Herkku-puhelin
Haave vainen
jallu perkele

Olen työmaallani kun kultani yhtäkkiä aivan odottamatta kuiskaa korvaani, ”hei kulta ajattelin yllättää sut tänään”. Melkoinen yllätys se olikin ja kysyin rakkaaltani onko sulla tänään vapaapäivä?

Johon hän vastasi, ”että on jonka takia tulinkin ajatelleeksi että yllätän sut tulemalla vähissä vaatteissa tapaamaan sua töihin”. Mä jo arvasinkin syyn miksi kultani oli tullut ja ohjasin hänet kanssani kellariin lämmönjakohuoneeseen.

Otin hänet syleilyyni ja annoin hänelle intohimoisen suudelman, joka vei kylmän väreet meidän molempien vartaloiden läpi tuntuen aina varpaissa asti.

Hänellä oli yllään lyhyt kesämekko joka juuri ja juuri piti vielä vesirajan peitossa hänen pyllistäessään, sekin taitaa olla laskelmoitu juttu sillä huomasin ettei hänellä ole lainkaan alushousuja yllään. Hihaton toppi suojaa hänen ylävartaloaan jonka alla hänellä ei ole lainkaan rintaliivejä, niin selvästi hänen kovat nänninsä ovat painautuneet tiukkaa toppia vasten. Jaloissaan hänellä on pitkät verkko sukat ja korkeakorkoiset korkokengät, jotka entisestään korostavat hänen upean tiukkaa ja pyöreää peppua.

En malta enää pitää näppejäni erossa hänen pyöreästä takapuolestaan kun hän keikistelee siinä edessäni niin viekoittelevasti. Lasken käteni hänen peppunsa päälle ja liutan sitä alemmas kunnes tavoitan hänen mekkonsa helman ja pujotan käteni helman alta hyväilemään hänen paljaita pakaroitaan.

Hetken hyväiltyäni hänen pyöreää peppuaan nostan hänen mekon helman ristiselän päälle ja avaan omat housuni pudottaen ne nilkkoihini. Ohjaan jo kovana seisovan munani hänen märkien häpyhuuliensa väliin ja työnnyn hitaan kiduttavasti syvälle hänen pilluunsa ja nautin siitä kuinka ihanasti hänen pillunsa hyväilee munaani minun työntäessä sitä hänen sisäänsä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute