Herkku-puhelin
Kahdestaan
Jonsku

Hän tuli kylään ja hetken juttelimme, katsoimme televisiota, nauroimme ja etsimme syitä koskettaa toista. Lopulta päädyin sanomaan jotain hänen hiuksistaan ja hän pyysi minua lähemmäksi. En päässyt siinä paikassa yhtään lähemmäs kuin olin, joten mutisin, että tiedän kyllä paikan missä mahtuisi - hän kuiskasi ehdotuksen, että ehkä meidän pitäisi mennä sinne (kyse oli sängystäni).

Menimme makuuhuoneeseen ja hän alkoi riisua itseään - kunnes sanoin että minä haluan tehdä sen. Kuitenkin minua alkoi ujostuttaa hieman, pujotin kädet hänen paitansa alle ja hän sanoi virnistellen että voisin ottaa sen pois. Ja, no, tokihan minä otin.

Hetken siinä sitten katselimme toisiamme silmiin ja kohta suutelimme kuin vahingossa. Laskin käteni hänen housujensa vyötärölle ja tiputin ne lattialle (ne olivat siis jo auki). Hän nyhti paitani helmaa ja pyysi minua ottamaan sen pois - ujostelin vähän vieläkin, mutta otin sen kuitenkin ja siirryimme sängynlaidalle istumaan.

Hän painoi kätensä rinnoilleni ja alkoi sivellä ja hieroa niitä, samalla kun minä kiersin sormeni hänen kalunsa ympärille ja hieroin sitä pienin liikkein. Kumarruin nuolemaan sitä ja hetken päästä siirryimme paremmin sängylle.

Siirryin hänen jalkojensa väliin, kiersin sormeni uudelleen hänen kalunsa ympärille ja nuolaisin sitä alhaalta ylös asti. Kiusasin terskaa kielenkärjelläni ja otin sen sitten hitaasti syvälle suuhuni. Pyörittelin kieltäni sen ympärillä ja imin pehmeästi, liikutin päätäni hitaasti ja pidin sormillani kiinni sen juuresta. Välillä hän joutui jo toppuuttelemaan minua, ettei tulisi vielä.

Nousin hajareisin istumaan hänen mahansa päälle ja hän tarttui rintoihini alkaen leikkiä niillä. Hän pyöritteli nännejä, painoi kasvonsa rinnoilleni, suuteli niitä ja - kehui vähän väliä, miten ihanat ne ovat. Hetken aikaa maltoin olla siinä, kunnes siirryin takaisin alas ja jatkoin suihinottoa. Eikä kestänyt kauaakaan, kun hän tarttui kiinni hiuksistani ja laukesi ynähdellen.

Menin uudestaan hajareisin hänen päälleen ja nostin hamettani näyttäen punaiset pöksyni. Hän hieroi mirriäni niiden päältä ja epäili, että ne ovat hieman kosteat. Myönsin toki asian olevan näin ja nousin pois hänen päältään - näytin hänelle pöksyjeni "jujua", pepun päällä paljetein lukevaa "Red hot"-tekstiä ja riisuin hameeni.

Hän pyöräytti minut selälleni ja tuli itse jalkojeni väliin. Suutelimme, hän riisui pöksyni ja hieroi lantiotaan lantiotani vasten ja etsi sitten käsiinsä kondomin rullaten sen päälleen. Hän tuli uudestaan jalkojeni väliin ja ohjasin hänet sisääni, voihkaisin kun tunsin hänen kalunsa täyttävän tiukan mirrini. Hetken hän pysytteli pysytteli paikoillaan kunnes alkoi liikkua hitaasti - minä en voinut muuta kuin vikistä ja upottaa kynteni hänen hartioihinsa.

Kiedoin jalkani hänen ympärilleen ja hetken aikaa vain nautimme, kunnes kysyin että haluaisiko hän ehkä takaapäin (mitään taka-ajatuksia minulla ei tietenkään ollut) - ja toki hänelle sopi. Menin kontalleni peppu pystyssä ja hän työntyi minuun. Painoin kasvoni tyynyyn ja suorastaan huusin nautinnosta, kun hän alkoi liikkua. Vapisin ja puskin peppuani hänen lantiotaan vasten samalla kun hän painui joka kerta pohjaan asti. Kauan siinä ei mennyt, kun laukesin huutaen ja hänkin tuli melko pian sen jälkeen.

Aloimme nukkua, koska molemmilla oli aikainen herätys. Jossain vaiheessa yötä heräsin ja hänkin oli hereillä. Käänsin hänelle selkäni, painoin peppuni hänen lantiotaan vasten ja vein käden rinnalleni. Hän alkoi hieroa ja sivellä sitä ja tunsin pakaroitani vasten kuinka hän kovettui - joten pujotin käteni selkäni taakse ja kiersin sormeni hänen kalunsa ympärille.

Hän pujotti kätensä mirrilleni ja alkoi hieroa klitoristani, eteni huohotukseni ja voihkeeni mukaan ja työnsi lopulta sormensa sisälleni. Laukesin aika nopeasti ja tajusin että olin koko sen ajan vain puristanut hänen kaluaan. Pujahdin peiton alle ja aloin ottaa häneltä taas suihin - eikä mennyt kauaa kun tunsin sormissani hänen kivestensä "kovettuvan" ja huulillani hänen kalunsa paisuvan ja hän tuli voihkien.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute