Herkku-puhelin
Arto, isokaluinen ori 3
Jukka

Veljeni Arto oli nuorempana komea nuori mies, joka onnistui kadehdittavan hyvin naisten kanssa. En tiedä mikä veljessäni tarkalleen ottaen sai tytöt kiinnostumaan hänestä, mutta sen tiedän että hän sai pillua erittäin monelta naiselta. Uskon, että yksi syy oli hänen komea ulkomuotonsa ja ennen kaikkea suuri kalunsa.

Jos Arto tutustui johonkin naiseen, vapaaseen tai varattuun, oli melko todennäköistä että jossain vaiheessa tuo neito antautui hänelle sänkykamarissa. Sain nuorempana veljenä seurattavakseni Arton elämää, olimme parivaljakko ja teimme paljon asioita yhdessä. Minulla ei ollut koskaan hänen kaltaistaan menestystä naisten kanssa. Hän oli urheilullinen, harrastanut keihäänheittoa ja hiihtoa. Vartalonsa oli lihaksikas ja hoikka. Hiukset olivat tummat ja kiharat. Meillä on eri isät, ja Arton isä oli puoliksi marokkolainen. Liekkö sieltä päin perinyt myös suuren, 23-senttisen kalunsa. Omani ei ole samaa kokoluokkaa.

Arto ei ollut lainkaan epäkohtelias tai lipevä tai liian flirtti. Hän oli komea, hyväkäytöksinen ja rauhallinen. Hän ei milloinkaan rehennellyt seurassa varsin pitkällä listalla naisia, jotka olivat jo antautuneet hänelle.

Arto osasi käyttää hyväkseen toivetta, joka lienee meissä jokaisessa: saada nauttia satunnaisesta seksistä tutun ihmisen kanssa. Koska Arto vielä oli komea, naisten toiveet usein kohdistuivat juuri häneen.

INGA

Vietimme kesäisin aina pari viikkoa lapissa Tenojoella, aiempina vuosina perheen kanssa, sittemmin aikuisina veljeksinä kahdestaan. Meillä oli vakiopaikkana vuoramökki sukulaisten omistamassa pienessä mökkikylässä, rantakaistaleella jossa oli kolme vuokraosaketta. Oli mukava käydä joka kesä Tenolla kun asuminen oli puoli-ilmainen luontaisetu. Siitä muodostui sellainen veljesreissu.

Artolle oli kehittynyt Tenolle muunlaistakin luontaisetuutta. Lähistöllä asuivat Kelottikankaat (nimi muutettu), paikallinen ystäväperhe vuosien takaa. Isäntä oli verkontekijä, pyöritti pientä tuotantolinjaa tilan hallissa rouvan kanssa. Pitivät joitain kotieläimiä ja viljelivät puikulaperunaa. Välillä oli yöpyjiä, maatilamatkailijoita. Sellaista paikallista riuskaa sekayrittämistä.

Artolla oli vuosittain uusiutuva kesäsuhde talon tyttäreen, pari vuotta häntä vanhempaan Saijaan. Jo melko nuorena oli Arto aikanaan poikuutensa menettänyt Saijan kanssa. Siitä oli sitten perinne jatkunut: aina kun Tenolle tultiin, löysi Arto tiensä pian tyttären kanssa kiihkeisiin puuhiin. Alkuvuosina oli homma vaatinut vanhempien valvonnan vuoksi verukkeen ja salaisen yöjuoksun jos toisenkin, mutta aina löysivät he jonnekin panemaan, piha-aittaan tai vierashuoneesen.

Veljessovun hengessä olin joskus joutunut kuuntelemaan kun Arto nai Saijaa alapetillä. Minä olin mukamas esiliina kun nuoret oli päästettu samaan huoneeseen yöksi. Jo kohta oli Saija kivunnut veljen punkkaan. "Oooh... oooh... oooh...!", kuului tytön humina ja vuoteen vieno natina. Ja arvatenkin taas sitä taivastelua, "oooh!.. voi mikä mahtava mulukku!!.. mahtava kulli sinullah!!.. Arto!... ooooh!.."

Saijan seurustelut muiden poikien kanssa jäivät aina hetkeksi sikseen, kun Arto tuli käymään. Talossakaan ei lopulta enää ihmetelty nuorten miehen kyläilyjä. Kai ne jotenkin toivoivat, että Arto ottaisi Saijan vakavamminkin omakseen, ei vain lapin kesäheilaksi. Isäntäkin taisi tietää Arton kyvyt ja kalun koon, kai ymmärsi että tyttären kiihko kesärakastajaansa kohtaan oli sitä luokkaa, ettei auttanut asettua poikkiteloin.

Artolla oli aina vakituisen kotipuolen tyttöystävän lisäksi Saijan kaltaisia, semi-vakituisia naisia sekä sitten satunnaiset panot, joita tuli niitäkin tämän tästä. Merkittävää Artossa oli se, ettei hän käynyt juuri baareissa tai harrastanut varsinaista huonoa elämää. Naiset löysivät tiensä hänen luokseen ja komearaaminen, suurikaluinen veljeni kyllä aina hoiti homman ja tarttui täkyyn kun sitä tarjottiin.

Arto ei koskaan pohtinut moraalikysymyksiä vaan luotti siihen, että naiset tekivät mitä halusivat ja kantoivat sitten omassa päädyssään vastuun. Ennen vakinaistumistaan Arto ehtikin naida satojen naisten kanssa.

Eräänä kesänä, kun olimme jo nuoria aikuisia, Arto 23-vuotias, asiat olivat kuitenkin Tenolla muuttuneet edelliskesistä. Saija oli muuttanut pesästä pois, mennyt vuodella naimisiinkin toisen miehen kanssa. Hääkutsua ei ollut tullut, se toisaalta harmitti meitä, toisaalta oli ihan ymmärrettävää. Tuskin halusi morsian häissään hetkeksikään ajatusten karkaavan häävieraiden joukossa istuvan miehen luokse, muistelemaan kesäöitä ja lämmintä tummahkoa hipiää, rautaista vatsaa, vahvoja lihaksia, tummia silmiä joihin saattoi vain hukkua kun mies rakasteli. Ja jyhkeänä seisovaa suurta kalua, varmasti suurinta mitä hän oli koskaan saanut.

Arto oli toisaalta tietoinen, että tänä kesänä ei Tenolla pillua saisi - ainakaan Saijalta. Mietin vähän jopa vahingoniloisena, että sen perinteen oli jo kai aikakin päättyä. Mutta mieltäni poltteli se, että ei Saija ollut ainoa tyttö sillä kylällä eikä edes siinä talossa. Nuorempi sisko, 18-vuotias Inga, oli vielä kotipuolessa.

Vaikken halunnut kunnolla myöntää, tiesin että Ingan ja Arton välillä oli jännite. Seurustelihan nuori mies satunnaisesti isosiskon kanssa, ja Inga ihaili Artoa pitäen tätä komeana. Varmasti Inga oli myös kuullut, että Arton seksuaalinen kyky ja halut olivat suuret. Kai tuo kaikki oli kiihottanut nuoren tytön mieltä.

Arvasin myös, ettei Arto sisimmässään aikonut tyytyä vain Saijaan vaan hänen halunsa kohdistui myös Ingaan.

Totuus oli, että veljeni olisi saanut Ingan vuoteeseensa varmasti jo vuotta kahta aiemmin. Hän päätti kuitenkin huomaavaisesti odottaa, että tyttö täyttäisi 18 vuotta ennen kuin täyttäisi lopulta tämän toiveen ja yhtyisi tähän. Jälkeenpäin kävi kyllä selväksi, että asetelma oli nimen omaan tämä: nuori Inga halusi maata veljeni kanssa.

Kun saavuimme Tenolle, ajoimme iltamyöhän hämärässä hiekkatietä mökille. Tien varressa pyöräänsä talutti vaalea Inga. Tyttö oli yhä kaunistunut ja naisellistunut vuoden aikana. Arto ei voinut olla myöntämättä minulle, että oli salaa ikävöinyt Ingaa. Inga huomasi automme, nosti kättään kun näki ketä olimme ja näytti yllättyneeltä. Hän katsoi Artoa ja sipaisi hiushaituvan poskeltaan. Häkeltynyt tyttö, joka näki ihastuksensa pitkästä aikaa.

Kaupungissa järjestettiin lauantaina kalamarkkinat, jossa Kelottikankailla oli oma koju. Yöttömän yön juhlana kojutkin olivat auki yötä myöten. Olimme veljen kanssa kaupungilla, ja näin kohta kauempaa kuinka Inga tuli juttelemaan Arton kanssa. Oli lähdössä kotiinsa, viedäkseen puolen päivän kassan ja muita tavaroita. Pyysi kyytiä meiltä. Jotenkin ymmärsin, että minua ei siihen autoon toivottu. Arto sanoikin minulle monimerkityksellinen ilme kasvoillaan, että voisin tulla "myöhemmin, parin tunnin kuluttua".

Arto ja Inga lähtivät. Istuskelin torilla lasillinen seuranani, kutkuttavat ajatukset mielessäni. Varmasti oli jo pöhinä päällä pariskunnalla. Kävin Kelottikankaiden kojullakin, en viitsinyt kyytimiehestä mainita vanhemmille.

Myöhemmin, parin tunnin kuluttua ajoin itse mökillemme autolla. Olin todellakin liian aikaisessa Arton näkökulmasta. Itseäni ajatus kielletyn pariskunnan yllättämisestä samanaikaisesti pelotti ja kiihotti. Pelot ja unelmat kävivät toteen. Mökin ikkunasta näin, kuinka sisällä touhu oli täydessä käynnissä. Tyttö oli kumartunut pöydän ylitse, Arto painoi takaapäin. Ulos asti kantautui Ingan kiihkeä huuto ja Arton härkämäinen huohotus. Äänekkäitä olivat, piruparat.

Arto kertoi myöhemmin, että istuessaan siinä ensi kertaa Ingan kanssa autossa kahden, oli tunnelma ollut huumaava. He ajoivat kesän kellastamien viljapeltojen reunustamaa kantatietä kohti mökkiä, taustalla soi rauhallinen musiikki. Katseet ja pienet kommentit kertoivat varovaisesta ihastumisesta ja samalla voimakkaasta seksuaalisesta halusta. Autossa veljeni oli antanut kätensä vain ohimennen sipaista mekon alta antavaa reittä, tyttö oli palkinnut sipaisun nopealla hymyvilkaisulla kääntäen sitten katseensa pois. Arto tiesi, että tulisi yön kuluessa tarkalleen tuntemaan kauniin vartalon, jota mekko vielä verhosi.

Vaalea Inga oli samaa näköä kuin Saija, mutta kuten siskokset yleensäkin, samalla täysin eri näköinen. Vaalea lapaluille ulottuva tukka, vähän pyöreät posket, joille löytyi puna helposti. Ei mikään mieleenpainuvan kaunis naama. Tyttö piti itseään aivan turhaan lihavana, pikemminkin hän oli vain kauniisti muodokas. Ingan eduksi voitiin laskea Saijaa naisellisempi vartalo. Ingan rinnat olivat suuremmat kuin isosiskolla.

Kun sitten kaksikko oli saapunut mökille, olivat he ensin käyneet uimassa, huuhtoneet pölyt pois kuin ensimmäisenä esileikkinä. Arto kertoi, kuinka Inga oli yllättäen ja muka viattomasti riisunut mekkonsa ja antanut uima-asun vaihdon yhteydessä veljeni hetken vilaukselta nähdä lollonsa. Oli kai halunnut antaa esimakua siitä mitä olisi tarjolla. Katse huokui itsevarmuutta ja nuoren naisen elämänkiihkoa, johon kuuluisi yö isokaluisen veljeni kanssa.

Inga oli kiltti ja hyvätapainen, siitä ei päässyt mihinkään. Vaikka monet pojat, minä mukaan lukien olisimme antaneet vaikka mitä saadaksemme Ingaa, hän ei ollut tyttö joka jakoi. Inga oli sellainen tietämättään seksikäs, ihana isotissinen nuori neito.

Jälleen tälläkin kertaa oli veljeni puolella monen naisen salainen toive puoliääneen sovitusta, kertaluontoisesta seksistä komean tutun miehen kanssa.

Arton mukaan oli sitten ollut mykistävää katsoa kun bikiniasuinen tyttö oli noussut joelta. Hän puristeli hiuksiaan kuivaksi. Vyötärö ja kauniisti keinuvan lantion kaari olivat täydellisen suloiset. Tyttö kulki rannalla hymyillen, ja vain vaivoin sai veljeni pidettyä katseensa edes joten kuten kurissa. Tietysti tyttö kai osasi ajatella, että hänen D-kupin rintansa olivat upeat ja Arto himoitsi häntä viimeistään nyt kun hän oli paljastanut upean vartalonsa.

Mökillä sisällä oli tullut uimareissun jälkeen hetki, jolloin ei tiedetty miten edetä, vaikka sanaton lupaus lihan leikistä leijui ilmassa. Ingalla oli yllään vaalea kylpytakki, Arto oli jo saanut esimakua, mitä sen alla oli. Tyttö oli istunut merenneitoasennossa sohvalla, kai jo ajatteli, ettei luvassa olisikaan kiihkeitä puuhia. "Pitäiskö purkaa noita tavaroita vielä...", Inga oli aloitellut.

Arto oli noussut ylös ja pyytänyt Ingaa luokseen. Vakavailmeinen tyttö oli tullut ja kietonut kätensä hänen kaulaansa. "Arto, mitä me tehdään...", kysymys oli viattomuutta tavoitteleva, miehen aloitetta odottava.

Suudelmat olivat heti kiihkeitä, asiat etenivät kuin näin olisi sovittu jo kauan sitten. "Ei kait se kellekkään kuulu mitä kaksi aikuista tekkee keskenänsä", oli Inga koko 18-vuotiaan hellyttävällä tarmolla sanonut suudelmien lomassa. Aikuiset, tosiaankin.

Suudelmat olivat aina vain rajumpia, ja tyttö kieppui Arton syleilyissä. Kylpytakin päältä tulivat tutuksi kurvit; reidet, lantio, vyötärö, rinnat. Veljeni varmisti vielä, ettei olisi ensimmäinen mies, joka makaisi Ingan kanssa. Siihen suoritukseen hän ei ollut halukas. Ei ollut, kyllä Ingalla jo pari poikaystävää oli ollut, joiden kanssa hän oli edennyt sänkyyn asti.

"Arto.. saat mulle tehdä ihan just mitä sä haluat..". Arto suuteli kaulaa, korvia, kauniita huulia jotka raotettuina päästivät välillä vaimean vohkaisun. Suutelun lomassa tytön kädet sivelivät Arton selkää, vahvaa vatsaa, kimmoisia hauiksia. Pari laskeutui sohvalle, kiemurteli suudellen ja huokaillen. "... ihan vaan mitä sä haluat saat tehdä..", hän oli soperrellut.

Arto koetti Ingan takapuolta bikinien kanssa riisuen tytön housut kohta pois. Peppu oli kiinteä ja terhakka, kannikat pyöreät ja naiselliset. Veljeni myllytti vahvoilla kourillaan pyllyä ja sai Ingan toivomaan nauraen hellempää käsittelyä.

Tyttö istui kasvotusten veljeni suureen syliin ja katsoi tyytyväisenä kun Arto riisui kylpytakinkin paljastaen isot ja naiselliset rinnat valtoimenaan miehen herkuttelun kohteeksi. Arto suuteli ja nuoli meloneita, välillä näykkäisten nänniä hellästi. Kiihottuneena nännit vain paisuivat koviksi kirsikoiksi, tyttö huokaili ja taivasteli, naurahteli kun näki kuinka veljeni nautti hänestä.

Arto antoi heti mestarin näytteen rakastajan taidoistaan leikkimällä hyväilevää sormileikkiä Ingan pillulla, joka alkoi tuntua aina vain lämpimämmältä ja kosteammalta. Inga oli siinä varmasti alkanut lopulta ihastuneena ymmärtää, mistä tämän miehen hiljainen maine oli peräisin.

Inga oli tunnustellut Arton uimahousujen läpi aina vain suuremmaksi paisuvaa kullia.

"Mää tiedän.. mää tiedän että sulla on iso..", kädet hyväilivät pamppua joka vielä sai hetken olla uimahousujen kätkössä.

"Mä olen nähnyt kun sä nait Saijaa... katsonu salaa.. ja kuullu kun se voihkii..", Inga oli kertonut että hän todella tiesi mitä Arton ja isosiskon välillä oli tapahtunut. "Ja Saija on kyllä kertonut että sä olet iso... sä olet suurempi kuin sen mies.. "

Inga jatkoi jutteluaan, miehen kädet tanssivat pillulla. Arto kertoi, että oli jopa vähän vaivaannuttavaa mutta ihanaa kun Inga antoi palaa, antoi ymmärtää kuinka sisko oli onnistunut luomaan mielikuvan taivaallisesta kesärakastajasta, isokaluisesta etelän kävijästä, joka teki mitä halusi, rakasteli tehden naisen hulluksi.

Arton sormileikki oli jatkunut. Huokailut ja huohottelut jatkuivat. "Oh... voi sua... oh... mitä me tehdään..." Pian peppuaan keinuttavan tytön huudot tiivistyivät ja ensimmäinen orgasmi otti vallan tytön kehossa. Orkku värisytti ääntä, joka kiljahdellen kajahti mökin seinähirsistä. Kesti hetken, ennen kuin raukeana huutava tyttö tokeni orgasmistaan ja laukeamisen aallot hieman tyyntyivät. Kädet kieutuivat Arton ympärille ja puristivat lujaa.

Nyt Artolla oli sylissään sulaa vahaa, täysin antautunut tyttö. Hän nousi hetkeksi ylös sohvalta riisuakseen omat bokserinsa, joiden suojissa kulli teki kunnon teltan. Kohta veljeni suuri, 23 senttiä pitkä ja paksuhko kalu oikein heilahti esille täydessä mitassa.

Sohvalla jalat jo hieman levitettyinä makaava Inga oli katsonut näkyä osin pelokkaana, kun Arto tuli hänen ylleen, jalkoväliinsä. Sitten velimies ei enää ollut jaksanut odottaa, vaan hän painoi kalunsa hitaasti mutta varmasti sisään Ingan kosteaan vakoon. Kuului kiihkeänkauhistunut huuto ja tytön silmät levisivät äärimmilleen kun paksu pamppu vääjäämättä työntyi sisään. Arto kertoi, että tunne oli ollut huikean palkitseva: hän oli halunnut tätä vaaleaa tyttöä jo hetken, ja tyttö oli ollut valmis hänelle. Kun hän viimein sai työntää patukkansa tämän kosteaan rasiaan, molemminpuolinen unelma oli tullut täytetyksi.

Hän oli nainut ensin vaimeammin, kuin antaen pienten paikkojen totuttautua suureen aisaan. Arto ei koskaan rynkyttänyt, takonut väkisin. Hän tiesi, että suuri kalu oli vain hyvä väline, jota tuli osata käyttää taitavasti, jos mieli naisen suosioon. Pelkkä suuri kyrpä ei riittänyt.

Työnnöt tiivistyivät kun Arto tunsi, että hän pääsi hiljalleen perukoille saakka. "Inga... oh... sulla on tiukka tavara!...". Inga hymähti tyytyväisenä, piteli käsiään yläpuolellaan nojaavan, hitaasti tunnustellen nussivan veljeni kyljillä. Keinutti lantiotaan Arton tiivistyvien työntöjen tahtiin. Pian oli jo sohvalla käynnissä määrätietoinen pano. Arto pääsi työntämään eestaas koko voimalla. Kun työnnöt nopeutuivat kohta - Arton ylistäessä samalla Ingan pillua - muuttuivat tytön huohottavat voihkaisut pian raukeaksi orgasmihuudoksi. "Aaoooooooooh!!.... Aaoooooooh!! Iiiiaaaaah!!.. Arto voi taivas!!...aaoooh!." Jalat olivat pusertuneet tiukasti veljeni kupeita vasten.

Arto oli jatkanut lähetyssaarnaajassa vielä hetken aikaa, tavoite oli hänellä sama kuin muidenkin naisten kohdalla: vähintään kaksi orgasmia, minkä hän oli kyllä jo Ingalle suonut, mutta päätti vielä jatkaa. "Oh.. oh.. oh!.. olet kyllä.. ihana!.. Inga!..", veljeni kehui allaan lukua ottavaa tyttöä joka vain saattoi miettiä, miten oli tullut päässeeksi tähän paratiisiin. Ei mennyt kauaa, kun työntöjen tahtiin keinuva Inga laukesi uudelleen, nyt vaimeammin, naurahtaen ja henkeään haukkoen.

Arto veti aisansa pois, maiskahduksen saattelemana ja Ingan huudahtaessa. Tyttö oli tullut seuraavaksi Arton syliin, kiehnännyt kainalossa, runkannut pystyssä itsevarmana seisovaa isoa mailaa sormillaan. "... Ei valehdellu Saija.." Pariskunta oli suudellut, Inga jatkoi samalla sylissä leikkikalunsa kimpussa, sivellen toisella kädellä Arton tomaattien kokoisia kiveksiä. Oli arvioinut kuin kokenutkin rakastaja, "sulla on hyvä kroppa, ihana iho, iso kalu.. tiedoksi että sä olet aika täydellinen.. "

Seuraavaksi Arto oli työntynyt Ingaan edestäpäin lattialle polvistuen siten, että tytön jalat lepäsivät olkapäillä. Hän nai nyt tämäkämmin. Arto kertoi, että oli ollut nautinnollista kun Ingan tosi isot pyöreät hinkit touhun tahdissa tekivät liikettä.. joo ei tarvinne kertoa enempää.. veli oli käytännössä taivaassa. Siinä pantavaksi täysin antautunut neito kiihkeänä huudahteli, naurahteli ja huohotellen kannusti kun näki miten Arto tykkäsi touhustaan tilapäisrakastajana. Kehui melan kokoa ja huudahteli olevansa "ihan täynnä". Kinusi suutelemaan rintojaan...

Sitten mentiin siihen vaiheeseen jota itsekin pääsin seuraamaan. Inga kumartui ja otti pirtin pöydästä tukea. Peppu pystyssä, selkä kaarelle. Siinä ei velimies ollut kauaa miettinyt kun työnsi ison leukunsa takaapäin pimppaan. Rytmikäs pano jatkui, "Oh - oh - oh! - Inga! - oh! - Inga! Ooooh!...".

Ja kyllä, siinä minun samanaikaisesti kiihottuneena ja kauhistuneena katsellessani veljeni teki - taas - sitä mitä kaikki kai haluavat, eli nussiessaan piti ensin tiukasti lantiota kiinni, välillä kimputti tukkaa ja paukutti nautinnosta huutavaa tyttöä kunnolla. Ja kohta pyöritteli ja puristeli heiluvia isoja rintoja valmistautuen laukeamaan koko voimalla. Kiitos, minulle riitti siinä vaiheessa. Menin autolle hissun kissun. Auki veivatusta ikkunasta kyllä kuului kohta kun Arto karjahdellen laukesi voihkivan Ingan tuubiin... takuulla syvälle. Tiesin, että se kulli sykkisi lämmintä ja sakeaa sisältöään pitkän hetken, veljeni huohotellessa ja vielä liikutellessa melaansa uomassa. Siinä olin kyllä vähemmästäkin kauhuissani, vaikka tiesin, että Inga takuulla asioisi seuraavana päivänä apteekissa.

Ei nimittäin huvittanut varmaan ketään ajatus siitä, että seuraavana vuonna Tenolla odottaisi tuore kirkassilmäinen tenava, yhden luvattoman ja kiihkeän kesäyön tuloksena.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute