Herkku-puhelin
Auringossa
Helminauha

Asettauduin aurinkotuoliin, rullasin ohuen mekkoni helman syliin ja tarkistin, ettei pensasaidassa ole juuri siinä kohtaa norsun mentävää aukkoa. Olin häveliäällä tuulella, enkä kehdannut esitellä ajeltua tussuani koko naapurustolle, alushousuja kun ei ollut. Aurinko lämmitti ihanasti, vähän turhankin lämpimästi ja oli pakko nostaa jalat koukkuun hiostavasta pehmusteesta. Oah, ihana viileä tuulahdus, juuri oikeaan paikkaan.. Hmm, nyt kyllä kelpaisi joku pool boy tuohon jalkojen väliin.. Niin kliseistä kuin se onkin, naurahdin mielessäni. Mmm, hiestä kiiltävä ruskettunut adonis kielensä kanssa hemmottelemassa kuumaa tussuani, lipomassa ja puhaltelemassa viileitä tuulahduksia..! Hurr, iho nousee kananlihalle pelkästä ajatuksesta. Levitän jalkojani lisää, nostan ne miehen olkapäille, ja se jumalainen lantio pääsee töihin. Kuumana ja kovana sykkivä kalu miehen kädessä, kiimatipat kiiltäen terskan päässä, tunnustellen häpyhuuliani, raottaen niitä, paljastaen kiiltelevän pilluni. Mies upottaa terskan hitaasti ja nautinnollisesti huulien väliin, venyttäen vähän kerrallaan lisää, syvemmältä. Peukalo jää hivelemään nöpöttävää klitoristani, saaden väristykset juoksemaan selkää pitkin. Inahduksia karkaa huuliltani, kun mies tunkeutuu kalullaan syvemmälle. Kohottaudun hamuamaan hänen pehmeitä huuliaan, tunnen hänen kielensä omaani vasten. Kalu soutaa liukkaassa pillussani hitaan nautinnollisesti ja --

Havahdun fantasiastani pensaan kahinaan, ja ehdin luultavasti ajoissa piilottamaan tussuni helman alle kun naapuri astelee pihaan. "Anteeksi kun häiritsen sun lokoiluas, tulin vaan hakemaan ruohonleikkuria." Kohottaudun tuolissani kiusallisen tietoisena nöpöttävistä nänneistäni. "Joo se nojaa tuolla aitaa vasten..", "Joo niin mä näinkin sen jo!" Naapuri astelee pitkin askelin pihan poikki, yritän asetella itseäni ja vaatettani paremmin ennen kuin naapuri kääntyy ympäri. En voi sille mitään, mutta luultavasti haaveiluistani johtuen jään ihastelemaan miehen paljasta selkää, kun hän nostaa leikkurin. Ruskettuneet käsivarret pullistelevat oikein miellyttävästi, en olekaan huomannut kuinka hyvin säilynyt naapurin herra onkaan. Yleensä hänet näkee vain puku päällä aamuisin harppoessa autolle, epäilemättä jonkin sortin toimistohommia. Ajatukseni katkeavat, kun naapuri tulee kohdalleni puhuen hyväntuulisesti, "-- kun aurinkokin paistaa vapaapäivänä, eihän sitä voi sisällä olla, eikö niin? Säkin tullut tähän pihalle viihdyttämään naapurin kolleja pikku kesämekossasi, varo ettei herkät paikat pala." Puna hehkui kasvoillani, ainakin luulen niin, ja sekunnin verran yritän kovasti kasata itseäni, oliko se perkele nähnyt voi helvetin helvetti..! "Eihän ne pala kun on varovainen. Vaan ei oo montaakaan kollia näkynyt, taitavat olla kaikki rouviensa kanssa jossain mökillä. Eivät tiedä ettei naapurin nuoria neitejä saa jättää huomiotta kun ne kerrankin makoilee auringon alla." Mitä helvettiä mä taas selitän? Naapuri naurahti. "Eivät ole vielä keksineet, että rouvan voi jättää sinne mökille ihan yksinkin. Sitten voi palata lainaamaan ruohonleikkuria neidiltä, niin neiti saa tarvitsemansa huomion." Hmm, mihinkäs tää nyt on menossa? Nauran vain ja yritän näyttää edes normaalilta, ellen jopa hyvältä. Naapuri jatkoi vielä: "Varsinkin kun neiti niin nätisti paljastaa tussunsakin, kyllä tän kollin ainakin kelpaa."

Viimeistään nyt naamani oli ruusun punainen. "Tota..", sönkötän enkä tiedä mitä ajatella. Paitsi että tussuni taitaa tietää tarkasti, se on aivan liukas. "Varmaan on naapurin neiti vaan ajatellut tuhmia. Saako vanha kolli vähän kokeilla?" Mikään vanha ole, mies parhaassa iässä, vilahtaa mielessäni. Neljänkymmenen tienoilla, itseäni ainakin 15 vuotta vanhempi. Raotan jalkojani sanomatta mitään, ja seuraan katseellani kun mies laskeutuu polvilleen. Hilaan mekon helmaa hitaasti ylemmäs, keräten sen vyötärölle. Mies tuijottaa värähtämättä haaroihini, kun helma paljastaa tussuni auringolle. Mies vilkaisee minua kuin lupaa kysyen, väläytän pienen hymyn, ja tunnen kuinka miehen karheat ja isot kädet lähtevät tunnustelemaan reisiäni kohoten pillunhuulilleni. Hän raottaa huulia, tuntee liukkauden ja hivelee pitkin vakoa tuoden kosteutta myös klitorikselle. Sydämeni hakkaa kahtasataa kun mies painaa sormeaan hieman sisääni. Seuraan miehen kasvoja kun hän ihastelee näkymää. En voi olla huokailematta, kun sormi uppoaa yhä syvemmälle. Suljen silmäni kun toinen sormi tulee mukaan ja nyt kaksi sormea tunnustelevat sisälläni. Tuntuu ihanalta..

Mies kumartuu ja nuolaisee koko vaon pituudelta. Hän nuolee klitorista koko kielen leveydeltä, imaisee sitä hellästi saaden minut inahtamaan. Kieli seikkailee pehmeästi pillussani, upoten välillä sisään, liukuen sitten taas vakoa ylöspäin klitalle. Kiemurtelen tuolissani ja huokailen nautinnosta. Kohottaudun ja sujautan mekon myttyyn vyötärölleni, että saan rintani esiin. Mies siirtyy niihin, puristellen isoilla kourillaan, nuolee ja imee kovia nännejäni, nautiskelee. "Nosta mut ylös", keskeytän hänet. Pyöräytän hänet ympäri ja kaadan tuoliin. Shortseissa pullottaa jo lupaavasti, tunnustelen kädelläni nousevaa kullia. Hivutan housut pois ja tartun puolikovaan kulliin. Se tuntuu hyvältä kädessä, liikutan kättäni edestakaisin, katson kuinka terska tulee näkyviin. Otan kalun suuhuni ja imaisen hellästi, tunnen kuinka se vähitellen kovettuu ja kasvaa. Kiihotun entisestään, kun näen kullin täydessä mitassa. Se on muhkean kokoinen, varmaan 20 senttiä pitkä, eikä varrestakaan puutu paksuutta. Näin isoa en ole hetkeen saanut. Kiveksetkin ovat isot ja raskaat, ei ole tainnut oma rouva hetkeen tyhjentää. Otan kullin suuhuni niin syvälle kuin mahdollista, imien vedän päätäni pois, vatkaan välillä kädellä, tunnustelen kalun kovuutta. Keskityn terskaan joka on kuin tatti, ja ihanan punainen. Hyväilen kiveksiä toisella kädellä, punniten ja kevyesti puristellen, hieroen. Mies murahtelee tuolissa, taitaa tehdä hyvää. Hän ei malta pitää käsiään poissa hiuksistani, vaan kerää ne nyrkkiin ja alkaa ohjailemaan liikkeitäni. Kalu liukuu syvemmälle suuhuni, yritän imeä sitä parhaani mukaan. Se on niin paksu, etten saa kieltäni mukaan leikkiin vaan se painautuu tiukasti aloilleen. Tattimainen terska yltää jo melkein liian pitkälle, mutta juuri ennen kuin tuntuu pahalta, tukkaani vedetään hellästi ja kalu liukuu pois.

Mies ohjaa minut hiuksista pitäen päälleen. Hän kostuttaa sormensa suussaan ja kokeilee pilluani. Tartun kaluun ja ohjaan sen pillunhuulille. Olen hajareisin hänen päällään ja saan siis päättää rytmin. Istun hitaasti alas seivästäen itseni kaluun, ja totuttaudun hetken isoon parruun. Se venyttää nautinnollisesti liukasta tussuani, ja kun taivutan itseäni vähän taaksepäin hänen sylissään, terska hieroo vittuni seinämää ihanasti. Aloitan pienen liikkeen liukuen kullin vartta ylös alas, vähän kerrallaan lisäten liikkeen pituutta. Vien sormeni hieromaan klittaa, pyöritän helmeäni, ah se tuntuu hyvältä.. Huohotamme molemmat, kun vauhti kasvaa. "Oh, sä olet tiukka.. Puristaa ihanasti.. Niin tiukka.." Hän huokailee korvaani. Rakastan kuulla pikkutuhmia nussimisen aikana, ja ynisen onnesta ratsastaessani sellaisella hevoskullilla.

Reiteni ovat aivan maitohapoilla, kun hän tempaa perseestäni kiinni ja nostaa minut jaloilleni. Olen vieläkin hajareisin, ja hän nuolaisee nopeasti klittaani, imaisee sen huuliensa väliin ja kiihottaa minut lähelle orgasmia. Yritän puolihuolimattomasti pidätellä huudahduksiani, ettei koko naapurusto kuule. Mies nousee myös ylös ja siirrymme nurmikolle. Menen kontilleni tarjoten persettäni hänelle. Hän ei jää ihailemaan vaan tarttuu vyötäröstäni kiinni ja työntyy sisään. Hieron toisella kädelläni klitorista kun mies nussii pilluani rivakalla tahdilla. Perseeni läiskii hänen lantiotaan vasten, toinen ääni jota rakastan nussiessa. Hän takoo parrullaan kovakouraisesti saaden minut kiljahtelemaan. Hän jysäyttää lantionsa kiinni perseeseeni ja pysähtyy. Huohotan hengästyneenä ja tukka sekaisin. Hän vetäytyy hitaasti ja jysäyttää parrunsa uudestaan tyveä myöten tussuuni. Rauhoitumme hetken hän yhä sisälläni.

Nojaan molemmilla käsillä nurmen pintaan, hän hivelee käsillään kylkiäni, vie toisen kätensä klitalleni ja hivelee hellästi. Alan olla jo lähellä orgasmia, kun hän aloittaa hitaat työnnöt jatkaen klitoriksen käsittelyä. "Ihana kiimaperse, ja ihan naapurissa.. Pitää tulla astumaan sut useamminkin." Sanat olivat kuin sähköisku pilluuni, ja kohosin yhä lähemmäs orgasmia. Työnnöt olivat pitkiä ja nopeutuivat koko ajan, samoin kuin sormet klitalla. "Tule, tule..", hän maanitteli, "mä haluan tuntea sun sykkivän..". Vielä muutama työntö ja pyöräytys klitalla, ja jonnekin lantioon pakkautunut orgasmin aalto pyyhki yli saaden minut huudahtelemaan ja sykkimään tiukkana paksun parrun ympärillä. Kalu tuntui vielä isommalta sisälläni kun pilluni vähitellen rauhoittui ja vedin henkeä. Hän jatkoi vielä nussimistani, työntyi huohottaen kalullaan sisälleni, nopeammin nopeammin.. Pysähtyen sitten, ja tunsin kuinka kyrpä sylki paksun puuronsa sisälleni. Sitä tuntui riittävän vaikka kuinka, ja kun hän vetäytyi pillustani, ulos pullahti paksua siementä, valui vakoani pitkin klitorikselle. Käännyin ympäri ja otin pehmenevän kalun suuhuni. Maistoin itseni ja sperman sen varrelta, hellästi imaisin vielä pari kertaa ja sivelin vartta kädelläni. "Ihana kalu", totesin ja suutelin terskaa. "Ihana tussu", naapuri sanoi ja upotti vielä kaksi sormea sisääni pullauttaen lisää spermaa ulos. "Tuun nussimaan sua uudelleen jos otat aurinkoa tussu paljaana. Tää naapurin kolli ei jätä mirriä rauhaan", hän uhkasi naurahtaen. Jo samana iltana löysin itseni aurinkotuolilta helmat korvissa. Ei tarvinnut kauaa odottaa..

*****

Yllättäen saamani palaute sai aikaan ilkikurisen hymyn, kiitos siis ;)

Oli mulla ainakin hauskaa kun tämän kirjoitin, aika mauton paikoin eikö vaan :D. Ei kesällä jaksa olla niin tosissaan. Ja jos nyt vielä mainitsisin, tarina ei ole tosi. Tästä kyllä fantasioin yhtenä lämpimänä kesäkuun päivänä..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute