Herkku-puhelin
Tyttöystävä sai vierasta
katsoja

Toteutimme tässä taannoin tyttöystävän kanssa seksifantasiamme luomu orgioista. Tyttöystävää nai kaksi miestä ja ei mitään ehkäisyä ollut. Armoa ei pyydetty eikä annettu (ainut ehkäisy oli tyttöystävän minihame). Mie katoin vierestä, kun toinen nai suuhun, ja eka siemenlasti upposi nieluun, toinen tyhjensi vääjäämättä luomumakeiset estotta kohtuun. Ne vuorotellen tyhjensivät pussit kohtuun ja monta kertaa. Tyttöystävä sai monta orgasmia viikonlopun aikana miesten toimesta.

Näky oli kiihottava, kun toinen miehistä nai paljaalla yläviistosta ja rupesi kiihdyttämään tahtiaan arvasin, että kohta tyttöystävän suojaamattomaan pimppiin lähtee tuhti luomumakeislasti, ja niinhän siinä tapahtuikin. Mies vetäytyi tyttöystävän sisältä muna löysänä, ja osa siemenvellistä valui lakanalle, lupasi olla perusteellisempi seuraavan kerran. Tällä välin toinen mies oli jo saanut mulkun seisomaan uudelleen ja työntyi sivuttain tyttöystävän sisään ja alkoi naimaan, meni tovi ja pussit tyhjentyivät luomumakeisista vastuuttomasti kohtuun.

Toinen upotti löysän mulkun tyttöystävän suuhun ja pikkuhiljaa sekin alkoi osoittaa taas uudelleen elonmerkkejä. Tyttöystävän nieluun upposi taas uusi lasti. Miehet saivat mulkut toiminta kuntoon aika nopeasti uudelleen, ja vuorotellen tyhjensivät pussit estotta pimppiin. Sovimme, että katsotaan rupeaako tyttöystävän massu pyöristymään ilman että tehdään mitään testiä. Orgioiden jälki näkyy sit aikanaan. Mutta olemme uusineet luomuorgiat muutamia kertoja, miehet läksivät meiltä kotoa joka kerta pussit tyhjinä, ja tyttöystävä oli kiihottavan näköinen kun pimpistä ja suusta valui vierasta spermaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute