Herkku-puhelin
Arkista mökkielämää, osa 5
lauraCD

Jatkoa tarinaan ”arkista mökkielämää”, osat 1 - 4. Olin ihan rauhassa mökillä tyttöilemässä kun naapurin Timo soitti… Saavuin hänen luokseen kahville. Seuraavana aamuna seuraan liittyi Mirkku. Ja taas mennään…

Ja mitä sitten tapahtui…

Tunsin kuinka minua nostettiin. Tunsin kuinka Mirkun ja Timon hellät kädet nostivat minut ja siirsivät minut makuuhuoneeseen. Tunsin kuinka Timo nuoli naamaltani spermat. Tunsin kuinka Mirkku otti minulta pikkuhousut pois ja nuoli klitorikseni. Tunsin kuinka he suutelivat toisiaan. Tunsin kuinka he hyväilivät toisiaan. Ja sitten tajuntani alkoi palailemaan.

Katsoin ympärilleni. Tosiaan olin makuuhuoneessa. Se ei ollut unta. Timo ja Mirkku katsoivat minua määrätietoisesti ja Timo sanoi, ”antaa tytön nukkua hetki”. Sitten taas pimeni. Mirkku sammutti valot lähtiessään huoneesta.

Aikaa kului. Näin unta. Aikaa kului. Aurinko alkoi paistamaan silmään. Siristin katsetta ja joku oli käynyt vetämässä verhot ikkunasta. Aurinko paistoi täydellä terällä ulkona ja makasin selälläni sängyssä. Päälläni vain korsetti ja sukkahousut. Pikkuhousut olivat hävinneet jonnekin. Tunsin jälleen kahvin tuoksun. Ovelle koputettiin ja Timo & Mirkku marssivat sisään mukanaan kahvitarjotin. ”Herätys, prinsessa, nyt on aika herätä.”. ”Olit niin loppu aamulla että annoimme sinun nukkua rauhassa viisi tuntia. Mitenkäs sitä voidaan?”. Sopersin, että ”väsynyt mutta onnellinen”. Mirkku sanoi, ”sehän mukavaa, vielä on päivää jäljellä”. Join voipuneesti kupillisen kahvia kun jo Mirkku istuutui viereeni ja kuiskasi korvaani ’mitenkäs se sinun klitoriksesi voi?’. Hänen kuuma hengityksensä tuntui korvassani. Tunsin kuinka hän lipaisi korvaani ja hänen nenänsä painui kasvojani vasten. Hän katsoi minua silmiin ja suuteli. Samanaikaisesti Timo oli tarttunut klitorikseeni ja alkoi hellästi hyväillen herättämään sitä. Ja jälleen, se alkoi heräilemään. Ihanaa. Ihanaa ja vielä kerran ihanaa. Aivan ihania naapureita.

Klitoris nousi jälleen jyrkkään tanaan ja Mirkku nousi polvilleen. Siirsin itseäni hänen alleen niin, että pystyin antamaan hänelle hellän suukon pimppiin. Tähtäsin klitorista, mutta.. en jaksanut nostaa päätäni niin ylös. No, ensi kerralla sitten. Mirkku siirtyi päältäni viereeni ja Timo alkoi hellästi hyväilemään vaimonsa rintoja ja toisella kädellä klitoristani. Mirkku alkoi katsomaan minua syvälle silmiin ja tiesin mitä seuraavaksi tapahtuisi. Mirkku siirtyi klitorikseni päälle ja makasin edelleenkin rentona sängyllä. Hän otti tukea hartioistani ja painoi minut tiukasti sänkyyn. Tunsin hänen painonsa ja hänen kuuman vartalonsa. Hän laskeutui alaspäin ja tunsin hänen rintansa koskettavan minun rintojani. Samaan aikaan tunsin kuinka Timo alkoi painelemaan hellästi klitoriksellani vaimonsa pimppiä. Timon ote oli hellä, mutta voimakas. Makasin rentona ja tunsin kuinka klitoristani käytettiin kuin dildoa Mirkun pimppissä. Pimppi oli valmiiksi jo kuuma ja liukas, tunsin kuinka klitoristani pitkin valui nesteitä ja samanaikaisesti Mirkku huohotti korvaani. Mirkku painoi minun tiukasti sänkyä vasten. Tunsin kuinka minut oli alistettu täysin. Olin Mirkun kuuman kehon jatke.

Timo alkoi määrätietoisesti ohjata klitoriksestani Mirkun pimppiin. Hän ohjasi minut suoraan pimppiin ja hellästi Mirkku laski kauniin, suloisen pyöreän naisellisen peppunsa alas. Klitoris painui syvälle hänen pimppiinsä. Hän käytännössä liukui päälleni. Timo ja Mirkku olivat varmaan rakastelleet olohuoneessa koska Mirkun pimppi oli kuin sulaa voita. Ihanan kuuma ja sulava.

Hellästi hän alkoi liikkua ylös ja hitaasti alas. Oli kuin hän olisi kohdellut minua kuin herkkää astiaa. Hän liikkui yhä määrätietoisemmin ja …. syvempään. Hän levitti jalkojaan niin, että tunsin hänen häpykumpunsa omaani vasten. Koska olin ajanut karvat pois tunsin hänen kiinteän kumpunsa jokaisen sopukan. Hänen paineensa oli aivan mahtava.

Näin silmäkulmastani kuinka Timo hyväili hellästi vaimonsa peppua. Hän paino peppua minua vasten, paineen tunne vain voimistui.

Timo nosti kätensä Mirkun rintoihin ja alkoi hitaasti ja hellästi hyväillä niitä. Samanaikaisesti Mirkku nojautui hiukan taaksepäin käsiensä varassa ja aloitti peppunsa nostelemisen taas. Hitaasti. Ihanan hitaasti. Tahti alkoi kiihtymään, kiihtymään ja Mirkun liike alkoi olla jo aivan holtitonta. Tunsin jälleen kuinka sperma valmistautui syöksymään klitoriksestani …. mutta… olin aivan liian voipunut. Minua ratsasti kiimainen ihana ihanan ikäinen, lämmin, nainen. Lopulta Mirkku ulvahti kimeästi ja kumpikin rojahtivat sänkyyn. Mirkku osin minun päälleni ja Timo viereen. Kummallista kyllä jäin tässä vaiheessa hiukan kesken. Klitorikseni jäi jöpöttämään Mirkun sisään…

Aikaa kului. En voinut mitään. Ja tilanne jäi kiimaisesti päälle. …

Nukahdin, kuten nuo rakkaat naapurini. Heräsin kun ilta alkoi jo painua ja huomasin että Mirkku & Timo olivat kääntyneet hellään syleilyyn sängyn toiselle puoliskolle. Ajattelin, että tämä on hyvä hetki jättää näyttämö ja siirtyä omalle mökille… Nousin varovaisesti ylös, peittelin ja suutelin kumpaakin hiljaisen hellästi. Hiivin ulos huoneesta ja raahustin takaisin mökilleni. Ja menin nukkumaan kaikki paikat turtana. Onneksi en nähnyt unta. Nukuin sikeästi kuin prinsessan kuuluukin.

Heräsin aamulla ja aloin heti pukeuduttuani mieliasuuni kirjoittaa kokemuksiani muistiin. Kupillinen kahvia tekee ihmeitä. Kahvin voimalla on tehty ihmeellisiä tekoja. Kuten rakastelu kaksi päivää putkeen. Ja nyt alkaa tarinani olla valmis. Olipas vasta kokemus. Aivan ihana.

Tämän kertomuksen kirjoittaminen vei minulta hyvän aikaa, mutta sen tuomat tuntemukset olivat ainakin minulle sen arvoisia. Mikäli, rakas lukijani, olet lukenut tähän asti ja pidit lukemastasi niin kerro se minulle.

Kiittäen… ja niiaten.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute