Herkku-puhelin
Hannan kasvu lutkaksi 3
Kirjailija

Aloitettuamme seksin harrastamisen muutos ylioppilaskirjoituksiin valmistautuvassa lukiolaistytössä oli hämmästyttävä. Neitsyestä oli syntynyt seksinhimoinen nainen, ja muutoksen kätilönä autoin tytön seksuaalisuutta kehittymään mieleiseen suuntaan. Ei siihen kykenisi vastoin hänen luontoaan - korostin vain Hannan olemassa olevia fantasioita ja kannustin häntä ajattelemaan ja käyttäytymään juuri sellaisen lutkan tavoin, jollainen hän halusi olla.

Keskeisin vaikute oli Hannan mieltymys rajuun ja suorasukaiseen seksiin. Kunnon lutka kaipasi yhdyntää milloin vain, eikä siihen tarvinnut miehen kysyä lupaa. Aloin tapailla Hannaa keskellä päivää vain totuttaakseni hänet siihen. Paikat, jossa seksiä harrastimme, saattoivat olla mielikuvituksellisia: Mäkkärin invavessa, auton konepelti, koulupäivän keskeytys pikaiselle suihinotolle pysäköidyssä autossa... Välillä esileikit olivat huolellisempia, mutta välillä lämmittelyksi riittivät pelkät tuhmat sanat, housujen vetäminen kinttuun, käteen sylkäisy ja sillä jalkovälin hieraisu. Olennaista oli tytön oma nopea kiihottuminen ja kiimapillun opettaminen nöyräksi. Dildoharjoitusten avulla Hanna opetteli nauttimaan ja kiihottumaan sitä tunteesta, kun mies pakotti vasta kostuvan pillun avautumaan kyrvälleen. Hellyyden ja hyväilyn aika tuli monesti vasta jälkeenpäin, jolloin se tuntui tytöstä ansaitulta ja sitäkin paremmalta.

Miehen miellyttäminen oli toinen alistumishaluisen tytön käytöstä muokkaava tekijä. Alistuminen ja häpeä olivat aina kiihottaneet häntä, ja nyt kun tahdoin tehdä tytöstä orjattareni, tämä tahtoi itsekin muuttua miesten märäksi unelmaksi. Hanna tahtoi tuntea olevansa tuhma, seksikäs ja rohkea, ja annoin hänelle kaikki ainekset tuhmaksi tytöksi muuttumiseen. Valikoin hänelle juuri sopivaa härnäripornoa mielikuvituksen ohjaamiseksi oikeaan suuntaan.

Ylioppilaskirjoitukset katkaisivat tapaamisemme hetkeksi, ja kehotin Hannaa keskittymään opintoihinsa. Masturboinnin kieltäminen olisi tehnyt abiturientista entistä kiimaisemman, joten annoin hänelle luvan leikkiä itsellään niin useasti kuin mieli teki. Eihän se toki olisi sama ilman kutkuttavia kuvitelmia, mutta niihin hänellä ei pitänyt olla aikaa.

Hanna otti kirjoituksensa vakavasti, koska sain häneltä ensimmäisen tekstiviestin vasta viimeisen aineen kirjoituksen jälkeen. "Setä, tahdon taas lutkaksi", siinä luki lyhyesti. Kutsuin hänet perjantai-illaksi luokseni, ja käskin häntä ottamaan entisen vanhojentanssipukunsa mukaan. Tällä kertaa tyttö oli menevinään ystäviensä luo ihan muuten vain käymään perheautoa lainaten.

Ovikelloni soi aivan sovittuun aikaan, ja päästin luokseni saapuneen tytön sisään. Hanna laski kassinsa maahan ja katseli minua epävarman näköisenä. Otin tytön oitis syleilyyni. "Ei se tauko nyt _noin_ pitkä ollut", kiusoittelin häntä hymyillen ja suutelin suulle. Oli kuin tyttö olisi sulanut syliini. Tämä kietoi kätensä tiukasti ympärilleni ja suuteli minua kielen kera. Tytön käytöksessä oli intohimoa, joka kertoi nuoren tytön kiintymyksestä opettajaansa. Pakkohan siihen oli vastata samalla mitalla.

Rutisteltuamme toisiamme aikamme menin asiaan. "Saat olla mulla uudelleen kokematon teinipillu, joka antautuu tuhman miehen käsittelyyn. Mene pesuhuoneeseen, riisu itsesi alastomaksi ja pue sitten vanhojentanssipukusi päällesi. Pikku prinsessan tuhmat unelmat saavat kohta täyttymyksen." Olin näkevinäni pienen tuhman hymyn tytön huulilla sulkeutuessa pesuhuoneeseen. Pienen suunnitelmallisen tauon jälkeen koputin oveen. "Hanna?" kysyin. "Niin?" tyttö vastasi ja raotti ovea. Virnistin. "Laita hiuksesi kahdelle letille."

Jonkin ajan kuluttua ovi raottui. "Saako tulla?" Hanna kysyi. Annoin luvan ja tarkkailin uteliaisuudella pesuhuoneesta ilmestyvää ilmestystä. Huuleni vääntyivät väkisin hymyyn. Näky oli sanalla sanottuna ristiriitainen! Nuori panokumppanini oli pukeutunut keltaiseen näyttävään samettipukuun, jonka korsetin kaltaiset nyörit sallivat kiristyksen vartalon muodon mukaisesti. Jalassa olevat korkokengät antoivat lisää pituutta ja muokkasivat tytön sääriä. Siinä missä vanhojentansseissa on totuttu näkemään upeita kampauksia ja virheettömiä vahvoja meikkejä, Hannan meikittömät kasvot ja yksinkertaisilla leteillä olevat hiukset saivat hänet näyttämään prinsessaleikkiä leikkivältä pikkutytöltä eikä aikuiselta kypsältä naiselta. Näky oli juuri niin hävytön kuin toivoinkin ja vihelsin ääneen. "Sä olet jokaisen irstaan sedän unelma, oikea poplarikansan suosikki", härnäsin häntä. Hanna punastui ja änkytti vaimean kiitoksensa lattiaan tuijottaen.

Laskin käteni lolitaksi pukeutuneen tytön olkapäälle ja ohjasin hänet olohuoneeseen. "Polvillesi", käskin, ja Hanna totteli. Samettikangas laskostui nätisti parketille hänen ympärillään. Avasin housuni ja näin tytön katseen kirkastuvan kaivaessani esille kovettuvan kaluni. Nuori tyttö kurottautui ahnaasti ottamaan terskan suuhunsa tarjotessani kyrpääni hänen huulilleen. Ynähdin mielihyvästä ja näin hänen säteilevän. Muuten erikoisen tilanteen keskellä oraaliseksi oli Hannalle tuttu miellyttämiskeino, johon tämän oli helppo tarttua hanakasti.

"Noinko ikävä pikku abiturientilla on ollut?" kysyin. Hanna ynähti myöntävästi suu täynnä ja nyökkäsi. Hänen poskensa puristuivat lommoille kyrpäni varren ympärille tiiviiseen imuun. Jatkoin supisemista päälakea silitellen: "Kaksi pitkää viikkoa ylioppilaskirjoituksia liikuntasalissa ilman välitunteja, voi pikkupillua! Montako kertaa viittasit vessaan pääsyä vain saadaksesi nöpöttävää klittaasi edes muutaman sekunnin ajan, ennen kuin valvoja hermostuisi kuhnailuusi? Vie käsi nyt pillulle, mä tahdon sun näyttävän miten sä hieroit itseäsi..."

Samalla kun Hanna kuljetti kätensä hameen helman alitse pikkuhousuttomaan jalkoväliinsä, tartuin käsilläni hänen letteihinsä. Nykäisin niistä samanaikaisesti päästäkseni syvemmäksi suuhun, ja löysäsin sitten otettani vetäen lantiotani taaksepäin. Aloin nussia tytön kalloa omaan tahtiini tämän hieroessa itseään kiemurrellen. Siinä tilanteessa hieronnalla oli pikemminkin tyttöä alentava kuin kiihottava vaikutus pitäessäni ohjia käsissäni. Tytön pehmeä suu hyväili kyrpääni huulen ja poskien puristuessa tiukaksi kanavaksi juuri kuten olin opettanut. Suikkarissa oli toivottua tunnetta ja terävyyttä, enkä halunnut pidentää nautintoni. Päästin itseni laukeamaan lolitaprinsessan nieluun, ja tunsin koulutetun pikku lutkan hierovan kivespussejani nautintoani pitkittääkseen. Lutka oli omaksunut konstit nopeasti.

Oli aika syventää koulutusta. Päätin säilyttää satiinipuvun vielä hetken tytön yllä ja kuljetin tämän keittiöön ruokatuolin ääreen. Asetin tyynyn pehmusteeksi ja käskin tytön makaamaan sen päälle poikittain. Asennon löytämisessä meni hetken aikaa, kunnes Hanna makasi vatsallaan pyöreä takamus tuolilla ja pää reunan yli roikkuen. Lukitsin hänen ranteensa käsiraudoin tuolin jalkoihin, nostin puvun helman lantiolle ja taputin sitten tytön takamusta työn jälkeä ihaillen. Hannan kermanvaalea takamus oli suorastaan tyrkyllä. Tyttö vääntelehti hieman paikallaan mukavampaa asentoa etsien. Sellaista tuskin löytyisi.

Läimäytin äkkiarvaamatta Hannaa pakaroille ja toruin häntä kuten leikkiin kuului. "Tuhma, tuhma tyttö. Märän pillusi ohjailema hupakko. Sulla on vaan pillusi jakaminen kaikille halukkaille mielessä, kun pitäisi opiskella, miesrehtorista lähtien!" Se ei pitänyt paikkansa, mutta kuvitelma kiihotti kumpaakin. Irrotin nahkavyön housuistani ja näytin sitä tytölle. Kysyin: "Montako iskua lutka tarvitsee rangaistukseksi?" Kun en saanut heti vastausta, löin häntä malliksi vyöllä reisille. Hanna parkaisi selkä kaarella, ja vastaus tuli nyt nopeasti: "K-kymmenen, setä!" Naurahdin: "No se oli ensimmäinen. Alapa laskea." Hyväilin kämmenelläni iskusta punoittavaa reittä, ja aloin sitten piiskata tuolilla makaavaa tyttöä takamukselle ja reisille. "Kaksi!" "K-kolme!" "Neljä!" "Viisi!"... Tytön ääni värähteli ja hän oli alkaa nyyhkyttää. Siirryin kuutosen kohdalla avokämmenen käyttöön ja annoin hänelle täydet kymmenen iskua. Tyttö vastaanotti viimeisenkin iskun nöyrästi.

Vein käteni Hannan jalkoväliin ja tunnustelin hänen pilluaan. Kuten arvasin, tyttö oli aivan märkänä, ja upotin kolme sormeani hänen sisälleen rystysiä myöten. Hanna makasi jäykkänä ja hiljaa paikoillaan, eikä minun tarvinnut sanoa mitään ääneen. Vein vain sormeni hänen huulilleen ja hän nuoli ne puhtaiksi posket punaisina. Pyyhin sormeni hiuksiin ja kiersin sitten tytön eteen. Kohotin hänen leukaansa ja katsoin häntä silmiin. Tytön silmät olivat kostuneet ja ilmeessä ei ollut tippaakaan uhmaa. Hymyilin hänelle: "Onko sulla vielä muuta tunnustettavaa?" Hanna oli pitkään hiljaa, kunnes lopulta näin hänen suupielensä kohoavan aavistuksen verran. "Kyllä, Setä", hän aloitti ja sanoi hiljaa: "Mulla oli vaateharja vessassa mukana ruotsin kokeessa." En tiedä, oliko tunnustus tosi vai keksitty, mutta seuraavan kymmenen ankaramman vyöniskun jälkeen nuoren ripittäytyjän mieli vaikutti putipuhtaalta ja synnittömältä.

Kaduin nyt aikaisempaa kiireistä laukeamistani, sillä punaisten raitojen läikittämän tytön kovaotteinen nussinta käsirautojen kalistessa olisi huipentanut piiskaussession ja opettanut miellyttämishaluiselle lutkalle paljon kivun ja nautinnon erottamattomasta yhteydestä. Sen sijaan jouduin keksimään jotain muuta. Avasin hänen kahleensa ja autoin kankean vieraani seisomaan. Kevyt suukko ja heti perään läimäytys - se oli ehkä ristiriitaista, mutta turhia sanoja ei tarvittu, ymmärsimme toisiamme muutenkin. Kehotin häntä riisumaan itsensä aivan alastomaksi ja siirtymään pesuhuoneeseen.

Istutin alastoman Hannan kylpyhuoneen tukevan allaskaapin päälle ja kumarruin hänen puoleensa. Tahdoin tutustua kauniin tytön nuoreen kehoon kunnolla. Puristelin kädessäni hänen sopivan kokoisia, ihastuttavan kiinteitä rintojaan ja näykin hänen kovana nöpöttäviä nännejään. Tyttö huokaisi, levitti jalkansa kutsuvasti ja nojasi hieman taaksepäin tarjoten itseään kuten kunnon teinilutkan kuuluukin. Virnistin hänelle. "Juuri noin sun kuuluu tyrkyttää itseäsi, mutta nyt mulla on muunlaista kivaa mielessä", kerroin ja katsoin sitten Hannaa vakavammin. "Saako sun karvoitusta siistiä?" kysyin. Erilaisten jälkien jättämiseen täytyi pyytää lupa.

Kysymys yllätti Hannan, joka nielaisi. "Tuota..." hän aloitti epävarmana, "Muuten kyllä, mutta mä en uskalla kotona mennä saunaan posliinina. Ne arvaa ja alkaa kysellä." Hymyilin ja kurkkasin keskustelun aiheena olevaa kevyen karvoituksen peittämää vittua. "No voithan sä sanoa ei", rauhoittelin tyttöä, "mutta en mä sua kokonaan karvattomaksi ajatellut ajaa. Siistisään vain ja jätetään soma pornoviiva häpykummulle. Sopiiko?" Vanhempiensa luona asuva nuori nainen näytti epävarmalta, mutta myöntyi lopulta enemmittä suostutteluitta.

Vaihdoin partahöylään uuden terän ja käskin lukiolaistyttöä nojaamaan taaksepäin ja rentoutumaan. Hanna levitti jalkansa ja roikotti sääriään allaskaapin reunan yli. En kiinnittänyt tytön huolestuneeseen ilmeeseen huomiota. Levitin vaahtoa tytön intiimialueelle ja aloin sitten kuljettaa terää tytön iholla höyhenkevyesti pyyhkien vaahtoa mukanani. Aloitin Hannan reisiltä ja välilihasta, ja etenin siitä ylemmäksi. Pyyhin kostealla meikkisienellä ajeltuja alueita ja hieroin paljasta, arkaa ihoa sormillani. Hanna pidätteli henkeään käyttäessäni höylää, mutta aina hieroessani hänen ajeltua ihoaan tytön hengitys muuttui lähes huohotukseksi. "Setä, mua pelottaa", tyttö huokaisi, ja pysähdyin hetkeksi. Minua huvitti, mutta en antanut sen heijastua äänestäni rauhoitellessani tyttöressukkaa parhaan kykyni mukaan.

Ohut, lähes näkymätön vaalea karvoitus tuuheutui häpykummulle päin, joten jouduin käyttämään partahöylää vaivalloisemmin. Siistin hänen karvoitustaan kärsivällisesti pitkin, kevyin vedoin, rajaten sopimuksen mukaisesti tytölle nätin tuuhean karvoituksen häpykummulle. Paksumpi karva sotkeutui vaahtoon ja jouduin huuhtelemaan tukkeutuvaa partahöylää useasti, mutten kiirehtinyt. "Tämä käy jatkossa nopeammin ja siistimmin, kun et päästä karvoitustasi kasvamaan kovin pitkäksi", vakuutin pehmeällä äänellä. Huuhtelin lopun vaahdon tytön karvoituksesta käsisuihkulla ja kuivasin hänen jalkovälinsä pehmeällä pyyhkeellä.

Toin Hannalle käsipeilin, jotta hän voisi tutkia lopputulosta. Sain olla siitä ylpeä: nuoren naisen kaunis pillu pääsi nyt todella oikeuksiinsa. Hannalla oli suloiset häpyhuulet, ja hänen arka ihonsa oli vapaa näppylöistä. Tyttö kuljetti sormiaan vasta-ajellulla iholla ja voihkaisi tuntiessaan ajellun ihon arkuuden. Hän laski peilin kädestään ja katsoi minuun kiihkeästi. "Tämä oli eroottisinta, mitä mulle on tapahtunut", tyttö tunnusti totisena ja aneli: "Nussi mua nyt heti, ole kiltti". Naurahdin ja pudistin päätäni: "Ehei, puoliposliinin kiimavitun täytyy nyt nussia mua."

Astuessamme kylpyhuoneesta roolit olivat jälleen entisellään. Pikkutytön letit olivat tarpeettomat siihen, mitä minulla oli mielessä, joten kehotin häntä avaamaan ne sillä aikaa, kun hyväilin itseäni ja rullasin kondomin kalulleni. Siirryin selälleni makuuhuoneen sängylle ja käskin hänet päälleni. Tätä asentoa emme olleet harjoitelleet kuin kerran aikaisemmin, koska tavallisesti seksi lutkan kanssa noudatti aina tuttua kaavaa - minä otin, ja tyttö antoi.

Hanna kiipesi hajareisin ylleni ja sovitteli kyrpääni ajellulle pillulleen. Annoin hänen selviytyä siitä itse. Sisäänpääsy oli alkuun hankalaa, kunnes tyttö sai lopulta soviteltua kulman kohdalleen ja pääsi vajoamaan päälleni. Ynähdin nautinnosta tytön vitun nielaistessa kyrpäni märkään syleilyynsä. Ohjasin Hannaa nojaamaan etukenoon ja liikuttavan peppuaan edestakaisin, ja nopeasti tyttö saikin homman juonesta kiinni. Tytön hymy leveni hänen huomatessaan, miten pystyi saamaan ilmeeni lähes tuskallisen nautinnolliseksi kyrvälläni ratsastaessaan. Tartuin käsilläni edessäni huojuviin suippoihin teinitisseihin ja nipistelin niitä sormieni välissä. Takaapäin naidessa niihin pääsi vähän heikosti käsiksi yhdynnän aikana, mutta nyt pääsin puristelemaan niitä mieleni mukaan tytön tehdessä kaikki työt.

Tytön hymy leveni korviin asti hänen nähdessään ilmeeni muuttuvan lähes tuskallisen nautinnolliseksi hänen ratsastaessaan kyrvälläni. Nostin käteni edessäni huojuviin suippoihin teinitisseihin ja kourin niitä sormieni välissä. Harmillista kyllä, harrastamassamme seksissä pääsin harvemmin tutustumaan niihin kunnolla yhdynnän aikana, mutta nyt pääsin ihastelemaan ja nipistelemään niitä rauhassa.

Aikaisemman purkautumisen ansiosta minulla ei nyt ollut mikään kiire laueta, joten jatkoin lutkan koulutusta. Käskin hänet ylös ja siirryimme olohuoneen sohvalle, jonka eteen olin asettanut kokovartalopeilin. "Nyt saat kuvitella itsesi pornotähdeksi", kerroin hänelle osoittaen peiliä ja jatkoin: "Tätä asentoa miehet tykkää katsella. Sen nimi on reverse cowgirl." Istahdin sohvalle ja kutsuin hänet takaperin syliini. Asento oli lähes täysin samanlainen kuin ensitapaamisellamme auton takapenkillä, paitsi että nyt olimme alasti ja hän pääsi oikeasti istumaan kyrvälleni. Näytin hänelle oikean takaviiston kulman, ja hän sai otettua tukea käsillään sohvasta. Sisälle pääsy oli aika hankalaa, mutta näky peilissä oli sitäkin tuhmempi. Nuori tyttö ratsastamassa näyttävästi miehen sylissä pillu levällään kyrpää saamassa. Vein käteni hänen rinnoilleen, nipistelin nännejä ja puristin hänet aivan kiinni itseeni.

Hanna istui tukevasti kyrvälläni ja oli avautunut aivan kokonaan, mikä oli jatkoa ajatellen tärkeää. Sidoin hänen kätensä remmillä selän taakse ja nostin tytön niskasta käsin istumaan pystyasentoon. "Alahan ratsastaa, pikkuhuora, näytä mitä osaat", määräsin. Nyt asento oli oikeasti haastava, mutta Hanna teki parhaansa. Tyttö kiemurteli sylissäni ja onnistuikin hieman kohottautumaan ilmaan varrellani ja pudottautumaan alemmaksi. Se kävi reisille, mutta kuuliainen tyttö jatkoi nytkyttämistään. Tämä oli nyt minun nautintoani pelkästään, enkä aikonut tilanteesta ainakaan helpompaa tehdä. Lutkaoppilas sai katsella silmät pyöreinä peilistä, kun otin liukastetuubin esille ja puristin geeliä sormilleni. Vein käteni hänen takamukselleen ja upotin liukkaan keskisormeni hänen peppuunsa. Vilkaisin häntä peilin kautta hymyillen silmiin ja totesin, etten ollut antanut lupaa lopettaa liikettä. Tytön takamus punotti yhä piiskauksesta ja tiesin sihahduksista takamuksen käsittelyn välillä kirveltävän.

Runkkasin sormillani sylissäni ratsastavan tytön peräaukkoa ja aloin kuiskia tälle, millainen tuhma tyttö tämä oli. Kutsuin häntä posliinipilluiseksi teinihuoraksi, pilluaan esitteleväksi jakorasiaksi ja sadetakkikansan suosikiksi. Levitin hänen anustaan kahdella sormella kerrallaan ja kuiskin kouluttavani hänestä oman pepputyttöni, sellaisen, joka kantaisi suolessaan itseään hiljattain nussineiden miesten spermaa kaupungilla. Hanna puri huultaan ja ynisi hiljaa, kestäen hienosti vaikean asennon, kunnes hän lopulta pyysi armoa.

Tartuin Hannaa lantiolta ja autoin hänet poikittain sohvalle kyrvän lipsahtamatta sisältä. Kädet pysyivät remmillä sidottuina selän takana. "Kuuntele", kuiskasin ja käskin: "Nyt päästät itsesi kaatumaan eteenpäin sohvalle. Paina pääsi sohvan käsinojaa vasten ja pysy aivan paikoillaan." Asennon vaihto onnistui ilman lipsahduksia, ja tyttö oli kontallaan edessäni, kädet selän taakse sidottuna ja kasvot sohvan päätyä vasten alistuvasti painautuneena.

Otin ohjat käsiini lauetakseni omalla tavallani, kuten aina hänen kanssaan. Kuten kuuluikin. Nain häntä pitkin työnnöin, välillä vetäytyen lähes ulos asti vain paukauttaakseni itseni takaisin pohjaan, ja välillä sormetin hänen liukastunutta peppuaan. Hieroin häpykarvoitustani kokonaan häneen painautuneena ollessani punoittavaa takapuolta vasten saaden hänet ynisemään. Sohvaa vasten painautunut tyttö pysyi tukevasti paikallaan alistuneen tukalassa asennossa. Toinen laukeamiseni yllätti minut äkillisyydellään, yhtäkkiä huomasin vain sykähteleväni. Paikoilleen jähmettynyt Hanna muistutti lähes nukkea hiljaisuudessaan. Tämä oli oppinut nöyräksi miehen panoleluksi.

Nousin ylös käydäkseni vessassa, ja tullessani takaisin Hanna makasi yhä paikoillaan kasvot sohvan käsinojaa vasten painautuneena. Laskin käteni hänen olkapäälleen ja kehotin lempeästi häntä nousemaan. Kai kiltisti ja nöyrästi käyttäytynyt tyttökin antaisi edes välillä vähän hellyyttä ja nautintoa. Suutelin häntä poskelle hymyillen, tartuin hänen käteensä ja vein hänet makuuhuoneen sängylle selälle makaamaan. Leikittelin pitkällä kielisuudelmalla samalla kun hieroin ja sormetin hänen vasta ajeltua pilluaan ja tunsin tytön värähtelevän sylissäni orgasmin aalloissa. Annoin hänen rauhoittua sylissäni sivellen hellästi hänen uupunutta alastonta kehoaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute