Herkku-puhelin
Seinä miehen ja minun välissä
Neiti Salainen

Tällä kertaa en uskaltanut katsoa häntä edes silmiin. Tunsin kyllä hänen katseena itsessäni. Osa minusta olisi halunnut pysähtyä ja katsoa häneen, mutta vielä isompi osa minusta tahtoi kiirehtiä pois. Pian pääsin raikkaaseen ulkoilmaan ja tilanne oli ohitse. Olin kuitenkin tervehtinyt hätäisesti komeaa naapuriani.

Myöhemmin aloin katua lapsellista käytöstäni. Olin ollut kuin pahainen teinityttö, vaikka minun pitäisi osata käyttäytyä kuin aikuinen. Mitähän naapurini minusta oikein ajattelikaan. Aikaisemmin olen pystynyt keskustelemaan iloisesti hänen kanssaan muutamilla sanoilla, kun olemme joutuneet samaan hissiin tai kohdanneet ohimennen porraskäytävässä. Tunteeni olivat kuitenkin sen jälkeen muuttuneet paljon voimakkaammiksi häntä kohtaan ja siksi en hallinnut enää käytöstäni.

Tiedän, että hänen etunimensä on Jonne. Ihana nimi. Hänen ikäänsä minä en tiedä, mutta luulisin sen olevan noin 27-28 vuotta. Jonne on asunut naapuriasunnossani jo vuoden ajan. Ja että hän voikin olla ihana mies. Jonne jaksaa aina hymyillä ja olla kohtelias. Hän on avannut monta kertaa minulle ulko-oven tai hissinoven. Kerran hän auttoi kantamaan erään tavarapaketin eteiseeni asti, ennen kuin ehdin edes pyytää apua.

Jonnen upeaa luonnetta tukee vieläpä hänen ulkomuotonsa. Hän on hyvännäköinen ja sopivasti urheilullisen oloinen. Olen huomannut hänen käyvän toisinaan juoksulenkillä tai lähtevän jonnekin pelaamaan urheilukassin kanssa. Ruskeat hiukset näyttävät suloisilta sekä siististi laitettuina että poikamaisen huolimattomasti pörröttyneinä. Jonnella on silmälasit, mutta olen huomannut hänen käyttävän usein piilolinssejä. Silmät ovat viettelevät ja väriltään sinivihreät. Hän vaikuttaa niin täydelliseltä, että häneen voisi rakastua auttamattomasti. Toivottavasti tämä ei ole sitä…

Ei Jonne kuitenkaan minua huolisi, siitä olen varma. Hän olisi varmasti tehnyt jo jonkinlaisen aloitteen, jos olisi minusta kiinnostunut. En pidä itseäni rumana, mutta en erityisen kauniinakaan. Olen varmaankin melko tavallinen nuori nainen, joka ei ole perinyt erityisempiä kauneuskuningattaren kasvoja. Jonnea näyttäisi monien nuorten miesten tapaan kiinnostavan juuri naisen ulkoiset avut, mikä on minusta todella surullista. Tämä ilmenee ja kuuluu aina minun asuntoni puolelle. Joskus olen aivan lohduton tämän vuoksi. Joskus taas aivan villi…

Komean, rakastettavan naapurinmieheni asunnossa on vuoden aikana vieraillut varsin monia naisihmisiä. Kaikkia en ole tietenkään nähnyt itse, mutta äänistä olen tehnyt omat johtopäätökseni. Osan olen tavannut porraskäytävässä tai pihalla. Monikaan heistä ei ole ollut tavallisen näköinen ja luonnollinen ihminen vaan pahemman luokan tyrkky. Eikä heistä monikaan ole vieraillut Jonnen luona missään muissa kuin seksinharrastamisen merkeissä.

Olen luonut itselleni mielikuvan Jonnesta mahtavana ja kokeneena rakastajana. Kukaan hänen luonaan vierailleista daameista ei ole poistunut talostamme ilman äänekkäitä voihkeita, huohotuksia ja suoranaisia huudahduksia ja parahduksia. Kaikki äänet ovat kertoneet siitä, miten Jonne osaa olla ihana naiselle myös sängyssä. Olisin halunnut tästä ihanuudesta osan itselleni, vaikka tällainen ajatus saa minut yhä uudelleen syyllistämään itseäni.

Eräänä iltanakin palasin bussilla kotiin harrastustoimintani parista. Kävelin hämärtyvässä illassa kohti edessä kohoavaa kotitaloa. Samaan aikaan pihaan kaarsi auto. Se oli Jonnen ajopeli ja hänen lisäkseen kyydissä istui nopeasti vilkaistuna blondi nainen. Tunsin pakahtuvani siihen paikkaan. Tuntui ikävältä nähdä ihastuksensa kohteen taluttavan yövieraakseen jälleen kerran uudenlaista naikkosta, joka näytti säästelleen liiaksikin vaatekappaleita pukeutumisessaan. Hame oli niin pieni, että sitä tuskin huomasi aluksi olevankaan, kun nainen nousi kikattaen ulos autosta. Minä olin jo ulko-ovella ja pengoin hermostuneena laukkuani löytääkseni nopeasti avaimet. Tietysti ne olivat painuneet juuri nyt aivan laukun pohjalle kaikkien muiden tavaroiden alle.

Sain oven auki liian myöhään, mutta Jonnen ja hänen blondinsa kannalta juuri sopivasti. He ehtivät luokseni ja jäin heille alistuneena naisportieeriksi. Jonne säilytti kuitenkin herrasmiesmäisyytensä tässäkin tilanteessa, vaikka molemmilla näytti olevan oikein iloinen mieliala tulevan yhteisen yön johdosta. Kun blondi oli sipsutellut minua huomaamatta avoimesta ovesta sisään, kehotti Jonne minua menemään seuraavaksi ja tarjoutui itse pitämään minulle ovea auki. Vedin suutani nolostuneena pieneen hymyyn ja pujahdin ovesta sisään. En olisi millään halunnut joutua samaan hissiin tämän pariskunnan kanssa, mutta oli pakko. En viitsinyt lähteä kapuamaan myöhään illalla portaita toisiksi ylimpään kerrokseen.

Pienessä hissikopperossa lemusi pian kihertelevän blondin yli-imelä hajuvesi. Nainen hamusi ja hipelöi Jonnea koko ajan. Yritin painaa katseeni lattiaan, sillä matka kotikerrokseen tuntui kestävän ainakin tunnin siinä tilanteessa. Jonne ei vastannut naisen himokkaaseen käpälöintiin minun läsnä ollessani erityisemmin, mutta hän nauroi takaisin hoidolleen ja suukotti tätä kerran poskelle. Miehen käsi oli koko ajan naisen lanteilla. Kun hissi viimein oli pysähtynyt oikean kerroksen kohdalle, lennähdin ulos tästä ahdistavasta kammiosta kuin hengenhädässä. Pudotin samalla avaimeni käsistäni käytävän lattialle ja Jonne ehti nopeana miehenä nostaa ne minulle. Samalla hän toivotti minulle hyvää yötä pieni, kujeellinen hymy kasvoillaan. Mumisin hätäisesti sitä samaa heillekin ja käännyin järkyttyneenä oman oveni puoleen. Yöstä oli tulossa enemmän kuin hyvä ihanalle naapurilleni ja tuolle kevytkenkäiselle jakorasialle.

Onneksi seinän takana ei edetty tositoimiin aivan heti. Soimaan laitettu musiikki kyllä tulvi riittävän kuuluvasti myös minun puolelleni. Välillä kuului blondin kanamainen kikatus, jota en olisi tahtonut sietää korvissani. Mietin taas kerran, miksi Jonne ei ollut löytänyt oikeaa tyttöystävää itselleen, vaan tyytyi ilakoimaan satunnaisten hoitojen kanssa. Minun mielipiteeni mukaan Jonne oli upea mies, mutta kukaan hänen naisistaan ei vaikuttanut ollenkaan sitoutuvalta tyypiltä eikä varsinkaan tämän miehen arvoiselta. He tahtoivat vain miestä, sillä se paistoi heistä. Eipä silti, Jonnekin taitaa olla liian viehtynyt seksiin ja naisiin, monikossa siis.

Jotkut Jonnen naisista olivat kyllä käyneet naapurissani montakin kertaa. Muutamia kuukausia Jonne taisi seurustella erään sievän opiskelijatytön kanssa. Satuin tietämään tämän ulkonäöltä. Tuo tyttö oli aina ystävällinen minullekin osuessani samaan aikaan hissiin tai ovelle. Tyydyinkin jo silloin ajatukseen, että Jonne olisi onnellinen tuon herttaisen tytön kanssa. Heille tuli kuitenkin nähtävästi ero. Sen jälkeen naapurissa alkoi taas vierailla mitä iloluontoisempia ja minun mielestäni vastenmielisempiä hoideltavia.

Olin jo päässyt harmistuneena omaan vuoteeseeni nopeiden iltatoimieni jälkeen. Ajattelin yrittää päästä pian uneen, ettei minun tarvitsisi todistaa sitä, mitä seinän takana pian alkaisi tapahtua. Monesti kylläkin olin ihan herännyt siihen jopa keskellä yötä. Mutta jotkut Jonnen hoidoista olivat olleet minun onnekseni hiljaisempia ja huokailevaisempia tapauksia.

Tämäniltainen blondi ei ollut hiljainen. Olin jo vaipunut unta edeltävään horrostilaan tuoksuvalla tyynylläni, kun seinän läpi kuului selvästi naisen keimaileva naurahdus. Valpastuin tahtomattani ja avasin silmänikin pimeässä huoneessa. Kuulin myös matalaa naurua ja se oli Jonnen ääni. Tavallisesta puheesta en koskaan saa selvää, enkä tahdo saadakaan. Mutta tiesin naapurinuroksen ja tämän pikku vieraan olevan jo sängyssä, koska naurahdukset kuuluivat niin selvästi ja läheltä.

Silloin tapahtui se, joka minulle joskus tapahtuu Jonnea ajatellessani. Aloin kostua. Vatsanpohjaani alkoi kutittaa, ja kutina voimistui koko ajan. Pian koko vatsani oli täynnä kevyesti lepattelevia perhosensiipiä. Melkein tärisin. Seinän takana blondi alkoi kikatella yhä suurempaan ääneen. Epäilin Jonnen siirtyneen kielensä kanssa hänen jalkojensa väliin. Oih, kunpa tuo ihana mies olisi ollut nyt minun. Minä elin naapurissa salaisesti ihastuneena häneen ja kärsin kipeää hellyyden ja miehen puutetta omassa makuuhuoneessani. Ja samaan aikaan unelmieni mies tyydytti naapurissani, vain yhden kiviseinän takana ihan väärää henkilöä. Blondi oli sellainen ilmestys, että tälle olisi aivan selvästi kelvannut kuka tahansa kullinomistaja yöksi viereen. Oli niin väärin, että hän oli vampannut juuri Jonnen. Hetkeksi hellät ja halukkaat tunteeni kävivät jopa vihan puolella, mutta kun Jonnen matala ääni murahti jälleen naapurin puolelta, halusin sulaa takaisin lämpimiin tunteisiin häntä kohtaan.

Tahdoin taas kerran Jonnea niin paljon, että käteni kulkivat lämpimän peittoni alla sirolle alapäälleni. Se oli pysynyt vielä sievänä ja pienellä, viehkolla karvaraidalla, jonka vasta vähän aikaa sitten olin sheivannut itselleni. Sormeni olivat herkät ja värisivät lähestyessään nuorta pilluani. Kosketin pehmeästi häpyhuuliani ja raotin niitä varovaisesti. Tunsin sormellani sen kosteuden, joka minusta oli alkanut luvattomasti tihkua. Minä vuosin lemmennesteitäni Jonnelle, vaikka se olikin turhaa. Ihastukseni kohde nuoli varmasti samaan aikaan omassa sängyssään hutsumaisen vaaleaverikön rietasta jalkoväliä, joka takuulla litisi jo paljon pahemmin kuin minä. Naisen kiimainen naurahtelu ja huokailu tuntuivat yltyvän.

Minusta tuntui, että olin jälleen kerran jollakin lailla mukana Jonnen ja hänen satunnaisen panonsa seksipuuhissa. Silti, vaikka paksu seinä oli välissä. Ihmettelin monesti, kuinka äänet kuuluivatkin niin selvästi seinän lävitse minun puolelleni. Tunnustelin jo hiukan rohkeamman pimppiäni. Kaksi sormea siveli ja pyöritteli rauhallisesti vaginani suulla. Tämä lohdutti minua paljon, että osasin itse hyväillä miehenpuutteessa itseäni ja saatoin samalla kuulla Jonnen nauttivan naapurissa. Tunsin nousevassa himossani olevani hänen kanssaan, vaikka välillä sainkin salaisista leikeistäni mieleeni ikäviä syyllisyyden tuulahduksia ja nolostumisen tunteita. Minun oli kuitenkin pakko hyväillä itseäni samalla, kun väärä nainen sai naapurissa sitä miestä, jota minun olisi kuulunut saada.

Etusormeni pää siirtyi hellästi hieromaan klitoristani. Se oli erityisen herkkänä sinä iltana. Olin kiihottunut hyvin paljon. Siksi valuinkin nesteitäni niin vuolaasti. Koko naisellinen alapääni oli aivan märkä ja miehelle altis. Mutta miehen puuttuessa minun täytyi kuvitella hänet itselleni. Suljin silmäni pimeässä huoneessa ja kuvittelin Jonnen luokseni. Omat käteni ja sormeni olivat minun unelmieni miehen sijaisena nyt. Äänet olivat tietenkin puolellani. Vaikka minua inhotti hetken ajatella sitä, oli vaaleaverinen hutsu ilmeisesti aloittanut vuorostaan Jonnen hyväilemisen. Ehkä hän hoiteli miestä käsillään tai suullaan, mutta ainakin Jonnen nautinnollisia ähkäisyjä kantautui minun lämmenneeseen neidonvuoteeseeni.

Makasin pehmeästi peittoni alla selälläni, sillä olin mennyt alasti nukkumaan. Joskus teen niin, kun naapurin Jonne, tai aiemmin joku muu ihana mies, jää erityisesti mieleeni pyörimään. Saan siitä jonkinlaisen nautinnon itselleni, että voin nukkua alasti puhtaissa lakanoissa ja odottaa haavemiestäni, vaikkakin turhaan. Ehkä kuitenkin jollain tasolla tiedostan ajautuvani itsetyydytyksen ihaniin saloihin niinä öinä, kun en pukeudu ollenkaan yöpukuun.

Epämääräiset äännähtelyt naapurissa voimistuivat. Samalla minun sormiliikkeeni tiuhenivat. Työnsin jo kaksi sormea syvemmälle sisääni ja voihkaisin hiljaa ääneen sen seurauksena. Tunsin haaveissani Jonnen olevan nyt minussa. Oikeasti hän yhtyi varmaankin parhaillaan omassa asunnossaan reidet levittäneeseen ilolintuunsa, koska naisen ääni alkoi yhtäkkiä voihkia ja huokailla vinhasti. Taas kerran tajusin, että Jonnella täytyi olla ihanan iso ja kova elin. Jokainen nainen oli huokaillut ja huudahdellut sitä saadessaan. Halusin tuntea saman itsekin. Niinpä työnsin vaginaani varovasti vielä kolmannenkin sormen. Kuovin hellästi tiukkaa, tihkuvaa pilluani syvemmältä ja tunsin kolmen sormen leveän vaikutuksen itsessäni. Ne näyttelivät aistikkaissa leikeissäni Jonnen isoa, vahvaa kullia.

Alapääni tuntui kireältä ja venytin sitä välillä sormillani jopa hieman tuskallisesti auki. Halusin tuntea miehen jäykän siittimen voiman märässä pillussani. Aloin inistä ääneen itseäni koetellessani. Seinän takana Jonne olikin tositoimissa jo. Nainen voihki rytmikkäästi. Se kuulosti juuri siltä kuin mies olisi työntynyt hellästi päältäpäin häneen uudelleen ja uudelleen. Minä halusin yhtä palavissani olla Jonnen alla ja saada häntä itseeni, niin kuin blondikin sai. Näin Jonnen kujeellisen katseen haavekuvissani suljetuin silmin. Hän näytti ihanalta suoraan edessäni.

Tunsin masturboidessani miehen kalun puristavan pimppaani auki, vaikka tiukat poimuni pyrkivät supistumaan voimakkaasti kiinni. Tunsin nännieni kiihottuvan yhä enemmän ja enemmän. Tunsin polttavan kiihotuksen ja sormien tuottaman nautinnon syvällä rinnoissani ja vatsassani. Jalkani alkoivat tehdä tahdottomia liikkeitä sen myötä, kun tunsin pienen alapääni muuttuvan herkemmäksi. Orgasmi alkoi lähestyä. Jonne rakasteli naapurissa fyysisesti jakorasiaansa, mutta psyykkisesti hän oli minussa. Olin ottanut hänet fantasioihini, enkä päästänyt häntä enää pois. Kuvittelin ihanan miehen jäykän peniksen yhä voimakkaammin sykähtelevässä pillussani. Tunsin herkkyyden aallon pian nousevan ja paiskaavan minut jonnekin kauas pehmeään pumpuliin.

Vieraan naisen voihkinta hukkui mielestäni, mutta Jonnen miehekkäät urahtelut ja ähkäisyt kuulin niin selvästi. Minäkin voihkin ja huokailin ja nautin salaisesta haaveuroksestani. Silloin minä sain ja hukuin omaan orgasmiini. En voinut hengittää vapaasti ja tunsin kohottavani rintojani ja kiihottuneina ojentuvia nännejäni ylös vuoteelta. Jalkani olivat vetäytyneet vaistomaisesti koukkuun ja vain toinen käteni liikkui laukeavassa vaginassani. Huokaisin lujaa enkä voinut pidättää enää itseäni. Alapääni sykki ja puristeli tiukkana sormiani vasten, jotka muodostuivat unelmissani Jonnen vahvaksi siittimeksi. Jonne sai minut laukeamaan ihanasti. Sitä kesti kauan. Tärisin ja huohotin. Hymyilinkin itsekseni onnellisena, kun kuuma lainehdinta valtasi alapäästä lähtien koko nuoren kehoni.

Naapurissa Jonne jaksoi vielä. Nainen ulisi koko ajan kovemmalla äänellä ja kuului huutelevan väliin joitakin rivouksia. Tuo kaikki harmitti minun kaunista ja hellää orgasmin jälkivärähtelyäni. Makasin syvään hengittäen, rinnat kohoillen sängyssäni ja kuuntelin. Sitten äänet loppuivat hetkeksi. He eivät olleet voineet laueta noin äänettömästi. Arvasin jo, että sielläkin pidettiin taukoa ja tulevasta päätellen vaihdettiin myös asentoa. Minäkin päätin vaihtaa omassa pimeässä makuuhuoneessani salaa asentoa ja antautua vielä uudelleen fantasioideni rakastajalle.

Olimme kai molemmat kontallamme sängyllä, se blondi naapurissa ja minä omassa asunnossani. Jonne oli jälleen meidän kummankin takanamme valmiina toimimaan mahtavilla miehisillä kyvyillään. Mielessäni kiisi ajatus, että minulla olisi voinut olla jokin apuväline, joka olisi tuntunut enemmän penikseltä kuin omat sormeni. Mutta dildoa ei minunlaiseni kiltti tyttö helposti ryhdy hankkimaan eikä muitakaan soveliaita tavaroita tuntunut olevan tarjolla. Sitä paitsi omissa sormissa voi kuitenkin tuntea sen saman elävän voiman, minkä voisi tuntea miehen kanssa. Sormetkin voivat tuntua erittäin nautinnollisilta oikealla tavalla käytettyinä…

Jonne aloitti yllättävän hurjasti seinän takana. Blondi hutsu alkoi kiljua ja ääntelehtiä villisti hänen kanssaan. Välillä kuului Jonnen miehinen karjunta ja murahtelu. Ensin sänky kitisi edestakaisin seinää vasten. Sekin oli minulle hyvin tuttu ääni Jonnen asunnosta. Sängyn rauhaton valitus sai minut aina kiihottumaan lisää. Siinä oli jotakin ihanaa, että mies sai omalla voimallaan ja rakastelevan kehonsa liikkeillä koko huonekalun liikkumaan ja natisemaan.

Olin kontallani omalla sängylläni pimppa nesteistä kosteana. Edellisen orgasmin tunteet ailahtelivat vielä minussa. Silti halusin lisää nautintoa ja ujutin alakautta oikean käteni jalkojen väliin. Pimppani oli halukas samaan lisää tyydytystä. Hieroin aluksi häpyhuuliani voimakkain liikkein ja työnsin pian sormet takaisin sisään lemmenvakooni. Huusin kehoni naisellisilla merkeillä miestä itselleni, mutta Jonne ei kuullut sitä. Olin joskus ajatellut, että ehkä minun olisi mentävä jonakin päivänä pelkässä pyyhkeessä Jonnen ovelle ja pudotettava suojavaatteeni miehen edessä alas. Ehkä mies siinä tapauksessa tajuaisi viimein jotakin minusta ja tunteistani häntä kohtaan. Sellaiseen olin kuitenkin aivan liian häveliäs. Minulla olivat vain nämä salaiset leikkini ja haavekuvani, kun Jonne samaan aikaan nai kiihkeästi ja nautinnollisesti hoitojaan makuuhuoneeni seinän takana pelkkä seksi ja hauskanpito mielessään.

Vaaleaverinen ilolintu kuului visertelevän jo täyttä kurkkua Jonnen huikeassa käsittelyssä. Olin huomaavinani omalta sormettamiseltani, milloin nainen sai orgasmin. Hän huusi niin kovin ja korkealla äänellä. Ihastuttava rakastaja, Jonne, tuntui kestävän ja kestävän. Varmaankin hän välillä hiljensi miehisiä toimiaan naisen takana, koska ääntely vaimeni hetkittäin, mutta yltyi taas yhtäkkiä hirveään, kiimaiseen meteliin. Minä hieroin ja hyväilin pilluani suu avoinna. Huohotin kiihtyneenä ja kuulin korvissani selvästi Jonnen murahtelun. Sänky hankasi ja hakkasi jo seinääni todella kovalla voimalla. Tunsin oman kiihotukseni ja himoni kasvavan samaa tahtia tuon hakkausliikkeen kanssa.

En jaksanut enää kannatella itseäni vasemmalla kädellä kontallani vaan laskeuduin henkäillen tyynylleni. Peräni jäi kuitenkin pystyyn villisti, eivätkä sormeni poistuneet enää millään tiukasta vaostani. Tyydytin itseäni kiihkein hieromisliikkein. Pyöritin sormiani ja kutitin kunnolla jokaista herkäksi tietämääni sopukkaa vaginassani. Naapurissa Jonnella oli todellinen loppukoitos menossa, koska sänky jyskytti voimalla minun makuuhuoneeni seinään ja molemmat päästelivät intohimoisia ja melkein eläimellisiä äännähdyksiä. Myös minä voihkin ja inahtelin, koska sain sormetettua itselleni niin hyvää mutta levotonta oloa. Sormeni olivat aivan villeinä, sillä en hallinnut niitä enää itsekään. Liukas alapääni oli aivan kliimaksissa ja kaikki aistikkaat sisukseni sykkivät, kun naapurista kuului laukeamisen enteitä.

Ensin alkoi kevytkenkäinen blondi ulista hullun lailla. Hän huusi ja kirkui. Kuulin hänen hokevan Jonnen nimeä ja sitä, kuinka mies oli hyvä panija. Ihana Jonne karjui kovalla äänellä. Sängynpääty tuntui rysähtävän vielä muutaman kerran kovalla voimalla seinää vasten, kunnes meno vaimeni todella syviin ja mataliin voihkaisuihin. Minä olin vielä tulossa. Makasin nautinnosta uikuttaen ja nyyhkyttäen tyynylläni pyöreä peppu tahdittomasti pystyssä sängyllä. Käteni hankasi villillä vauhdilla ja voimalla jalkojeni välissä. Sormeni kiusasivat aistini viimeisilleen, jolloin saatoin vain laueta voimakkaasti jo toistamiseen. Hetkeni oli tullut. Ummistin silmäni tiukasti, kuvittelin Jonnen olevan takanani ja hänen ihanan kalunsa sisälläni sykkivässä pimpassani. Halusin laueta hänelle, ihastukselleni, hänen mahtavassa käsittelyssään. Vikisin suuren orgasmitulvan levitessä ympäri kehoani. Ensin se poltti ja sitten hukutti. Menetin uikuttaessani ja täristessäni kaikki voimani ja tunsin sulavani omalle vuoteelleni kuin kevyt lumivaippa polttavassa auringossa.

Peseydyttyäni ihanan elvyttävällä vedellä siirsin patjani ja tyynyni olohuoneeseen. Laitoin korvatulpat korviini ja kävin autuaan saaneena peittoni alle yöpuvussa nukkumaan. En olisi kestänyt kuulla enää sitä himokasta seksielämää, jota Jonne ja hänen uusin löytönsä vielä epäilemättä jatkoivat pitkin yötä. Nukahtaessani toivoin vielä kerran saavani onnen unelmieni naapurinmiehen kanssa. Kuitenkin tiesin, etten voisi sitä koskaan saada, ja se koski minuun.

-

Saiko tämä miehen ajattelemaan? Jos sai, niin mitä? Entä naisen?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute