Herkku-puhelin
Annelle
Elvis

"Ai…moi…sä tulit nyt jo!"

Katselen hieman ihmetellen pitkästä aikaa Annea, joka kipuaa rantamökin terassin muutamaa askelmaa.

Anne nauraa "enhän mie malttanu olla siellä firman bileissä pidempään kun sie oot nyt nii lähellä, taksi mua vie!". Karjalaistyttö alkujaan.

Tosiaan oli sovittu treffit todella pitkästä aikaa pienelle mökilleni, Annella oli firmansa seminaari läheisessä lomakeskuksessa. Hänellä oli sangen mielenkiintoinen ammatti suuren monialafirman juhlatilojen hallitsijana. Katselen naista, yli kaksi vuottako on viime kerrasta? Pukeutumisetiketti on kohdallaan, tumma liituraitapuku, avonaisen paidan kauluksessa somisteena suurikokoinen amuletti nahkahihnassa. Niinhän se työ vaatii, vahvasti muotoiltu amuletti tuo kivasti taiteellisuutta, jota Annessa on aina ollut. Mitähän hän on nykyään, noin nelikymppinen?

Anne laskee kassin kädestään ja kävelee hymyillen luokseni, nousen ja halaamme. Pitkään siinä tulee rutistettua, katsomme toisiamme. Annehan se siinä. Ruskeat silmät katsovat omiini, hiukset ovat saaneet melkoisen vilkkaat raidoitukset. Itselläni ei moista luksusta olekaan, vuosikaudet olen liikkunut täyskaljuna. Ekonomi laskee kulut tarkkaan, ei kulu hiusmuotoiluun pennosia. Hymyilemme, ei tarvitse puhua. Anne painaa pään rinnalleni. Ihana kun olet siinä, huomaan sanovani. Anne hymyilee vain. Aistin miedon hajuveden tuoksun. Anne nostaa päätään ja antaa suukon, se tuntuu erikoiselta, hän tuntuu vieraalta, mutta silti niin tutulta. Aistin punaviinin maun.

Huomaan, että hän aavistuksen pyöristynyt lisää viime kerran jälkeen, täyteläinen hän on ollut aina. Aiemmin hänellä oli rankahko urheiluharraste, joka toi mukavan pyöreyden peppuun, huomaan muistelevani, kun Anne kääntyy noutamaan kassiaan. Pyöreys ja täyteläisyys pyllyssä on säilynyt, luen liituraidan läpi. Vaikka todellinen ulkomuotobravuuri Annelle ovat silmien ja huulien lisäksi rinnat…huh, ei muuta voi sanoa. Pyöreät, todella kookkaat, kiinteät, luonnostaan. Yksi äitiys ei ole tehnyt niille muuta kuin hyvää, huomaan muistelevani. En osaa edes kuvitella haluttavampia rintoja. Kyllä, meillä on ollut seksiä, aina kun olemme tavanneet.

Anne sanoo käyvänsä heittämässä tavaransa sisälle, pyytää minua vain aukaisemaan kaatamaan hänellekin pöydällä olevasta punaviinipullosta. Anne katsoo minua ja sanoo ilkikurisesti pukeutumiseni olevan jo kesäiltaan aivan sopivan. No niin, minulla on vain pyyhe vyötärölläni, äsken saunonut ja uinut mies. Ruskettunut jo, tässä vaiheessa kesää. Helteinen päivä on painumassa hiljalleen iltaan, yhä on tavattoman lämmintä ja valoisaa.

Istahdan mökkini erikoisuudelle, muhkealle sohvalle verannalla. Olin sen saanut jonkun kaupan yhteydessä ja en keksinyt paikkaa suurelle kalusteelle. Muistin siinä muuten pienehkön mökkini laajan terassin ja ajattelin, että miksi ei. Ei voi juuri olla mukavampaa paikkaa, istuskella siinä ja katsella järvelle. Yhtään mökkiä ei ole lähimaillakaan, ei koko järvellä. Täydellinen rauha.

Sydämessäni ei kyllä ole ihan täysrauha. Annen tulo aiheuttaa pientä jyskytystä…kai pitkä kesäpäivä ja lyhyet hameenhelmat kaupungilla ovat jo tehneet minuun jonkin vaikutuksen. Anne. Täällä. Jostain syystä Annesta on muodostunut minulle seksikkyysmittarin täyskymppi, en osaa edes sanoa miksi. Ainakaan muutamat liikakilot eivät siinä haittaa. Jokin Annen kokonaisuudessa tekee hänestä uskomattoman haluttavan. Taiteellinen, bisnesnainen. Kontrastina voimakkaaseen seksuaalisuuteen, muodokkaaseen vartaloon. Aikuisuus…meidän keskinäinen salaisuutemme siitä, että keskenämme olemme seksuaalisesti avoimia, sitä mitä aidosti olemme, haluamme olla.

Anne tulee, istahtaa viereen. Huomaan, ettei hän vaihtanut vaatteita, päinvastoin liituraitatakin napit ovat kiinni. Ruskeat silmät vilkkuvat, kun nostamme maljat. Juttelemme. Anne kertoo päivästään, vuodestaan. Nostamme lisää maljoja ja meillä on aidosti hauskaa. Anne nauraa, niin kuin vain hän voi. Lopulta minun on pakko ottaa Annesta kiinni ja puristaa hänet itseäni vasten. Voi miten hyvältä hän tuntuu. Anne puristaa itseään lähemmäs ja silittää vyötäröni seutua. Suutelemme. Sama tunne…vieras, mutta niin tuttu…kiinteät, täyteläiset huulet. Haluaisin jatkaa.

Juttelemme, suutelemme. Yhä pidempään. Juttelemme. Suutelen Anne kaulaa. Ihanan tuntuinen iho. Anne antaa suudella, tuntuu hyvältä. Annen tuoksu sieraimissani, hiukset pehmeinä poskellani. Kulautamme lasimme tyhjäksi, katsomme toisiamme. Ruskeat silmät, niin tutut, niin uudet. Katsomme. Aurinko lämmittää yhä lähes kuumasti paljasta ylävartaloani.

Laitamme lasit pois ja painaudumme toisiamme vasten, silitän Annea molemmin käsin. Annen kädet vaeltavat alastomalla selälläni. Alan kiihottua, tai olen sitä ollut jo pitkän aikaa, olen yrittänyt jarruttaa, turhaan. Sydän jyskyttää. Käteni vaeltaa selässä liituraitatakin alle ja tajuan…Annella ei ole mitään takin alla. Voi miten pehmyt iho. Hän riisui paitansa pois sisällä käydessään. Ylempää löydän kuitenkin ohuen pitsin, arvaan Annella olevan hentoiset rintsikat liituraidan alla.

Tule…kuiskaan. Käännän Annen selälleen, pehmeälle sohvalle. Alan suudella naisen kaulaa, olen jo malttamaton, ei voi muuta. Tunnen, miten kaluni jäykistyy pyyhkeen alla, seisoo, päässäni pyörii. Annen vartalo, tuoksu…siinä, minulla. Jotenkin yritän välttää, ettei Anne huomaisi, miten kiihottunut jo olen. Suutelen…avaan pikkutakin napit, suutelen kaulaa, valun rinnoille. Ne paljastuvat hitaasti virallisen jäykän liituraitatakin alta, pursuavan suuret ja pyöreät, sinisen ohuen pitsiliivin vaivoin pitelemät. Mikä näky, kontrasti liituraitaan…huh. Nännit nostavat pitsiä ja kuvastuvat heikosti läpi…suutelen rintojen yläosia, väliä, hellästi, hitaasti edeten, kuin itseäni kiusaten. Anne silittää ylävartaloni paljasta ihoa, välillä siro käsi käy kuin empien vyötärölläni, pyyhkeen rajassa.

Vaikka punaviini vaikuttaa minussa jo melkoisesti, havahdun…"pitäisikö siirtyä sisätiloihin?" Anne hymyilee…"hmmmmm". Tajuan esittäväni sanattoman toiveen. Ääneen sanon vain "ei mennä mihinkään, aurinko lämmittää niin". "Ei niin, ei todellakaan mennä sisälle". Huomaan että kiihottuvani lisää, unelmallinen tilanne, Annekin haluaa olla ulkona, hyväillä. Vaikka teoriassa joku voisi nähdä. Ei täällä ketään ole.

Annan itselleni luvan huumaantua tilanteesta. Suukotan Annen kaulaa, vartaloa, avaan pikkutakin auki kokonaan, suutelen rintoja pitsin läpi, hellästi…varovasti suutelen nännipihaa, käytän jäntevän tuntuista nänniä suussani, ohuen ohut pitsi välissä. Tunnen miten nänni on yhä kovempi, kosteana suuni jäljiltä. Annen kädet vaeltavat ihollani…ihana tunne.

Suutelen vatsaa, sen pehmeää ihoa. Valun yhä alemmas. Huuleni ovat ihanan naiseni navalla, tummien liituraitahousujen vyötäröllä…Avaan koristeellisen hakasen, suutelen alavatsaa. Sininen ohut pitsi paljastuu kun valutan vetskaria, tangat. Anne tuoksuu…nam. Lopulta kohottaudun ja vedän päällyshousut Annen jalasta kokonaan, suutelen reisiä. Kohottautumiseni myötä pyyhkeeni valahtaa puoliksi auki, tajuan Annen katselevan jo kivikovana seisovaa esiin tulevaa kaluani, terska kiiltää kosteana. Koen kummaa ylpeyttä elimestäni, annan Annen katsella ja puoliksi suorastaan esittelen kovaa mulkkuani kääntymällä häneen päin. Pyyhe putoaa kokonaan, heitän sen tuolille. Olen alaston, Annella kauniit pitsiset tangat, rintsikat… Rinnat ovat vain niihin liiankin suuret.

Suutelen Annen reisiä, Annen huokailee ja hänen lantionsa elää ihanasti, kädet puristavat sohvan pehmusteita. Suutelen alavatsaa, tangojen kolmiotakin...Anne avaa aivan aavistuksen reisiään. Olen aivan kiimassa. Tunnen suussani Annen sirot häpyhuulet, pitsin läpi… Anne avaa vielä hiukan reisiään, suutelen niiden sisäpintaa. Anne tuoksuu ihanalle.

Annella on poikkeuksellisen kaunis, pieni ja siro häpykumpu, pimppi on ihanan pieni. Nyt sen vielä peittää heikosti sininen pitsi. Läpimärkä.

Nousen hitaasti ylemmäs…Kovana seisova paljas kaluni viistää Annen reisien sisäpintaa, saavuttaen hitaasti pitsin peittämän pimpin, painun sitä vasten, terska aistii paljaan ihon, sitten pitsin Annen pillunhuulien päällä. Anne avaa reisiään hitaasti, keinumme, huokailemme. Huh. Tekee niin mieli.

Yhtäkkiä Anne hätkähtää..."JUHA!". Nousen ylös Annen päältä, Anne vetää reitensä yhteen… katson taakseni. Nuorehko mies seisoo hihaton paita yllään ja shortsit jalassa muutaman metrin päässä, salkku kädessään, tuijottaen meitä silmät lasittuneina. Tai oikeastaan hän tuijottaa Annea, hänen lähes alastonta vartaloaan. Hän on varmaan seissyt siinä jo kauan…Tajuan että shortsien sisällä on tapahtunut huomattava reaktio, kuin jättimäinen kurkku olisi tungettu bermudoihin.

Anne on hetken ihan sanaton. Sitten hän kakistelee…"ööh, tässä on Juha töistä, ihan vaan kaveri…öh… ja tässä Erkki". Tilanne on niin läpiouto, että osaamme vain nyökätä toisillemme. "Mm-minä toin tämän sun salkun, kun se unohtui Annelta…" Juha yrittää, mutta hän ei saa Annesta silmiään irti. Hetkeen ei tapahdu mitään. Jostain syystä kumarrun vain alas ja alan suudella yhä vain Annen kaulaa, en osaa lopettaa, elän yhä huumassa. Anne on jäykistynyt…hetken kuluttua hän kuiskaa, saako hän jatkaa…Kuiskaan kyllä, vaikken tiedä, mitä hän tarkoittaa. Anne alkaa suudella minua suulle ja hyväillä minua lähes rajusti, huulemme hieroutuvat toisiamme vasten, olen yhä Annen sivulla, vain Annen ylävartalon päällä. Tunnen kuitenkin miten Annen alavartalo elää, lantio kiemurtelee ja tunnen reisien avautuvan uudelleen, suoraan kohden Juhaa. En välitä, suutelen… En välitä edes vaikka kaluni seisoo paljaana, nähtävänä, kuumana…

Suutelemme, kourimme toisiamme, lähes unohdan Juhan…Käteni hierovat Annen upeita rintoja, rintsikat peittävät nännipihat enää osin. Imen kovia nännejä, yhä pitsin läpi. Tunnen vartalollani, miten Annen reidet avautuvat kokonaan ja hänen toinen kätensä irtautuu minusta…Käänän päätäni, näen miten hänen kätensä alkaa hieroa häpykumpua, häpyhuulia…äkkiä hän vetää tangojen haarapalan kokonaan sivulle, paljastaen Juhalle siron pillun kokonaan. Kuulen Annen käheän äänen "Juha…"

Kuin unessa näen miten Juha katsoo Annea, Annen sääriä, paljastunutta siroa häpyä siistin karvoituksen alla, lasittunein, kiimaisin silmin. Juha laskee shortsinsa, alushousunsa. Hän kohottautuu ylös vain musta hihaton paita yllään, hoikka nuori mies…Valtavan kokoinen, paksu suonikas elin kurkottaa kohden kattoa. En ole ennen nähnyt sellaista Hän astuu erottava parit askeleet Annen avoimen lantion luo, asettuu polvilleen sohvan viereen ja alkaa suudella Annen vatsaa, lantiota…Huomaan miten Anne katsoo vierasta elintä, se on todella suuri…

Anne kuiskaa minulle ääni väristen "saanko, en ole ennen…" Hypnoosimaisessa tilassa huomaan sanovani "se olisi ihanaa". Anne kohottautuu hieman ja siirtyy kohden Juhaa, yhä minua suulle suudellen. Annen lantio tulee sohvan reunalle, Juhan sinipunainen, kiiltävä terskan pää hipoo reisien sisäpintaa, Anne kohottaa vielä lantiotaan. Minua lähes pyörryttää, kaikki on kuin unta.

Suutelen Annen rintoja ja katson Annen vatsan yli, miten vaativana seisova Juhan kivikova elin hieroo jo häpyhuulia, klitorista, Anne lähes huutaa, oooh... Naiseni värisee ja kiemurtelee. Kourin nyt jo paljastuneita valtavia rintoja, imen kovia nännejä. Katson miten vieras valtavan suuri kalu alkaa hitaasti löytää tiensä Annen paljaiden häpyhuulien väliin, tangat ovat vain naruna enää sivussa. Anne nostaa lantiotaan, siro käsi hakeutuu jykevän suonikkaan mulkun varteen ja alkaa ohjata Juhaa sisälle pilluun. Tiedän miten pieni ja tiukka Anne on… Hän värähtää ja huutaa, kun Juhan suuri elin alkaa painua sisään, hitaasti. Katson lumoutuneena, kun tuo vieras kalu painuu lopulta pohjaan…jotenkin kaikki on kuitenkin lämmintä ja ihanaa, haluan niin että jumaloimani nainen nauttii. Juha ähkii ja alkaa keinumaan, työntyy, uudestaan ja uudestaan.

Suutelen valtavina kohoavia rintoja. Annen vartalo heiluu naimisen tahdissa, nainen huokailee, ynähtelee, silmät kiinnni…toinen käsi silittää nyt minun aivan kivikovaa kyrpääni, puristaa kovaakin, hieroo…Kaikki tuntuu mielettömältä, kaksi miestä palvoo runsasmuotoista naista, jolla on yhä liituraitatakki avoimena yllään, rinnat ja alavartalo kuitenkin alastomina...

Juha kiihdyttää nopeasti tahtia, Anne voihkii…Yhtäkkiä Juha vetää valtavana seisovan kyrpänsä pois, hän runkkaa itse vain muutaman kerran ja spermaa lentää Annen reisille, mahtava elin nytkyy. Juha käpertyy sohvalle…tuleminen oli raju.

Anne lähes huutaa "Erkki…tule!"…kuin sanattomasta sopimuksesta Anne kääntyy vatsalleen ja kiemurtelee narumaiset tangat kokonaan pois. Anne nostaa takapuolen ylös ja levittää reisiään…ihan näky…Olen hetkessä hänen takanaan, kuumana seisova kaluni hakeutuu reisien väliin, Annen siro käsi ohjaa suonikkaan kyrpäni ihanan märälle pillun aukolle…Ihana ensikosketus…aaah…työnnyn ahtaasti, niin ahtaasti Annen pilluun. Annella on todella tiukka pimppi, nainen on muhkea, puolittain lihava, mutta pillu kumpuineen ihanan pieni, siro…

Otan Anne lantiosta kiinni…Ihanan kaunismuotoinen, kapeahko mutta pyöreä takapuoli…lantio elää…työnnyn, keinun…yhä uudestaan…Annen vartalo alkaa elää yhä enemmän, rajummin, koko lantio alkaa lypsää kyrpääni armotta. Anne huutaa, hänestäkin täytyy tuntua hyvältä, niin tiukka ja ihana…Alan naida kovempaa. Huohotan, tunne on mieletön, Anne työntää persettään minulle, kovaa…Näen miten kuvastumme verannan suuresta ikkunasta, suurikokoinen ja lihaksikas kalju mies nai takaapäin Annea kovaa, Annen suuret rinnat heiluvat nyt jo taysin vapaina, täyteläinen perse työntyy miestä vasten…yhä kovemmin…Annekin katsoo meitä ikkunan kuvajaisesta…Sitten hän painaa päänsä taas, tyrkyttää persettään ylemmäs, kovemmin, kovemmin, kovaa…nain…Anne huutaa, tunnen miten pillu alkaa sykkiä kovaa, Anne huutaa…tulee, tuleeee, tuleeee…pumppaudun Annen pilluun, kyrpäni ruiskuttaa rajusti sisään, tajuntani hämärtyy, Anne voihkii…En tajua enää mitään…huuuuh…

Käperrymme sohvalle. Silitämme. Kaikki kolme. Anne on ihana.

Kommentteja? Sinäkin;)?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute