Herkku-puhelin
Nuori neito 2
Balrog

Kierähdän vierellesi ja suljen silmäni nauttien hetken ihanan rentoutuneesta olosta. Nousemme sitten yhteistuumin suihkuun ja siellä meidän onkin jälleen vaikeaa pitää näppejämme erossa toisistamme. Maltamme kuitenkin vielä tämän kerran, sillä olen varannut meille pöydän ravintolasta ja kello alkaa jo kohta näyttää kiirettä. Syömme hienossa ravintolassa ja juttelemme mukavia (pääasiassa seksistä) ja kerrot, että haluaisit vielä kokea peppuseksin nautinnon. Mielikuva upeiden pakaroidesi välissä olevasta tiukasta peppureiästäsi saa saman tien veren jälleen virtaamaan kiivaammin. Niinpä jälkiruoka saa tällä kertaa jäädä ja kiiruhdamme takaisin luoksesi.

Makuuhuoneeseen päästyämme revimme toisiltamme vaatteet pikaisesti ja antaudumme intohimoiseen suudelmaan. Nostan sinut ensin syliini tunnustellen kiinteitä pakaroitasi ja asetan sinut sitten keskelle sänkyä nelinkontin. Auliisti notkistat selkäsi ja viekoittelevasti hymyillen tarjoat minulle upeaa näkymää. Pyörittelen hetken päätäni uskomatta tätä ihanuutta edes todeksi ja tulen sitten taaksesi silitellen selkääsi ja reisiäsi. Tulen aivan kiinni sinuun ja annan käsieni nautiskella ihanasta vartalostasi. Tunnet hellien käsieni puristelevan rintojasi ja silittelevän niskaasi sekä sormieni ujuttautuvan vatsan alitse jälleen hieman kostuneille häpyhuulille. Sitten kumarrun suutelemaan niskaasi ja annan huulteni laskeutua selkääsi pitkin alemmas. Tunnet huulteni hamuavan ja suutelevan koko matkan niskastasi pakarallesi asti. Siinä herkässä kolmiossa, josta peppuvako alkaa viivyn hetken nautiskellen vartalosi jäntevyydestä. Käteni silittelevät reisiäsi ja käväisevät välillä hellästi myös sipaisemassa häpyäsi, joten kiihotut vääjäämättömästi koko ajan, vaikka ajatus peppuseksistä myös hieman pelottaa. Ujutan toisen käteni hieromaan häpyhuuliasi ja painan toisella kädelläni niskastasi sinua hieman alemmas. Kohta oletkin pää tyynyllä ja pylly riettaasti pystyssä kuin kiimaisimmalla pornotähdellä. Tämä irstas asento kiihottaa meitä molempia ja niinpä sormeni automaattisesti alkaa hieroa klitoristasi hieman rivakammin.

Pian tunnet kuinka suutelen sinua pakaroiden väliin ja annan sen jälkeen kieleni liukua peppuvakoa pitkin. Herkkä ryppyreikäsi supistelee voimakkaasti, kun hellästi voitelen sen kielelläni syljestä kiilteleväksi. Nautinnon väreet kulkevat jälleen lävitsesi sormeni hangatessa edelleen klitoristasi ja kieleni käydessä koko ajan röyhkeämmäksi. Sitä mukaa kun totut ajatukseen, että peppureikääsi hyväillään, rentoudut ja supistelut alkavat käydä harvinaisemmiksi. Niinpä kohta saankin antaa kieleni kutitella estoitta rentoutunutta ryppyreikääsi ja ainoastaan silloin tällöin tunnet pakottavaa tarvetta supistaa sulkijalihaksistoa. Kun huomaan, että alat hallitsemaan supisteluja tarpeeksi, jäykistän kieleni ja tökin varovasti kieleni kärjellä suoraan peppureikääsi. Jälleen tutut rytmikkään supistelusi alkavat, mutta nyt saat ne hallintaan jo paljon nopeammin ja pian tunnet pehmeän, mutta vaativan kielen hieman venyttävän sulkijalihastasi. Tunne on nautinnollinen ja huomaamattasi työnnät jopa itseäsi kieltäni vasten. Et ole edes huomannut, että olen jo lopettanut klitoriksesi kiihottamisen, mutta silti huokailet nautinnollisesti ja kiihotut edelleen lisää.

Kieli ei kuitenkaan yletä totuttamaan sulkijalihasta siihen ajatukseen, että se kohta venytetään äärimmilleen. Niinpä kerään pari kertaa kielelläni hieman liukasta nestettä häpyhuultesi välistä ja voitelen sillä peppureikääsi. Sitten kierähdän selin allesi ja kostutan etusormeni liukkaassa pimpassassi. Se saa sinut huokaamaan ja sen jälkeen lasket pimppasi suutani vasten. Jännityt, kun tunnet sormeni tunnustelevan ja silittelevän peppureikääsi, mutta rentoudut nopeasti kun tunnet klitoriksesi oleva jälleen kieleni huomion kohteena. Et oikein tiedä mihin keskittyisit, kun klitoriksessasi alkaisi tuntua hyvältä, mutta rytmikäs sulkijalihaksen hierominen ja hellät painallukset vievät kuitenkin huomion aivan toisenlaiseen tunteeseen. Se on hyvin nautinnollinen, muttei eikä silti yhtään samanlainen kuin mitä klitoriksen hyväily aiheuttaa. Se on hyvin jännä ja eriskummallinen ja saa sinut puremaan alahuultasi.

Ähkäiset, kun tunnet rytmikkään painee sulkijalihaksessasi muuttuvan. En enää painelekaan pelkästään reiän suuaukkoa, vaan olenkin jo ujuttanut etusormea hieman sisälle. Liukastettu sormi liukuu ilman kitkaa peppureikääsi syvemmälle, kun tunnet jälleen hurjan kielipommituksen klitoriksessasi. Olet jännittynyt, etkä oikein osaa nauttia klitoriksen hyväilystä, sillä sormi alkaa pian pumpata varovaisen hellästi sisään ja ulos. Se tuntuu hyvältä ja hetken kuluttua rentoudut jälleen hieman lisää. Rentoutuminen saa sinut jälleen nauttimaan myös kielihoidosta ja suustasi alkaa kuulua voihkaisuja. Nautit selvästi sormesta tiukassa peppureiässäsi, sillä myös lantiosi alkaa liikkua pumppauksen tahdissa. Niinpä ajattelenkin, että oletkin valmis saamaan anukseesi jotakin paksumpaa kuin pelkän etusormen...

Asettelen sinut selällesi aivan sängyn reunalle ja lipsuttelen hetken klitoristasi kielelläni. Kun lopetan, nostat polvesi koukukkuun tarjoten tiukkaa peppuasi pantavaksi. Peppusi sormettaminen ja klitoriksesi nuoleminen ovat todellakin olleet tarpeeksi myös minun kiihottamisekseni ja niinpä kullini odottaakin jo kivikovana tiukkaan peppuusi porautumista. Käytän sitä pari kertaa ensin liukkaassa pimpassasi, jotta se olisi tarpeeksi voideltu peppuun työntymistä varten. Kun ohjaan sen sitten peppureikääsi vasten, näen että puristat sängyn reunasta ja jännität tilannetta selvästi. Silittelen kuitenkin vartaloasi ensin ja ohjaan oman kätesi klitoriksellesi, jota muistaisit jälleen rentoutua. Hymyilen sinulle ja näen, kuinka itsetyydytyksesi tosiaan saakin sinut rentoutumaan hieman. Koetan jälleen sormellani peppureikääsi ja koska en enää tunne sinun supistavan, uskon sinun olevan valmis. Varovasti millimetri kerrallaan alan ujuttamaan kulliani tiukkaan peppureikääsi seuraten koko ajan reaktioitasi. Enhän missään tapauksessa halua sinua satuttaa. Kun terska on jo kokonaan uponnut, jännityt ja ähkäiset yhtäkkiä. Silloin lopetan työntämisen ja olen hetken paikallani. Pian jatkat klitoriksen hieromista ja rentoudut jälleen, jolloin odotan hetken, ennen kuin uskallan työntyä taas hieman syvemmälle.

Varovaisesti edeten olemmekin pian päässeet tarpeeksi syvälle, joten vetäydyn hieman ja työnnyn sitten takaisin. Hengityksesi on kiihtynyttä ja sormesi hankaa klitorista rytmikkäästi. Aloitan varovaisen panemisen ja näen kuinka silmät kiinni puret alahuultasi. Kiihtynyt hengityksesi muuttuu pian huohotukseksi, kun voimistan hieman panemisen tahtia. Sinusta tuntuu, kuin peppureikäsi olisi vähällä revetä, mutta silti se tuntuu mielettömän ihanalta. Yhtäkkiä kysyt kiusoittelevasti ääneen, ”onko kivaa nussia perseeseen?” Selvästi itse kiihotut noista rivoista sanoista ja vastaatkin itse kysymykseesi pariinkin kertaan, jotta saat toistella samoja sanoja. Näen silmistäsi, että hekuma on saamassa sinut todellakin valtaansa ja oletkin jo lopettanut klitoriksesi hankaamisen. Nostelet ja liikuttelet alavartaloasi panemisen tahdissa ja pyydät minua kiihdyttämään ja panemaan lujempaa, pohjaan asti. Tiukan peppureikäsi nussiminen tuntuu mielettömän hyvältä ja paine alkaa jälleen kerääntyä pusseissa. En kuitenkaan halua laueta ennen sinua, joten yritän pidätellä itseäni mietiskellen jotakin aivan muuta kuin upeaa vartaloasi ja ihanan tiukkaa peppureikääsi. Eikä huippusi olekaan enää kaukana, sillä rytmikäs pumppaus peräsuolessasi aiheuttaa ihanan paineen tunteen ja sinusta tuntuu kuin koko lantiosi olisi tulessa. Pian kerrot minulle kiljahdellen, kuinka ihanalta tuntuu saada kullia perseeseen ja vääntelehdit ennen kokemattoman orgasmin kourissa. Peppuorgasmi tuntuu vievän sinulta tajun ja sulkijalihaksesi supistelee voimakkaasti kullini varressa. Täriset orkun kourissa todella pitkään, sillä se ei tunnu laantuvan ollenkaan, kun pumppaan peppureikääsi rytmikkäästi koko ajan. Hekumasi alkaa tasaantumaan vasta, kun alan hiljentämään panemisen tahtia. Kun lopulta annan mulkkuni hiljalleen liukua tiukan peppureikäsi puristuksesta kokonaan ulos, uikutat ja huokailet edelleen nytkähdellen orkun jälkimainingeissa.

Onneksi et kuitenkaan ole vielä aivan taju kankaalla, vaan haluat vain vaihtaa asentoa ja määrätä itse tahdin. No sehän toki sopii minulle, joten asetun komentosi mukaisesti polvieni varaan sängylle. Minulla ei ole lupaa liikkua, vaan ainoastaan olla paikallani ja katsella. Sinä asetut eteeni nelinkontin ja ohjaat napakasti seisovaa kaluani tiukan peppureikäsi suuntaan samalla kun kiduttavan hitaasti konttaat taaksepäin, minua kohti. Se näky ja se tunne ovat jotakin aivan käsittämättömän ihanaa. Olen polvieni varassa sängyllä ja yritän pysyä paikallani, aivan mielettömän upean nuoren naisen työntäessä tiukkaakin tiukempaa peppureikäänsä kulliani vasten. Tätä upeaa näkyä ja tunnetta en todellakaan kestä kauaa, vaan pian varoitan sinua lopun lähestymisestä. Sanaakaan sanomatta tai edes minua vilkaisematta jatkat rytmikkäästi upean vartalosi työntelemistä minua vasten. Tunnen sulkijalihaksesi napakan puristuksen taivaallisella tavalla kullini varressa. Pian en kestä enää, vaan kullini alkaa sykähdellen syöksemään kuumaa valkoista mahlaa syvällä sisälläsi. Räjähdyksen omaisen orgasmin vyöryessä ylitseni tärisen ja huudan niin lujaa, että naapuritkin varmasti sen kuulevat. Kun huutoni hiipuu hiljaiseksi korinaksi, työnnät itsesi niin kiinni minuun kuin vain mahdollista ja niinpä kullini on tuppea myöten anuksessasi. Kun hetken kuluttua liu’utat itseäsi eteenpäin kiduttavan hitaasti, supistelet samalla sulkijalihastasi rytmikkäästi ja pumppaat minusta viimeisetkin spermapisarat sisällesi.

Peppu pumpattuna täyteen spermaa käännyt puoleeni. Annat pienen suukon poskelleni ja hymyillen kuiskaat kuinka et ennen tiennytkään, että pelkästä peppuseksistäkin voi saada orgasmin. Siis hieromatta klitorista samalla. Ja vieläpä aivan valtavan suuren ja piiiiiiitkän orgasmin...

Kaikenlainen palaute on erittäin tervetullutta ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute