Herkku-puhelin
Kaverille kanssa
aisuriko

Olin ollut kalastamassa kaverini Timon kanssa ja Timo oli tullut meille yöksi. Olimme saunoneet saunoneet ja vaimoni Mirjakin oli pyörähtänyt löylyissä ja istui nyt kylpytakissaan TV:tä katsellen. Timon kanssa otimme parit kaljat ja olikin aika mennä levolle.

Timo meni vierashuoneeseen ja me omaan makuuhuoneeseemme. Mirja riisui kylpytakkinsa ja tuli alasti kainalooni. Hän oli hyvännäköinen vielä viisikymppisenäkin.

”Mahtaa Timolla olla kovat paineet kun ei kuulema ole päässyt panemaan sen jälkeen kun niille tuli ero Pirkon kanssa, ajattele yli puoli vuotta", totesin...

"Kuule, mitä jos kävisin helpottamassa niitä paineita", Mirja yllättäen sanoi. Huomasin,että hän oli kovassa kiimassa, sillä hänen äänensä oli käheä ja poskilla oli punaiset läikät.

"Ei nyt sentään, naidaan me vain" sain sanotuksi. Mirja kuitenkin muistutti minua, että olin monesti naidessamme ehdottanut, että hän kokeilisi vierasta.

"Eihän se ole sinulta pois, saat niin paljon kuin haluat ja jaksat" hän vielä perusteli. Ajatus alkoi kiihottaa minua ja viimein suostuin.

"Minulla on kuitenkin yksi ehto, huolehdi, että Timo panee paljaalla ja laskee joka tipan sisääsi, haluan päästä kunnon liukkaille kun tulet takaisin.

"Ihanaa, menen heti ennen kuin tulet katumapäälle", Mirja huokaisi. Hän hyppäsi ylös ja hipaisi sormellaan huuliani hipsien rinnat pomppien vierashuoneen ovelle. Hiivin perässä ja kurkistin kuinka hän koputti ja Timon urahdettua jotain pujahti alastomana sisään. Menin perässä ovelle ja kurkistin sisään. Mirja istahti sängyn reunalle ja sanoi: "Mieheni kertoi, että sinulla on kovat paineet palleissasi ja haluaisin niitä vähän helpottaa, saanko?"

Timo esteli ja sanoi ettei kehtaa panna kaverin vaimoa tämän kotona. Mirja kertoi,että olimme yhdessä sopineet tämän ja Pentillä oli vain yksi ehto, pitäisi panna paljaalla ja ruiskuttaa kaikki spermat vittuuni sisälle.

Timo suostui ilomielin ehtoon ja muitta mutkitta Mirja heitti peiton Timon päältä. Timokin oli alasti ja kyrpä oli jo terhakasti pystyssä. Vaimoni pyörähti miehen päälle ja hamusi kovaa kalua käteensä ohjatakseen sen sisäänsä. Hän kumartui suutelemaan Timoa suoraan suulle ja pyllisti samalla oikein kunnolla ovelle päin. Kun näin komean tumman terskan vaimoni pillunhuulien välissä kauhea mustasukkaisuus kouraisi rintaani ja aioin karjaista pelin poikki, samassa terska painui sisään vakoon koko varsi perässä.

Kuullessani Mirjan kiimaisen huokauksen tunne laukesi ja aloin nauttia näkemästäni ja kuulemastani. Mirja ratsasti villisti Timon kalulla ja Timo puristeli hänen tissejään. Ei kestänyt kauan kun Timon kivespussit kurtistuivat ja kulli alkoi sykkiä vaimoni sisällä purkaen sinne lastiaan. Perseen hytkymisestä ja Mirjan voihkeesta päätellen lasti ei ollutkaan ihan pieni.

Mirja oikaisi itsensä Timon päälle ja heidän jalkansa kietoutuivat yhteen. He pyörähtivät niin, että Mirja oli nyt alla. Nopeasti hän nosti säärensä Timon olkapäille. Koko aikana kyrpä ei ollut käynyt pois vitusta. Mirja alkoi lantionpohjan lihaksillaan hieroa Timon kyrpää. Tiesin hänen olevan siinä hyvin taitavan ja hetken kuluttua Timo aloitti uuden nainnin. Nyt he panivat nautiskellen ja Timon painaessa pohjaan Mirja huokaili.

"Tunnen kuinka kalusi pää koskettaa kohdunsuutani kun painat pohjaan, haluan , että kylvetät sen spermallasi, anna jo roiskua paina syvälle ja täytä minut siemenelläsi" Muutakin Mirja kuiskaili Timon korvaan mutta en kuullut ovelle asti mitä hän sanoi. Kohta Timolta taas tuli ja spermaa pursui uloskin leviten lammikoksi lakanalle.

He suutelivat toisiaan suulle ja kun veltostunut kulli luiskahti pois vaimoni sisältä hän nousi ja hipaisi limaista kalua joka lepäsi Timon reidellä.

"Tule aamulla makkariimme niin saat vielä tyhjennyksen" Mirja kuiskasi ja poistui huoneesta. Hän melkein törmäsi minuun ja sanoi: "Arvasin, että pervo mieheni haluaa nähdä kaikki, mutta nyt nopeasti sänkyyn ennen kuin pilluni tyhjenee, tunnen kuinka spermaa valuu pitkin reisiäni."

Makuuhuoneessamme Mirja meni selälleen ja pani tyynyn pyllynsä alle jotta lastin loppu pysyisi sisällä. Työnsin sormeni sisään ja totesin lientä olevan vielä vaikka kuinka paljon. Kullini seisoi, että melkein napsuminen kuului ja nousin satulaan työntäen sen empimättä pohjaan asti.

Tunsin lämpimän sperman kullini päässä ja liukkaus oli valtava. En tahtonut oikein saada tuntumaa mutta tilanteen pervous kiihotti niin, että laukesin pian ja laskin siemeneni samaan vakoon mihin Timokin hetki sitten. Kun pyörähdin vaimoni päältä ja vedin hänet kainalooni hän kertoi kutsuneensa Timon aamupanolle tänne makkariimme. Suutelin häntä kiitokseksi.

Antakaa palautetta ja kerron myöhemmin aamusta ja mitä sitten tapahtui.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute