Herkku-puhelin
Kylähullun jättikyrpää!
pettesa

Tämä tapahtui 70- luvulla pienessä maalaiskunnassa Keski- Suomessa. Ystävättäreni Seija oli kodinhoitajaoppilaana mm. yhdessä perheessä, jossa apua tarvittiin, kun siellä asui aikamiespoika ja vanha äitinsä. Äiti oli hoitanut poikaansa kotona ilman apuja, osittain varmaan siksikin, että poika oli ’seinähullu’, tai niin ainakin sanottiin.

Seija kertoili aina silloin tällöin juttuja perheestä, vaikkei kai olisikaan saanut kertoa, ja erityisesti hullun jättiläiskyrvästä. Seija on sen nähnyt ja housut kuulemma kastuivat välittömästi. Niinpä kehittelimme suunnitelmaa, miten pääsisimme katsomaan ja ehkä naimaankin tuota paikkakunnan ylpeyttä. Vihdoin koitti päivä, jolloin Joukon äidin oli pakko mennä kylille asioille ja Jokke jäisi kotiin ja kunta oli hommannut paikalle kodinhoitajaksi juuri valmistuneen Seijan.

- Pärjäätkö varmasti Joukon kanssa, kysyi äiti moneen kertaan.

- Joukolla on omat ’temppunsa’.

- Tunnenhan mä Joukoa jo aika hyvin, kun olen käynyt teillä jo muutaman vuoden ajan. Eiköhän me pärjätä!

- Minulla menee siellä sitten koko päivä, kun joudun selvittelemään paperiasioita. Laitahan sauna valmiiksi illansuuksi, voitte tietenkin kylpeäkin, jos ehditte. Näin sanoen äiti lähti tilaamallaan taksilla kaupungissa käymään ja minä jäin kahden Joken kanssa.

Olimme sopineet Seijan kanssa, että hän soittaa mulle heti, kun perheen äiti lähtee, niin tulen sitten kylään heille.

Jouko alkoi itkemään, kun äitinsä lähti ja jätti hänet.

- Älä Jouko itke, äiti tulee iltapäivällä takaisin ja tänne tulee kohta Tiina täti leikkimään meidän kanssa.

- Kuka täti?

- Tiina täti, se oikein kiva täti ja nättikin, näet oikein kauniin naisen ja se tulee katsomaan vain sinua!

- Oho! Pian Tiina tulikin ovesta sisään, vinkkasi silmää ja sanoin meneväni saunan lämmitykseen.

Jokke alkoi itkemään, mutta minä kysyin:

- Miksi Jokke itkee?

- Missä äiti on?

- Äiti lähti asioille kaupunkiin ja me Seijan kanssa tulimme hoitamaan sinua siksi aikaa. Leikitäänkö lääkärileikkiä?

- Mä aloitan! Jokke halusi leikkiä lääkäriä ja puki valkoisen villatakin päälleen.

- Ei kun toisinpäin, leikitään niin, että minä olen lääkäri ja sinä potilas ja sulla on maha kipeä. Otapa housut pois. Jokke riisui housunsa ja härreguud, sillä ei ollutkaan alla mitään ja näin tuon isoksi huhutun vekottimen lepotilassa. Silti se herätti pelonsekaista kunnioitusta. Tällä miehellä osa aivoista on näköjään kullin paikalla. Olin lumoutunut näkemääni.

Seijakin tuli ovesta juuri sisään ja kysyi silmät laajenneena:

- Mitäs touhuutte?

- Me leikitään lääkäriä ja Jokella on alavatsa kipeenä.

Saatoimme Joken sänkyynsä makaamaan ja koskin tuohon hirmusauvaan.

- Onpas sulla iso pippeli, minun täytyy tutkia tämä ensin, jos se kipu onkin täällä. Runkkasin molemmin käsin koko ajan paisuvaa elintä ja Seija halusi auttaa. Se paisui ja paisui, en ole ikinä nähnyt mitään yhtä kaunista, kullin nuppi oli virheetön, sametinpehmeä ja valtavan iso.

- Hae mitta! Samalla kun mittasimme ja päädyimme 34cm:n , puhuimme rauhoittavaan sävyyn Jokelle:

- Meidän täytyy hoitaa tätä isoa pippeliä, jos saisimme sieltä nestettä ulos. Seija ei enää kestänyt, vaan laski housunsa ja kiipesi tuon jättiläiskyrvän päälle ja aloitti naimisen.

- Älä pelkää, Seija auttaa pahat nesteet pois.

Mulkku tuskin mahtui Seijan pilluun, josta jo valui kiihotusnesteet, mutta yhdessä sovittamalla saimme melan sisään ja Seija työntäytyi alemmas ja alemmas. Samalla Jokke selvästi kiihottui, varmaan ensimmäistä kertaa elämässään ja sopersi jotain ihmeellistä äidistä.

Seija pääsi vauhtiin ja lypsi Joken sauvaa pillullaan, kunnes tuli ja lysähti siihen Joken sauvan päälle. Työnsin naisen pois ja hyppäsin itse märän kullin päälle ja annoin mennä. Tarvittiin vain muutama kunnon veto ja Jokke purkautui kuin hevonen heiluttaen päätään ja kyllä sieltä tulikin kamaa! Olimme yltä päältä spermassa.

- Hienoa Jokke! Olitpa kiltisti koko hoidon ajan. Täytyy vielä tehdä jälkitarkastus.

Hirvee kulli, vaikka se meni kasaan, niin se oli silti normaalimiehen stondiksessa olevan mittainen ja ylikin. Runkkasimme Seijan kanssa molemmat tuota monsteripeliä, samalla riisuen itseämme.

- Haluatko Jokke nähdä, mille alaston nainen näyttää?

- Olen nähnyt äitini, haa- haa!

- Mutta oletko ennen nähnyt tällaista, sanoin Jokelle runkkauksen lomassa, kun näytin karvatonta pilluani.

- Joo, se on pimppi, ainakin äidillä, mutta miksei sulla ole mustaa , kun äidillä on.

Jokke ihmetteli pillujamme, ei kai ollut koskaan nähnyt karvattomia.

- Haluatko kokeilla sormillasi? Ja niin perehdytimme kylähullun naisen fysiologiaan. Samaan aikaan tuo ihmekapistus oli taas noussut ylvääseen seisokkiin ja Seija kävi lisäämässä puita saunaan. Minä tartuin tuohon samettiseen mulkun päähän ja nuolin, imin, näykin ja runkkasin sitä, minkä pystyin, mutta suuhuni se ei mahtunut. Runkkaamisessakin jouduin käyttämään molempia käsiäni ja kanki seisoi jo mahtavasti.

Aloin sovittamaan sitä läpimärkään vittuuni ja sinnehän se nuppi upposi ,sitten vaan laskeuduin vartta pitkin alemmas. Tuntui taivaalliselta! Ihana vekotin. Aloitin villin naimisen ja Jokkekin oli selvästi kiihdyksissä ja lauloi rati- riti- rallaa. Survoin vimmalla kullia pilluuni ja melkein puoleen väliin keppiä pääsin, silloin laukesimme molemmat.

- Syötäiskö välillä ja sitten voitais mennä saunaan. Söimme ja huilailimme pikkasen ja lähdimme tosiaan saunaan.

Vaikka Jokke ei ollut kovin älykäs, niin saunomisesta hän tykkäsi. Äitinsä oli kertonut, että hän saunoi joka päivä. Jokke heittikin kovat löylyt heti alkajaisiksi ja me Seijan kanssa menimme alalauteille ja hiplasimme sieltä käsin Jokkea ja toisiamme, eikä aikaakaan, kun Joken mahtimela oli taas ylväänä ylöspäin.

Seija kävi alalauteelle makaamaan ja levitti haaransa , minä tartuin Joken melaan ja opastin häntä kädestä pitäen ,mihin tuollainen laite pitää työntää. Jokke seisoi avuttomannäköisenä ja opastin häntä parhaani mukaan.

- Kun saat pippelisi naiseen sisään ,ala työntämään edestakaisin, ensin varovasti.

Jokella vaan oli niin iso, että jo pelkkä huulille asettaminen tuntui ihanalta ja viimein Jokesta tuli oikea raivopää ja Seija sai mahtavan orkun, ainakin metelistä päätellen, vaikkei miehen vehje ollut kuin puoliksi sisällä.

- Ok, vaihdetaan, mun vuoro, sanoin ja työnsin Seijan pois. Jokke jatkoi kuin mitään ei olisi tapahtunut ja pian olin itsekin ihan klimaksissa tuon ihmemiehen käsittelyssä. Tulimme molemmat ja samalla ovi avautui ja Joken äiti astui sisään.

- Mitä ihmettä? Oletteko opettaneet Joukolle elämän tosiasioita?

- Joo,anteeksi. Menimme saunaan ja ystävättäreni Tiina tuli mukaan, kun hän toi mulle työpaikalta viestiä ja oli itsekin likainen. Selvä. No, Jouko ainakin näyttää tyytyväiseltä. Voitteko ottaa Joukon kylvettämisen hommaksenne? Mikä tarjous, saadaan siis tota mahtimunaa niin paljon kuin halutaan, ajattelin.

- Joo, laitetaan se siihen työvuorooni lisäyksenä.

- Saat sitten tyttö syödäksesi ja maksan vähän ekstraakin, jos kylvetät Jokkea. Olen jo niin vanha , etten kauaa jaksa tässä keikkua muutenkaan.

Tiinan pillusta valui solkenaan Joken nestettä ja nainen oli tulipunainen naamaltaan.

- Jokella on toi yksi osa kehittynyt muita paremmin ja sen olettekin tainneet huomata, hänen isä- vainaallaan oli ihan samanlainen ja siihen rakastuin itsekin. Kyllä iso on aina iso.

Vai ei muka koolla ole väliä!

Siitä tulikin elämämme parhaat työharjoittelut, saimme vielä mulkkua kaupan päälle ja kaikki olivat tyytyväisiä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute