Herkku-puhelin
Täyteläinen nainen
Ystävä

Linda oli parikymppinen neito, joka oli kesäduunissa yrityksessä jonka palveluksessa toimin muutama vuosi sitten. Lindasta teki erityisen hänen kokonsa. Pituutta oli varmaan 150 senttiä ja painoa reilusti yli sadan kilon. Moni olisi pitänyt Lindaa isona naisena, mutta minulle hän oli alusta asti "täyteläinen nainen". Linda oli kasvoiltaan hyvin kaunis ja hänellä oli punainen kihara tuuhea tukka, hän vaatetti itsensä aina sopiviin asuihin ja oli kaikin puolin naisellinen.

Olin itse häntä kymmenen vuotta vanhempi ja varattu, enkä voinut koskaan kuvitella, että minua kohtaisi niin suuri onni, kun sitten eräänä päivänä kohtasi. Olin jäänyt eräänä perjantaina tekemään rästitöitä ja ilokseni Linda lupautui jäämään avukseni. Teimme ahkerasti töitä, emmekä juuri pitäneet taukoja. Saimme urakan valmiiksi juuri iltayhdeksään mennessä, joten ehdotinkin vielä myöhäisellä päivällisellä käyntiä kiitokseksi kovasta uurastuksesta. Linda vastasi myöntävästi, kunhan menisimme hänen asuntonsa kautta, jotta hän saisi jotain miellyttävämpää päälleen.

Kävelimme hänen asunnolleen, joka sijaitsi melkein yritystämme vastapäätä. Lindä istutti minut sohvalle ja kipitti lasillisen viskiä käteeni ja huikkasi vielä pikaisesti käyvänsä suihkussa ennen lähtöä.

Linda oli joskus aiemminkin kertonut minulle siitä, kuinka vaikea hänen oli pitää poikaystävistään kiinni. Lyhyesti sanottuna hänen deittinsä olivat lähteneet sitä mukaa, kun olivat saaneet haluamansa. Hän koki kaiketi kokonsa olevan osa ongelmaa. Olimme ystävystyneet, enkä ollut itse koskaan ajatellut hänen koostaan mitenkään erityisemmin, toisaalta toki suhteemme oli aina ollut toverillinen. Jos jotain olin joskus kenties salaa ajatellut, niin sitä miltä hänen valtavat rintansa tai muhkeat pakaransa näyttäisivät alasti. Viski saattoi minut näille ajatusten poluille jälleen, tai ainakin syytän viskiä siitä.

Ajatus sai minut valtaansa niin vahvasti, että minun oli lähdettävä katsomaan josko minulle selviäisi tämä asia. Menin kylpyhuoneen ovelle, joka oli raollaan, ja kurkistin sisään. En ollut uskoa silmiäni. Näin edessäni Lindan koko komeudessaan, ja ilman rihman kiertämää. En meinannut saada hänestä silmiäni irti. Hän oli vielä paljon kauniimpi ja seksikkäämpi kuin olin ikinä aavistellut. Uhkeat rinnat hytkyivät hänen kuivatessaan tukkaansa, kauniit muhkeat pakarat keinahtelivat Lindan siirrellessä painoaan jalalta toiselle. Ja kuin pisteenä iin päälle kaunis turpea pillu loisti karvatonta ja nuorekasta punaansa lindan haarovälistä. Olin niin kiihdyksissäni, että kun yritin poistua hiljaa törmäsin kylppärin oveen ja kolistelin niin, että naapuriin asti kuului.

Linda huomasi minut. Hetken luulin näkeväni hänen kauniiden silmiensä kostuvan, mitä ihmettä, ajattelin. Sitten hän hyökkäsi ja iski ovella melkein minut tajuttomaksi. En oikein tiennyt mitä nyt pitäisi tehdä. Olin jo aikeissa lähteä, kun tulin toisiin ajatuksiin ja istuuduin sohvalle. Olin kuitenkin avannut jo ovenkin ja sen sulkeutuessa Linda tuli kylpyhuoneesta ulos luultuaan minun lähteneen.

Kuitenkin havaitessaan minun istuvan sohvalla hän tuli eteeni pyyhkeessään ja kysyi jälleen silmät kostuen, että mitä teen vielä täällä. Sanoin, että haluan selvittää asian, koska hän on minulle tärkeä ystävä. Vain ystävä, Linda totesi katkeraan sävyyn. En ymmärtänyt ollenkaan mistä oli kysymys. Kerroin hänelle rehellisesti mitä ajattelin hänestä ja kerroin myös, etten uskonut itseni kiinnostavan häntä ikäni ja elämäntilanteeni perusteella.

Linda istui viereeni ja alkoi nauraa. Aloin itsekin hymyilemään ja nauruhan siitä väkisinkin tuli hetken päästä. En tiennyt mille, mutta nauru oli suunnattoman helpottava ja hääti ahdistavan ilmapiirin väliltämme hetkessä. Hän katsoi suoraan silmiini ja sanoi, että hän oli kuolannut perääni ensimmäisestä päivästä lähtien. Hän kertoi myös tietäneensä minun olevan se mies joka kykenisi antamaan hänelle orgasmeja. Tämän hän perusti avoimeen tapaani käsitellä seksuaalisuutta. Käytännössä hän viittasi värähtämättäkään sanottuihin seksuaalisiin vihjauksiin, joita myös hän oli suunnaltani vastaanottanut. Uskomatonta.

Linda kysyi, että tarkoittaako tämä nyt sitä, että pidin näkemästäni, tietysti! Haluaisinko yrittää antaa hänelle hänen elämänsä ensimmäistä orgasmia, taatusti! Linda käski minun tehdä itselleen mitä tahansa, kunhan vain saisi orgasmin. Täsmensin vielä, oliko hän aivan varma, että mitä tahansa. Koska tiesin voivani auttaa hänet saavuttamaan huipun ja "mitä tahansa" on aina ollut minulle punainen vaate, jonka jälkeen on minun vain annettava itseni mennä. Vastaus oli myöntävä...

Otin Lindan syleilyyni ja suutelin häntä intohimoisesti. Hän vastasi suudelmaan hieman kömpelösti, mutta niin pehmeästi ja aistillisesti. Nousimme seisomaan ja otin tukevan otteen hänen hiuksistaan ja suutelin häntä lisää. Pudotin Lindan pyyhkeen lattialle ja ihailin jälleen hänen upeaa naisellista vartaloaan. Ahmin sitä katseellani ja käsilläni ja näin hänen nauttivan siitä. Otin valtavan hiuspehkon jalleen käsiini ja ohjasin sillä Lindan nuolemaan ensin nännejäni, sitten napaani ja lopulta ohjasin hänen suunsa kalulleni. Linda asettui polvilleen ja ryhdyin naimaan hänen suutaan, ensin vain kärkeä. Hetken kuluttua annoin lisää senttejä ja jo kohta painoin pohjaan asti. Linda piti aina välillä pienen korahtavan äänen kun työnsin kaluni hänen kurkkuunsa asti. Hän ei vastustellut yhtään, imi vain innolla ja touhukkaasti kaluani. Linda kuunteli ohjeitani joilla yritin samalla opettaa häntä imemään munaa hellästi, mutta niin että se tuntuu mahdollisimman hyvältä. Hampaita varoen ja kieltä sopivasti käytellen. Tunsin ensimmäisen aaltoni lähestyvän. Kerroin hänelle seuraavan opetuksen tulevan sykähdellen hänen suuhunsa tuossa tuokiossa. Ja määräsin hänet imemään kaiken sisäänsä ja nielemään sen. Niin hän myös toimi, moitteettomasti, aiemmat opetuksen mielessäpitäen. Mällit nieltyään hän nousi ja hieman harmissaan kysyi halusinko vielä viskin ennen lähtöä. Lähtöä, kysyin. Niin, Linda sanoi, sait varmaan mitä halusit ja nyt on aika lähteä, eikö? Et tainnut vielä tulla? kysyin. Hän pudisti päätään. No enhän minä sitten ole vielä lähdössäkään. Mutta sen viskin voisin ottaa. jo kohta Linda palasi viski kädessään takaisin ja kysyi kehräten kuin kissa, josko saisi jo jatkaa edellistä toimintaa. Ehei, nyt menet tuohon sängylle polvillesi, etkä liiku ennen kuin annan luvan. Linda teki työtä käskettyä ja jo kohta katselin paljasta sämpylää, siis pillua joka kiilsi yltä päältä märkänä katseeni alla. Työnsin sormen Lindan vakoon, hän voihkaisi värähtäen. Se upposi kuin kuuma veitsi voihin. Laitoin toisen sormen huulille ja sisään. Lisää värinää ja voihkaisuja. Kolmas sormi alkoi jo tuottaa ahtautta ja Lindan peppu alkoi keinumaan yhä enemmän työntöjeni tahdissa. Yhtäkkiä Linda alkoi tärisemään ja voihke kiihtyi huudoksi ja ulinaksi. Hän yritti mennä vatsalleen, mutta komensin hänet ylös polvilleen jälleen. Näin hänen kasvonsa, jotka loistivat ensimmäisen orgasmin jäljiltä. Työnsin tästä rohkaistuneena jo neljännen sormen hänen pillunsa huulille ja ryhdyin survomaan sitäkin sisään. Nussin häntä neljän sormen voimin ja hän ulisi, muttei kivusta vaan halusta saada lisää, lisää. Rohkaistuin ja painoin kaikki viisi sormeani ojennettuina kartiomaisena dildona Lindan pilluun. Se likisi ja sykki ja supisteli sormiani vasten. Linda ei enää tiennyt oliko tuossa vai menossa, ja hän vain huusi ja nautti, eikä enää kyennyt laskemaan orgasmiensa määrää. Näinhän pitkälle kukaan ei ollut häntä malttanut tyydyttää ennen, heidän häviönsä.

Kalunikin oli päässyt taas jyvälle ja kun olin aivan varma ettei Linda jaksaisi enää yhtään sormettamistani ja kun hän jo aneli hengähdystaukoa, niin otin käteni pois pillusta ja jäin ihailemaan supistelevaa pimppiä. Menin Lindan eteen ja hän imaisi minut suunsa syövereihin. En antanut hänen kuitenkaan imeä kuin hetken, jonka jälkeen siirryin hänen taakseen ja painoin kaluni hänen suppuun puristuneeseen pimppaansa. Nautiskelin hetken kiristelevästä pillusta ja ryhdyin naimaan Lindaa niin, etten koskaan ole kai itsekään sellaista kiihkoa kokenut. Ajan taju katosi ja nautin tuskan ja kiihkon välimaastossa hyvän tovin, kunnes jälleen tunsin hetken lähestyvän. Sen tunsi nyt myös Linda, joka vaistomaisesti kääntyi ja imaisi minut suuhunsa yhdennellätoista hetkellä ja sai täyden lastin jälleen suuhunsa. Demonstratiivisesti hän nieli kaiken ja ainakin oli nautiskelevinaan sen mausta. Makailimme hetken vierekkäin, ja ryhdyin jälleen sormillani tutkiskelemaan Lindan onkaloita. Tähän tapaan jatkoimme pitkin yötä, välillä sylikkäin torkahtaen ja taas aktiamme jatkaen. Tästä asti olemme olleet vielä parempia ystäviä, jotka tuottavat toisilleen iloa ja nautintoa kun muu maailma on pelkkää paskaa...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute