Herkku-puhelin
Vierasta 3
Panettaa

Söimme lounaan ja Terttu joi lisää viiniä humaltuen melkoisesti, hän alkoi soittaa minulle suutaan miten huono olen sängyssä. Terhi katsoi hetken Terttua ja sanoi, kuulehan jos miehesi ei kelpaa sinulle saanko minä olla hänen kanssaan? Terttu sopersi, senkun olet et sä tolta mitään kuitenkaan saa vaikka haluaisit.

Terhi kaatoi lisää viiniä lasiin minkä Terttu tyhjensi kerralla, sitten Terhi avasi silkki paitansa ja otti rintaliivinsä pois, pujottautui pois farkuistaan otti myös pikkuhousut pois ja tuli syliini. Terttu katsoi ja sopersi kännisen örinöitään kun Terhi suuteli minua, noustiin ylös ja hän alkoi riisumaan minua. Kun olin ilman vaatteita Terhi polvistui eteeni tarttuen kulliini ja imutti sen seisokkiin.

Hän nousi ylös ja painautui terhakoilla rinnoillaan pöytää vasten levitti reitensä ja minä olin nyt polvillani ja nuolin takaapäin hänen pilluaan, Terhi nautti ja äänteli kiimaisena pillu valui ihanaa limaa minkä nuolin ja nielin.

Terttu katsoi ja oli niin kännissä ettei edes tajunnut mitä tapahtuu, Terhi voihki ja levitti enemmän reisiään päästäen minut nuolemaan ihanaa klitoristaan, Terhin kaunis perse vatkasi rytmikkäästi ja hän voihkaisi: Nyt tule kovalla kalullasi minuun.

Nousin ja levitin häpyhuulia, asetin terskan häpyhuulille ja aloin työntyä takaapäin märkään pilluun mikä otti kullini helposti sisäänsä, työntelin hitaasti nauttien Terhin päästäessä kiljaisun aina kun työnsin kullini pillun pohjaan.

Terttu nojasi poski pöytää vasten ja silmät menivät kiinni, Terhi jännittyi ja pillu supistui rytmikkäästi kun hän sai orgasmin, painoin kulliani ihanaan pilluun tuntien tulevani, mahtava orgasmini sai minut huutamaan kun tärisin ja spermat purkautuivat Terhin pilluun.

Pysyimme sisäkkäin pitkään nauttien orgasmin jälkeisestä hyvästä olosta, kullini oli vielä melko jäykkä kun vedin sen pois pillusta, kuului mukava lurpsahdus ja spermaa valui norona ihanan Terhin pillusta. Terhi kääntyi polvistuen eteeni nuollen kulliani ja katsoi kauniilla silmillään miten nautin kun hän imi minusta kaikki spermat mitä oli terskalla ja kullin varressa.

Hän laskeutui lattialle selälleen reidet levällään ja sanoi: Nuole minut ihana mieheni, minua ei tarvinut yllyttää kun olin heti kasvot Terhin haaroissa ja nuolin spermaista pillua lipsuttaen sormella klitorista. Terhi oli taas villinä kiimassa vatkasi lantiotaan ja huokaili miten hyvää tekee, nuolin kevyesti klitorista kun Terhi vatkasi yhä rajummin pilluaan kasvojani vasten, kun pyöräytin sormella pillun sisällä löysin g-pisteen ja se oli Terhille menoa.

Hän huusi ja riehui kun orgasmi sai lantionpohjan sykkimään voimakkaasti, kevensin kielen kosketusta klitorikseen ja Terhi pysyi pitkään huipulla lopulta rentoutui huohottaen, painelin kevyesti edelleen sormella pillun sisällä.

Terhi voihki ettei pysty ottamaan enempää hyväilyä vastaan ja vedin sormen pillusta hitaasti, kuinka kaunis hän oli posket punaisena hehkuen nautinnollinen hymy kasvoillaan.

Terttu oli noussut ja hoippui pöytään tukeutuen öristen räkäkännissä meitä katsoen, sitten hän laskeutui viereemme tai oikeastaan retkahti ja takertui pohkeeseeni.

Hän sopersi: shaitko nyt vitun ääijä näyttää Terhille pilis, siirryin sivummalle ja Terhi läimäytti Terttua avokämmenellä poskelle ja sanoi, Rauno rakastelee kanssani niin ihanasti ettet sinä ansaitse edes saada häntä, näinköhän sinusta on itse edes muuksi kuin panopatjaksi.

Terttu kohottautui katsoi silmät lumpsahdellen ja kirosi, viittu sua muija sää viät multa ukkoo heti kun tuut täänne, Terhi sanoi ettei taida ollakaan niin kivaa enää kun jäät ilman Raunoa.

Terttu olisi huitaissut nyrkillä Terhiä mutta kännisen käsi ei ole paras osumaan, ja Terttu oli kyljellään lattialla.

Siihen hän jäikin kun nousimme ja menimme vierashuoneen sänkyyn johon menin selälleni makaamaan, Terhi runkkasi kulliani sai sen kovaksi ja nousi selin minuun hajareisin upottaen kullini kerralla pilluunsa.

Tartuin hänen lantioonsa ja autoin häntä vatkaamaan perseellään tiuhaan tahtiin kova kullini pillussaan, hän nousi ja kääntyi kasvot minuun päin seivästi itsensä kulliini ja ratsasti ihanasti päälläni.

Kiinteät rinnat hytkyivät kun hän pilluaan supistellen vei meitä kohti huippuamme, hän laski rintansa minua vasten suuteli ja pyöritti lanteitaan.

Tunsin ihanan kuumotuksen leviävän lantiooni kun orgasmi tuli, Terhi vatkasi ja lantiotaan ja pyöritti samalla sormellaan klitoristaan painautui kovempaa minua vasten ja tärisi jännittyneenä ulisten ja voihkien orgasmin saavutettuaan.

Hän oli aivan uupunut ja makasi rentona päälläni, olimme ihan märkiä hiestä sperman ja pillun liman valuessa kullini vartta vatsalleni, tuskin koskaan olin tyhjentynyt niin täysin kuin nyt.

Terhi kuiskaili miten ihana mies minä olen ja suuteli kielellään suussani pyörittäen, hän nousi varovasti pitäen kullistani kiinni ja saatuaan sen pois pillustaan silitti sitä ja laski sen vatsaani vasten.

Makasimme toisiimme kietoutuneina ensin vaiti ja Terhi kysyi onko minulla mitään sitä vastaan jos lähdemme huomenna yhdessä hänen luokseen?

Vastasin ettei minulla ole mitään syytä jäädä kitumaan tänne Tertun vittuilua kunnellen, kun hän joskus aamulla on tolkussaan voidaan sanoa että nyt on hänen kanssaan kaikki ohi ja häivytään samantien.

Kun aamu valkeni Terttu oksensi vessassa ja oli tosi etovan näköinen kalpea ja vihainen niinkuin, oli jo pitkään ollut hänen tapanaan.

Odotimme Terhin kanssa suihkunraikkaina keittiössä, kun Terttu tuli sinne. Hän oli taas aloittamassa kailotuksensa kun Terhi sanoi, ole hiljaa ja istu alas.

Me ollaan lähdössä Raunon kanssa pois, käsitätkö? Terttu katsoi ja sanoi ettei Rauno saa lähteä, minä puutuin puheeseen ja kerroin etten pysty enää sietämään yhtään vittuiluasi, sitäpaitsi me Terhin kanssa olemme jo sopineet kaiken ja sanomme sen nyt sinulle kun olet niin selvä että tajuat missä mennään.

Aion pakata tavarani ja jos haluat riitauttaa omaisuusjakomme sekin sopii, mutta ehdotan että myymme talon ja eroamme sovussa, Terttu räjähti ja huusi naama punaisena: paskan huoranpenikat, painukaa ulos täältä.

Mentiin laittamaan kamat kuntoon ja kun saimme ne autoon, kävimme sisällä kysymässä Tertulta miten hän haluaa omaisuuden jaon? Hän tiuskaisi, myydään koko höskä ja auton otan minä, vastasin senkin menevän puoliksi ja painuimme pois.

Kun pääsimme Terhin luo ja saimme tavarat kannettua sisälle, otin Terhin syliini ja kannoin hänet makuuhuoneeseen riisuen hänet ja nuolin ja hyväilin kunnes kuulin taas hänen ihanan orgasmi kiljaisunsa, hän lepäsi hetken ja riisui minut nuollen ja imien kulliani.

Ei kestänyt kovin kauaa kun kullistani purskahteli spermaa Terhin suuhun, hän nieli kaiken nuoli kunnes kulli veltostui ja keilaajat nukahtivat sylikkäin Terhin sänkyyn.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute