Herkku-puhelin
Appiukon kaveri
tuplasuhde

Olin 20-vuotias mies kun tapasin nykyisen tyttöystäväni, minua vuotta nuoremman kauniin uhkean naisen. Emme heti muuttaneet yhteen asumaan vaan tyttöystäväni asui vielä kotona. Paljon tuli vietettyä aikaa myös tyttöystävän kotona. Ensimmäisen kerran kun olin menossa sinne ja tiesin kohtaavani hänen vanhempansa niin tietenkin jännitti. Mutta ihan turhaan jännitin, rentoja iloisia ihmisiä ovat. Ja mikä minua yllätti niin ihastuin kyllä tyttöystävän isään! Olin kyllä tietoinen tästä bi-seksuaalisuudestani mutta en ikään ollut miehen kanssa harrastanut seksiä. Enkä ollut ikään mieheen ihastunut niin kuin ihastuin nykyiseen appiukkooni. Iso komea mies, tummat lyhyet vähän aaltoilevat hiukset, huumorintajuinen ja valloittava nauru ja hymy, ihanat silmät. Täydellinen mies minun makuun. Ikää hänellä oli silloin 52 vuotta. Usein häntä katselin ja haaveilin kaikenlaista. Joskus kun katseltiin teeveetä porukalla ja änkesimme kaikki samalle sohvalle niin pääsin appiukkoni viereen. Siinä kylki kyljessä istuimme ja ei tuntunut appiukkoakaan häiritsevän. Ihana pehmeä lämmin mies joka tuoksuikin suorastaan seksiä. Olin niin kiihottunut että sitten vietimme tavallista kiihkeämmän yön tyttöystäväni kanssa, tosin appiukko oli mielessä.

Reilun puolen seurustelun jälkeen tuli kevät ja kesä. Appiukolla on mökki kaikin mukavuuksin jossa he viettävät kesällä paljon viikonloppuja. Pyysivät sitten että mekin tultaisiin sinne viikonlopuksi, siis minä ja tyttöystäväni. Ei minulla ollut mitään sitä vastaan tietenkään. Mentiin tyttöystäväni kanssa paikalle vasta lauantaiaamupäivästä tarkoituksena olla vain yksi yö mökillä. Nautin kyllä mökillä olosta. Lämmin kaunis päivä ja ei mihinkään kiire. Siinä vain löhöttiin auringossa ja nautittiin kesästä. Appiukko touhusi omia juttujaan. En saanut katsetta oikein irti taaskaan hänestä. Appiukko osaa jotenkin pukeutuakin hänelle sopiviin vaatteisiin. Kivat sortsit ja t-paita sopivat hänelle. Olin anopille vähän kade kun tiesin että hän saisi taas ensi yönä sen miehen viereensä, ja ehkä jopa viettävät eroottisia hetkiä.

Myöhemmin illalla sitten tietenkin vähän grillattiin ja muutama olutpullokin tyhjennettiin. Appiukko lämmitti saunaa. Sitten appiukko totesikin että nyt mennäänkin miesporukalla saunomaan. Mulla sydän hakkas. Viimeinkin näkisin appiukon alasti. Pukuhuoneessa riisuessa totta kai vilkuilin appiukkoa. Upea näky. Roteva iso mies. Sortsien alla hänellä oli pikkuhousut. Kivasti näytti pullottavan ja kyllähän sieltä esiin tulikin melkoisen mahtava kyrpä. Itse siinä nopeasti sitten riisuunnuin ja livahdin ekana suihkun kautta saunaan. Saunassa oli lasiovi josta näkee läpi. Saunasta sitten katselin kun appiukko tuli suihkuun. Olin ihan ekstaasissa. Täydellinen näky. Mulla oli vaikeuksia saada oma kalu pysymään kurissa. Oli kiihottavaa nähdä appiukko suihkussa pesemässä itseään.

Sitten appukkokin tuli saunaan. Siinä appiukon rentoon tyyliin puheltiin jotain, kyseli mitä oon tykänny mökillä olosta ja semmoista. Ehkä muutama olutpullo ennen saunaa oli tehnyt tehtävänsä ja appiukko innostui kertomaan härskejä juttuja/vitsejä. Sitten se kysykin ihan arvaamatta miten mulla menee seksi sen tytön kanssa. Siinä jotain yritin sönköttää että ihan ookoo. Sitten se tulikin siihen mun eteen ja sano että näytäpä millasta kalua se tyttö oikein saa. Olin lähes paniikissa, mulla kalu puolijäykkänä ja appiukko siinä mun edessä. Aivan kun appiukon jalkovälissä olis vähän eloa. Appiukko otti mun kalusta kiinni ja totes että vai tällaista kalua se tyttö saa. Mulla meni kalu jäykäksi. Mahtavalle tuntui appiukon lämmin käsi omalla kyrvällä. Ensimmäinen kerta kun toinen mies koskee kaluuni.

Menepä siihen lauteille makuulle niin tutkitaan sano appiukko. No tein työtä käskettyä. Oli epätodellinen olo. Makaan siinä kyrpä kovana. Ensin appiukko vähän runkkaili. Sitten ihanasti nuoli jalkoväliä ja palleja ja kyrvän vartta, kunnes koko kyrpä upposi appiukon lämpimään suuhun. Tuntui taivaalliselle. Tuntui että en kauan voi olla laukeamatta. Siinä sitten yritin sopertaa että multa taitaa tulla. Appiukko nyökkäs vaan että anna tulla. Sinne meni spermat appiukon suuhun. En kyllä sellaista purkautumista ollut vähään aikaan kokenut. Helpottiko appiukko kysyi vaan sitten hymyillen. Eipä siihen muuta voinut sanoa kuin totta kai helpotti.

Tämäkin tarvis helpotusta appiukko sanoi näyttäen nyt jo täydessä seisokissa olevaa kyrpäänsä. Mulla sydän hakkas. Tästä olin haaveillut ja nyt oli totta. Otin appiukon kalusta kiinni, joka tuntui isolle ja kovalle. Nätti kalu oli appiukolla. Appiukko meni vuorostaan lauteille makuulle. Siinä sitten vähän runkkailin sen kalua ja hyväilin upeita kiinteitä palleja. Aika täydellinen varustus ajattelin siinä appiukon kyrpää runkatessa. Saa sitä maistaakin appiukko sanoi. Siinä sitten nuolin palleja ja kullin vartta kunnes kieli löysi terskalle. Kiimatiput jo valui appiukolta. Upeaa appiukko voihki. Sitten rohkaistun ottamaan kalun suuhuni. Imin ja runkkailin appiukon kovaa kalua, appiukko voihki nautinnosta että tuntuu niin hyvälle, tuntuu niin hyvälle. Oli todella kiimaista. Appiukko rupesikin voihkimaan että tulee tulee tulee. Tunsin miten appiukon kyrpä sykki suussa ja sitten paineella spermat purkautui suuhuni.

Mennäänpä pesulle kun nyt on paineet purettu. Appiukko meni suihkun alle sanoi että mahtuu tänne toinenkin. Meni kanssa suihkun alle, siinä sitten vähän halattiin ja suudeltiinkiin. Kyllä kelpaat mun tytölle appiukko totesi. Siinä sitten pestiin itsemme ja toisemme.

Tästä on aikaa nyt vuosi ja 4 kuukautta aikaa. Asutaan nykyään yhdessä tyttöystäväni kanssa. Olen onnellinen. Upea tyttöystävä jolla mahtava isä. Appiukon kanssa meillä seksisuhde jatkunut tähän päivään asti. Nautin appiukon läheisyydestä, lämmöstä ja hellyydestä ja seksistä ja kaikesta ihan yhtä paljon kuin nautin tyttöystäväni kanssa. Appiukon kanssa meistä tullut hyvät kaverit ja tehdään usein kaikenlaista yhdessä ja eikä sitä kyllä kukaan arvaa millainen suhde meillä onkaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute