Herkku-puhelin
Kyllä vanhatkin osaa
Mara

Ollaan oltu yhdessä yli 30 vuotta alussa hommat piti hoitaa autossa, joko takapenkillä tai selkänojat käännettynä tosi hankalaa mut menetteli paremman puutteessa. Eka kerran onnistuimme rauhassa, kun olin leikkaamassa nykyisen vaimoni kotona nurmikkoa. Hänen äitinsä sanoi menkää saunomaan, he lähtevät kyläilemään.

Odotimme että sauna viilenee menimme riisumaan pukuhuoneessa oli 2 peiliä, en pitänyt kiirettä vaan seurasin rauhassa kun tiesin mitä on tulossa. Toki nyt vasta näin kunnolla dd-koon tissit silloin vielä melko terhakkaat.

Istuimme rauhassa saunassa kun kuulimme ulko-oven käyvän, aloimme hyväillä toisiamme varsinkin noita kookkaita tissejä myös minun omani alkoi kasvaa.

Pesimme enimmät hiet pois, naiseni kysyi haluaisinko naida häntä nyt, siirryimme pukuhuoneen puolelle jossa peilin edessä koimme ekan rakastelutuokion.

Seuraava suurempi mieliin painuva oli kun saimme arvonnassa 5 pv mökkiosakkeen käyttöön.

Perille tullessa päätimme että naimme aamulla ja illalla kun saimme olla ekaa kertaa kahdestaan yli 15v. En tiedä mikä meihin meni kun eka kerran, harrastimme suuseksiä joka kerralla. Aamupalankin teimme alasti mikä näky kun kultani pyöri Eevan asussa isot tissit tarkoituksella heiluen.

Nyt kerrat ovat harvenneet mutta tapanamme on että pesemme toisemme selät minä myös toisella kädellä hoitelen tissin. Sitten vaihdan sienen toiseen käteen ja sama juttu siitä tiedän varmasti että pääsen jalkoväliin kun kultani pesee pillun omalla pesuaineellaan.

Sängyssä ollessa on tärkeää että hieron tissejä kunnolla, sen jälkeen onkin pakko jo aloittaa kieli hommat klittaa nuollessa alkaa melko kiemurtelu. Varsinkin n 3kk olemme pääasiassa harrastaneet 69 ja kultani on minun nuollessani runkannut spermani tisseilleen, eli kyllä vanhatkin osaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute