Herkku-puhelin
Töihinottoa 3
TJ

Edessä oli vajaan viikon reissu Tiian kanssa Etelä – Euroopassa. Tapaisimme kiukkuisia asiakkaita, jolloin Tiia oli tarpeen hämäämässä huomion pois ”pikkujutuista”. Tähän päälle järkkäsin pari päivää vapaampaa olemista Nizzassa. Päivien lisäksi muutama yö Tiian kanssa rentouttaa mukavasti. Pakkasin mukaani matkalaukullisen vaatteita ja normaalia matkustuskamaa, ja otinpa lisäksi mukaani erään vaimoni mielileluista, pallopäisen huipputehokkaan vibran. Toivottavasti hän ei tarvitse sitä sillä aikaa kun olen pois. No, onhan laatikossa muitakin leluja.

Kolmen työntäyteisen päivän jälkeen saavuimme perjantai-iltapäivänä Nizzaan. Aikaa olisi sunnuntaihin saakka! Loikoilimme auringossa hotellin parvekkeen lepotuoleilla. Pöydällä oli lasit kylmää valkoviiniä, paljaat varpaat oli Välimeren tuulessa ja kiukkuisten asiakkaiden aiheuttamat murheet alkoivat haihtua. Tiia oli törkeän seksikäs valkoisissa bikineissään, mukamas huolettomassa ponnarissaan ja aurinkolaseissaan. Tiia haki meille lisää vinkkua, ja takaisin tullessaan keikisteli edessäni tietäen etten voi pysyä loikoilemassa jos näen karvattomaan pimpsaan uponneen bikinin alaosan muodostaman kauniin viivan.

Niinpä käännyin lepotuolistani Tiian puoleen ja hyväilin hänen huuliaan, rintojaan ja vatsaansa. Odotin, että Tiia käy malttamattomaksi ja kun jalat erkanivat toisistaan vatsaa hyväillessäni liu’utin käteni hänen huvikummulleen. Pirullisen hitaasti painelin bikinien läpi häpyhuulia ja välillä klitorista. Tiia laittoi kätensä päänsä taakse ja nautti auringosta ja hitaasta hyväilystä. Välillä painoin sormeni bikinien läpi pilluun ja painelin myös klitorista pitäen kuitenkin Tiian odottavalla kannalla.

En ollut vähään aikaan saanut naisen makua suuhuni, joten kauaa en jaksanut Tiiaa härnätä ennenkuin kävin hänen jalkojensa väliin, painoin huuleni liukasta bikiniä vasten ja suukottelin. Tiia nosti söpöä peffaansa ylös tuolista, tartuin bikinin alaosan naruihin ja vedin ne pois. Painoin myös käteni hänen rinnoilleen ja liu’utin yläosan pois paikaltaan mutta jätin ne hänen kaulalleen ja puristelin nännejä kevyesti sormillani. Tiia otti mukavan asennon ja levitti odottavana reisiään. Olimme parvekkeella, joku voisi nähdä, mutta viereisiltä parvekkeilta ei ollut kuulunut mitään eikä veneitä näkynyt säkenöivässä meressä. Nuolin pitkin vedoin Tiian häpyhuulten ulkopintoja ja nautiskelin hänen tuoksustaan. Tiia yritti olla huohottamatta ja keskittyi nautintoonsa. On se niin väärin kun naiset voi vaan keskittyä omaan tulemiseensa kun niitä kerran voi olla peräkkäin miten paljon vaan.

Tiian persikkapimpsan nuoleminen on tosi nautinnollista, nussin häntä välillä pitkällä kielelläni, välillä painoin kieltäni klittaa vasten, välillä imaisin klitoriksen huulieni väliin ja pyöritin kieltäni sen ympärillä. Tiia yritti pysyä hiljaa ja puristi aurinkotuolin pehmustetta rystyset valkoisina. Hän piti polvitaipeistaan jalkojaan ylhäällä päästäen minut esteettä pyhimpäänsä. Nuolin klittaa ja koukutin sormeni hieroen hänen g-pistettään, tungin välillä nenäni pilluun ja nuolin välilihaa ja peppureikää, mistä Tiia saa valtavat sävärit. Myöhemmin illalla nussisin häntä perseeseeen, niin hekumalliselta tiukka peppureikä tuntui. Muutaman pitkän ja tärisevän orkun jälkeen hain naama hänen mehuistaan märkänä matkalaukusta pallovibran. Annoin Tiialle lisää valkkaria ja maistoin itsekin. Kytkin napista tärinän päälle ja painoin vibran hänen pillunsa huulille. Tiia painoi taas päänsä taakse ja tutkaili tuntemuksiaan hymy huulillaan.

Tiia levitti itse sormillaan häpyhuuliaan jotta pallopäävibra pääsisi täristämään hänen klitoristaan. Nussin samalla häntä kahdella sormella ja katselin kaunottaren kiemurtelua. Tiian ollessa lähellä huippuaan painoin vibran klittaa vasten ja pyöritin kahta sormea syvällä pillussa. Pieni kiljahdus pääsi Tiian huulilta orkun tullessa. Pistin vibran pöydälle ja menin hänen päälleen lepotuoliin suutelemaan häntä. Auringon polttaessa selkääni levitin häpyhuulia ja työnsin kivikovana seisovan kyrpäni hitaasti häneen. Tiesin että pikkukrapulassa voisin naida kuinka pitkään tahansa mutta ajattelin tulla nopeasti ja nautiskella hänestä myöhemmin pidempään. Painoin kaluni pillun pohjaan saakka ja pysyin siinä pitkään suudellen Tiiaa. Nussin pitkin ja hitain mutta voimakkain vedoin koko kyrvän mitalta.

Hyvin pian alkoi painavissa kiveksissä kutina, jota on vaikea pidätellä. Otin kaluni ulos Tiian pillusta ja nousin kahareisin tuolin molemmin puolin ja upotin kyrpäni Tiian suuhun. Tiia nuoli ja imi omilta mehuiltaan maistuvaa kyrpääni. Ajattelin, että tälle pillunpalvonnalle pitää saada vähän vastapainoa, otin kaluni pois Tiian suusta ja asetuin hänen kasvojensa eteen ja ohjasin hänen kätensä kyrvälleni. Tiia runkkasi kaluani nopealla tahdilla, orgasmi tuli pian ja se oli pitkä ja kuumottava niin kuin aina naisen käden kautta. Takaraivossani napsahteli kun spermaa roiskui Tiian hiuksille, aurinkolaseille, kasvoille ja rinnoille. Pyyhin enimmät pois leualta ja rinnoilta ja hyväilin rintoja hetken liukkain käsin. Aurinkolaseilla oleva sperma näytti niin kiihkeän rivolta että otin siitä valokuvan kännykkäkameralla. Menimme suihkuun, illallisen jälkeen otettaisiin pidempi erä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute