Herkku-puhelin
Lievestuoreen Liisa!
pettesa

- Kato Liisa, mikä molo, sanoi Kaija kaverilleen Liisalle, kun he soutivat mökkimme edustalta ohi ja olin juuri herännyt ja aamukusella.

- Onks teillä hyvä ranta uida, kysyivät naiset katse tiukasti puolinaisessa erektiossa olevassa kullissani.

- Joo, haluatteko tulla kokeilemaan?

- No, ilman muuta!

Kiusasin naisia ja hemputtelin heppiäni vielä pitkän aikaa ja samalla runkkasin, jotta saisin sen näyttämään vielä komeammalta. Naiset soutivat rantaan ja menin heitä vastaan ja autoin veneen rantaan.

- Moi , mä oon Liisa, sanoi naisista kauniimpi, joka oli pukeutunut sortseihin ja t-paitaan, josta kyllä isohkot nännit paistoivat läpi.

- Ja mä sitten Kaija, Liisan opiskelukaveri lääkikseltä, ollaan täällä ton Liisan vanhempien mökillä lomailemassa.

- Selvä, mä oon sitten Repe, esittäydyin ja jatkoin : täällä ei sitten yleensä pidetä vaatteita, eli menkää ihmeessä uimaan vaikka heti.

Naiset katsoivat toisiaan, sitten uhmakasta elintäni, naurahtivat ja heittivät kuteet pois alta aikayksikön. Nyt oli mun vuoro saada silmänruokaa. Liisa oli varmaan kolmissakymmenissä, vaalea, pitkätukkainen ja aika isonänninen nainen ja aivan karvaton, kun taas Kaijalla oli häppärien sivuilta ja perseestä ajeltu karvat pois ja perse oli suomalaiskansallista mallia leveä ja reidet isot ja pyöreät ja rinnat pienet ja tukka oranssinpunaiseksi värjätty.

He hyppäsivät samantien uimaan ja uivatkin pitkälle, mutta onneksi tulivat kohta takaisin. Olin käynyt korkkaamassa meille kuoharia, kun naiset tulivat takaisin.

- Ooh, ihanaa kuoharia, kiitos Repe!

Istutin naiset mökkini verannalle hiukan kauemmas vedestä ja pääsimme sopivasti juuri varjoon.

- Repe, sulla on iso mulkku, se on oikein lääketieteellinen oikku, suorastaan harvinaisuus, sanoi Liisa ja katsoi koko ajan turvonnutta ja nyt jo täyteen mittaansa paisunutta mulkkuani.

- Vahinko, ettei tullut mittaa mukaan, mutta onneksi tuli kamera , saanko ottaa kuvan? Nainen kuvasi mulkkuani läheltä ja kaukaa, pani kameran pois ja kysyi: miltähän tollainen mahtaa tuntua, samassa tarttui molemmin käsin heppiini ja alkoi nuolemaan.

- Tuu Kaija auttaan, tää on niin iso, ettei mahdu suuhuni!

- Mä näytän, sanoi Kaija ja imaisi kullini suuhunsa ,muttei pystynyt liikuttamaan sitä juuri mihinkään. Samassa olin tarttunut Liisan pilluun ja Kaijan tisseihin ja naiset tuntuivat olevan tohkeissaan melastani.

- Mahdunko mä siihen?

Liisa työnsi Kaijan tylysti sivuun, ja alkoi sovittamaan kulliani pilluunsa.

- Aah, mikä jättiläinen, ihanalle tuntuu. Nainen porautui kulliini ja sai sitä ehkä puoleenväliin mahtumaan itseensä. Ihanasti rytmiä vaihdellen ja palleja hieroen hän saikin aika nopeasti haluamansa ,kun ruiskutin vaaleaa tahnaa naisen pilluun.

- Mikä sapeli, varmaan kolkyt senttiä!

- No, ainakin, sanoi ilman jäänyt Kaija.

Välillä piti huilata ja käydä järvessäkin pesulla. Laitoin myös saunan lämpiämään ja naiset katsoivat kiimaisina, kun kävelin edestakaisin molo puolijäykkänä.

- Älä nyt huseeraa siinä, tuu tänne meidän väliin istumaan, sanoi selvästi jo humaltunut Kaijakin ja tarttui kyrpääni molemmin käsin tehden kunnon runkkaus liikkeitä.

- Onks sun esinahka poistettu joskus?

- Joo, pikkukundina.

- Taitaa olla vaan helpompaa pitää puhtaana!

Naiset ’kaatoivat’ mut verannan pöydälle, Kaija kävi kullini kimppuun ja Liisa työnsi omat herkkunsa imeskeltäväkseni ja kyllähän paljas pillu aina maistuu, ei sitä mikään voita! No, ehkä kylmä kalja , ainakin joskus!

Kaija pääsi kullinvartta paljon syvemmälle kuin kaverinsa ja tärisi kuin horkassa.

- Onks toi kammiovärinää, sanoin ja yritin olla asiantunteva ja samalla kiihtyi oma hengityksenikin.

- Ei, vaan pillun supistusrefleksi.

Oli mikä oli, mutta pian tulimme kaikki kolme lähes yhtäaikaisesti ja Kaija ulvoi kuin naarassusi. Sitten taas järveen ja pillut huuhteluun. Naiset kertoivat elämästään ja rauhoittuivat ainakin vähäksi aikaa kullin suhteen, kun se oli nyt vaan lepotilassa. Viina alkoi kuitenkin tekemään tehtävänsä ja aloimme selvästi humaltumaan.

- Nyt saunaan, niin kauan kun vielä kyetään, määräsin.

- Mulle eka kullinpesuvuoro, ilmoitti Liisa.

- Mitä jos pesisitte yhdessä? Eiköhän siitä riitä kummallekin pesemistä?

Ensin otettiin kunnon löylyt ja sitten järveen, kaljaa koneeseen ja pesulle.

- Johan sulla kuluu saippuaankin hirveesti rahaa, kun joudut pesemään tällaista joka päivä, viisasteli Liisa. Pussukatkin on kuin appelsiinit. Liisa huuhteli mulkkuni, otti lauteen reunoista kiinni ja sanoi:

- Nyt takaapäin!

Tartuin naisen kiinteään perseeseen kiinni ja aloitin kovalla työnnöllä niin syvälle kuin meni. Liisa kirkui ja pyysi lisää saman aikaisesti.

- Kovempaa, hevoskulli, kovempaa!! Kaija tarttui samanaikaisesti palleihini tiukasti ja puristeli ja näykki niitä. En kestänyt enää kauempaa ,vaan laukaisin kutini syvälle Liisan pilluun. Nainen lysähti polvilleen ja Kaija lypsi kullistani loputkin herkut ,huuhtoi mulkkuni ja niin menimme tauolle.

- Mitenkäs tohtorit on hoitaneet ehkäisyn, kysyin mukamas vaivihkaa.

- Hoidossa!

Tempaisimme gini paukut loppuun ja naisia alkoi väsyttää.

- Pitäisköhän meidän lähteä mökillepäin kysyi Liisa, aletaan olemaan niin pöllyssä, ettei kohta jakseta edes soutaa.

- Jääkää tänne yöksi!

- Ei, kyllä me mennään kotiin, mutta tule sinä meille kuskiksi, niin päästään varmasti mökille. Niin lähdin naisten mukaan ja seuraava päivä olikin sitten taas oma tarinansa, mutta nyt löytyi mittanauhakin ja tulevat tohtorit saivat aineistoa luonnonoikkuihinsa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute