Herkku-puhelin
Hannan kasvu lutkaksi 5
Kirjailija

Mitäs iloa hyvin koulutetusta lutkasta on, jos tätä ei hyödynnä? Tapasin Hannaa tilanteen salliessa useamman kerran viikossa, joskus pikaisen autosuihinoton ja joskus pidemmän session merkeissä. Sama tyttö jonka seksuaalisuus perustui vasta muutama kuukausi sitten pelkkään tuhmille fantasioille masturbointiin uskalsi nyt himoita seksiä ja ihan oikeita miehiä avoimesti.

"Setä" ei jäänyt nöyrän tytön roolista ulos kasvaneen lutkan ainoaksi himon kohteeksi. Hanna kertoi nettiflirtistään, kadulla ja kahviloissa miehiin luomista silmäyksistä ja siitä, miten hän nautti silmiensä sulkemista, käsien kuljettamisesta hitaasti kehoaan pitkin ja siitä kuvitelmasta, miten miehet hänet riisuisivat katseellaan. Alkuunpanemani ryhmäseksifantasiat olivat luku sinänsä. Ajatus miesjoukon jakorasiana olemisesta nousi esille yhä uudelleen, ja tyttö laittoi leikisti tuhman ilmoituksenkin deittipalstalle vain nähdäkseen, millaisia riettaita vastauksia se keräisi.

Virnuilin lutkan fantasioille ja enkä voinut olla ruokkimatta niitä itsekin, mutta tiesin toisaalta myös, että kuilu tytön arkiminän ja fantasialutkan välillä oli melkoinen. "Äiti, saanks mä lähteä Jokerien kisabussiin matkaemännäksi?" Totta kai toivoin lutkan saavan kyrpää ja kunnolla, mutta taisin olla hieman mustasukkainen tai muuten vain omistushaluinen lutkastani tahtoessani sen menevän oikein.

Hannan kiemurrellessa yhä fantasioidensa parissa päätin järjestää lutkan toiveen todeksi. Ventovieraiden nettikontaktien kanssa pelleilyn sijasta otin yhteyttä kovimpiin panomiehiin työpaikalla ja tuttavapiirissä ja kerroin heille suorat sävelet: ilta kesämökillä miesporukassa, viihdyttäjänä 19-vuotias sisäänajettu pikkuhuora. Sovin heinäkuisesta viikonlopusta kaikkien osapuolten kanssa.

Tahdoin Hannan tekevän mahdollisimman teeskentelemättömän vaikutuksen miehiin, joten kerroin hänelle huolehtivani kaikesta ja kehotin häntä vain olemaan oma itsensä. Kulissien takana tein enemmänkin järjestelyjä kuin annoin ilmi. Juttelin yksitellen ystävieni kanssa, haastatellen heitä ja kertoen nuoren lutkan mieltymyksistä, ja sovimme mitä kukin tuo tullessaan. Kävimme Hannan kanssa seksikaupassa sovittamassa rooliasuja, jotta tyttö vastaisi ulkoisesti mahdollisimman hyvin miehille antamaani kuvaa puoliammattilaisesta huorasta.

Perjantaipäivän iltaaurinko lämmitti yhä kesämökin pihaa seurueen kokoonnuttua terassille. Paikalla oli viisi ystävääni. Kerrotaan nyt heidän nimensä, vaikkei niillä ole merkitystä: Jari, Pekka, Anatoliy, Juha ja Mikko. Kaikki ystäväni olivat 30-45 vuotiaita hyväkuntoisia ja terveellä itseluottamuksella varustettuja heteromiehiä, joiden kaikkien kanssa olin joskus juhlinut ja etsinyt naisseuraa. Muut miehistä olivat syntyperäisiä suomalaisia paitsi Anatoliy, joka oli muuttanut työn perässä Suomeen kuusi vuotta sitten Etelä-Venäjältä. Hänessä virtasi tummaa slaavilaista verta.

Hanna oli alusta lähtien miesten huomion keskipisteenä, ja kavereideni katseet arvioivat nuoren tytön kehoa innokkaasti. Esittelin Hannan ystävättärenäni, joka halusi osallistua meidän miesten hauskanpitoon "osana porukkaa". Siinä vaiheessa kaikki olivat yhä selvinpäin ja tuttavuutta solmittiin kädenpuristuksin ja small talkin voimin. Jaoin isännän ominaisuudessa nukkumapaikat: Hanna sai mökistä verholla erotetun pienen alkovin ja me miehet nukuimme sohvalla ja parvella. Tytön lähtiessä kassinsa kera lepopaikalleen jäin miesten kanssa neuvonpitoon.

Virnistely ja hyväksyvät kommentit alkoivat heti Hannan poistuttua paikalle ja minua härnättiin moisen kissan löytämisestä, mutta kehotin ystäviäni malttamaan vielä hetken mielensä. Aivan ensiksi varmistettiin mieskunnon kestävyys tilanteessa kuin tilanteessa: pilkoin kolme Viagraa puolikkaiksi osiksi ja kaljapullon kiertäessä nautimme ne yhteisesti. Sitten kertasin kaikille lutkan tulleen paikalle miesjoukon nussittavaksi ja tein selväksi, ettei kenenkään tarvinnut erikseen kysyä lupaa tavalliseen naintiin. Kumeja oli käytettävä, niitä löytyi sekä mökistä että rantasaunalta, mutta muuten kovakin kohtelu oli sallittua ja jopa odotettua. Ilokseni hilpeys ja maskuliiniset jutut alkoivat levitä remmissä.

Sisällä Hanna ei ollut tuottanut pettymystä. Hän oli pukenut ylleen seksiliikkeestä ostamamme lyhythameisen sisäkönpuvun ja kiilakorkoavokkaat. Näytin minua sisään seuraaville miehille mallia käyttäytymällä naama peruslukemilla aivan kuin tilanteessa ei olisi ollut mitään ihmeellistä. Ketään ei "yllättäen" tuntunut vielä kiinnostavan lähteä lämmittämään saunaa, joten korkkasimme porukassa kaljat (Hannalle siideri) ja asettauduimme taloksi. Juttu lähti heti virtaamaan, mutta itseäni huvitti se tapa, miten miehet enemmän tai vähemmän ryhmittyivät Hannan ympärille ihan kuin heillä olisi riski jäädä ilman jos eivät he pitäisi puoliaan. Itse lepuutin kättäni pöydän reunaan nojailevan tytön reidellä ja taputin tämän takamusta tytön hakiessa pyydettäessä lisää juotavaa.

Keskustelu siirtyi pikkuhiljaa tuhmempiin asioihin ja huomasin pienen punan leviävän Hannan poskille miesten vihjailevien juttujen edessä. Keittiön suunnassa istuvat Jari ja Mikkokin houkuttelivat tarjoilijatarta istahtamaan syliinsä ja uskalsivat käpälöidä tätä ohikulkiessa. Lopulta puheeksi tuli eräs isojen poikien legenda etu- ja takapilluista: joidenkin mukaan pillut oli mahdollista jakaa paremmin edestä ja paremmin takaa nussittaviin. Vein käteni hameen alle Hannan pillulle ja kysyin, kummin päin tämä tykkäsi tulla nussituksi. Tyttö veti henkeä tuntiessaan sormeni hyväilevän häpyänsä miesjoukon silmien edessä ja henkäisi lopulta tykkäävänsä tulla nussituksi ylipäätänsä ja että mieluisampi käyttötapa oli miehestä kiinni.

Kommentin jälkeen tuli jännittyneen hiljaista ja Hanna alkoi soperrella nolostuneena, mutta painoin sormeni hänen huulille. Nostin tytön tuvan pöydän reunalle istumaan ja vein käteni hameen alle pikkuhousuille ja riisuin ne miesten katsellessa. Tyttöä jännitti, mutta laskin tämän selän pöytää vasten ja asettauduin jalkojen väliin. "Anna niille hyvä esitys", kuiskasin vapauttaessani kyrpäni housuistani ja asetellessani sen lutkan pillulle. En päässyt sisälle aivan heti, vaan jouduin hakemaan kulmaa hetken aikaa Hannan kohottaessa auttavasti takamustaan ilmaan. Sitten kaikki loksahti paikoilleen. Murahdin nautinnosta tytön liukkaan pillun ottaessa terskani syleilyynsä ja Hannan jalat painautuivat kun itsestään olkapäitäni vasten.

Aloin naida sisäköksi pukeutunutta lutkaa pitkin työnnöin. Avokkaiden tasaiset pohjat puristuivat hartioitani vasten. Osa miehistä nousi seisomaan ja huomasin heidän availevan housujensa vetoketjua. Hannan lantio vastasi työntöihini ja tyttö puristi käsiin pöydän reunoja ettei olisi liukunut edestakaisin. Tunsin kuuman kosteuden leviävän koko pilluun tytön avautuessa. Hain panooni katsekontaktia ja sain sen hetken kuluttua. "Kerro miehille, mikä sä olet", rohkaisin ja läiskäisin tyttöä poskelle, ja näin pienen punan leviävän Hannan poskille. "Mä olen täys lutka", tyttö tunnusti ja korotti sitten ääntään nostaessani kättäni uuteen läimäytykseen: "Mä olen jakorasia. Teinipillu. Teidän unelma. Mä haluun palvella teitä."

Se sai jo miehiinkin liikettä. Mikko uskaltautui ensiksi apajille. 40-vuotias siilitukkainen toimitusjohtaja pumppasi kädellään kovaa kyrpäänsä ja tarjosi sitä sitten poikittain selällään makaavan tytön huulille. Hanna suuteli eteensä tyrkättyä kyrpää ensin huulillaan ja yritti nuolla sitä, mutta uskaltautui sitten tarttumaan sen juuresta kiinni kädellään ja kurottautui ottamaan sen poskeensa. Mikon otteet erosivat omistani niin suuresti, että tytön hapuilua oli kiehtovaa katsoa. Mikko ei koskenut Hannaan sormellakaan, vaan antoi tämän vain pyöritellä terskaa suussaan ja hyväillä kyrpänsä juurta ja pallejaan. Se oli kuin palvelun odottamista maksetulta huoralta. Tuokion kuluttua Mikko murahti ja veti kyrvän tytön suusta tarjotakseen pallejaan nuoltavaksi.

Kiihdytin naimisen tahtia ja laukesin hetken kuluttua terävästi. Astuin syrjään miesten tieltä ja rullasin käytetyn kondomin roskakoriin. Vanha armeijakaverini Juha asettui pöydän päätyyn ja levitti jakorasian koukussa olevia jalkoja. Turpean ja kimalteleva teinipillu herätti heti mukavanoloisen miehen huomion. Tämä kastoi sormensa sen kosteuteen ja pyöritteli niitä klitoriksella naisen voihkaistessa. "Sä olet tosi kaunis, Hanna", mies osoitti sanansa naiselle, joka yritti tapailla samanaikaisesti suihinottoa Mikolta. Yritin tukahduttaa pyrskäykseni ja lähdin jääkaapille hakemaan juotavaa. Juha nyt taisi olla tuollainen. En olisi ihmetellyt, jos kahdenkesken mies olisi halunnut maistaa pillua huulillaan ja miellyttää tyttöä nuolemalla. Ahkera pukki se oli, vaikka palvoikin hieman liikaa nuorten tyttöjen vartaloita. Tullessani takaisin Juha oli päässyt naimaan selällään makaavaa tyttöä pitkin työnnöin ja pyöritti samalla sormiaan tämän häpykummulla ja klitoriksella.

Juhan saatua tarpeekseen Mikon työkaveri Pekka odotti vuoroaan kyrpä kädessään. Tällä parivaljakolla oli pitkä historia yhdessä, ja tiesin heidän jakaneen naisetkin yhdessä. Siksi en hämmästynyt, kun mulkkuaan lutkan suusta imetyttänyt Mikko murahti ystävälleen, että huora pitäisi siirtää sängylle. Yhteistuumin he vetivät Hannan pystyyn ja taluttivat tahdottoman tytön alkovin luo. Pekka asettui sängyn laidalle makaamaan ja viittoi sisäkköasuista tyttöä päälleen. Hanna kiipesi hieman epävarman oloisena polvilleen patjan päälle ja asettautui hajareisin miehen ylle. "Onko näin hyvä?" tyttö kysyi asetellessaan jäykkää kyrpää pillulleen. Kun vastauksena oli vain hiljaisuus, tyttö kallistui sitten etukenoon ja alkoi hitaasti ratsastaa kyrvällä Pekan jalkojen roikkuessa sängyn reunan yli.

Pekka ja Mikko kommentoivat parhaansa tekevän tytön tekniikkaa kuin tämä ei olisi ollut paikalla. "Aivan niin kuin Bangkokissa", Mikko kommentoi penistään hyväillen. Pekka nyökkäsi katsoen ystäväänsä ja myönsi: "Kyllä, mutta se nukkemainen tyttö oli pienempi eikä yhtä liukas. Tämä nussii enemmän niin kuin aikuinen nainen." Mikko naurahti, alkoi rullata kumia kyrvälleen ja avasi sitten liukastevoidetuubin. "Kohta nähdään, mitä muuta se osaa", miehistä vanhempi sanoi alkaen rasvata lutkan peräaukkoa.

Hannan ensimmäinen sandwich oli näkemisen arvoinen. Mikko tyrkkäsi valmiiksi etukenossa olevaa tyttöä alemmaksi ja asettui sängyn reunalla keinuvan pepun taakse. Hannalle ei juuri jäänyt totutteluaikaa isokyrpäisen miehen painaessa kyrpänsä peräaukkoa vasten ja runnoen itsensä sisään. Lutkan saama koulutus tuli todella tarpeeseen miesten lävistäessä tytön säälittä. Hanna pysähtyi haukkomaan henkeä, mutta miehet eivät antaneet tytölle mitään mahdollisuuksia. Näki, että he olivat harjoitelleet tätä ryhmäpanoa. Ensin alla makaava Pekka ponnisti lantiollaan työntyen tytön ahtaaksi käyvään lihakanavaan Mikon kerätessä vauhtia, ja sitten oli Mikon vuoro paukauttaa kyrpänsä tytön suoleen Pekan tehdessä tilaa isokyrpäiselle miehelle. Miesten saumaton yhteistyö toimi kuin vuorotahtinen moottori ja sai Hannan ulvomaan tavalla, joka innosti parivaljakkoa entisestään. Miehet alkoivat naureskella eri rotuisten lutkien ääntelyjen eroille.

Huomasin pukille aiemmin päässeen Juhan katselevan Hannan saamaa rajua kohtelua vähän vaikean oloisena, joten taputin tätä olkapäälle ja ehdotin sauhuja seksin päälle. Terassille huutojen kantamattomiin pääsy ja tupakan sytyttäminen rauhoitti muita hellämielisempää miestä. "Kuinkahan pitkään ne jaksavat?" Juha kysyi minulta. Naurahdin ja koitin rauhoittaa ystävääni: "Koko illan, jos juttuihin on uskominen. Mutta älä huoli, tuo tyttö voisi lopettaa kaiken milloin hyvänsä. Sen sijaan Hanna tykkää siitä." Juha hymyili hieman ja kysyi: "Niinkö? Ei noin nuoresta tytöstä arvaisi..." Katsoin paremmaksi miehen omatunnon lievittämisen pienellä valkoisella valheella: "Kyllä vain. Se lutka on tehnyt tuota jo monesti. Se ihan pyysi mua ehdottamaan tuota Mikolle ja Pekalle. Se tykkäisi, jos säkin käsittelisit sitä seuraavalla kerralla kovakouraisemmin."

Lutkaa vuorotahtiin rynkyttänyt parivaljakko oli tehnyt siinä määrin perusteellista työtä, etteivät Jari ja Anatoliy halunneet heti liukkaille. Mikko ja Pekka jättivät tytön lepäämään vatsalleen sängylle poistuessaan saunan lämmitykseen, ja kävin kurkistamassa, että lutkalla oli kaikki kunnossa. Vähän ajan päästä tunnollinen tyttö tuli kysymään ilman jääneiltä miehiltä ujosti, tahtoisivatko nämä vuorostaan jotain, mutta miehillä ei ollut kuuleman mukaan kiire. Jari tyytyi siinä vaiheessa vain sylitanssiin ja keikistelyyn.

Illan viiletessä ja kiireisimpien miesten saatua ensipaineensa purettua seurueen tunnelma rentoutui ja yhdessäolo muuttui kaljoitteluksi ja grillailuksi. Miehet osasivat olla nuorelle tytölle mukaviakin varsinkin saadessaan kouria ja hyväillä tämän paljasta reittä halutessaan, vaikka jutut kävivätkin monesti alatyylin puolella. Pitkään lämminneeseen rantasaunaan mentiin porukalla hieman myöhemmin. Puinen rantasauna oli päärakennusta vanhempi ja vaatimattomampi, mutta siellä oli silti kohtuulliset oleskelutilat muutamalle hengelle. Miesten riisuutuessa Hanna kävi polvilleen lankkulattialle ja otti koko seurueelta yksitellen suihin. Minä olin ensimmäinen ja silittelin ensin hellästi tytön päälakea ennen kuin tartuin tätä kevyesti olkapäistä näyttääkseni sopivaa tahtia. Suihinoton jälkeen Hanna rullasi Jarille ja Anatoliylle kondomit jäykistyneille varsille ja nojasi sitten pukuhuoneen pieneen ikkunaan tyrkyttäen peppua pantavaksi. Nyt aiemmin ilman jääneet miehet käyttivät tilaisuuden hyväkseen ja nauttivat hyvin koulutetun orjattaren pepun pyörityksestä.

Ahtaassa saunassa ei mahtunut istumaan kuin neljä miestä vierekkäin, mutta sopu antoi sijaa vielä yhdelle tytölle. Nyt alastomasta tytöstä tuli varsinainen kiertopalkinto, joka siirreltiin sylistä toiselle. Hannan kiinteät rinnat olivat miesten erityisen huomion kohteena ja nöpöttäviä nännejä kokeiltiin ja puristeltiin jokaisen miehen toimesta. Naida ei saunassa voinut, mutta tyttö laitettiin runkkaamaan käsin yhtä tai useampaa kyrpää kerralla. Aina välillä Hanna sai huikan milloin kunkin miehen pullosta.

Loppuilta muuttui muiden paitsi seuraavan aamun autokuskien osalta entistä märemmäksi. Minulla oli työ estää miehiä kokeilemasta voimien tunnossa läheiseen saareen uimista, mutta muuten illan vietto sujui häiriöttä. Yksitellen miehet kömpivät väsyessään tuvan parvelle, jossa makuupaikkamme olivat, ja mökki hiljeni vähitellen.

Se yö nukuttiin katkonaisesti, koska tuvassa tuntui olevan vähän väliä liikettä. Useamman kerran havahduin hiljaiseen supinaan tai siihen, että joku miehistä vieraili Hannan alkovissa. Hannan kunniaksi on sanottava, ettei kukaan miehistä tainnut poistua pettyneenä, vaan jokainen tyttöä herätellyt sai tältä jotain. En ollut ainoa kevyesti nukkuva, sillä joka kerran alkovin sängyn alkaessa nitistä rytmikkäästi läheltäni kuului jonkinlaista naureskelua ja välillä jokin kommenttikin - etteikö olisi joku välillä saanut itsekin ideoita ja lähtenyt alas tarkastamaan tilannetta. En ollut varma, huomasiko tyttö pimeässä aina edes kuka milloinkin häntä nai. Silti Hanna levitti kaikille jalkansa.

---

"Nyt he lähtivät", kerroin. Sängyssään makaava alaston Hanna vei kädet päänsä yläpuolelle ja venytteli makeasti tavalla, joka sai hänen rintansa kohoamaan. Väsymys paistoi tytön silmistä, mutta tämä jaksoi hymyillä. "No hyvä? Kaipa ne tykkäsivät?" Hanna kysyi kehuja kerjäten. Istahdin sängylle tytön viereen ja silitin tämän paljasta olkavartta. "Kysytkin vielä", vastasin naurahtaen, "joka iikka lähti kotiin pallit tyhjinä. Enpä usko kenenkään heistä tavanneen ennen kaltaistasi naista." Hanna säteili ja kierähti kyljeltä toiselle. "Mmmm-m", hän ynähti ja kertoi: "Aivan lopussa olen minäkin. Jotenkin on outo ja tyhjä olo. En osaa enää päättää, haluaisinko lisää rajua seksiä vaiko en."

Minä en ainakaan lähtenyt lutkaa moralisoimaan. Hanna oli saanut toteutettua haaveensa ja kaikki oli mennyt mainiosti. Oliko se sitten odotusten kaltaista ja otettaisiinko sama uusiksi oli tytön itsensä arvioitavissa. Kumarruin ja annoin suolaiselta maistuvalle tytölle suukon. "Tule, mennään suihkuun". Autoin alastoman nuoren naisen seisomaan ja annoin tälle pyyhkeen olkapäille. Pitkä ilta oli jättänyt jälkeensä tytön vartaloon, joka oli mustelmien ja naarmujen merkitsemä. Tytön hiukset ja vartalon karvoitus olivat tahmeat. Suihku auttaisi siihen ja lihasten jähmeyteen.

Riisuin omat vaatteeni suihkuhuoneen ovella ja käänsin sitten veden lämpimälle. Hanna huokaisi nautinnollisesti päästessään hierovan suihkun hyväilyyn. Hieroin shampoota hänen hiuksiinsa ja saippuoin hellästi hänen vartalonsa. Painoin pieniä suukkoja hänen mustelmilleen ja hieroin hänen niskaansa. Tyttö kietoi kätensä kaulani ympäri ja suuteli minua pitkään. "Sä olet sitten ihana, Setä", Hanna kuiskasi ja jatkoi: "Tykkään susta ihan valtavasti. Kiitos." Tyttö painautui minua vasten ja pyöritteli lantiotaan jalkoväliäni vasten leikittelevästi.

Vastasin tytölle omalla tavallani. Laskin tytön penkille pyyhkeen päälle ja aloin kouria käsilläni hänen tissejään ja vartaloaan. Tytön märkyydestä ei pitänyt suihkun jälkeenkään huolehtia, vaan painoin kyrpäni häpyhuulille ja lipsahdin helposti vitun liukkaaseen syleilyyn. Hanna heräsi innolla rakasteluun kaiken kokeneensa jälkeenkin, ja pian ääntelimme kummatkin. Illalla ottamani Viagra vaikutti yhä kehossani, joten minulla ei ollut mikään kiire tai edes tarve laueta nopeasti. Kunhan vain oli kivaa naida ja nauttia.

Sen tiesi pieni lutkanikin. Katsoimme toisiamme silmiin, ja yhtäkkiä tämän katse muuttui ovelaksi. "Setä", Hanna sanoi viattomalla äänellä, "tämä ei nyt mene oikein." Katsoin tyttöä kummissani, ja tämä kiemurteli pois altani ja laskeutui polvilleen eteeni. Tyttö otti terhakkaasti jököttävän kyrpäni suuhunsa ja puhdisti sen tunnollisesti kielellään. Hannan toinen käsi puristeli hellästi kiveksiäni ja toinen pumppasi penikseni juurta. Ynähdin tyytyväisenä tuntiessani tytön kielen lirkuttelevan terskallani. Se tuntui jumalaiselta ja tunsin laukeamiseni alkavan lähestyä hitaasti.

Hanna vilkaisi minua silmiin kujeellisesti ja ohjasi sitten kämmeneni takaraivolleen. "Voisitko sä käyttää lutkan suuta?", tyttö kysyi, "Mä nauttisin siitä siten eniten..."

Ymmärsimme toisiamme täydellisesti.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute