Herkku-puhelin
Arkista mökkielämää, osa 7 - liikunnallinen ilta
lauraCD

Jatko-osa sarjaan 'Arkista mökkielämää', osat 1-6.

Lopettelimme tältä kertaa ja sovimme että käymme tavalliseen tapaan lenkillä illalla. Mietin iltapäivän, että miten saisin maistaa lisää Timon ihanaa herkkutattia ulkona. Pyörittelin ajatusta mielessäni ja lopultakin keksin. En ole aikaisemmin kokeillut urheilua pukeutuneena. Muistanet ehkä aiemmista tarinoistani, että harrastimme Timon kanssa myös pukeutumista. Tarkoittaen tässä yhteydessä tyttöilyä.

Kun ilta lähestyi aloin valmistautumaan. Kävin suihkussa ja voitelin peppureikäni. Haluan tänään Timon kyrpää metsässä. Kaivoin tyttöilykassistani tyköistuvat alushousut ja isoimmat rintani. Puin ne päälleni ja jatkoin vetämällä napakat paksut mustat sukkahousut jalkoihini. Tiukka musta toppi päälle ja peilailin tilannetta makuuhuoneen isosta peilistä. Aika hyvä. Todellakin hyvä. Tiukka musta toppi nuoli rintojani ja korosti niitä aivan mahtavasti. Napakat sukkahousut muotoilivat pyöreän peppuni ihanasti. Aloin hyväillä itseäni ja … Ja sitten kaivoin esille joskus kauan sitten Lidlistä ostamani naisten hölkkäasun. Se oli musta, punaisilla raidoilla. Naisten asut ovat useasti sellaisia, että ne korostavat naisellisia muotoja ja saavat poikamaisemmankin tytön näyttämään muodokkaalta. Entä sitten kaltaiseni herkkupepun? Niin, vaimoni oli useasti valitessaan vaatteita minulle sanonut, että olen muodokkaampi kuin useimmat naiset. Ja ne muodot ovat kaikki oikeissa paikoissaan.

Juoksuvaatteet päälle ja peiliin jälleen. Erittäin mahtavaa. Aivan mahtavaa.. Kevyt urheilumeikki ja vielä tennarit jalkaan, sitten kevyttä hölkkää kohti Timon ovea…. Soitin ovikelloa. Ovi avautui.

Hymyilin viattoman vienosti Timolle joka näytti hölmistyneeltä. Aivan hölmistyneeltä. Hänen katseensa nuoli ja hyväili vartaloani ylhäältä alas. Pysähtyen pyöreisiin, isoihin rintoihini, hetkeksi ihailemaan niiden muotoja. Kierähdin kevyesti paikallani niin, että hän näki pyöreän ja kiinteän peppuni. Pyöritin sitä hiukan, ’Laura, sä olet aivan syötävän näköinen’. ’Aivan uskomattoman kiimainen asu’ jatkoi Timo. ’Jätetäänkö hölkkä välistä?’ hän katsoi kysyvästi. Vastasin, ’eikun nyt lenkille’. Kirmasin kevysti kohti lenkkipolkua ja Timo huusi perään ’Odota, vedän vain lenkkarit jalkaan’. Sain hyvän etumatkan, mutta lopulta Timo alkoi saavuttamaan minua. Hän jäi kuitenkin juoksemaan taakseni n. 10 metrin päähän. Tiesin, että hän katseli minua tiukasti ja juoksin sen takia kevyesti pyöritellen peppuani. Ei mitään syytä juosta itseään puhki, tämän illan kuntoilu suoritetaan ihan jollain muulla tavalla.

Jatkoimme rinnettä alas. Sitten mutka ja rinnettä ylös. Sen jälkeen tultiin kunnan venyttelypaikalle. Tätä pururataa ei käytä juuri kukaan, emme olleet nähneet täällä kertaakaan muita hölkkäjiä. Timo tuli hiukan perässä joten menin selälleni venyttelytelineeseen. Telineessä on lauta jossa maataan n. 45 asteen kulmassa ja pidetään käsillä kiinni telineen yläpäästä. Otin kiinni tuista nostamalla käteni pääni yläpuolelle. Tiesin, että se korostaa rintojani entistä enemmän. Aloin hitaasti nostelemaan jalkojani verrytelläkseni.

Timo lähestyi minua ja huikkasi kepeään tyyliin ’onkos neiti ensimmäistä kertaa täällä verryttelemässä?’. En vastannut, joten hän lähestyi edelleen. .. ’Mites on, voinko auttaa jaloista?’. En ehtinyt edes vastata kun Timo oli jo tarttunut nilkkoihini ja tuki niiden liikettä ylöspäin, aivan kuin kottikärryllä. Hän siirsi itsensä laudan jalkopäähän, jalat kummallekin puolelle lautaa. Suljin silmäni ja hymyilin itsekseni koska tiesin mihin tämä johtaa. Olemme niin moneen kertaan jo rakastelleet että tiesin että kohta saan tuota ihanaa kyrpää. Muistelin iltapäivän voitelua ja se sai minut .. Kuulin kaukaa Timon äänen, ’haittaako jos autan kengät pois?’. En vastannut tähänkään, koska puhe on aivan tarpeetonta. Timo otti tennarit jaloistani ja alkoi hivuttamaan juoksuhousujani pois. Hän asetti ne kauniisti, kuin oikea herrasmies viereisen rekkitangon päälle ja jatkoi hivuttamalla sukkahousuni pois. Ne pääsivät samaan paikkaan. Nyt klitorikseni oli ponnahtanut pikkuhousujeni lahkesta ja Timo otti sen suuhunsa. Klitoriksestani pursusi jo kiimatippoja ja Timo nuoli niitä pois. Sen jälkeen Timo nappasi housut pois. Kuuman päivän illan raikas viileys tulvahti pepulleni ja klitorikseni vapautui tiukkaan tanaan. Timo kumartui alas ja alkoi nuolemaan pallejani. Samalla hän tunki muutaman sormen pimppiini. Hänen otteensa olivat ihanan karkeita, aivan mahtavia. Tilanne oli aivan käsittämättömän kiimainen, olin hänen leikkikalunaan verryttelylaudalla, kädet ylöspäin, jalat nostettuna ylös, isot, runsaat rinnat tyrkyllä esille ja peppu valmiina saamaan kyrpää. Kiima sai minut melkein sekaisin ja vikisin ’tuu mun sisään..’. Timo ei tuntunut huomaavan pyyntöäni vaan jatkoi nuolemista. Hän nuoli koko klitoristani koko matkaltaan. Aivan mahtavaa. Klitorikseni oli pystyssä ja sitä nuoltiin hölkkäradalla….

En pysty kirjoittamaan tätä ilman, että hyväilisin itseäni jatkuvasti…

Ikuisuuden tuntuvan hetken jälkeen Timo laski housujaan sen verran että hänen mahtava kyrpänsä tuli esiin. Olin nuollut ja runkannut tuota ihanaa kyrpää vain muutama tunti sitten ja nyt se näytti entistä innostuneemmalta. Ihana sinipunainen, sykkivä herkkutatti. Terska erittäin kauniisti esillä ja muutenkin syötävän näköinen. Timo asetti kyrpänsä pimppini aukolle ja alkoi hellästi työntää kyrpää sisälle. Ensin hiukan ja sitten enemmän. Ensimmäinen vaste tuli nopeasti, sitten toinen. Ja sitten kyrpä oli kokonaan minun sisälläni. Katsoin Timoa kiimaisesti ja sanoin ,’rakas ,nussi mua, nussi mua’. Varovaisesti Timo työntyi koko varreltaan sisääni ja nosti työnnöllään minua verryttelytelineessä. Aivan mahtavaa. Tunne oli sanoinkuvaamaton. Aivan uskomaton. Sykkivä kyrpä oli koko matkaltaan sisälläni ja painoi minua tiukasti ylöspäin. Kiemurtelin ja pyöritin pimppiani. Puristelin kyrpää koko pimpilläni ja tunsin kuinka se sykki sisälläni. Kokonaan sisälläni.

Timo alkoi liikuttamaan itseään varovaisesti edestakaisin, hellästi, hellästi ja sitten vähän voimallisemmin. Sitten vielä voimallisemmin kunnes hänen liikkeensä tuntui kuin … niin, tuntui kuin hän olisi nussinut minua kuin maailmassa ei olisi huomista ollutkaan. Hänen kyrpänsä kirnusi sisälläni ja liike tuntui kurkussa saakka. Tunsin pimpilläni hänen kyrpänsä kaikki juomut. Jokaisen pienenkin kohouman, sekä terskan tatin. Hänen kyrpänsä tuntui kuin olisin riippunut sen varassa. Hänen kyrpänsä. Hänen kyrpänsä oli ihana. Aivan ihana. Sitten … sitten, tunsin kuin alapäässäni räjähti. Hänen kyrpänsä pysähtyi hetkeksi ja tunsin kuinka hän sai. Hänen spermansa syöksyi pimppini onkaloihin. Ja tunsin kuinka itsekin aloin lähestyä huippua. Huusin ’jatka nussimista…’. Jatka. Jatka. Timo jatkoi. Tunsin kuinka laukesin ja spermani lennähtivät Timon paidalle ja osa taisi roiskua hänen leukaansa. Aivan mahtavaa. Aivan.

Ikuisuudelta tuntuvan hetken ajan hän oli vain hiljaa sisälläni. Aivan hiljaa. Tuntui kuin aika olisi pysähtynyt. Puristelin pimpilläni hänen kyrpäänsä ja tunsin vielä kuinka sperma levisi pimpissäni. Pikkuhiljaa Timo alkoi vetämään kyrpäänsä pois pimpistä. Hän otti sen pois ja tunsin kuinka Timon sperma valahti ulos peppuvakooni. Timo kumartui ja antoi minulle pitkän suudelman. ’Kiitos rakas’, hän sanoi. ’Käydäänkö jatkossakin lenkillä näin?’.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute