Herkku-puhelin
Arto, isokaluinen ori 2
Jukka

Veljeni Arto oli nuorempana komea nuori mies, joka onnistui kadehdittavan hyvin naisten kanssa. En tiedä mikä veljessäni tarkalleen ottaen sai tytöt kiinnostumaan hänestä, mutta sen tiedän että hän sai pillua erittäin monelta naiselta.

Uskon, että yksi syy oli hänen komea ulkomuotonsa ja ennen kaikkea suuri kalunsa.

Jos Arto tutustui johonkin naiseen, vapaaseen tai varattuun, oli melko todennäköistä että jossain vaiheessa tuo neito antautui hänelle sänkykamarissa. Sain nuorempana veljenä seurattavakseni Arton elämää, olimme parivaljakko ja teimme paljon asioita yhdessä. Minulla ei ollut koskaan hänen kaltaistaan menestystä naisten kanssa. Hän oli urheilullinen, harrastanut keihäänheittoa ja hiihtoa. Vartalonsa oli lihaksikas ja hoikka. Hiukset olivat tummat ja kiharat. Meillä on eri isät, ja Arton isä oli puoliksi marokkolainen. Liekkö sieltä päin perinyt myös suuren, 23-senttisen kalunsa. Omani ei ole samaa kokoluokkaa.

Arto ei ollut lainkaan epäkohtelias tai lipevä tai liian flirtti. Hän oli komea, hyväkäytöksinen ja rauhallinen. Hän ei milloinkaan rehennellyt seurassa varsin pitkällä listalla naisia, jotka olivat jo antautuneet hänelle.

Arto osasi käyttää hyväkseen toivetta, joka lienee meissä jokaisessa: saada nauttia satunnaisesta seksistä tutun ihmisen kanssa.

VIRVE

Olimme mukana iäkkään Voitto-setämme 70-vuotissyntymäpäivillä syksyisessä Pohjois-Karjalassa. Siellä huomasin jälleen, että silloin 25-vuotiaalla Artolla olivat verkot vesillä. Juttu luisti mukavasti kaukaisen serkkumme Tommin kihlatun Virven, 22, kanssa.

Juhlat vaativat majoittumista, majapaikka löytyi meille vuokratusta loma-asunnosta läheisestä hiihtokeskuksesta. Mökki oli aika täynnä, Virve sai etuoikeuden majoittua yksin saunakamarissa, jossa oli vain sohva. Virve totesi, että hän on kyllä niin solakka että mahtuu sinne mainiosti. Virve oli voimistelija ja lähes ammattimainen tanssija. Itsekuri näkyi kehossa joka oli laiha mutta jäntevä.

Kun Virve istui kanssamme tupaan iltapalalle, tiesin heti kuinka Arto oli laskenut silmänsä häneen. En saattanut olla huomaamatta heidän välillään vallitsevaa jännitettä. Viipyileviä katseita ja yhteistä pinta-alaa etsiviä keskustelunpätkiä. Tiesin, että heidän halunsa oli molemminpuolista. Virve mietti, sallisiko itselleen kenties ainoan kerran elämässään huuman hetken kun kaikki arkinen tuntui olevan kaukana. Kihlattu Tommi ei tänä yönä olisi todistamassa hänen lankeemustaan, eikä saisi siitä muutenkaan koskaan tietää.

Arto puolestaan kulki jälleen kuin kohtalon ohjaamana. Myöhemmin hän kertoi, kuinka oli tuossa hetkessä vain tiennyt, että tulisi tulevana yönä nauttimaan tästä nuoresta naisesta, tämän elämänkiihkosta, jota hän kantoi mukanaan tyynen ja kunnollisen kuorensa alla.

Toivotimme hyvät yöt jo ennen puolta yötä. En voinut olla huomaamatta Arton ja Virven katsetta, ennen omiin huoneisiimme asettumista.

Kahden aikaan yöllä heräsin mennäkseni juomaan lasillisen vettä. Arton vuode oli tyhjä, näkymä ei yllättänyt minua. Viilenevä yö puistatti minua kun astelin pihalle, kohti saunamajaa jossa tiesin Virven viettävän yönsä yksin - tai kuten jo arvasin, ei kovinkaan yksinäisenä.

Jo polulle joka johti saunatuvalle, olin kuulevinani kiihkeän naisen huudahduksen tuvalta. Kun kurkistin salaa ikkunan takaa verhojen antaessa vain rakosen näkymää, saatoin nähdä kuinka Virve makasi saunatuvan pöydällä alasti hajareisin jalkansa koukussa veljeni edessä. Tytön otsa ja hiukset olivat hikiset, kasvot kiihkeän nautinnon vääntämät. Arto seisoi lattialla pöydän edessä, astui tytön levitettyjen jalkojen väliin, tarttui uumalta ja asetti hymyillen suuren kyrpänsä tytön pillun huulille.

Kiihkeä akti oli jo selvästi jatkunut hetken ajan. Virve huohotti ja kannusti veljeäni jatkamaan panemista.

­- Oooh... työnnä!... työnnä sisään!.. pane mua!.. nussi vaan.. Arto!!

Arto kertoi myöhemmin, että hän oli tullut saunatuvalle puoli kahden aikoihin valon juuri kadotessa ja usvaisen hämyn laskeutuessa järvelle. Astuessaan varoen sisään hän oli kohdannut sängyllä yömekossaan makaavan tytön, joka ei vielä ollut nukkunut silmäystäkään. Katse kertoi, että Virve oli odottanut yövierasta, veljeäni.

He olivat ilman sanoja antautuneet kiihkeään syleilyyn ja suudelleet, kaikki olisi sujunut kuin näytelmän päättyessä, molemminpuolisten halujen päästessä roihahtamaan esiin. Arto oli riisunut jo pian Virven yömekon, avannut pitkät ruskeat hiukset hulmuamaan valtoimenaan ja löytänyt mekon alta kiinteät, tanssijatytölle tyypilliset pienet mutta suloiset rinnat. Virvan rintojen koosta piittaamattomat varsin laajat nännit olivat pian veljeni suutelun kohteena. Arto kertoi, että oli oppinut nauttimaan myös pienistä rinnoista vaikka monien miesten tavoin himoitsi yleensä suuria meloneita.

Asiaa auttoi myös Virven treenatut reidet ja lihaksikas, mutta hyvin naisellinen takapuoli sekä laihan tytön litteä vatsa. Arto suuteli ja hyväili tanssijatytön vartaloa ympäriinsä. Jalkojen välissä jo alkulämmittylyjen aikana tuntui mesikkäänä Virven suloinen, pienehkö pillu, jonka hän oli ajanut lähes karvattomaksi kai siksi, että esiintymisasut eivät suosineet kovin rehevää karvoitusta.

Arto oli nuollut jo täysin antautuneen tytön vakoa, antanut kielensä leikkiä klitoriksella hyvän aikaa kuunnellen, kun tyttö lopuistakin estoistaan vapautuen huusi kiihkeänä laueten, samalla silittäen veljeni hiuksia ja vahvoja olkavarsia.

Kun Arto oli vapauttanut boksereistaan ison, 23 senttiä pitkän kalunsa, oli Virven katseeseen syttynyt uusi tyytyväisyys äskeisen lisäksi.

- Tiesin, että sulla on oltava iso kyrpä!

Tämän oli Virve päätellyt varmasti hänen hillitystä itsevarmuudestaan ja sanattomasta lupauksesta, jonka suurikaluinen veljeni pystyi antamaan, "tyydytän sinut täydellisesti jos antaudut minulle!"

Pariskunta suuteli Virven vuoteella, he kietoutuivat halun kostuttamina toisiinsa. Kun Arto oli pyörähtänyt selälleen, alkoi tyttö heti hyväillä runkaten suurta kyrpää kietoen sormensa sen ympärille. Samalla hän suuteli miestä kiihkeästi ja kuiskaili naukuen kertoen himostaan.

Arto oli kääntänyt tytön pian selälleen, asettui jalkojen väliin polvilleen ja alkoi etsiä aisalleen uomaa kosteikosta. Koska Virven vako oli suloisuudessaan varsin piukka, kesti hyvän aikaa ennen kuin suuri kalu pääsi työntymään kunnolla sisään.

Arto pökki hellävaraisesti. Molemmat naurahtelivat, kun työnnöt saivat hiljalleen levitettyä tilaa vahvalle aisalle.

- Voi että sen täytyy mahtua... sen täytyy sopia.. oih.. mä en saa olla liian pieni sulle!

Kieltämättä se vaara oli olemassa. Arto tosin myöhemmin kertoi, ettei hän hetkeäkään epäillyt, etteikö kalu lopulta painuisi tytön silmäkkeeseen. Hän oli nainut lukemattomia naisia, eikä kenenkään kohdalla nainti ollut päättynyt siitä syystä. Kestäisi vain aikansa, ennen kuin suureen boaan tottumaton pesä vertyisi.

Silloin pienet kivun kiljahdukset vaihtuivat toisenlaisiin ääniin. Niin kävi myös nyt... kun Arto kohta sai suuren kalunsa työnnettyä hunajaisen, kiimanesteistä jo kiiltävään pesän perukoille, tyttö huusi silkasta nautinnosta. Vain muutama työntö edestakaisin... sisään ja ulos... Virven vatsalihakset tärisivät voimakkaan orgasmin pyörteissä.

- Aaaaah!!.. IIIIIH!!.. oioioih!!

Kyyneleet paiskautuivat silmiin, tyttö upotti kyntensä Arton vahvoihin selkälihaksiin.

- Aaooooh!!.. Arto nait ihanasti!!.. ooh!.. voi luoja kyrpäs on uskomaton!!

Arto jatkoi naintia tyytyväisenä.. aisa soljui jo joutuisaan tytön rasiassa. Arto kertoi myöhemmin, että Virvellä oli kyllä hyvä pillu. Pano tuntui tiukalta asennossa kuin asennossa.

Sitten päädyttiin pöydälle hetkeen, jonka minäkin pääsin näkemään. Arto painoi kalunsa nauttien sisään. Virven jalat olivat pystyssä hänen olkapäittensä varassa ja hän piti kiinni lanteilta. Pöytä oli kuulemma ollu juuri sopivan korkuinen ja Arto kiihdytti tahtia naiden kovalla rytmillä. Kuului tasainen ääni, kun pöytä naputti tuvan seinää vasten. Paukkeeseen sekoittui Virven parahtelu ja veljeni huohotus.

- Oh - oh! - oh - oh! - ah! - oh! - Virve! - Oh - Oooh!..

Oli kiihottavan näköistä ja kuuloista, kun Virve laukesi jälleen ja ylisti veljeni suurta kalua sanoen sen täyttävän hänet kokonaan. Samalla hän siveli Arton tiukkaa rintakehää ja hauiksia.

Arto nai vielä hetken. Lopuksi istui vielä lattialle nojaten laverisänkyyn. Virve kiipesi hänen syliinsä ja kyrpä sai painua pesään. Tyttö pyöritti lannettaan, laineili kauniisti naiden rauhallisesti. Molemmat naurahtivat ja kehuivat toisiaan, Arto kertoi, että oli mukava naida jäntevää tyttöä. Jalkalihakset olivat kadehdittavan tiukat.

Kohta Arto paukautti alta päin muutaman kovan naintinytkäyksen, sitten kasvot kipristyivät nautinnosta kun syöksy lähti voimalla.

- AAAAAAAH!!.. OOOOOOOOH!!!

Kulli sykki isoa lastia laavaa, ylös kohti Virven sopukoita. Tytön pää retkahti vielä taakse, viimeinen orgasmi ison kalun räjähtäessä uomassaan.

- ..!oioioi... oooh!... voi.. Arto!!

Vielä muutaman hetken keinuivat tuntien kuinka koko annos oli päässyt sisälle.

Hipsin mökkiin. Arto tuli puolen tunnin päästä perässä. Painui hiljaa omalle paikalleen, pian kuului tyytyväinen kuorsaus.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute