Herkku-puhelin
Arto, isokaluinen ori 1
Jukka

Veljeni Arto oli nuorempana komea nuori mies, joka onnistui kadehdittavan hyvin naisten kanssa. En tiedä mikä veljessäni tarkalleen ottaen sai tytöt kiinnostumaan hänestä, mutta sen tiedän että hän sai pillua erittäin monelta naiselta.

Uskon, että yksi syy oli hänen komea ulkomuotonsa ja ennen kaikkea suuri kalunsa.

Jos Arto tutustui johonkin naiseen, vapaaseen tai varattuun, oli melko todennäköistä että jossain vaiheessa tuo neito antautui hänelle sänkykamarissa. Sain nuorempana veljenä seurattavakseni Arton elämää, olimme parivaljakko ja teimme paljon asioita yhdessä. Minulla ei ollut koskaan hänen kaltaistaan menestystä naisten kanssa. Hän oli urheilullinen, harrastanut keihäänheittoa ja hiihtoa. Vartalonsa oli lihaksikas ja hoikka. Hiukset olivat tummat ja kiharat. Meillä on eri isät, ja Arton isä oli puoliksi marokkolainen. Liekkö sieltä päin perinyt myös suuren, 23-senttisen kalunsa. Omani ei ole samaa kokoluokkaa.

Arto ei ollut lainkaan epäkohtelias tai lipevä tai liian flirtti. Hän oli komea, hyväkäytöksinen ja rauhallinen. Hän ei milloinkaan rehennellyt seurassa varsin pitkällä listalla naisia, jotka olivat jo antautuneet hänelle.

Arto osasi käyttää hyväkseen toivetta, joka lienee meissä jokaisessa: saada nauttia satunnaisesta seksistä tutun ihmisen kanssa. Koska Arto vielä oli komea, naisten toiveet usein kohdistuivat juuri häneen.

Oli joskus vaivaannuttavaakin tavata juhlissa tai muissa tapaamisissa naisia, jotka olivat antautuneet hetken petollisuuteen miestään kohtaan Arton kanssa. Nuo kunnollisuuden ruumiillistumat olivat vain jokin aika sitten huutaneet nautinnosta nussiessaan veljeni suurta kyrpää. Nyt he käyttäytyivät kuin mitään ei olisi tapahtunut, vaihtoivat Arton kanssa vain kuuman katseen joka muistutti yhteisestä salaisuudesta.

Arto jätti aina moraalikysymykset syrjään, kun hän sai halukkaan naisen poljettavakseen. Hänen mielestään jokainen vastasi itsestään ja valinnoistaan. Varattujen naisten perään hän ei vonkunut yhteisten kiihkeiden öiden jälkeen. Hän vain nautti saadessaan olla ori, jonka tehtävä oli astuttaa tamma toisensa perään - noin kuvainnollisesti.

--

MARIANNA

Arto oli kotiutunut hiljattain armeijasta 21-vuotiaana kersanttina. Niinä vuosina ensimmäiset naiset tulivat armeijaan. En ollut yllättynyt, kun kuulin, että Arto oli saanut naida omaan ryhmäänsä kuulunutta naisjääkäriä. Kasarmialueella metsikössä parin telttapatjan päällä oli hankittu vaihtelua kasarmin arkeen. Tämä oli toistunut useamman kerran.

Lomilla Arto oli ollut tavalliseen tapaan tyttöystävänsä Hennan kanssa. Meillä oli yhteinen huone, ja aina piti viikonloppuisin kuulostella vähän ennenkuin törmäsi sisään. Aika usein sisältä kuului puhina ja Hennan vaimennettu voihkinta, kun Arto pani häntä. Henna kertoili joskus tyttöystävilleen, kuinka Artolla on mahtavat halut ja tämä halusi pillua lähes päivittäin. Ystävät kuuntelivat usein kateellisen kuumina mutta vahingoniloisina, olihan tiedossa että Arton suuresta kyrvästä pääsivät muutkin kuin Henna nauttimaan - sopivissa olosuhteissa.

Eräänä elokuisena viikonloppuna Henna oli poissa kavereidensa kanssa, ja olimme Arton kanssa kotona kahdestaan kun vanhemmatkin olivat poissa. Joimme muutaman oluen olohuoneessa ja katsoimme leffaa. Minä menin nukkumaan viikosta väsyneenä kymmenen maissa.

Heräsin puolen yön aikaan olohuoneesta kuuluvaan vaimeaan kikatteluun. Katsoin ovenraosta ja odotin, että Henna olisi tullut takaisin. Ei ollut, olohuoneessa sohvalla istui Arto - kainalossaan Marianna. Marianna oli 24-vuotias nuori nainen samoilta seuduilta, vanhoja tuttuja. Arto oli tavannut hänet lähellä kadulla koiraa ulkoiluttamasta. Marianna oli naimisissa Laurin kanssa, tosin Lauri oli vanhempiensa kanssa jossain sukulaistädin hautajaisissa ja poissa.

Laurista kerrottiin, että hän oli aika sika mieheksi. Jotkut kertoivat, että hän olisi jopa lyönyt Mariannaa usein.

Ilmeisesti Arton ei ollut vaikeaa saada hellyydennälkäistä Mariannaa mukaansa "teelle", tai johonkin muuhun verukkeeseen vedoten. Niin vain aina kävi: Arton seurassa naiset alkoivat käyttäytyä huolimattomammin.

Mariannalla oli silmälasit ja puolipitkä vaalenruskea polkkatukka joka oli poninhännällä. Arto suuteli jo pian tyttöä, joka ei mainittavasti vastustellut. Arton kädet hyväilivät kohta rintoja narutopin ja rintsikoiden päältä. Aika vaivatta menivät olkaimet alas, ja Marianna avasi itse rintaliiviensä hakaset paljastaen Artolle hymyillen isot rintansa. Olin itse aika mehuissani kun sain itsekin nyt nähdä ne, koska olin aina ajatellut, että Mariannalla on yhdet upeimmat hinkit mitä tiesin. Katkeransuloista kyllä, nyt niitä hyväilivät kiihkeästi veljeni kädet Mariannan hymyillessä. Hän kyllä tiesi varsin hyvin olevansa se isorintainen sulostus, jota monet miehet himoitsivat.

Marianna otti shortsinsa pois samalla kun Artokin riisui paitansa, näytti lihaksikkaan yläkroppansa jota tiesin naisten aina vilkuilevan kiinnostuneena. Tyttö kiipesi Arton syliin kasvokkain. Keinutti siinä alushoususillaan lantiotaan, Arton boksereissa tuntui varmasti jo iso kalu odottaen paljastamista. Arto keskittyi suutelemaan ja näykkimään Mariannan meloneita. Myöhemmin Arto kertoi minulle, että olivat kokoa 34DD, mitä ei tosin ollut vaikeaa uskoa, siksi isot mutta kiinteät ne olivat. Marianna ei ollut edes mitenkään lihava, pikemminkin sellainen vähän raamikas.

- Hmm... Marianna, sun tissit on upeat... uumh... voi hemmetti nää on isot...

Artolla oli hyvä draivi päällä. Marianna seuraili raukean tyytyväisenä, peppuaan yhä kiihkeämmin keinuttaen, kun miehelle maistuivat hänen sulonsa.

- Ooh.. ihanasti teet... Eihän ole liian isot.. eihän..

- Ei todellakaan... mahtavat nää on!..

Kohta Arto sai ottaa bokserinsa pois ja Mariannalta pääsi tyytyväinen huudahdus kun iso kalu ponnahti täydessä mitassa esiin.

- Ei voi olla noin suuri... siis.. toihan on ihan valtava!.

Arto riuhtoi Mariannan alushousut pois... jatkoivat vielä suutelua, Arto hyväili takaapäin Mariannaa. Vatsaa, rintoja, pimppaa. Tyttö oli antautunut hänelle täysin. Olohuoneessa soivat vuoroin Mariannan kiihkeät huudahdukset, vuoroin Arton huohotus.

- Ooh.. umh.. ooh!.. Marianna, haluan naida sua!

Imi kaulaa, tyttö tajusi vielä jossain järjen rajamailla vastustella, ettei jäisi jälkiä.

Äärimmilleen kiihottunut tyttö parahteli ja voihki, samalla kun kädellään runkkasi pystyssä seisovaa jykevää kalua.

En tietenkään juuri ollut nähnyt veljeni aisaa täysvalmiudessa, mutta kyllä se oli todellakin kunnioitusta herättävän iso. Tunsin omani, normaalikokoisen todella pieneksi sen rinnalla.

Marianna oli jo täysin valmis Arton maattavaksi.

- Nai mua!! Pane mua!! Ota mut jo... jooko!..

Oli kutkuttavan kiihottavaa ja samalla vaivaannuttavaa katsoa ja kuunnella kun tuttu nuori aviovaimo aneli veljeäni täyttämään hänet.

Arto piti naurahtaen naista vielä hetken piinassa. Sitten heitti Mariannan sohvalle makaamaan... tuli päälle... ohjasi vähän sauvaansa...

Arton kasvot vääntyivät nautinnosta kun hän alkoi työntää suurta kaluansa Mariannan lämpimään pilluun. Tyttö pidätti hengitystään silmät nautinnollisesti kiinni, kun ensimmäinen työntö tunnusteli ja raivasi tietään syvemmälle.

- !!Aiaaahhh! Oooooh!..

Veljeni takapuoli puski, syvemmälle. Tytön selkä nousi kaarelle. Ja voi taivas taas niitä hinkkejä kun ne pullistuneina pingottuivat veljeni lihaksikasta rintakehää vasten. Olisin antanut mitä vaan, että olisin itse saanut olla Arton paikalla. Olisi varmasti moni muukin.

Arto alkoi naida, työnnöt menivät koko ajan pidemmälle, Marianna vaikersi hiljaa.

- Oioioi!.. oiii!.. oioi.. OOOOOOH!..

Veljeni takapuoli puikki huudahtelevan tytön haarovälissä. Arto pani, meno alkoi luistaa kun kulli löysi uomansa ja pimppi alkoi vertyä vastaanottamaan kuningasmelan.

- ihanalta tuntuu!!.. Arto.. arto.. voi sua.. ihanaaaaah...

Poika nussi hymyillen, välillä mukana menossa hyllyviä meloneita suukottaen.

- Marianna.. Mariannah!.. Mariannaaaah!!!.. ooh!.. voi v-tu mikä pillu!! Oh.. Voiko olla näin täydellinen... ihana rasia... oooh!... ooooh!..

Nainti jatkui. Sohva kitisi. Muutaman minuutin intensiivisen panemisen jälkeen Mariannan kiljahdukset tiivistyivät, orgasmi pisti jalat tärisemään.

- !!..Iiih..oh!.. Aiaiaiai!!. mä tulin!!!.. mä tulin!!..

- aaah... ah. voi Arto voi Arto sua kun mä tulin niin hyvin!!... oooh!!

Arto naurahti kannustaen lauenneelle tytölle ja jatkoi vielä polkemista. Painoi vielä vähän tiukemmin koluten isolla kyrvällään reunoja ja pohjia.

Pian Marianna huudahteli toisen orgasmin kourissa.

- Aaaaaa!!.. oooooo!!. aaaaaaa!!. Siis kun sulla.. oo..!!.. on niin..

Kohta meno seesteytyi. Marianna nousi jälleen kasvokkain Arton syliin. Takapuoli painui alas, nesteistä kiiltelevä mela työntyi taas pilluun jatkaakseen määrätietoista tuikkimista, johon Marianna vastasi lantiotaan pyörittäen.

- jooh… umh…

Arton kädet puristelivat tytön takapuolta, joka keinui kiihkeän lemmensalsan tahdissa. Mariannan huulilta purkautui huudahduksia ja parahduksia.

- Voi luoja!!.. aaaah!!.. OOOOH!!.. ihana naia! Ihanaa on naia sun kanssa!..

Marianna punnersi. Molempien iholla kiilsi jo hiki. Tyttö pyöritti pyllyä, nai parhaalla tahdillaan.

- ooh.. ooh.. uuuh!!.. oooh… oi.. oivoi luoja!!

Naisen kasvoilta loisti vain onni saavutetusta kielletystä unelmasta. Suljetut, kiihkeästi nauravat silmät eivät antaneet mitään viestiä pienestäkään häpeästä tai katumuksesta. Päinvastoin.

Oli vaivaannuttavaa mutta kiihottavaa kuulla, kun Marianna ylisti Arton kyrpää estoitta.

- !!.. isoin kalu!!.. isoin kyrpä sulla!!.. ARTOOOH!!.. ihanaa on naia sun kanssa saamari!!

Marianna huudahteli Artoa silmiin katsoen, kuinka hänen pillunsa on aivan täynnä.

- !!Sulla.. ooh!!.. sulla on tosi paljon suurempi kuin…

Tyttö vertasi surutta Arton isoa kyrpää miehensä normaalikokoiseen. Ei varmaan ole vaikeaa arvata kumpi Mariannan huutojen perusteella oli miehekkäämpi, kiihottavampi, ihanampi ja tuntui paremmalta.

Arto kuunteli tyytyväisenä, murahti jotain vastaukseksi. Kannatteli tyttöä määrätietoisesti pepusta ja naida takoi alta omaan tahtiinsa. Vahvat reidet tekivät työtään, väsymättä.

Mariannan isot rinnat keinuivat Arton kasvojen edessä, välillä velipoika otti ja nautti niistä suudellen kovia, kirsikanpunaisia nännejä, jotka pulleina nousivat laajoilta nännipihoilta. Marianna nai, katseli hymyillen ja häpeämättömästi naurahdellen kun mies suuteli rintoja.

- Nautithan sä niistä... nautithan..

Arto sanoi välillä, että tytön rinnat ovat upeat ja hän oli niitä totisesti himoinnut. Oli moni muukin, mutta Arto sai niistä nauttia..

Arto nosti Mariannan pehmeälle matolle selälleen. Hän työnsi kovana seisovan kankensa vielä edestä sisälle tytön jo vertyneeseen ja monesti lauenneeseen rasiaan. Marianna hyrisi, oli jo saanut itse kaiken. Voipuneena hymyili ja nautti kun mies touhusi.

Arto nai hetken tytön jalat olkapäillään, kunnes nosti jalat kohti kattoa. Mela paukutti rasiassa.

- Uh!… uh!.. uh!.. nyt alan tulla… kohta tulen!.. oot ihana.. Marianna!!

Oli kiihottavan näköistä, kun Marianna retkotti lattialla selällään, häntä kiihkeästi naivan veljeni pitäen toisella kädellä jalkoja ylhäällä, toisella kädellä kiinni lanteilta. Arto hidasti tahtia, keskittyi nauttimaan.

- Oooh!… oj!.. oh! ..oh! OH!.. OOOH!…OOOAAAAAH!

Marianna vaikersi ja voihki kun Arton kyrpä arvatenkin vain kasvoi laukeamisen lähetessä hänen pillussaan. Lopulta Arto laukesi…

- OOOOOOOH!!… AAAOOOH!!..

Peniksen suonet vain tykyttivät, lasti lähti voimalla liikkeelle syöksyäkseen suoraan pataan. Kasvot irvistivät nautinnosta, suusta kuului kohahtelua. Arto painoi aina paljaalla. Nyt oli onneksi Mariannalla pillerit käytössä.

Veljeni peppu tuikki loppuun asti pientä työntöä pohjassa, peniksestä sykki spermaa.

Sitten he tasasivat hengitystä matolla, naureskelivat, hyväilivät ja kehuivat toisiaan. Kohta kielletty pariskunta luikki suihkuun yhdessä. Veden solinan ja Mariannan kikattelun lomasta alkoi kohta kuulua yhtäjaksoisempi jumputus. Arto kertoi myöhemmin, että hän vielä suihkussa pani tyttöä, painoi takaapäin. Oli kiihottavaa mutta rasittavaa kuunneltavaa.. oli koko varvin ajan tietysti puristellut rintoja ja tehnyt kaikkea mitä itsekin olisin halunnut Mariannalle tehdä.

Yön Marianna oli sitten nukkunut kiltisti sohvalla. Sanoin kyllä heti aamulla Artolle, että ei kai se voinut olla niin tyhmä, että luulee etten kuule kun nainen huutaa ja voihkii olkkarissa ja etten arvaa mitä siellä tehdään. Heti en viitsinyt kertoa, että katselin sen koko session läpi.

Mutta joo, kaatoipa velimies siinä taas yhden lihaisan paistin. Eipä ollut ensimmäinen eikä totisesti viimeinen tapaus.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute