Herkku-puhelin
Imin kellarissa
nöyrä

Tunsin levottomuutta. Ja halukkuutta totta kai, mutta sitähän tunnen aina. Nyt kuitenkin haluni oli kasvanut niin, että tunsin houkutusta tehdä sille jotain. Taas. Kesken työpäivän...

Avasin chatin, niinkuin usein aiemminkin. Tähän asti kaikki niin kuin ennenkin. Jos sopiva mies löytyisi niin ehkä... useinhan jutella saa, mutta sopivaa mutkatonta seuraa ei niin vain löydykään.

Oli iltapäivän alku ja liikennettä oli netissä melko lailla. Nimimerkkini kertoi varsin selvästi mitä oli tarjolla. Yksityisviestillä lähestyi mies, jonka nikki kertoi hänen sijaitsevan melko lähellä. Juttelimme lyhyesti mitä haluaisimme. Paikka oli tietysti ongelma, niin kuin aina. Työpäiväkin oli kesken. Tarjouduin tapaamaan hänet työpäivän jälkeen, se vois olla sopivan vaivatonta. Ei, hän sanoi, hän haluaisi heti.

Niin halusin kyllä minäkin. Halu, melkein jopa tarve huusi soluissani, käski hankkimaan seksiä, Miestä, kullia. Viime kerrasta oli jo aikaa, kuukausia, ja olin elänyt kunnollisen heteromiehen perhe-elämää. Ilman miesseksiä, ilman sellaista tyydytystä, joka nykyisin sai minut tuntemaan perhosia ja värinöitä.

Epäröiden ehdotin, että voisimme mennä työpaikkani kellariin. Olin joskus aiemmin, enemmän fantasioiden kuin ennakoiden, tutkinut työpaikan laajat kellarikerrokset ja löytänyt muutaman syrjäisen loukon, johon kukaan ei koskaan eksynyt. Siellä, pimeässä, voisin palvella häntä ja hänen tarpeitaan.

Sovimme tapaavamme läheisen videovuokraamon nurkalla kymmenen minuutin päästä. Annoimme toisillemme tuntomerkkimme, jonka jälkeen suljin chatin. Jännittyneenä, pelokkaana. Mitä olinkaan mennyt tekemään? Harkitsin oharia, että en menisikään paikalle. Olin kuitenkin tavannut pitää sanani, jopa netin tuntemattomille juttuseuralaisille. Ja toisaalta halusin... kovasti.
............

Seisoin kadunkulmauksessa muka ikkunan videofilmejä tutkien kun näin hänen lähestyvän. Tavallisen näköinen mies, isompi kuin minä, hiukan tukevuuttakin ehkä. Siisti, asiallisen näköinen, luultavasti yhtä perheellinen kuin minäkin, yhtä puutteessa. Hyvä.

Hän nyökkäsi minulle kun katsoin häntä ja nyökkäsin takaisin. Kysyin "Mennäänkö?" ja sain myöntävän vastauksen.

Kävelin aurinkoisen iltapäivän ihmisvilinän seassa määränpäätä kohti, hän muutaman askelen jäljessä. Jännitti. Tunsin hänen katseensa arvioivana selässäni, mutta hän pysyi tiukasti vanavedessäni. Avasin autotallin luiskan oven avainkortillani ja astelin alas parkkikellariin, hän yhä perässäni. Ovesta kellarin käytäviin, jonka varrella oli varastoja ja teknisiä tiloja, kaikki lukittujen ovien takana.

Paitsi yksi. Sivukäytävän päässä, kaikkein syrjäisimmässä kellarin nurkassa, oli lukitsematon varasto, jonka valaisin oli vieläpä epäkunnossa.

Avasin oven hänelle ja sanoin hänelle hiljaa: "Täällä." "Onko varma ettei tänne tule ketään?" hän kysyi varautuneena. Vakuutin ettei kellarissa juuri koskaan liikkunut ketään eikä varsinkaan tässä päässä rakennusta.

Hän nojasi selällään seinää vasten, pimeässä, ja aistin että nyt oli aika. Polvistuin hänen eteensä pölyiselle lattialle, auliisti, epäröimättä, halu sisälläni läikkyen. Hyväilin hänen housujensa pullotusta, vedin vetoketjun auki, aukko oli ahdas, jolloin hän avasi vyönsä ja laski housunsa alas... Miehen kulli oli paksuna ja valmiina edessäni, jo melkoisesti kohonneena ja paisuneena. Tilanne kiihotti häntäkin.

Kosketin sitä kädelläni ja ojennuin ottamaan kullin pään huulteni väliin. Nuolaisin hiukan ja imin kalun syvemmälle suuhuni koettaen hyväillä sitä pehmeästi huulillani ja kielelläni. Kulli kovettui suussani täyteen pituuteensa, kun kiihotin sitä liikuttaen päätäni edes takaisin. Kuulin miehen syventyneen hengityksen yläpuoleltani hänen liikuttaessaan samalla lantiotaan hieman, toisen käteni hyväillessä samalla hänen kookkaita pallejaan.

Olin aivan kiimassa. Polvillani kellarissa, miehen kulli suussa, avasin oman vetoketjuni ja aloin runkata samalla kun palvelin miehen kyrpää niin hyvin kuin vain osasin. Tunsin hänen kätensä tarttuvan hiuksiini hänen alkaessaan jo huohottaa. Kädet liituttivat päätäni vaativasti, edes takaisin, tunsin vahvan kullin liukuvan suussani, kun imin nöyränä oikean Miehen kyrpää.

"Laukean kohta" hän huohotti yläpuolellani. Epäröin hetken, vein kullin ulommaksi, nuolin sen terskaa kielelläni. Sitten imaisin sen päättäväisesti syvemmälle ja tein parhaani tuottaakseni hänelle kunnon nautinnon, joka tuntuisi palleissa koko loppupäivän. Imin ja koetin saada suuni kaikki pehmeät pinnat koskemaan tuota kaunista kullia, joka täytti suuni. Kuulin vaimean urahduksen ja nytkähtelevä kyrpä alkoi täyttää suutani lämpimällä lastilla. Imin koko ajan ja runkkasin samalla itseäni nopeasti. Suu täyttä spermaa ja hitaasti pehmenevää kullia ruiskin oman lastini kellarin lattialle, ynisten nautinnon voimasta.
............

Siistimme itsemme miten parhaiten voimme, hän oli toki luovuttanut tahrivimman tavaran suuhuni. Ohjasin hänet uloskäynnille ja kysyin osaako hän ulos siitä. Sain myöntävän vastauksen ja pidemmittä puheitta hän katosi takaisin työnsä ääreen. Minä kävelin nolona työpaikkani wc:hen siistiytymään, voipuneena, pää pyörällä, tyydytettynä.
............

Tarina on tosi eikä juurikaan edes väritetty... jos tunnistit itsesi niin kiitokset. Nautin todella. ...nyt tosin mieltäni on alkanut vaivata ajatus, miltä tuntuisi olla siellä pimeässä, hiljaa ja nöyränä, kun joku takanani pitää minusta käskevästi kiinni ja painaa kulliaan tiukkaan anukseeni, hitaasti, varovasti, nauttien panolelustaan............

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute