Herkku-puhelin
Afrikkalaiset naapurit
WhiteBoy

Juu, moi. Itse olen 32-vuotias mies ja vaimoni Niina on 28-vuotias. Olemme olleet naimisissa viisi vuotta, eikä ainakaan mielestäni seksielämämme ole kärsinyt näiden vuosien aikana. Asumme pienessä kerrostalossa Tampereen keskustassa. Parisen vuotta sitten naapuriimme muutti ulkomaalaisia, kaksi neekeriä. Koskaan en ole ulkomaalaisten kanssa hirveästi kaveerannut, mutta tutustuimme vaimoni kanssa Aliouhun sekä Marissaan jo ensimmäisenä päivänä kun Aliou pyysi apua sohvan kantamisessa.

Tutustuimme tähän afrikkalaissukuiseen pariin nopeasti ja täytyy sanoa että meistä tuli oikein hyviä ystäviä keskenämme. Kerran eräissä illanistujaisissa Aliou heitti pienimuotoisen vitsin jossa ehdotti että kokeilisimme parin vaihtoa. Humaltuneena nauroimme asialle ja keskustelimme siitä paljon. Kuitenkin seuraavien viikkojen aikana ajatus pyöri varmasti kaikkien päissä. Lopulta sitten asiasta keskusteltuamme, päätimme kokeilla sitä.

Kello oli noin 19:00 kesäisenä iltana kun ovikello soi. Menimme kumpikin avaamaan ja siellähän he olivat, Aliou ja Marissa. Aliou oli noin 190cm pitkä, lihaksikas ja urheilullinen, Marissa oli lyhyt, todella suuret rinnat sekä pyöreän perseen omaava neitokainen. Olimme ikäänkuin vastakohtia, olinhan huomattavasti lyhyempi ja en niin lihaksikas kun Aliou kun taas Niinan rinnat olivat pienemmät kuin Marissalla ja Niina pyöreä peppukin jäi kakkoseksi tämän neekerinaisen perseelle.

Aloitimme illan sillä että menimme Alioun kanssa saunaan. Yritimme houkutella naisia sinne mutta asia ei heitä kiinnostanut. Saunassa taas havaitsin Alioun todella suuren kyrvän joka oli huomattavasti suurempi kuin minulla -jopa levossa.

Saunan jälkeen palasimme naisten luokse ja tissuttelimme olutta olohuoneessa. Aliou istahti heti Niinan viereen ja aloitti hivelemään tämän reisiä. Niina rupesi hieromaan Alioun kullia pyyhkeen läpi. Itse seurasin tätä jähmettyneenä, kunnes hätkähdyin siihen että Marissa työnsi kätensä haaraväliini ja aloitti pienet liikutukset. Aloin hieromaan Marissan suuria rintoja (jotka olivat varmasti D-kuppia kun taas Niinalla oli B) ja aloin nostamaan tämän paitaa ylös. Nousin ylös ja pudotin pyyhkeeni ja kävin Marissan kimppuun riisumaan tämän vaatteita.

Samaan aikaan Niina jo lutkutti todella suuriin mittoihin kasvanutta Alioun kyrpää. Vilkaistessani heihin päin, täytyy myöntää että näytti hurjalta kuinka kovakouraisesti Aliou painoi kullia Niinan kurkkuun. Itse samaan aikaan sain vedettyä Marissan rintsikat pois ja edessäni heiluvat uskomattoman suuret tissit. Imin mustia tissejä kuin pieni vauva, samalla kun laskin Marissan stringejä alas. Eteeni avautui kaunis näky; kauniisti ajeltu neekerinaisen pillu! Raivolla tuikkasin kyrvän sen uumeniin ja huomasin kuinka paljon löysempi se oli kun Niinan pillu. Jyystin raivolla, samalla kun suuret tissit heiluivat edessäni ja kaunis neekerinainen huohotti ja kiroilemalla "Nussi mua lujaa, valkonaama!"

Huomioni vaihtui Aliouhun ja Niinaan kuullessani Niinan yskintää. Aliou oli lauennut suoraa Niinan nieluun ja Niina räki tämän ison neekerin mällejä pitkin olohuonettamme. Aliou nosti Niinan sohvalle ja ohjasi kyrpänsä tämän pilluun. Aliou pökki pari kertaa, mutta totesi että suuri kyrpä oli liikaa pikkupillulle ja käänsi Niinan jolloin tämä oli perse pystyssä Aliouta kohti. Vauhdilla Aliou tuikkasi mustan pötkönsä Niinan perseen perukoille samalla kun tämä kiljaisi niin saatanasti.

Itse jatkoin Marissan rassaamista ja tunsi kuinka pian alkaisin tulemaan. Kovensin vauhtia ja laukesin suoraa pillun syövereihin. Tämän jälkeen vetäisin kyrpäni ulos huohottavan Marissan pillusta ja tämä tarrasi oitis kyrpääni. Hän pyöritteli kulliani suussaan uskomattoman taidokkaasti että laukesin taas pian. Tämän jälkeen aloin olemaan aivan poikki ja tyydyimmekin seuraamaan sitä kun Aliou pani vaimoani milloin mihinkin reikään -väsymättä...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute