Herkku-puhelin
Minä, Milla & Raimo
Vaimon BiM

Viimeisestä kimppasessiostamme Millan kanssa oli kulunut jo reilusti aikaa, kun aloin kyselemään vaimoltani haluaisiko hän uusintaa. Milla suostui, kunhan hän saisi taas suunnitella koko jutun. Sehän sopi minulle hyvin, viime kertakin oli ollut todella upea. Muutaman päivän päästä vaimoni ilmoitti sopineensa asiasta Raimon, edelliskerran orhimme kanssa ja tapaaminen olisi luonamme tulevana viikonloppuna, jota jäin siis odottamaan sitä kalu kovana.

Minulla oli perjantaina vapaapäivä ja Raimo tulisi iltapäivällä, kunhan vaimonikin olisi tullut töistä. Päivä mateli eteen päin uskomattoman hitaasti, puolen päivän aikoihin kävin ajamassa alapään orastavan sängen pois. Toimenpide oli suorastaan tuskainen, sillä kaluni seisoi kuin kanki enkä uskaltanut koskea siihen pelossa, että kerran aloitettuani en malttaisi lopettaa ennen laukeamistani.

Millan saavuttua hän kävi suihkussa ja meni sen jälkeen pukeutumaan iltaa varten. Minut hän komensi olohuoneeseen, en saisi kuulema nähdä häntä ennen Raimon saapumista. Onneksi Raimo tulikin jo melko pian ja tervehdittyämme siirryimme olohuoneeseen odottelemaan vaimoani. Kauaa meidän ei tarvinnut istuskellakaan, kun Milla jo saapuikin. Hän oli pukeutunut vaalean pinkkiin, todella avokaulaiseen toppiin, joka tarjoili anteliaat näkymät topin alla olevien, hiukan tummempaa pinkkiä ja mustaa pitsiä olevien rintaliivien verhoamiin pulleisiin rintoihin. Lisäksi Millalla oli hyvin lyhyt, tumma minihame ja korkeakorkoiset avokkaat. Ihastelimme ja kehuimme Raimon kanssa vaimoani, joka keimaili meille olohuoneen ovelta. Sieltä hän hymyillen saapui Raimon luokse ja halasi häntä isojen tissien painautuessa miehen rintaa vasten. Parin suudellessa toisiaan Raimo hyväili toisella kädellään estottomasti vaimoni leveää peppua ja toisen käden puristellessa pinkin kankaan peittämää rintaa minun seuratessani vierestä. Vaimoni irrottautuessa kiihkeästä syleilystä hän kääntyi minuun päin ja kertoi haluavansa, että poistaisin pahimmat paineeni runkkaamalla hänen rinnoilleen Raimon katsellessa näytöstä. Suutelin vaimoani himokkaasti ja aloin heittämään vaatteita pois.

Milla siirsi puisen baarijakkaran sohvapöydän viereen, laittoi ison tyynyn lattialle sen viereen ja polvistui tyynyn päälle niin, että hänen rintansa olivat baarijakkaralla. Vaimoni tiesi jonkinasteisesta fetissistäni rintaliiveihin ja osasi todellakin laittaa tissinsä tyrkylle! Menin vaimoni eteen ja liu'uttelin terskaani hetken rintojen paljaiden yläosien välisessä vaossa ennen kuin aloin hankaamaan kaluani rintaliivien liukasta pinkkiä ja karheaa pitsiä vasten. Sivusilmällä huomasin Raimonkin riisuuntuneen ja vetelevän hiljalleen käteensä. Otin paremman otteen elimestäni ja aloin masturboimaan vaimoni kasvojen edessä käteni hangatessa tissejä. Raimo siirtyi viereeni ja veti Millan päätä kohti jäykkää patukkaansa puristaen minua samalla kevyesti pakarasta. Lähestyin nopeasti huippuani seuratessani kuinka vieraan, vanhemman uroon kulli katosi vaimoni punattujen huulien väliin. Vaimoni alkoi imemään Raimoa pään liikkuessa edes takaisin ja Raimo hyväili peppuvakoani hengittäen raskaasti. Tarvitsin enää vain muutaman vedon ja niin laukesin vaimoni tissivakoon ja rintsikoille. Milla lopetti suihin ottonsa ja käski minua hymyillen nuolemaan omat siemeneni tisseiltään. Vaikka en vaimoni ei ollutkaan tällaista aiemmin halunnut, olin itse fantasioinut tällaisesta jo pitkään, en ollut vain kehdannut pyytää sitä. Niinpä polvistuin baarijakkaran toiselle puolen ja aloin lipomaan mällejäni pois vaimoni alkaessa taas imemään Raimoa. Kun oli saanut rinnat siistittyä oli kaluni jo taas puolikovana Millan noustessa seisomaan ja häviten keittiöön. Raimo kysyi maistuiko ja halusinko lisää tarjoten samalla kovan, vielä Millan syljestä kiiltelevän elimensä imettäväkseni. Palatessaan Milla oli riisunut paitansa ja lisäksi hänellä oli kädessään musta, imukupilla varustettu anustappi, joka kiilteli voideltuna.

Vaimoni kiinnitti anustapin baarijakkaraan ja kehotti minua istumaan, kun en kerta voinut pysyä erossa vieraista kaluista. Hämilläni, mutta todella kiihottuneena tein työtä käskettyäni ja pian tunsinkin viileän sauvan pyllyreiälläni. Hitaasti aloin laskeutumaan anustapin tunkeutuessa sisääni vaimoni ja Raimon seuratessa vierestä. Lopulta olin saanut sauvan sisääni ja vaimoni antoi minulle suukon kehuen kuinka kiltisti olin toiminut ja kehotti minua katselemaan vuorostani kun Raimo pitäisi häntä hyvänä.

Vaimoni asettui selälleen sohvapöydälle ja levitti reitensä Raimolle. Hame nousi ylöspäin paljastaen vaaleakarvaisen, turvonneen ja märän pillun Raimon kielelle. Milla alkoi voihkimaan äänekkäästi lähes samantien kun miehen kieli alkoi liikkumaan liukkaassa raossa. Puristellen rintojaan hän valitti nautinnosta ja kietoi pian rehevät reitensä Raimon niskaan vetäen miehen tiukasti jalkoväliään vasten saaden äänekkään orgasmin. Aloin liikkumaan hiljalleen ylös alas puristellen samalla jo melko jäykäksi kovettunutta mulkkuani. Raimo siirtyi edessäni vaimoni päälle ohjaten kullinsa märkään aukkoon ja alkaen syvät työnnöt nostaen vaimoni jalat olkapäilleen. Milla ei ollut vielä selvinnyt kunnolla edellisestäkään orgasmistaan kun seuraava alkoi jo tehdä tuloaan. Vaimoni uikutti ja voihki vanhemman miehen voimakkaiden työntöjen tahtiin, Raimon välillä nuollessa vaimoni jo rintaliivien kupeista esiin pullahtaneita meloneita. Katselin kiihottavaa näytelmää ratsastaen baarijakkaralla ja runkaten kuin heikkopäinen, kun Raimo nousi pois vaimoni päältä ja kehotti tätä huolehtimaan välillä minustakin.

Milla siirtyikin eteeni ja antoi minulle kiihkeän kielisuudelman. Seisten edessäni hän kietoi kätensä kaulaani ja notkisti selkäänsä kutsuen Raimon työntämään jälleen kullinsa sisälleen. Raimo alkoi tikkaamaan vaimoani nopeasti käskien hänen ottaa minulta suihin. Kiltisti vaimoni liikkuikin hiukan, etä pääsi aloittamaan imemisen pallejani kourien. Imemisestä tosin puuttui päättäväisyyttä vaimoni valittaessa tukahtuneesti suu täynnä. Pian hän siirtyikin niin, että pehmeät rinnat olivat vasten kovana sojottavaa patukkaani Raimon alkaessa kovat, pohjaan asti ulottuvat työnnöt. Milla voihki taas kovaan ääneen ja Raimo pääsi tässä asennossa hyvin käsiksi Millan rintoihin. Hän puristelikin niitä voimakkaasti, mikä tuntui todella hyvältä rintojen vankina olevassa kalussani. Katsoen minuun Raimo kysyi voihkivalta vaimoltani, halusiko tämä siemenet sisälleen, mihin Milla ulisi myöntävän vastauksen. Lähes samantien Raimon työnnöt muuttuivatkin nykiviksi ja mies tyhjensi pussinsa vaimoni vastaanottavaiseen pimppiin.

Raimo otti ohjat käsiinsä paimentaen vaimoni sohvapöydälle makaamaan minun siirtyessäni Millan reisien väliin. Työntyessäni sisään kuumaan ja märkään rakoon tunsin Raimon työntävän jakkarassa kiinni olleen sauvan taas peppuuni, pohjaan saakka. Aloitin villin pumppaamisen nostaen vaimoni sääret olkapäilleni. Raimo siirtyi vaimoni pään viereen ja tarjosi veltostuneen kalunsa hänen imettäväkseen. Jälleen näky vierasta miestä imevästä vaimostani oli liikaa ja nnoin satsini purskahtaa vaimoni hyvin voideltuun pimperoon.

Voipuneina jäimme vaimoni kanssa makaamaan päällekkäin Raimon jo pukeutuessa. Miehen saatua vaatteet päällensä hän katsoi meitä ja totesi, että seuraavalla kerralla hän olisi pidempään. No, hyväähän kannattaa jäädä odottamaan!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute