Herkku-puhelin
Salaa yhdessä
Dior

Mä olin lupautunut viemään sun koiraa ulos tän viikon kun sä olit töissä pitkiä päiviä. Mulla oli vapaaviikko ja kävin sun dobermannin kanssa pitkillä lenkeillä aamuisin ja iltapäivällä. Sun tyttöystävä oli Lapissa laskettelemassa tyttöporukalla ja koira olis joutunut olemaan liian pitkiä aikoja yksin, joten tää viikko sopi mulle hyvin pitää huolta sun nelijalkaisesta kaverista. En ollut koskaan katellut sua "sillä" silmällä, mutta ei sussa mitään vikaakaan musta ollut. Sä olit hoikka, tumma, pitkä ja sun sinertävissä silmissä oli joskus outo pilke kun juteltiin. Me oltiin molemmat varattuja ja siks mikään "sellanen" ei koskaan tullut kysymykseenkään.

Sä olit jättäny oven lukitsematta, jotta saisin sun koiran haettua lenkille iltapäivällä, kun sä olit töissä. Koputin oveen kuitenkin varmuuden vuoksi, sä et ollu kotona. Otin haukun mukaan ja suunnattiin läheiseen metsään. Istuin kalliolla ja otin aurinkoa, samalla heittelin palloa koiralle. Lähdin kävelemään takas sun luo. Sun auto oli pihassa. Koputin oveen, sä tulit avaamaan ja olit ilonen että olin jaksanut vaivautua viemään ulos tuon nelijalkaisen energiapakkauksen. Kysyit josko ottaisin jotain. "No jääkylmä vesi maistuis kyl ton ulkoilun jälkeen, kiitos." sanoin. "Olisitsä kokistakin tai vaikka siideriä saanu, mut okei." sä sanoit ja pyysit ottamaan takin pois ja istumaan hetkeksi. Kävelin sun olohuoneeseen ja istuin teidän jättikulmasohvalle, joka valtasi puol huonetta. "No, mitä kuuluu noin muuten?" sä kysyit ja kävelit mun viereen istumaan. "Eipä täs ihmeempää, kiva saada itteensä vähän liikkeelle kun tolla koiralla on niin paljo energiaa." sanoin. Juteltiin niitä näitä, sä avasit oluen ja kerroit et välillä on kiva jutella naispuolisten kavereidenkin kans, saa kuulema vähän toisenlaista perspektiiviä asioihin. Sä kerroit että teillä on ollu suhde ikään kuin jumissa jonkun aikaa. Sanoit tarvitsevasi omaa tilaa ja omaa aikaa. Sä katsoit muualle ja huomasin vedet sun silmissä. Silitin varovasti sun olkapäätä. Sä tulit ihan lähelle niin että sun pää oli mun rintaa vasten. Pidin sua sylissä ja yritin sanoa jotain järkevää. Oltiin siinä varmaan minuutteja ihan hiljaa, silittelin sun hiuksia ja sanoin että kyllä kaikki järjestyy aikanaan. Sä puristit mua lujempaa käsivarsista ja vyötäröltä. Sun kosketus tuntui niin hyvältä. Oli ihana pitää sua niin lähellä ja tuntea sun kädet mun vartaloa vasten.

"Mun pitäis tästä varmaan lähteä..." sanoin. Aloin tehdä lähtöä kotiin ja kävelin eteiseen. Sä tulit mun viereen ja otit mua vyötäröltä kiinni. Säpsähdin ja juuri kun olin sanomassa jotain niin sä painoit sun sormet mun suulle. "Shhh...älä mee ihan vielä..." sä sanoit hiljaa. Sä painoit mut eteisen seinää vasten ja pidit mun käsiä seinässä kiinni, etten voinut juurikaan vastustella. "Mitä sä nyt..." yritin sopertaa. Silloin sun huulet painautu mun huulia vasten ja sä suutelit mua taivaallisen ihanasti ja pitkään. Ja voi luoja miten hyvältä se tuntu. Sä painauduit muhun kiinni ja päästit mun kädet sun otteesta. Sä jatkoit suutelemista samalla kun sun kädet hyväili paidan läpi mun rintoja. Sä nostit mut sun syliin ja kannoit teidän makuuhuoneeseen. Mä en estellyt sua, en halunnut pilata tätä hetkeä mitä kumpikaan ei osannu odottaa. Sä laskit mut sängylle ja tulit mun päälle. Sä riisuit mun paidan ja hyväilit hellästi mun rintoja ja imit mun kovettuneita nännejäni. Voihkaisin nautinnosta. Hyväilin sun niskaa ja toinen käteni eksyi sun housujen etumukselle jonka tunsin kohonneen. Avasin sun vyön ja farkkujen napit. Sun paksu elin ponnahti sun boksereista ja aloin hyväillä sen sileää pintaa edestakaisin liikkein. Sä huokailit nautinnosta ja siirryit alemmas ja suutelit mun ruskettunutta vatsaa ja vedit ohuen keväthameeni pois. Sä jatkoit matkaa kohti kostuneita mustia strigejäni. Sä ujutit sun sormet pikkareitteni sivusta hyväilemään liukasta helmeäni. "Aaah...ihanaaah..." huokailin sun käsittelyssä. Sä vedit lopulta nekin pois ja siirryit hellästi nuolemaan helmeäni. Sun sormet työnty mun sisälle ja imit samalla klitoristani, joka ei ollut saanut aikoihin mitään niin ihanaa.

"Älä...mä oon niin lähellä..." sanoin. Painoin sut sängylle ja nousin sun päälle. Otin sun paisuneen kalun kosteiden huulieni väliin ja nuolin hellästi sen vartta. Sä huokailit nautinnosta kun sun penis liukui suussani edes takaisin. Pyörittelin kieltäni sen ympärillä samalla imien ja maistellen sen ihoa. Maistoin sun touhutippojen suolaisen maun suussani ja tunsin kuinka peniksesi kasvoi entisestään. Hyväilin sun kiveksiä toisella kädellä ja upotin sun peniksen todella syvälle suuhuni että se pisti sut huokailemaan raskaammin nautinnosta. "Ei helvetti sä teet mulle hyvää...aaah..." sä sanoit katkonaisin huokauksin. Vakoni valui nesteitäni reisilleni ja halusin tuon paksun elimen sisälleni. Sä nousit ja asetit mut kontilleni sängylle, sun sormet pyöritteli märkää vakoani samalla kun runkkasit penistäsi pitkin vedoin. Sä laitoit sun elimen pilluni suulle ja pyörittelit sitä härnäten ja kiusaten. "Voi luoja, älä enää kiusaa mua..." huokasin. Sä yritit painaa elintäsi märkään vakooni, mutta sait muutaman kerran painaa kovaa ennen kuin pääsit sisälle. "Ei helvetti sä olet tiukka, ah...voi tsiisus....aaah..sun pillu tuntuu liian hyvältä...mä en kestäääh..." sä huokailit. Sä painoit peniksesi hitaasti pohjaan saakka ja pysähdyit jottet olisi tullut liian nopeasti. Pyörittelin pientä peppuani sua vasten ja tunsin kuinka olin täynnä sun elintäsi. Sä aloit naimaan ensin hitain työnnöin. Hyväilin samalla paisunutta klitoristani. Sä tunnuit niin helvetin hyvältä kun sä panit takaapäin mun kokematonta vittuani, joka oli ollut liian kauan ilman kosketusta. Sun tahti kiihtyi ja mä aloin lähestyä huippua hieroessani helmeäni. "Aaah..ooo...nyyyt....ihanaaah...." huusin orgasmin vallatessa kehoni. Pilluni supistelu kalusi ympärillä sai sua kiihdyttämään tahtia ja murisemaan nautinnosta. Sä puristit pakaroitani ja panit niin ihanan kovaa, että en voinut estellä toisen orgasmin otetta kropassani. Samalla tunsin kuinka sun kuumat spermat syöksyivät sisälleni ja sun kroppa värähteli hikisenä.

Kävelin kotiin metsän halki ja olin aivan pihalla tapahtuneesta. Kotona annoin suihkun valua ja hyväillä kehoani samalla kun muistelin meidän äskeistä hetkeä. En tajua, miksei mua edes kaduttanut, vaikka tilanne oli mikä oli. Kuivasin itseni, katsoin puhelintani. Sulta oli tullu viesti "Eihän tää jää tähän? Kai sä otat vielä mun koiran mukaan ulos? Enskerralla tarjoon sulle sen siiderinkin...ja teen sulle jotain vielä parempaa..."

Seuraavasta kerrasta kirjoitan mikäli näin toivotte. Palautetta palautetta! //Dior

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute