousut ja laitoin kengät takaisin hänen jalkoihinsa. Korkokengät näyttävät seksikkäämmiltä kuin paljaat jalat. Sitten nostin hametta hitaasti ylös. Sieltä paljastui tumma tuuhea karvoitus, kuten naisella pitää ollakin. Työnsin nenäni karvoitukselle ja vedin sieraimiini pillun hajua. Se viritti minut oikeaan tunnelmaan. Pyysin Elinaa riisumaan paidan pois. Hän katsoi minua kysyvästi, mutta riisui sitten paidan pois päältään. Avasin rintaliivien hakaset ja laskin olkaimet alas.

Olin kuvitellut jo melkein vuoden miltä ne näyttäisivät paljaina. Odotus palkittiin. Ne olivat aivan huippu luokkaa. En kuitenkaan koskenut niihin vaan halusin nähdä loputkin. Riisuin vielä hameen. En ollut nähnyt vastaavaa vartaloa kuin jossain kuvissa.

"Meillähän jäi tämä pakkaus kesken. Vielä olisi pari hyllyllistä pakattavana"

Elina alkoi mukisematta ojentaa minulle taas asiakirjoja. Minä sain ihastella hänen alastonta vartaloaan työn touhussa. Rinnat värähtelivät hänen nostaessaan pinoja. Hänen kääntyessään peppu tuli minun eteeni. Teki mieleni nuolaista sitä, mutta nyt halusin ensin nauttia näkemästäni. Se tuntuisi vielä paremmalta, kun pääsisi kaikkiin niihin suloihin käsiksi.

Saimme viimeisenkin asiakirjan pakettiin ja Elina oli tulossa alas jakkaralta.

"Pysy vielä siellä. Haluan katsella sinua siinä”

Hyväilin taas hänen sääriään ja nousin ylös reisille. Sitten hyväilin lantiota ja mahaa. Työnsin kieleni napaan ja vedin kielelläni ylös mahaa pitkin rintojen alle. Kieleni ei yltänyt ihan rinnoille asti, sen verran ylhäällä hän seisoi. En vetänyt häntä kyykkyyn. Menin hänen takapuolelleen ja nuolaisin reittä pitkin hitaasti pakaralle. Peppua olin katsellut päivittäin toimiston käytävällä. Se oli keinahdellut edessäni ja saanut aikaan koko suunnitelmani. Nuolin molempia pakaroita ja myös ihan vaon reunalta. Käänsin hänet ympäri ja nuolin reisien etupintaa ja suutelin karvoitusta. Elina piti jalkansa tiukasti yhdessä. Laitoin käteni reisien väliin ja siitä pillulle. Kyllä minä olin kielelläni saanut hänet kiihottumaan. Liukkaus tuntui heti sormissani. Olin juuri sanomassa asiasta jotain hänelle, kun kuulin käytävästä askeleita. Elina jähmettyi entistä enemmän paikoilleen ja minä odottelin hiljaa. Askeleet menivät arkistohuoneen ohi. Liikutin sormiani hänen liukkailla huulillaan ja hän puristi jalkojaan vielä tiukemmin yhteen.

”Lopeta nyt. Se voi tulla tänne”, hän kuiskasi hyvin pelokkaana.

Pian askeleet taas lähestyivät, tällä kerralla toisesta suunnasta. Hetken minäkin pelkäsin oven avautuvan, mutta askeleet menivät taas ohi. Odottelin hetken ja jatkoin tutkimustani pillussa.

”Lopeta. Ei me voida olla täällä tällä tavalla.”

”Voidaan olla. Joku kävi vaan hakemassa jotakin.”

”Minä en voi olla”

Elina tuli alas jakkaralta ja puki rintaliivejään päälleen. Minä hyväilin vielä hänen peppuaan.

”Sinähän kiihotuit siitä”

”En tiedä, mutta en minä voi.”

Hän puki vaatteensa niin nopeasti kuin pystyi ja lähti arkistosta.

Seuraavana päivänä hän ei puhunut minulle. Tiistaina menin puhumaan hänelle.

”Minä olen luvannut auttaa sinua. Aion pitää lupaukseni, mutta kyllä sinunkin täytyy olla ymmärtäväinen. Vai eikö sillä avulla olekaan enää merkitystä.”

”Tietysti sillä on merkitystä. Minä vain hermostuin siitä tilanteesta niin paljon”

”Olihan se vähän pelottava tilanne. Täytyy keksiä parempi paikka. Olisiko se sinun asuntosi kuitenkin paras paikka.”

”En minä oikein voisi.”

”Ei se paljastu, jos sitä pelkäät. Sovitaan, että tulen torstaina töiden jälkeen samaan aikaan. Voit sanoa naapurin tädille, että sinulla on työhön liittyvää koulutusta.”

Hän ei vastannut mitään.

Hoitopaikka järjestyi. Torstai aamuna menin puhumaan Elinan kanssa. Olin hankkinut hänelle stay-up sukat.

”Pue nämä päällesi”

Elinan nähtyä paketin päältä mitä siinä oli, hän punastui.

”Miksi sinä ne tänne töihin toit.”

”Koska haluan, että puet ne nyt päällesi. Ota samalla pikkuhousut pois. Se tieto pitää meidät molemmat kiimaisina koko päivän. Sitten se tuntuu illalla vielä paremmalta.”

”Minä en nyt ymmärrä. Enhän minä voi ilman pikkuhousuja olla töissä.”

”Tietysti voit. Ei sitä kukaan muu tiedä, kuin sinä ja minä. Käy nyt vaihtamassa ne päällesi.”

Lähdin omalle paikalleni.

Tulin puolen tunnin päästä hänen luokseen. Katsoin hänen jalkojaan ja näin, että sukat olivat erilaiset, kuin aiemmin käydessäni. Hänen kävellessään kopiokoneelle, vilkaisin ympärilleni. Ketään ei näkynyt, joten laitoin käteni hänen hameensa alle takaapäin. Elina hätkähti. Käteni nousi reiden sisäpintaa pitkin ylöspäin. Tunsin sukan liukkaan pinnan loppuvan ja paljaan reiden sukan yläpuolella alkavan. Kun tunsin pillukarvoituksen kädessäni, otin käteni pois.

”Hyvä. Eihän tässä ole mitään ongelmia.”

Suutelin häntä niskaan ja taputin pepulle.

”Tästä tulee hyvä päivä.”

Jätin hänet kopioimaan ja menin omiin töihini. Työt sujuivat loppupäivän hyvin, vaikka ajattelinkin koko ajan Elinan pillua. Olin lounaalla yhtä aikaa hänen kanssaan. En istunut samassa pöydässä, mutta katselin aina välillä hänen suuntaansa ja etenkin reisien seutua. Hän piti jalat tiukasti yhdessä myös noustessaan pöydästä. Ajatus siitä, että niin siveellinen Elina oli lounaalla ilman pikkuhousuja, sai kaluni seisomaan. Kävin iltapäivällä pari kertaa katsomassa häntä. Toivoin pystyväni haistamaan hänen kiimaisen pillunsa tuoksun, mutta en onnistunut. Hän vakuutti edelleen olevansa ilman housuja, kun kysyin sitä.

Olimme sopineet, että hän lähettää tekstiviestin, kun on vienyt pojan hoitoon. Olin lähtenyt puoli tuntia hänen jälkeensä ja vähän ennen, kuin olin hänen talonsa edessä, sain viestin. Hän oli kertonut missä kerroksessa hän asui ja missä ovi oli. Hän halusi, etten olisi yhtään ylimääräistä aikaa käytävässä, ettei kukaan näkisi. Ovi oli vähän raollaan, joten pujahdin sisään ja vedin oven kiinni. Elina tuli keittiöstä, kun kuuli oven sulkeutuvan. Hän ei toivottanut minua iloisesti tervetulleeksi, vaan oli selvästi jännittyneen oloinen.

”Ei sinun tarvitse hermoilla. Voisit keittää meille kahvit. Kävin matkalla hakemassa meille pullat.”

”Kiitos. Minulla ei tullutkaan se mieleen.”

Elina meni laittamaan kahvia keittiöön ja minä tutustuin asuntoon.

”Teillä on ihan mukava asunto.”

”Kyllä se meille kelpaa.”

Menin seisomaan hänen taakseen, kun hän laittoi pullia lautaselle. Kiedoin käteni hänen ympärilleen ja suutelin häntä niskaan.

”Minä olen ajatellut sinua koko päivän.”

Nostin käteni hänen rinnoilleen ja tunnustelin niitä. Sitten aloin avata hänen paitansa nappeja.

”Eikö meidän pitänyt juoda kahvia.”

”Juodaan, mutta haluan hyväillä vähän rintojasi tässä odotellessa.”

Sain napit avattua ja riisuin paidan hänen päältään. Hän oli kääntyneenä minuun päin kun katselin hänen valkoisia pitsisiä rintaliivejään. Ne sopivat hyvin hänen kauniiden rintojensa suojaksi. Laskin olkaimet alas ja suutelin paljaaksi jääneitä olkapäitä. Sitten avasin rintaliivit takaa ja riisuin ne. Edellisellä kerralla en ollut ehtinyt edes koskea niitä. Otin ne käteeni ja hieroin peukaloillani nännejä. Nännit saivat siitä kasvuvoimaa. En voinut olla imemättä kovettuneita nännejä.

”Eikö me juotaisi nyt kahvia.”

”Voidaanhan me juoda.”

Elina tarjoili meille kahvit ja pullat yläosattomissa. Se oli ihan parasta mahdollista tarjoilua. Juodessamme kyselin miten hän on viihtynyt meillä töissä. Hän sanoi viihtyvänsä hyvin. Kun hän nosteli kuppeja tiskipöydälle, työnsin käteni hänen hameensa alle. Mietin oliko hän laittanut matkan ajaksi pikkuhousut päälleen, ja jos oli, oliko hän ehtinyt jo riisua ne. Hitaasti hivutin kättäni paljaalla reidellä. Yllätyin joka tapauksessa, kun käteni tunsi kankaan sijasta karvat.

”Oliko ne sinulla matkalla päälläsi.”

”Voi kauheaa. En edes muistanut niitä.”

Jännitys oli aiheuttanut sen, ettei hän muistanut pikkuasioita.”

”Sinä viihdyit niin hyvin ilman niitä.”

”En tiedä.”

Nostin hameen ylös ja katselin sen alta löytyvää pillukarvoitusta. Kalulla oli ahdasta housuissani. Hetken ajattelin avata housuni, nostaa Elina tiskipöydälle ja työntyä suoraan sisään. Sain hillittyä itseni. Halusin, että Elina nauttii siitä mahdollisimman paljon. Halusin käydä hänen luonaan jatkossakin. Laskin helman alas. Avasin vetoketjun ja riisuin hameen. Hänellä oli vielä stay-up sukat jalassa ja ne saivat jäädäkin. Riisuin itseni.

”Mennään makuuhuoneeseen”

Elina kulki edelläni. Hänellä ei ollut parivuodetta, vaan yhden hengen sänky. Vedin peiton pois sen päältä. Seisoimme sängyn vieressä ja minä suutelin hänen suutaan ja vartaloaan. Kun ne uskomattomat rinnat olivat märkinä nuolemisesta ja laskin hänet sängylle istumaan. Menin polvilleni hänen eteensä ja levitin hänen jalkansa. Suutelin sukkien yläpuolella olevia reisiä ja nuuhkin kiiman hajua pillusta. Pillun huulet kiilsivät, joten hän oli nauttinut siitä, mitä olin hänelle tehnyt. Halusin hänen nauttivan vielä paljon enemmän ja nuolaisin pillun huulia. Kutittelin kielelläni kevyesti klitorista. Pidin karvoitusta sivussa käsilläni ja klitoris oli hyvin esillä. Hieroin sitä kielelläni. Elina ei voinut enää hillitä itseään, vaan huokaili hyvin kuuluvasti. Minulle oli suuri nautinto huomata kuinka sain hänet eloon. Hän ei ollut pitkään aikaan ollut miehen kanssa. En tiennyt oliko hän tyydyttänyt itseään. Nyt minä tyydytin häntä ja päätin tehdä sen kunnolla loppuun saakka. Elinan suusta kuului valittavaa ääntä huokailun mukana. Sen täytyi tuntua hänestä äärettömän hyvältä. Kun hän lopulta nosti selkänsä kaarelle, värisi kauttaaltaan ja päästi kiljahduksen, tiesin onnistuneeni täydellisesti.

Jäin siihen katsomaan, miten pillu sykki. Kun sykkiminen viimein loppui, nostin hänen jalkansa polvitaipeista ylös. Kaluni kosketti häpyhuulia. Otin kalustani kiinni ja liikutin sitä vakoa pitkin liukastaakseni kaluni hänen eritteillään. Sitten työnsin sen sisään hänen tiukkaan pilluunsa. Elina huokaisi nautinnosta, kun sai pitkästä aikaa miestä sisäänsä. Orgasmi tuntui jatkuvan joka työnnöllä. Minulla oli olo kuin voittajalla. Olin suunnitellut miten onnistuisin saamaan Elinalta pillua ja nyt se oli totta. Nussin elämäni kauneinta naista. Ei parempaa vartaloa enää voisi ajatella. Lisäksi hänen viattomuutensa kiihotti minua entisestään. Kalu upposi siihen unelmien pilluun aina uudestaan. Katselin välillä hänen siroja nilkkojaan ja sääriään ja ajattelin miten laadukasta naista pitelin otteessani. Elina piti silmiään kiinni ja hänen ilmeensä oli kiihottunut. Kun katsoin vielä hänen rintojaan, joiden nännit törröttivät pystyssä, en pystynyt muuta kuin ruiskuttamaan hänen sulopillunsa täyteen spermaa.

”Tämä toimii hyvin. Kerrot vain naapurille, että koulutus on aina torstaisin ja viet pojan hänelle hoitoon.”

”Se voi olla hankalaa.”

”En usko. Toinen vaihtoehto on työpaikalla, mutta kyllä tämä asunto on paljon parempi vaihtoehto.”

”On tietysti.”

Torstaista tuli joka viikon paras työpäivä ja sen jälkeen tuli aina huipennus. Kerran en malttanut töissä, kun näin Elinan menevän arkistoon. Menin perässä ja lukitsin oven. Hän ei kuullut tuloani ja pelästyi, kun tunsi käteni reisillään. Käteni nousivat ylemmäs ja tunsivat paljaan reiden sukan loppuessa. Hänellä oli kuitenkin pikkuhousut jalassa. Vedin ne alas nopealla liikkeellä ja avasin sitten housuni. Taivutin Elinan niskasta kumartumaan. Hän otti tukea hyllyköstä. Sylkäisin käteeni ja liukastin sillä terskani. Ohjasin jäykän kaluni hänen pillulleen ja työnnyin sisään.

”Älä täällä.”

En vastannut hänelle, vaan työnsin voimalla tiukkaan pilluun. Se oli lyhyt, mutta sitäkin kiihottavampi ja rajumpi pano. Sain rajun orgasmin, mutta jouduin nielemään huutoni, ettemme olisi paljastuneet. Nostin pikkuhousut lattialta taskuuni.

”Tänä iltana ei pidetä sitä koulutusta.”

Lähdin arkistosta ja mietin miten sperma valuisi hänen reisilleen hänen kävellessään paikalleen.

Lähes kaikkina torstaina ”koulutusta” pidettiin hänen asunnollaan. Hän selvästi tarvitsi miestä, joten olimme molemmat saavina osapuolina. Kaikki sujui hyvin. Minulla oli käynyt ihan mieletön tuuri, kun olin saanut Elinan koukkuun. Pudotus maan pinnalle oli kova, kun perjantaina tammikuun lopussa hän kertoi, ettei tule maanantaina enää töihin koska vaihtaa työpaikkaa. Hän oli irtisanoutunut ennen joulua, enkä ollut kuullut asiasta keneltäkään. Tietysti olen pettynyt, ettei se jatkunut, mutta sitä aikaa jonka se kesti, en tule koskaan unohtamaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute