Herkku-puhelin
Hiihtoretkeltä palattua
Martin

Olin juuri täyttänyt hiljan 18 kun minut saatiin vielä houkuteltua laturetkelle. Matka oli muistaakseni n. 50 km,. jolle meitä lähti hiihtämään äitini, veljeni ja äidin työkaveri n. 55v Laila. Hän oli isonpuoleinen puolimatkassa huilasimme kauemmin aikaa. Sieltä lähdettyämme veljeni lähti reippaammin luvaten lämmittää saunan valmiiksi.

Jäin vipaksi huolehtimaan ettei kumpikaan sippaa, seurasin välillä liikaa Lailan upeaa takapuolta, jolloin kyrpäni alkoi välillä kasvaa. Perille tultuamme veljeni tuli jo saunasta, äitini ehdotti että vieras voi mennä seuraavaksi.

Oliko Lailalla jotain mielessä kun hän sanoi, olemme kaikki loput sen verran hikisiä että eiköhän mennä yhtä aikaa. Meillä ei ollut omaa saunaa vaan käytimme naapurin isäni vanhempien omaa, sekin oli pieni juuri 3 ihmistä sopi. Pestäkin piti saunatilassa äitini lähtiessä ehdotin Lailalle mennäänkö avantoon, lähinnä siksi kun kullini oli paisunut siinä naisten kanssa saunoessa.

Itse tosin pyörin vain lumihangessa ja seurasin kun Laila saapui, valtavat melkein napaan ulottuvat tissit heiluen onneksi oli jo sen verran hämärää ettei kukaan huomannut. Lähdimme vierekkäin lämpimään jolloin vasta huomasin kookkaat kylmän aiheuttamat nännit todella valtavat.

Kullini alkoi kasvaa uudelleen jonka myös vieressä istuva nainen huomasi, haluaisitko lämmittää minua jos uskallat voisit nuolla pilluani, koska en ollut ennen tehnyt sitä aloin varovasti. Naiseni alkoi kiemurrella ja äännellä käskien minun nuolla paikoista joista hän käski. Löysin lopulta häpyhuulet ja klitan sen jälkeen hän käski lopettaa hieroen hiukan kulliani ensin sain nussia tissien väliin.

Pestyämme hän sanoi tule huomenna saat tyhjätä pallisi kunnolla useammin odotin sitä hetkeä malttamattomana. Lailalla oli seuraavana päivänä vapaa päivä joten pääsin ajoissa liikkeelle en laittanut, edes alus housuja jalkaan sillä naiseni asui niin lähellä että pelkät ulkovaatteet riitti. Voi sitä naintia kerron lisää seuraavalla kerralla.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute