Herkku-puhelin
Kahta nuorta neitoa
Leijonamieli

Tässä tositarina, joka tapahtui minulle, 37-vuotiaalle miehelle tänä keväänä.

Matkustan työni puolesta paljon sekä ulko- että kotimaassa. Tänä keväänä piipahdin mm. länsisuomalaisessa kaupungissa. Monesti työreissuilla ei kerkeä tai jaksa tutustua paikalliseen yöelämään, mutta tällä kertaa synti vei voiton yksinäiseltä illalta hotellihuoneessa.

Työni tehtyä menin hotellin saunaan ja tilasin sinne pari pulloa olutta. Turisin aikani venäläisen kauppamatkustajan kanssa. Löylyjen ja uinnin jälkeen menin huoneeseeni ja korkkasin viinipullon minibaarista. Tuli levoton olo, joten päätin lähteä paikalliseen kuppilaan katsomaan erästä rockyhtyettä.

Keikka loppui jo hyvissä ajoin ennen puolta yötä ja olin juuri tilaamassa ns. viimeisiä, kun törmäsin baaritiskillä hurmaavaan, ristiveriseen, nuoreen neitoon. Laura (kaikki nimet muutettu) kertoi olevansa bilettämässä opiskelijakaverinsa Jatan kanssa.

Olen nuorekas, urheilullinen ja kuulemma komeakin, joten Laura halusi selvästi jotain säpinää kanssani. Hyvä näin, sillä olin ollut jo muutamia viikkoja "ilman". Laura oli hoikka, vaalea ja lyhythiuksinen, hieman poikamainen tyttö. Hän ja tummahiuksinen Jatta olivat nippa nappa kaksikymppisiä. Tulimme hyvin juttuun joten tilasin kaikille pari kierrosta juotavaa.

Kello kahdelta tulleen valomerkin jälkeen tytöt miettivät, millä pääsisivät opiskelija-asuntoonsa muutaman kilometrin päähän. Ehdotin, että he voivat tulla yöksi huoneeseeni, jossa on yksi vuode vapaana. He suostuivat.

Niinpä olimmekin pian tyhjäämässä hotellihuoneen minibaaria. Kaiken lisäksi Jatalla oli mukanaan viinipullo, jonka tyhjensimme välittömästi. Tässä vaiheessa Lauralla ja minulla rupesi olemaan kuumat paikat. Suutelin häntä intohimoisesti, kun Jatta oli vessassa.

"Ette sitten helvetissä ala panemaan, sillä meikäläinen on helvetinmoisessa puutteessa", Jatta virnuili. "Kaikki me ollaan", vastasin. Jatta seurusteli, Laura oli sinkku. Jatta oli rivo suustaan. Laura hillitympi, mutta hänen katseensa ei jättänyt epäselväksi, mitä oli mielessä.

Sammutimme valot noin viiden maissa. Laura ja minä menimme saman peiton alle. Hänen kätensä hakeutui kullini ympärille ja minun puolestaan Lauran pikkuhousujen sisään. Hyväilimme toisiamme kiihkeästi. Laura tuntui ihanan kostealta ja tiukalta. Työnsin koko etusormeni hänen sisään. Katuvalot valaisivat huonetta sen verran, että näin Jatan pyörivän hereillä.

Riisuin Lauran mustat pikkuhousut ja bokserini. Nousimme polvillemme sängylle. Riisuin hänen rintsikat. Menin Lauran taakse, hyväilin hänen rintojan, näykin ja nuolin hänen niskaansa. "Aahh, tuu mun sisään", hän voihki hiljaa. Laura levitti jalkansa ja veti peiton päällemme. Hänen vartalonsa oli kuuma ja kiimainen. Laitoin kortsun päälle. Tulin hitaasti hänen sisälleen. Kun pillun pohja antoi periksi aloin nussia Lauraa hitaasti mutta määrätietoisesti. Laura voihki ja kieriskeli hekumoissaan.

Muutaman minuutin jälkeen Jatta nousi ylös ja tokaisi jotain mitä en muista. Hän alkoi hiero niskaani ja selkääni, hän pussasi minua poskeen. Se tuntui ihanalta, ja pian tunsin että laukeaminen on lähellä. Myös Laura allani vaikersi kovaa orgasmin kourissa. Hänen rakennekyntensä upposivat selkänahkaani. Se kiihotti entisestään, joten kiihdytin meidät loppuhuipennukseen. Laura sai ja pian myös oma hetkeni koitti. Kortsu täyttyi kuumasta spermasta.

"Sää oot ihana, en muista milloin oon käynyt näin kuumana", sopersin Lauralle. Hän pussasi vastaukseksi.

Tässä vaiheessa Jatta oli käynyt vessassa ja tullut sieltä pelkkä paita päällänsä. "Laura, ethän sää oo kovin mustis miehestäsi, sillä määkin haluan vähän leikkiä", Jatta kysyi. "Tästä on nyt leikki kaunana", heitin. "No jos tän kerran", Laura kommentoi hieman hämmästyneenä.

Makasin sängyllä ilman rihman kiertämää, kun Jatta alkoi runkkaamaan juuri Lauran sisällä ollutta kullia. Se virkosikin nopeasti. "Sulla on on ihanan iso", Jatta kehui tuskin tietäen, kuinka ihanalta hänen sanansa kuulostivatkaan. Tässä vaiheessa oli selvää, että saan nyt ensimmäistä kertaa kahta naista.

Laura meni suihkuun. Jatta imi sillä aikaa kulliani. Hän oli sopivasti tukeva, juuri seksikkäällä tavalla. Räikeä huulipuna, joka nyt kosketti kyrpääni, teki hänestä pornahtavan. Vaikka Laura oli ihana, olin täysin myyty myös Jattaan.

Kyrpä seisoi kuin kivi, ja Jatta tuli nopeasti päälleni. "Eihän sulla oo mitään", hän kysyi samalla kun asetti kullin pillunsa suulle ja työntyi sisään. Voi näitä nykytyttöjä, mietin.

Jatta aloitti villin ratsastuksen. Hän halusi saada nopeasti. Laitoin käteni hänen girlie-paitansa alle ja hyväilin nännejä. Jatta menetti kontrollinsa. Hän ratsasti raivokkaasti ja äänekkäästi. Kylppäristä tullut Laura loi minuun kiimaisen katseen. "Tuu tänne", pyysin.

Laura pussasi minua lyhyesi samalla kun Jatta ratsasti ja hieroi rintojaan. Seuraavaksi komensin Jatan nelinkontin ja otin hänet kuin kiimainen ajokoira. Hotellin seinäpeilistä näkyi Jatan irvokkaan kiimainen irvistys, kun poljin häntä kuin tulpatonta raisumopoa.

Sitten sain. Orkku tuli nopeasti ja yllättäen kuin Jäätteenmäen Irak-kirjelmät. Jatkoin kuitenkin nussimista sillä Jattakin oli saamassa. Hän tuli ja vetäytyi nopeasti päältäni. Jatan spermainen vittu kiilsi katulampun valossa. Nuolin vielä sen puhtaaksi, joka kiihotti Jattaa valtavasti. Orkkuun asti.

"Onko neiti nyt tyytyväinen. Meinaaksä kertoa Tompalle?", Laura kevensi tunnelmaa.

"Nyt turpa kiinni", Jatta vastasi.

Pian nukahdimme kaikki, minä Lauran viereen, Jatta omaan sänkyynsä. Otin aamulla Lauran nopeasti kylpyhuoneessa. Se oli mekaaninen pikapano, joilla aina silloin tällöin on tilausta. Saimme molemmat nopeasti sen mitä kaipaimme: orgasmin.

Hotellin aamupalalla vallitsi pieni morkkis, lähinnä Jatalla. Puhuimme asiat kuitenkin selväksi, ja jälkeenpäin kuulin, että Jatta oli tunnustanut asian miehelleen. Onneksi hän oli suhtautunut asiaan hyvin ja he ovat onnellisia. Lauran olen nähnyt kerran jälkeepäin: vietimme kiihkeän iltapäivän eräässä hotellissa. Se jääköön meidän väliseksi seikkailuksi. Näemme taas joskus, ehkä.

Antakaapa tytöt palautetta. Ties missäpäin meitä odottavat uudet seikkailut.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute