Herkku-puhelin
Riku
Konttorirotta

Olin viemässä siirtopapereita joukkueen toimistoon, kun kuulin pukuhuoneesta yllättäen jotain ääntä. Eihän siellä pitänyt ketään olla tähän aikaan? Ajattelin, että on parempi poiketa katsomaan, vaikka ilta olikin jo myöhäinen. Ylitöissähän minäkin olin.

Kuin ihmeen kautta olin saanut unelmieni työpaikan urheiluseuran markkinointisihteerinä vasta viikko sitten, ja nyt jo ylitöitä pukkasi niin paljon kuin jaksoi tehdä. Tosin tämä oli yksi kiireisistä ajoista, kun siirtorumba oli pahimmillaan ja pelaajien paperit piti hoitaa kuntoon ennen kesälomien alkua. Mutta mitäpä minulla muutakaan – iloinen ja vilkas eronnut rouva tässä toteutti unelmiaan... Lapset olivat kesälomalla mummolassa, ja minulla oli aikaa runsain mitoin. Reippaasti nelikymppisenä en oikein viitsinyt kapakoissakaan juosta, sen jätin mielihyvin nuoremmille. Olin lähellä sanoa ”kauniimmille” mutta sain viime hetkillä otettua ajatukseni kiinni. Eihän minussakaan mitään vikaa ollut! Ihan jees pakkaus, vähän pyöreä - mutta sopivista kohdista, hei! – ja valoisan mielenlaadun omaava punapää. Mutta se rapina? Avasin oven, enkä nähnyt ketään. Mutta kuulin kyllä... joku oli suihkussa. Kurkistin varovasti sisään ja näin erään pelaajan naulakossa vaatteita. Riku Voipio! Ihana, jumalaisen komea ja hurmaava mies. Onko hän suihkussa?

En voinut vastustaa kiusausta. Menin ja kurkistin lasiseinän takaa... siellä hän oli. Yksin. Suihkussa. Alasti. Höh, tietenkin alasti, kuka sitä nyt suihkussa muuten! Lauloi tai pikemminkin hyräili jotain. Oikealla alalla kaveri tuntui olevan, tuolla sävelkorvalla ei olisi asiaa Idols-kilpailuun... Katsoin vielä vähän lähempää ja näin kuinka hän saippuoi komeaa vartaloaan. Mikä kroppa! Hauikset! Kiinteä ihana takamus, muhkeat reidet... oijoijoi. Kädet hakeutuivat kohti puoliksi jäykistynyttä miehuutta, ja alkoivat saippuoinnin. Katselin kuinka hänen kätensä hyväili upeaa kyrpää ja painavina pullottavia pusseja ja tunsin kuinka kiihko minussa nousi. Jouduin nieleskelemään, sillä minulla oli pitkä kuiva kausi takana - aivan liian pitkä. Mies otti kalun käteensä ja alkoi hitain vedoin nauttimisen itsestään. Voi kuinka minun teki mieli häntä! On niin väärin, että tuollainen mies joutuu tyytymään itseensä! Voi kun olisin rohkeampi, menisin ja ottaisin tuon ihanuuden tässä ja nyt...

Tiukkana ja kosteana kiiltelevä nuppuni tykytti niin kiihtyneesti pelkästä ajatuksesta, että minun oli kerta kaikkiaan pakko helpottaa itseäni. Riisuuduin jakkupuvustani nopein liikkein ja jätin ylleni vain mustat alusvaatteet, stay-upit ja korkokengät. Avasin kuparinpunaisena kiiltelevän siveän nutturani ja päästin hiukset vapaaksi. Kävin makuulle pukuhuoneen penkille ja hyväilin itseäni ensin pikkuhousujen päältä, suljin silmäni ja kuvittelin tuon hurmaavan miehen viereeni. Hissuksiin solutin sormeni housun sisään ja annoin käteni hivuttautua nyt jo litimärkään pilluuni. Huokailin hyvää oloani ja yritin purra huultani, etten pitäisi ääntä. Pyöritin sormeani mehuisana tykyttävää helmeäni ympäri ja annoin toisen käteni hivuttautua liivin sisään hyväilemään nänniäni, joka kipeänä kurkotteli ulos.

En kuullut lainkaan että suihkun kohina oli vaimentunut, niin keskittynyt olin omaan nautintooni. Päätin ottaa liivit kokonaan pois ja avasin silmäni. Riku seisoi edessäni kivikova tykki ylpeänä kohoten ja lasittunut katse silmissään. Olin ilmeisesti sittenkin pitänyt ääntä... Olin hämilläni hetken, mutta kokosin itseni pian ja kysyin häneltä voisiko hän mahdollisesti auttaa minua? Riku hölmistyi, mutta hymyili pian kun ymmärsi minkälaista apua olin vailla. Näin kuinka hänen kalunsa suorastaan hypähti. Otin kiinni hänen kädestään, asetin sen pitsipöksyjeni sivusta punahehkuiseksi kiitoradaksi ajellun pilluni päälle ja työnsin hänen tottelevaisen sormensa sisääni. Rikun silmissä välähti kun hän tunsi turvonneen ja kostean nuppuni. Otin kaksin käsin kiinni hänen upeana seisovasta kyrvästään, sitten annoin toisen käteni liukua hänen kiveksiensä alle, tunnustelin niiden painoa hellästi. Olin itse jo litimärkä, eikä se johtunut suihkusta.

Riku huokasi ”kiitos, Jumala” ja pyöritti silmiään, katsoi teennäisen kiitollisena ylös ja riisui minut lopuista vaatteistani hellävaroen. Työnsin hänet istumaan pyyhkeen päälle penkille ja polvistuin hänen eteensä. Riku otti kaksin käsin kiinni päästäni, kun kiusaten häntä annoin huulieni liukua kevyesti terskan reunaa ja lipaisin sitä kieleltäni pyörittäen. Hän painoi päätäni kuin hätääntyneenä siitä, etten ottaisikaan häntä suuhuni kokonaan, mutta minä kiusasin yhä, hyväilin kiveksiä ja suutelin komeana seisovaa tykkiä sieltä täältä. Lopulta armahdin häntä ja annoin hänen liukua märkään, kuumaan ja ahneeseen suuhuni. Imin ja hengitin häntä sisääni, tuota ihanaa miehen tuoksua, joka tuli hänen nesteidensä noustessa. Hän antoi käsiensä askarrella rinnoillani, silitteli ja murjoi niitä vuoron perään tietämättä mikä minun kohdallani olisi oikea tapa. Minun teki mieleni kiljua ”juuri noin!” mutta suuni oli sillä hetkellä ymmärrettävästi varattu tärkeämpään toimintaan.

Tartuin kiinni vaatekoukuista, osittain kannatellen painoani käsilläni, samalla kun kiipesin hänen syliinsä kahareisin. Annoin itseni laskeutua hänen päälleen hyvin hitaasti. Hän asetti kätensä lantiolleni ja suorastaan murjoi minut sisäänsä, imi vasenta nänniäni ja vei sitten toisen kätensä kiimaisen nuppuni päälle, antoi ihanasti painetta peukalollaan, niin että lantioni aloitti pumppaamisensa. Halusin hänet syvemmälle sisääni ja koko lihaksistoni teki työtä sen eteen, suorastaan imin hänet sisään. Riku työnsi lantiotaan eteenpäin kiihkossa, hänkään ei halunnut että irtoan hänestä. Yhtäkkiä mies nappasi kiinni vyötäröstäni ja pyöräytti minut selälleen penkille, työnsi vartaloani eteenpäin, niin että osui huulillaan kiimani ytimeen. Riku imi nuppuani kiihkeästi, työnsi välillä kielensä sisääni, lipoi mehuani ja mumisi jotain käsittämätöntä.

Olin melkein valmis ja vartaloni kohosi kaarelle hänen lämpimän ja vaativan suunsa alla. Välillä hän suuteli häpyhuuliani, näykki niitä huulillaan ja aloitti sitten taas villin kielitanssinsa suoraan pyhimpääni. Suuni aukesi äänettömään huutoon ja suorastaan räjähdin hänen suuhunsa, nyyhkin ja vääntelehdin kun viimeiset sykäykset vavisuttivat vartaloani ja oli pakko sulkea reidet hetkeksi. Riku suuteli minua suulle ja maistoin oman mehuni hänen huuliltaan, sitten olinkin jo taas valmis ja avasin porttini hänelle. Hän tunkeutui sisääni suorastaan raivolla, työnsi ja pumppasi hurjana, sitten rauhoittui hetkeksi, veti muutaman kerran rauhallisesti ilmaa sisään hampaittensa välistä. Mehuni kastelivat meidät molemmat kun puristelin häntä sisälläni ja hän sai uutta vauhtia. Riku tuli ryskyen ja voihkien sisääni kuin vesiputous.

Kun tunsin kuuman sperman suihkuavan sisääni sain uudestaan ja huohotimme toistemme korviin kaikki salaisuutemme. Vartalomme olivat liimaantuneet kiinni toisiimme molempien mehuista ja makasimme hetken kuin kuolleet, sydän vain hakkasi yhä hullun lailla. Riku kuiskasi korvaani, että taidamme tarvita suihkun? Nyökkäsin voipuneena ja lähdimme hissuksiin pesuhuoneeseen. Ikävä kyllä keksimme pestä toinen toisemme, joten koko kierros aloitettiin alusta. Noh, kaipa tämä joskus loppuu. Tai edes vesi kraanasta?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute