Herkku-puhelin
Arkista mökkielämää, osa 4
lauraCD

Jatkoa tarinaan ”arkista mökkielämää”, osat 1 - 3. Olin ihan rauhassa mökillä tyttöilemässä kun naapurin Timo soitti… Saavuin hänen luokseen kahville ja nautimme muutakin kuin kahvia. Saunoimme myös.

Ja mitä sitten tapahtui…

Heräsin aamulla kahvin tuoksuun. Kuulin vaimeaa keskustelua viereisestä huoneesta. Naisen ääni. Timon ääni. Timo kertoi eilisestä Mirkulle. Mirkku kuulosti jännittyneeltä ja innostuneelta. Kuulin muutamia sanoja sieltä täältä, … ”jo oli aikakin”… ”mahtavaa…” …”kyllä tiesin että nauttisit siitä”… Sitten keskustelu vaimeni ja kuulin ääntä ovelta. Tilanne oli lievästi sanoen nolo koska olin aina kokenut Mirkun aikamoisen mukavaksi pakkaukseksi. Ja ihan pakko sanoa, että tunsin aina hänen lähellään vastustamatonta tunnetta siitä että hän halusi minua. Mutta näin tunnen monistakin keski-ikäisistä naisista joten … no, elämä on.

Ovi avautui. Näin Mirkun hymyilevät kasvot. Mirkku näki että olen jo hereillä ja hän avasi oven tullen huoneeseen. Timo tuli perässä. Mirkku kertoi Timon kertoneen koko tarinan kun hän oli tullut kaupungista aamulla. ”Kelpaisiko kahvi ja aamiainen? teillä taisi olla aika rankka iltapäivä eilen?”. Nousin ylös ja muistin että minulla ei ollut mitään päälläni. Ja aikamoinen aamuseisokki vielä. Noloa.. Mirkku katsoi alas ja sanoi, ”sinäpä se olet kyltymätön, no katsotaan mitä keksitään”. Naurahdin vaikeasti ja sanoin, että tämmöistä tämä joskus on. Mirkku meni kaapille ja valitsi ihanan naisellisen silkkisen aamutakin ja sanoi, että laita tuosta päälle. Se pukee sinua. Ja niin tekikin. Olimme lähes samankokoiset. Puin myös rintaliivit ja asettelin rinnat kauniin pystyyn asentoon. Silkin ihana pehmeys ja sileys hyväili minua ja klitoristani. Vedin vyön tiukalle ja kokonaisuus näytti makuuhuoneen isosta peilista ihanan naiselliselta. Tiukka vyö korosti rintojani ja pyöreä peppuni piirtyi kauniina ja mehevänä peiliin. Mirkku ihaili minua ja hellästi hyväili peppuani. Hän sanoi, ’oletpa sinä kaunis naisena, tuollaisesta pepusta ovat monet naiset kateellisia’. Hän antoi minulle kuuman suudelman ja kuiskasi ’mahtavaa että pääsen tutustumaan sinuun kohta paremmin’. Sitten läpsäisi peppuani.

Siirryimme aamiaiselle. Söimme hymyilevän hiljaisuuden vallitessa. Aurinko paistoi jälleen kirkkaasti ruokailuhuoneen ikkunoista sisään ja kahvi maistui ihanalta. Juttelimme hiljaa säästä ja muusta. Niistä arkisista mökkijutuista. Kaunis järvimaisema avautui ikkunoista ja elämä hymyili. Olinhan saanut kyrpää eilen ensimmäistä kertaa ja … antanut myös.

Syötyämme istuimme hetken rauhassa. Mirkku nousi ylös hymyillen miehelleen merkitsevästi, keräsi astiat pois ja meni keittiöön puuhaamaan. Timo kakisti kurkkuaan hiukan ja alkoi puhumaan. ”Mirkun kanssa juttelin, että kun kerran tässä tuli tämmöinen käänne niin ajattelimme että voisimme kokeilla yhtä juttua. ”. Tuli pieni tauko. ”Niin, Mirkku on aina haaveillut siitä, että häntä panisi useampi mies ja … no, minua on aina kiihottanut ajatus useammasta naisesta”… oho – ajattelin. ”Ajattelimme, että voisimmeko me kokeilla kimpassa…?”. Nyt punastuin. Tämä menee jo yli eilisestä. Kiimainen Timo, kuuma Mirkku ja minä. Edelleenkin lämpimänä kuin voipulla eilisestä. Sanoin hänet keskeyttäen että ”aina valmiina, heti ja välittömästi”. Timo vastasi, ”niin ajattelinkin”.

Mirkku tuli ruokailuhuoneeseen ja kertoi että oli kuunnellut ja ehdotti että tulisin hänen kanssaan makuuhuoneeseen. Timo jäisi miettimään syntyjä syviä. Mirkku oli punastunut ja hiukan jännittynyt. Mutta niin minäkin. Olinhan useasti ajatellut häntä lämpimästi. No, mikäs tässä. Mitähän tästäkin seuraa?

Menimme makuuhuoneeseen ja hän nosti muutamia aivan ihania alusvaatteita esille. Siihen nousi ihana musta korsetti vyötärön kiristysnauhoilla, pienet mustat pikkuhousut ja mustat sukkahousut. Hän sanoi, että kokeile tuosta. Ja minä ryhdyin heti toimeen. Asettelin korsetin paikalleen ja Mirkku auttoi sen takaa kiinni. Sen jälkeen asettelin rintani kohdallee. Sen jälkeen ihanat sukahousut. Ne olivat haarasta avoimet ja niiden muotoilu korosti ennestäänkin pyöreää peppuani. Lopuksi kauniit mustat pikkuhousut. Kaikki sopivat aivan suoraan, paitsi pikkuhousut eivät. Klitorikseni oli paisunut jo sen verran, että … No, se ei vaan sopinut sinne. Eikä Mirkun jännittynyt katse auttanut yhtään. Oikeastaan se vain pahensi tilannetta. Oli kuin.. No, säästän teidät sen kertomiselta. Mirkun katse muuttui nälkäiseksi ja hän otti klitorikseni käteensä. Hän katsoi sitä puhutellen sille, ”odota vielä hetki, kyllä tästä kohta päästään asiaan”. Mirkku kaivoi hiukan isommat alushousut esille ja sovittelimme ne jalkaan. Nyt sopi hyvin. Sen jälkeen siirryimme pukeutumispöydän luokse. Mirkku loihti kasvoilleni muutamalla käden heilautuksella kauniin kuuman meikin. Tummanpunainen huulipuna, kaunis, tasainen silmäväri, tasainen ihon väri, kauniit ripset… Miten naiset tuon osaa? Minulta menee helposti puoli tuntia ja lopputulos ei ole aivan sitä mitä sen pitäisi olla.

Lopuksi vielä kaunis hiuspanta ja muutama koru. Mirkku antoi pienen pullon hajuvettä. Avasin sen ja tuoksutin. Ihanan naisellinen tuoksu. Mirkku painoi hajuvettä kädelleen ja levitti sitä kaulaani ja masulleni. Lämmin, omenainen tuoksu täytti minut. Puin vielä silkkisen aamutakin päälleni. Kokonaisuus näytti mahtavalta. Aivan mahtavalta.

Oloni kohentui jälleen naiselliseksi. Tunsin itseni jälleen erityiseksi. Kuin tuo naiseksi pukeutuminen olisi taas saanut minut rauhalliseksi ja tietämään mitä haluan. Vielä muutamat viimeiset silaukset ja olin valmis. Ihan mihin vain.

Mirkku lähetti minut takaisin ruokailuhuoneeseen ja jäi itse valmistautumaan. Timo oli vielä siellä. Istumassa samassa paikassa. Tunnelma oli aikamoisen jännittynyt huolimatta eilisestä yhdessä koetusta mahtavasta seksistä. Ihan uskomattomasta. Tuntui kuin rintani olisivat täyttyneet ja ihokarvat nousseet pystyyn jo sen ajattelemisesta. Ei voi olla totta. Ja tässä minä olen jälleen pukeutuneena ihanaksi naiseksi rakastajani edessä. Timo katsoi minua päästä varpaisiin ja jälleen päähän. Häneltä pääsi huokaus. ”oho”. ”Miten ihmeessä sinä pystyt tuohon?” Hymyilen salaperäistä hymyä. Tytöillä on salaisuuksia.

Hän nousi ylös ja lähestyi minua. Hän näytti kovin innostuneelta. Kyrpä nousi jo kovaa vauhtia aamutakin aukosta. Hän tuli lähelleni ja tarttui lujasti niskastani ja painoi suunsa suutani vasten. Nautin hänen karkeasta otteestaan. Hän on mies. Hän ottaa sen minkä haluaa. Ja minä haluan tulla otetuksi. Tässä jälleen mennään. En voi sille mitään, mutta …. jälleen. Taas olen kuumenemassa. Tai oikeastaan. Olen jo kuuma. Kiima täytti minut jälleen. Hänen toinen kätensä tarttuu peppuuni ja painaa minut itseään vasten. Tunnen kyrvän sykkivän pikkuhousujani vasten. Olemme lukkiutuneet kiimaiseen otteeseen kun tajuan että käteni ovat jääneet ilmaan. Olin niin yllättynyt etten tiennyt mitä tekisin käsilleni. Kiedoin Timon käsivarsieni hellään otteeseen ja hyväilin häntä selästä. Tuo selkä jota niin ahnaasti nuolin eilen. Tuo selkä joka painui minua vasten kun klitorikseni upposi hänen takamukseensa. Tuo selkä jonka hikeä maistoin lisää nuollessani Timon takamusaukosta pursuavaa spermaani. Ah. Ja jälleen ah.

Timo alkoi pikkuhiljaa kävelemään eteenpäin ja kuin tahdottomana nukkena kuljin takaperin ja törmäsimme lopulta sohvaan. Timo laski minut hellästi, kuten ihanaa naista kuuluukin kohdella sohvalle ja päästin käteni hänestä irti. Hän jäi seisomaan .. ja niin jäi myös hänen kyrpänsä seisomaan. Tunne sumensi minut. Tuota kyrpää minun aivan pakko saada. Kyrpä sojotti eteenpäin niin julkeasti ja sen terska julisti tummanpunaisella olemuksellaan kiimaa. Tunsin kuinka klitorikseni sananmukaisesti pomppasi pikkuhousuistani. Olisi sittenkin pitänyt ottaa vielä isommat pikkuhousut..

Ennen kuin ehdin tehdä mitään kuulin ääntä. Mirkku tuli huoneeseen. Ja millainen näky! Hän oli kaivanut kaappinsa kätköistä uskomattoman nahkaremmiasun. Tuo naaras oli kietoutunut ohuisiin nahkaremmeihin jotka yhdistyivät toisiinsa muodostaen hämähäkinverkkomaisen kokonaisuuden. Kädessä hänellä oli dildo ja toisessa pieni raippa. Timo näki katseestani yllätykseni ja aloitti vaimeasti…” niin, Mirkulla on hiukan taipumusta siihen että hän nauttii siitä että hän läpsii minua. Ja niin minäkin nautin”.

Mutta minun piti saada tuo kyrpä huulieni väliin. Aivan pakko. En voi sille mitään. Nousin ylös sen verran että otin Timon takamuksen otteeseeni käsien väliin. Ohjasin hänet määrätietoisesti sohvalle. ”Istu siihen” sanoin. Ja otin hänen kyrpänsä huulilleni. Aloin kuljettaa kieltäni hänen kyrpänsä vartta pitkin. Tunnustelin kielelläni jokaisen kyrvän uurteen ja juomun. Tunnustelin terskan kärjen. Tunnustelin terskan reunan. Suljin koko terskan suuhun. Otin kyrvän niin syvällä suuhun kuin pystyin. Olin siinä kontillani kuin kiiman sumentama kani. Lutkutin ja imin kuin Timo olisi ollut maapallon viimeinen mies. Ja sitten tunsin jotain pepussani. En pahemmin välittänyt siitä. Mutta tunsin selvästi kuinka Mirkun kädet tarttuivat peppuuni ja siirsivät pikkuhousujani syrjään. Tunsin kuinka hyvin rasvattu sormi painui pimppiini. Tunne yhdistettynä suussani sykkivään kyrpään oli käsittämätön. Aivan uskomaton. Vielä nytkin klitorikseni alkaa sykkimään jo sen hetken muistelemisesta. Mirkun kuumat sormet liikkuivat sisään ja ulos, pyörien ja hellästi hyväillen. Hänen rasvaiset kätensä hyväilivät pyöreää peppuani kauttaaltaan. Hänen kätensä olivat ihanan kuumat ja vaativat. Aah, pääsi suustani. Timo alkoi hellästi ja päättäväisesti hieroa poskiani ja painaa minua niskasta kyrpäänsä vasten. Hänen otteensa oli ihanan miehekäs ja käskevä. Tunsin hänen tuoksunsa ja siihen sekoittuivat oman hajuveteni tuoksu.

Tunsin samalla kuinka pimppiäni vasten painui jotain muovista. Onnistuin kääntämään päätäni sen verran, että näin Mirkun kiinnittäneen lanteilleen äskeisen dildon. Dildo sojotti ylöspäin kuin se olisi ollut valtava kyrpä. Dildon kärki oli mahtavan juomukas ja sen punainen väri loi mahtavan kontrastin Mirkun mustaan nahka-asuun. Tiesin mitä seuraavaksi tapahtuu, dildo oli tulossa pimppiini. IHANAA IHANAA. Tunsin Mirkun ensimmäisen työnnön ja suustani purkautui tukahtunut huokaisu. Tunsin kuinka dildo painui pimppiäni vasten ja ilman minkäänlaista vastarintaa se upposi sinne kuin kuuma veitsi voihin. Olin noiden kahden kiimaisen kullanmurun välissä sykkivänä kuumana kappaleena lihaa. Tuntui kuin olisin pelkkää suuta, peppua ja pimppiä. Mirkku alkoi painumaan määrätietoisesti syvemmälle ja syvemmälle kunnes tunsin pepussani nahkaremmit. Ja sitten Timon kyrpä painui syvälle suuhuni. Noiden punattujen huulien väliin. Tajusin, että kiima kasvoi sisälläni ja aloin heilua lähes holtittomasti. Mirkku paineli tasaisen kuumasti dildoa pimpissäni, tunsin sen jokaisen liikkeen ja jokaisen tuuman pimppini kuumassa kiimassa. Samalla tunsin myös Timon sykkivän kyrvän suussani. Laukesin lähes saman tien räjähtäen. Kuten myös Timo laukesi täyttäen suuni kuumalla spermalla. Omat spermani täyttivät pikkuhousuni ja tunsin kuinka Mirkun dildo painui täysin pohjaan saakka työntäen Timon kyrvän kurkkuuni saakka. Suustani pääsi urahdus ja suustani lennähti spermaa Timon vatsalle ja lysähdin hänen eteensä lattialle.

Tähän päättyi osa neljä. Jos haluat kuulla miten aamu alkoi niin ota yhteyttä ja kerro miltä tarina tuntuu. Jos teidän, rakkaiden lukijoiden joukossa sattuisi olemaan Mirkkuja toivoisin siitäkin kommentteja!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute