Herkku-puhelin
Hannan kasvu lutkaksi 2
Kirjailija

Ensitapaamisemme oli sujunut lupaavasti. Nettisuhteen siirtäminen tosielämään oli harvoin mutkatonta, eikä Hannakaan ensisilmäyksellä ollut ollut sama tuhma tyttö kuin netin seksichatissa. Ensivaikutelma ei silti kertonut täyttä totuutta. Oppimishaluinen tyttö oli ollut avoin ja vilpitön kertoessaan haaveistaan ja fantasioistaan, joten hän ei tarvinnut kuin määrätietoista houkuttelua päästäkseen estojensa yli. Kosketuksen ja läheisyyden pelko oli ollut vaikeimmin ylitettäviä. Hierottuani pikkulutkalle kaksi tuhmaa ja räjähtävää orgasmia auton takapenkillä tiesin saaneeni itselle lutkaoppilaan. Tuon ikäisen tytön mielikuvitus ja hormonit tekisivät kyllä tehtävänsä. Alistava suikkari hiuksista tukistaen oli ollut silkka bonus.

Hanna oli ollut silkkaa hymyä nähdessäni hänet myöhemmin illalla netissä. Hän oli kiitellyt elokuvaseurasta, kahvista, kyydistä ja lahjasta. Nuorten tyttöjen tavoin tämä oli ensitreffeistään haltioissaan ja ihastumassa päätä pahkaa, vaikkei sitä edes tajunnutkaan. Kysellessäni kiusoitellen, eikö hänelle jäänyt muuta muistelemisen arvoista mieleen, lutkanalku kertoi punasteluhymiön kera pillunsa "sykkivän vieläkin" ja "jääneen kaipaamaan lisää". Kerroin jatkoa olevan tiedossa, mutta pyysin häntä lykkäämään lahjaksi saamansa dildon kokeilua, koska tahdoin osallistua siihen puhelimella.

Kaipaamani tilaisuus tuli kaksi iltaa myöhemmin saadessani Hannalta tekstiviestin. Hän oli yksin kotona ja ah niin kovin levottomalla tuulella. Asettauduin mukavaan asentoon sohvalla ja soitin hänelle. Hän vastasi puhelimeen hieman pelokkaan kuuloisesti, mutta hyssyttelin tytön hiljaiseksi matalalla käskyäänellä ja kysyin sitten, mitä hänellä oli päällään. Vastauksen saatuani käskin häntä riisumaan itsensä alusvaatteisilleen. Tyttö meni hiljaiseksi, ja päättelin hänen alkavan toteuttaa määräystäni. Rooliin astuminen kävi nyt helposti, ja se taisi olla miellyttämishaluiselle tytöllä helpotus. Minä käskin, eikä hänen tarvinnut kuin totella.

Pyysin Hannaa ottamaan antamani dildon pakkauksestaan ja pyörittelevän sitä käsissään. Olin valinnut lahjani tarkoin. Se oli vaalea suonikas tekopenis, joka oli valmistettu muotin avulla aidosta ympärileikatusta mallista. Sen pehmeän joustava pinta oli varsin hyvä jäljitelmä aidosta kyrvästä, ja koko komeus päättyi muhkeisiin kiveksiin ja imukupilla varustettuun jalustaan. Seksilelu teki nuoreen tyttöön selvästi vaikutuksen. "Mitäs tykkäät?" kysyin häneltä hetken kuluttua. Vastaus oli empivä: "Se on ihan aidon näköinen. Lähes pelottava." Virnistin itsekseni. "Anna sille suudelma ja ota sen terska hellästi suuhun", kehotin ja annoin tytölle aikaa toteuttaa pyyntöni. Jatkoin kuiskintaani: "Sivele sen pintaa ja kuvittele itsesi nussimassa sitä. Anna himonsekaisen jännityksen levitä koko kehoosi. Sä tulet rakastamaan tuota kyrpää. Survomaan sitä vittuusi joka ilta salaa peiton alla. Sä et saa unta ilman, että tunnet turpean vittusi sykkivän kyrvän auki pakottamana." Kuulin Hannan vetävän henkeä. "Joka iltako?" hän kysyi ääni kiiman samentamana. Naurahdin ja kuiskasin makeasti: "Joka ilta, paitsi kun olet ollut miehen kanssa. Niinä iltoina voit tuntea miehen lämpimän sperman valuvan hitaasti reisillesi nussitusta pillustasi."

Kiusoittelu alkoi riittää. Käskin Hannaa riisuutumaan alasti, ja kaivoin omankin puolijäykän kyrvän housuistani. Pyysin lukiolaistyttöä siirtymään dildon kanssa selälleen sängylleen ja laskemaan kännykän tyynylle kaiutin auki.

"Purista dildoasi rintojesi välissä", pyysin ja jatkoin hetken päästä: "Kokeile nuolla sen kärkeä kielelläsi. Yletytkö?" "M-hmm", Hanna vastasi myöntävästi. Jatkoin: "Se dildo on nyt sinun rakastajasi. Sinun iltainen seksikumppanisi. Sulje silmäsi ja tarjoa itsesi sille. Kuvittele itseäsi miehen kanssa. Levitä jalkasi polvet koukussa oikein levälleen ja tyrkytä toosaasi miehen nussittavaksi." Kuulin tytön vaihtavan asentoa ja vääntelehtivän sängyssä. Hiljainen huohotus ja yninä kuului välillä taustalla. Pystyin kuvittelemaan tytön eläytyvän ohjeisiini.

"Oletkos siellä vielä?" kysyin hetken päästä ja Hanna ynähti myöntävästi. "Dildon kannassa on vibraattorin kytkin. Siinä on paristot valmiina, laita se päälle." Vaimeaa surinaa. Hymyilin itsekseni. "Hyvä lutka. Olet jo tutustunut rakastajaasi. Nyt se käy sun viekoittelevasta härnäyksestä jo kuumana ja haluaa tutustua sun kireään neitsytpilluun. Se haluu korkata sut, se on kuullut että neitsyet on ihanan tiukkia. Päästä se haarojen väliin ja hiero sitä vakoasi vasten. Kostuta sen terska sun kiimanesteillä. Paina sen tärisevää kärkeä sun klittaa vasten!" Kuulin parkaisusta Hannan totelleen, ja pyysin tyttöä siirtämään kännykkää alemmaksi, jotta kuulisin märän pillun litinän. Aloin runkata samalla myös itseäni.

Jatkoin kuvitelmaa ensimmäisestä yhdynnästä. "Nyt se ei malta pysytellä ulkona", kerroin itseään tekopeniksellä masturboivalle tytölle ja käskin: "Kohota lantiosi ilmaan antaaksesi paremman kulman ja työnnä sen kärki sisälle!" Ynähdys ja voimakasta huohotusta. "Ei, se on liian iso..." Hanna aneli ääni kiihotuksesta sameana. Naurahdin kyrpääni hyväillen. "Sähän määyt kuin rippikoululaistyttö! Noinko hyvältä se nartusta tuntuu? Hautaat vielä tulevina iltoina pääsi tyynyyn ja nautit samasta venymisen tunteesta kerta toisensa jälkeen. Sä opit rakastamaan ja kaipaamaan sitä. Pidä sitä kyrpää vain paikallaan terska huuliesi välissä ja tunne miten sen tärinä tuntuu sun klitoriksessa. Nussi itseäsi hitaasti sisään ja ulos sillä kärjellä." Kuulin kännykästäni yninää. "Se tuntuu kauhean isolta, mä en pysty", Hanna toisti pelokkaan kuuloisena. Käskin häntä vain painamaan sitä pillunhuuliansa vasten ja antamaan värinän tehdä tehtävänsä.

Lienee sopiva hetki paljastaa, ettei kyseessä ollut mikään pikkutytön pensseli tai harjoitteludildo. Olin hankkinut Hannalle täyskokoisen aikuisen naisen dildon, sellaisen jolla kotirouvat itseään nussivat. Tahdoin totuttaa pikkulutkan alusta saakka täysikokoisen kyrvän makuun. Tahdoin opettaa hänelle seksin olevan juuri hänen fantasioidensa mukaista: rajua, kovaotteista naintia ja ryskettä, jossa kyrvän saaminen kunnolla oli pääosassa. Ei mitään teinien sähellystä peiton alla. Aioin ruokkia lukiolaistytön fantasioita ja fetissejä täysmääräisesti ja opettaa tämän juuri sellaiseksi kyrvänkipeäksi lutkaksi, millainen hän halusikin olla.

"Vaihda asentoa", kehotin hetken kuluttua, "Asetu nelinkontin sängylle." Vaimea surina lakkasi ja kuului kahinaa Hannan kääntyessä kiltisti. "Arvaat varmaan asennon", kuiskasin ja selitin: "Perse pystyyn, haarat levälleen, kasvot lähes sängyn pintaa vasten. Heiluta takamusta kutsuvasti miehen ihaillessa kimaltelevaa vakoasi. Haluat tulla naiduksi takaapäin." Vaimenin itsekin hetkeksi kuvitellessani tuota rietasta näkyä. Läpimärkä kiimainen neitsyt odottamassa pelonsekaisen anelevasti miehen syvää työntöä. Ruokin hänelle haluamiani ajatuksia, rohkaisin häntä kaipaamaan ja himoitsevaan paksua kyrpää.

Sain ajatuksen. "Hanna?" kysyin. "Niin?" "Kutsu mua Sedäksi. Anele mun kyrpää." Hetken hämmentynyt hiljaisuus, ja sitten Hanna tunnusti nolona, ettei hän osaa. Olin kärsivällinen ja neuvoin: "Ajattele seksitarinoiden nuoria naisia. Ajattele Jennaa ja niitä muuta, ja miten ne kerjäisivät. Kuvittele mitä mä haluaisin kuulla." Siinä kesti hetken aikaa, mutta sitten pääsi leikkiin mukaan. "Nussi mua, Setä", Hanna aloitti peppu pystyssä. "Vie mun neitsyys, ole kiltti", hän jatkoi rohkaistuen, "Mä kaipaan sitä. Nussi mun tiukkaa neitsytpillua. Setä, se oottaa sun korkkausta ihanan tiukkana." Nokkela tyttö! Tajusin kyrpä kovana Hannan kääntäneen anelussaan omat aikaisemmat sanani minua itseäni vasten. Äänen painossakin oli todellista kiihkoa.

"Kiimainen narttu!" Kuten kielenkäytöstäni arvasi, lähestyin itsekin laukeamista. "Nai itseäsi takaapäin sillä dildolla. Nyt sun on saatava se pohjaan asti vaikka sattuu. Sä vielä rakastat sitä!"

Se ei ollut aivan niin helppoa, mutta tyttö oli sentään yrittänyt tosissaan. Vaikka itse muistan omalta masturboinniltani ja laukeamiseltani vain tytön voihkinnan ja ulvonnan, tämä kertoi jälkeenpäin ensin tökkineensä itseään takaapäin kipeästi dildon terskalla, kunnes yllättäen kohdalle osunut kulma päästi sen liukumaan pohjaan asti. Venymisen kipu oli saanut tytön huutamaan silmäkulmat kosteina, mutta se oli silti ollut portti uuteen maailmaan. Hanna oli haukkonut henkeä ja ynissyt ääneen, mutta pikku hiljaa hänen neitsytpillunsa oli kyennyt mukautumaan jättimäiseen tunkeutujaan, ja yhtäkkiä kipuun oli alkanut sekoittua mielihyvää. Orgasmin lopulta tullessa se oli saanut tytön polvet pettämään ja Hannan kaatumaan vatsalleen sänkyyn. Tiesin nautinnon olevan henkisesti jopa suurempaa ja tärkeämpää kuin fyysisesti. Ja entä minä sitten? Talouspaperille oli ollut käyttöä lauettuani sohvalla ympäriinsä lutkaani himoiten.

---

Eivät kaikki kotonaan asuvat 18-vuotiaat pääse lähtemään ulos aivan milloin tahansa herättämättä huomiota, joten jouduin odottamaan tapaamistamme seuraavaan viikonloppuun. Kohtasimme välillä netissä, ja Hanna tekstasi minulle joka kerta leikittyään lahjallaan. Osasin odottaa viestiä iltaisin puolenyön aikoihin. Säännöllisestä masturboinnista oli tullut hänelle tapa, vaikkei hän aina koko dildoa sisäänsä mahduttanutkaan. Tilaisuus tapaamiseen tuli perjantai-iltana, jolloin Hanna selitti vanhemmilleen lähtevänsä kaveriensa kanssa kaupungille. Tapasimme keskustassa. Hanna näytti todella näytti ulos juhlimaan lähteneeltä tytöltä muuten kuin selväpäisyytensä puolesta. Poimin hänet kyytiin ja lähdimme kotiini. Hanna yritti aluksi höpöttää iloisesti, vaikka kuulin äänen ahdistuksesta häntä jännittävän kovasti. Laskin käteni rauhoittavasti reidelle ja kehotin häntä rauhoittumaan. Laitoin Radio Aallon päälle ja kerroin sitten kaiken menevän hienosti, kunhan Hanna vain jättäisi kaiken teeskentelyn ja pelleilyn ja antautuisi vietäväksi. Vähän ajan kuluttua tyttö kykenikin rentoutumaan hieman.

Kotiin päästyämme en pitkittänyt hänen piinaansa. Autettuani talvitakin ja käsilaukun hänen yltään aloin kosketella häntä ja tutkia, millaisen tytön olinkaan luokseni saanut. Ulos lähtenyt tyttö oli pukeutunut lyhyeen hameeseen, ohuisiin sukkiin ja viekoittelevaan toppiin, jonka rintojen päällä luki "Naughty Girl". Pikkukengätkin hänellä oli mukana, mutta nyt niitä ei tarvittu.

Toppi jätti paljaaksi kaistaleen lantion ihoa, josta sujautin käteni sivelemään hänen selkäänsä ja lantiotaan hameen alta. Tunnustelin hänen kylkiään ja rintojaan ja painoin kuumat huuleni tytön pehmeälle kaulalleen. Hanna ynähti ja tarjosi itseään suudeltavaksi, joten pyyhkäisin pitkät hiukset syrjään kasvoilta, työnsin kieleni hänen korvaansa ja näykkäsin korvanipukkaa. Sitten avasin vetoketjun ja vedin hametta alemmaksi, kunnes se putosi lattialle paljastaen... sukkahousut. Läimäytin häntä takamukselle ja murahdin: "Seuraavalla kerralla jotain helpommin riisuttavaa, lutka!" Hanna punastui ja kuiskasi arasti: "Kyllä, Setä".

Otin askeleen taaksepäin ja tarkastelin luokseni tullutta punastelevaa tyttöä. Kiersin hänen ympäri. Pitkine hiuksineen hoikkavartaloinen tyttö näytti kuin enkeliltä. "Riisu housusi", kehotin häntä sukkahousujen näyttäessä vähän hassulta ilman hametta. Hanna punastui entistä enemmän mutta totteli, ja tartuin pikkuhousuihin ja repäisin ne pois jalasta. "Nelinkontin maahan rukoilija-asentoon!" käskin, saaden tytön konttaamaan lattialla hätäisesti ja lopulta rauhoittuen asentoon, jota vielä nilkallani oioin haluamakseni. Tyttö sulki silmänsä ja jäykistyi liikkumattomaksi. Tunsin hänen värisevän hiljaa jännityksestä. Kihara ohut karvoitus piilotti tytön nätin vaon sisälleen. Tahdoin nähdä sen paremmin. "Levitä itseäsi käsilläsi", käskin, mutta jouduin tarttumaan itse Hannan käsiin ja viemään ne tytön pyöreälle takamukselle levittämään pakaroita. Annoin hänen pysyä jähmettyneenä nöyryyttävässä asennossaan hetken, kunnes poimin salaa hyllyltä pölynhuiskan. Sen kevyt hipaisu jalkoväliä vasten sai Hannan parkaisemaan ja säpsähtävän pois asennostaan. Kokeilin herkullisen näköistä pillua sormin ja tunsin sen kosteuden. "Ihan märkänä taas", tokaisin ivallisesti ja näin häpeän värähtävän tytön kasvoilla. En voinut olla lisäämättä pehmeämmällä äänellä: "Juuri niin kuin pitääkin."

Tartuin Hannaa kädestä ja talutin hänet makuuhuoneeseen. Riisuin loput vaatteet ja asettelin neitsyen selälleen sängylle siksi aikaa, kun riisuin omat vaatteeni. Tyttö katseli lumoutuneena rullatessani kondomin jäykän kyrpäni päälle. Hetki oli koittanut.

Astuin sängyn viereen ja hymyilin. "Noh, tarjoa itseäsi rakastajalle", kehotin. Tarkkailin Hannan kasvoja tytön tajutessa, mitä tarkoitin. Tämä vei polvensa koukkuun ja levitti jalkansa kuten monta kertaa aikaisemminkin iltaisin, ja keksimättä oikealle kädelleen muutakaan käyttöä levitti sormillaan nyt häpyhuuliaan minulle. Kiihottava asento ja oikein hyvä yritys muuten, mutta -- "Peppu irti patjasta!" murahdin kiivetessäni sängyn jalkopäähän. Sauvan kanssa ei oikean kulman kanssa ollut Hannalla ollut vaikeuksia, mutta miehelle itseään tarjottiin toisin. Nappasin pikkutyynyn näppeihini ja työnsin sen tytön ilmaan nousseen takamuksen alle. Paljon parempi.

Asettelin kyrpäni allani makaavan tytön neitseelliselle pillulle ja katsoin henkeään pidättelevää tyttöä silmiin. Tytön silmät olivat sumeat kiimansekaisesta jännityksestä. "Mitäs mielessä?" kysyin kiusoitellen ja tyttö mutisi jotain hiljaa. Käskiessäni häntä puhumaan lujempaa Hanna kuiskasi: "Nai mua." Virnistin. Tyttö oli valmiimpi kuin odotinkaan. Ensi työntö oli kaikkein tärkein. Tartuin Hannaa hänen ranteistaan ja vein hänen kätensä pään kummallekin puolelle painaakseni hartiat tiukasti patjaa vasten. Sitten vein hänen neitsyytensä yhdellä pitkällä työnnöllä. Sopivaan kulmaan aseteltu nuori himokas pillu antautui minulle kerralla, ja päästin koko painoni hänen varaansa. Hanna parkaisi kivusta ja nautinnosta, mutten pysähtynyt hetkeksikään alkaessa yhtyä häneen rajusti.

Lukiolaistytön pillu puristi napakasti kyrpääni auratessani häntä auki, ja pitelin häntä aloillaan. Hanna oli liukas ja tiesin kivun hellittävän työntö työnnöltä, joten turhaa totutteluaikaa ei tarvittu. Näin lutkaa tultaisiin nussimaan miehen tahtiin. Vähä vähältä Hanna tuli mukaan ensiyhdyntäänsä ja hellitin otettani sitä mukaan. Ensiksi jalat puristuivat itseäni vasten, ja sitten lantiokin alkoi liikkua yhdynnän tahtiin. Uskalsin siirtää käteni tytön olkapäiltä tämän takamukselle.

"Miltäs tuntuu?" kysyin hetken kuluttua. "Ihanaa, niin ihanaa..." tyttö huokaili ja selitti: "Sun kyrpä tekee niin hyvää..." Niin teki muuten napakka pillukin. En voinut kuin ihailla naiseksi muuttuneen lukiolaistytön muutosta. Tämän kiihkeä keho tiesi luonnostaan, mitä tehdä. Hanna piehtaroi pitkien, rajujen työntöjeni alla pidellessäni häntä patjaa vasten ja lopulta nakersi hampaillaan rannettani tunnekuohussaan.

Selällään naintia kesti kenties viisi minuuttia, kunnes lähes lukkiutunut asento kaipasi vaihtelua. Päästin hänestä irti. "Takaapäin." Hanna tiesi nopeasti, mitä tehdä. Hän kääntyi ympäri ja asettui nelinkontin sängylle. Siirsin pikkutyynyn ylemmäksi, ja tyttö painoi kasvonsa sitä vasten. Peppu oli pystyssä ja tyrkyllä juuri oikealla tavalla. En pitkittänyt jännitystä vaan asetin kyrpäni takaisin hänen pillulleen. Nyt se löytyi ongelmitta nussitun teinivitun päästäessä minut helposti sisälleen. Takaapäin nussiessa pääsi helposti aivan syvälle, minkä vuoksi olin käskenyt masturbointiharjoitukset tehtäväksi juuri siten. Päästin itseni painumaan uudelleen pohjaan asti ja huokaisimme nyt molemmat nautinnosta. Lutka oli hyvä pano.

Aloin yhtymään Hannaan pitkin hitain työnnöin halukkaan tytön oppiessa pian työntämään vastaan. Tiesin, ettei lempiasentoani voisi pitkittää enää kauaa. Olin itselleni avautuneelle tytölle kovakourainen. Puristin käsilläni hänen vyötäröään, raavin kynsieni kärjillä hänen selkäänsä ja vedin työntöjen välissä itseäni tahallani taaksepäin vain läimäyttääkseni itseni rajusti. "Hemmetin pikkulutka", huohotin nousevan kiihkon vallassa, "Sun nartun vittusi lypsää mun kyrpää!" Kuvittelin mielessäni iltaisia nettisessioista, joissa tyttö oli voihkinut riettain tavoin minua nussimaan itseään kovempaan ja syvempään ja tekemään itsestään lutkansa. Aivan pian opettaisin härnärin pitävän samanlaista meteliä joka kerta kyrpää saadessaan, jos vinkunaltaan ja huohotukseltaan vain pystyisi. Murahtelin ääneen, läiskin takamusta ja lopulta puristin tytön päärynänmuotoista takamusta rystyset valkoisina lauetessani huutaen enkelilutkaani.

Seksistä raukeina makoilimme sängyssä vierekkäin. Hanna oli ikionnellinen neitsyydestään "pääsystä", ja minäkin olin makeasti lauenneena niin tyytyväinen kuin olla vain voi. Annoin tytölle hellän suudelman ja kiehnäsin itseäni hänen nuorta, halukasta vartaloaan vasten. Minulla ei ollut sillä hetkellä mitään turhaa sanottavaa, mutta Hanna kääntyi hetken kuluttua puoleeni ja kysyi arasti: "Olinko mä hyvä? Osasinko mä olla oikein?" Tuijotin Hannaa hetken epäuskoisesti ja aloin sitten nauraa: "Osasitko? Samperin tyttö, sinä olet tähti!"

Olin käskenyt Hannan ottamaan mukaan isokokoisen dildonsa siltä varalta, että sille olisi tullut käyttöä, ja hän oli kuljettanut sitä kaupungilla käsilaukussaan. Nyt pyysin häntä ottamaan sen mukaan suihkuun. Hyväilin naiseksi tullutta tyttöä valuvan veden alla ja pesin hänen hiuksensa. Suutelimme uudelleen, ja kerroin olevan hänen vuoronsa nauttia omaan tahtiinsa. Asettelin tytön nojaamaan toisella kädellään suihkun kaakeliseinään ja kehotin häntä nussimaan hitaasti itseään värisevällä dildolla. Painauduin hänen selkäänsä vasten suihkun alla ja annoin käsieni helliä hänen rintojaan ja koko eturuumistaan. Hanna vei dildon jalkojensa väliin ja ähkäisi hämmentyneesti. "Voi luoja, sä olet nussinut mut ihan auki", tyttö huudahti dildon lipsahtaessa vaivatta uudelleen kostuvaan pilluun. Ei kestänyt kauaakaan, ennen kuin tytön hengitys muuttui katkonaiseksi ja tämä lopulta laukesi. Se oli teeskentelemätöntä nautintoa.

Suihkun jälkeen keitimme kahvit, eikä tarkoitukseni ollut kuin levähtää hieman, hyvästellä tyttö ja lähteä sitten viemään tätä kotiin. Sen sijaan päädyimme naimaan vielä kerran hänen maatessaan selällään keittiön pöydällä. Seksiin makuun päässyt nuori nainen tuntui nyt rohkealta ja kyltymättömältä. Automatkalle otin hänelle evääksi vielä siiderin, etteivät kotona odottavat vanhemmat olisi epäilleet tytön selväpäisyyttä. Vaikka kummahan se olisi ollut, jos he eivät olisi muutosta lapsessaan havainneet. Tyttöhän suoraan säteili tuoretta itsevarmuutta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute