Herkku-puhelin
Risteilyllä
Nico18

Olimme Tukholman risteilyllä perheeni kanssa juuri 18-vuotissyntymäpäivieni jälkeen. Mukaan reissuun oli lähdössä myös perhetuttumme Marika ja Risto,viime hetkellä Risto joutui kuitenkin jäämään pois reissusta ja näin Marika joutui lähtemään yksin mukaamme. Oma tyttökaverini ei myöskään päässyt koulukiireiden takia mukaan.

Illalla kun olimme syöneet ja kierrelleet ympäri laivaa vanhempani ja pikkusiskoni lähtivät hyttiimme nukkumaan ja minä jäin Marikan kanssa kahdestaan. Marika oli 35-vuotias brunette, kaunis, loistavakroppainen nainen jonka huomiota herättävin piirre oli kroppaan nähden suhteettoman suuret rinnat. Joimme ja juttelimme niitä näitä pari tuntia, jossain vaiheessa Marika kaatoi päälleen drinkin ja pyysi minua mukaansa vaihtamaan kuivaa vaatetta ylle. Menimme Marikan hyttiin,hän otti paidan mukaansa ja meni vessaan sitä vaihtamaan. Paidan vaihdettuaan hän tuli takaisin hytin puolelle.

- Mitäs sanot jos juodaankin tässä niin ei tarvitse mennä minnekään, Marika kysyi.

- Sopiihan se, vastasin.

Joimme oluet ja siiderit pois ja suunnittelin jo poistumista kohti omaa hyttiä kun Marika avasikin radion.

- Et kai lähde ennen illan viimeisiä hitaita; Marika naureskeli

- En toki,saanko luvan,vastasin naurahtaen myös.

Tanssimme hidasta kappaletta,tunsin Marikan mahtavat rinnat omaa rintaani vasten; hän painautui ihan kiinni minuun ja kaluni alkoi osoittaa heräämisen merkkejä. Marikakin huomasi sen koska vetäytyi kauemmas minusta,katsoi etumustani ja hymyili. Olin niin nolona ettei mitään rajaa. Hämmästyksekseni Marika kuitenkin painautui uudestaan minua vasten.

- Johtuuko tuo minusta,Marika kuiskasi korvaani.

- Öö,ei..tai siis joo, mutta ei sen niin väliä, sopersin.

- Ai ei sen väliä, Marika sanoi, ja samalla tunsin kuinka hänen kätensä alkoi hieroa etumustani farkkujen päältä.

- Mitä sä nyt, änkytin.

- Älä sano sanaakaan, Marika kuiskasi ja alkoi avaamaan housujani. Hän avasi farkkuni,veti ne alas ja riisui samalla bokserini. Marika vei minut sängylle ja kaatoi minut selälleni. Sen jälkeen hän riisui itseltään paidan ja hameen,jättäen vain alusvaatteet ylleen. Maatessani sängyllä katselin kun Marika riisui liivinsä vapauttaen mahtavat DD-kupin kiinteät rintansa ja pudotti stringinsä lattialle. Sen jälkeen hän tuli sängylle viereeni,suutelimme samalla kun Marika hieroi jo kivikovaa kaluani.

- Ihanan iso kulli sinulla,Marika sanoi hieroessaan 20 cm kulliani.

- Tiina on onnen tyttö, Ristolla on paljon pienempi, Marika kehui aiheuttaen samalla pienen morkkiksen joka hävisi kuitenkin nopeasti kun Marika alkoi nuolemaa kulliani.

- Aah, uuuh; voihkin kun Marika vuoroin nuoli ja imi kivikovaa kaluani.

- Tykkäätkö tästä, Marika kysyi runkatessaan vuorostaan minua.

- Kyllä, kyllä, aaaah, ihan kohta tulee, varoitin Marikaa

Marika jatkoi taitavaa suuhoitoaan: en olekaan antanut sulle 18-vuotislahjaa vielä...

Tunsin kuinka aloin olla lähellä laukeamista.- AAAAHH,UUUUH;Nyt TULEEEE!!!!! huusin kun laukesin Marikan punaisten huulten väliin, spermaani valui ulos hänen suustaan leualle ja mahtaville rinnoille.

- Ihanaa, sanoi Marika nauraen kun lähti pesulle minun jäädessä raukeana sängylle.

Tämä oli mun eka yritys, jos tahdotte tietää kuinka homma jatkui antakaa palautetta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute