Herkku-puhelin
Viihdettä naisille
AnnaBelle

Nyt kun terassikausi vihdoin taas on päässyt vauhtiin, laitan tänne mukavia muistoja parin vuoden takaa.

1

Olimme mökkeilemässä tuolla Savossa päin, ja käymässä kaupungissa ostoksilla. Aamupäivän pilvinen sää oli kuin taikaiskusta muuttunut aurinkoiseksi terassikeliksi, ja niin päätimme etsiä kaupungin vilkkaimman terassin. Meitä oli kolmen ystävyksen porukka. Mikko ja minä olemme hyviä ystäviä opiskeluajoilta, joista on jo parikymmentä vuotta aikaa. Mari on kummityttöni ja hyvä ystävättäreni, reilu parikymppinen nuori nainen.

- Pakko nähdä vähän ihmisiä, kun ollaan oltu siellä metsän keskellä, minä selitin. En kehdannut sanoa ihan suoraan, että teki mieli katsella vähäpukeisia nuoria miehiä, vaikka kyllähän Mikko ja Mari minun mieltymykseni tunsivat. Siellä mökillä kun ei silmän iloa juuri ollut, ellei nyt lasketa Mikkoa, joka oli kyllä ihan mukavan näköinen kaveri, mutta ei minulle.

Löydettiin hyvä terassi ja hyvällä tuurilla vapaa pöytäkin. Sää oli jo suorastaan helteinen, onneksi olin uskaltanut aamulla laittaa kevyen kesämekon, enempi vaatetus olisi tehnyt olon tukalaksi! Paikka oli vilkas, ja vieressä kulki runsaasti ihmisiä: vähän väliä bongasin komean uroksen tai seksikkään nuorukaisen. Olut maistui hyvältä ja rentoutti mukavasti, ja miehet alkoivat näyttää aina vaan paremmilta. Sopivasti juuri minua vastapäätä istuutui kaksi todella komeaa nuorta miestä, arvioin heidän iäkseen ehkä 23-24. Katselin heidän kauniita kasvojaan ja lihaksikkaita käsivarsiaan, ja arvuuttelin, mitä urheilulajia he mahtoivat harrastaa. Jääkiekkoilijoita? Aurinko paistoi kuumasti ja samassa nuorukaiset vetivät paidat pois päältään ja paljastivat kiinteät, litteät vatsansa. Vau mitä herkkua!

- Eiköhän otetan vielä toiset! minä ehdotin. Mikko vähän nikotteli, hän oli kuski ja joutui tyytymään limppariin. Onneksi Marille maistui siideri.

- Katso noita kahta herkkupalaa, minä kuiskuttelin Marin korvaan ja tyttö myönsi, että harvinaista silmänruokaa oli tarjolla.

- Nyt ne huomasi että katsotaan, Mari ähkäisi samassa ja meni nolon näköiseksi.

Toden totta! Pojat olivat alkaneet vilkuilla meitä. Minä olin vieraassa kaupungissa, viettämässä rentoa lomapäivää, enkä aikonut pienestä välittää. Päinvastoin. Hymyilin pojille iloisesti ja kohotin olutlasini tervehdykseen. Nuoret miehet nostelivat lasejaan takaisin päin.

Siitä alkoi silmäpeli välillämme. En kyllä oikein tiennyt, olivatko pojat tosissaan vai nauroivatko minulle, mutta loppujen lopuksi en välittänyt. Pojat olivat komeita, ja katseet nostattivat mukavan tunteen sisälle. Elämä alkoi tuntua entistä ihanammalle ja aloin päästää ajatuksiini erilaisia kuvitelmia, mitä minun ja komistusten välillä voisikaan tapahtua. Suoraan sanoen minua alkoi himottaa aika lailla. Ja siitä sain idean.

- Mitä jos kutsutaan nuo pojat meidän mökille, minä ehdotin.

- Ei ne kumminkaan tule, Mari vastusteli ja Mikko näytti lähinnä tyrmistyneeltä.

- No eihän sitä tiedä, ellei kysy!

Ja samassa olin jo jalkeillani ja astelin komeiden nuorukaisten luo. En oikein tiennyt, minne olisin katseeni laittanut. Teki mieli tuijottaa heidän kauniita kasvojaan ja paljasta ylävartaloaan, ja kyllä farkkujen peittämät reidetkin vetivät katsetta puoleensa.

- Mitäs pojat, aloitin kuolemattoman nerokkaasti. Pojat katselivat vähän toisiinsa ja tapittivat sitten minua nappisilmillään selvästi hieman hämmentyneinä.

- On upea keli, jatkoin ja sain muutaman joon vastaukseksi.

- Me ollaan mökkeilemässä tuolla Saimaan rannalla, selitin. – Hienoa hommaa kun on tällanen keli.

Juttu ei oikein lähtenyt luistamaan, ja aloin jo vähän katua intoani. Taitaisin saada pahasti näpeilleni. No, rohkea rokan syö.

- Sitä vaan ajateltiin, että jos teillä ei muuta menoa ole, niin voitaisiin kutsua teidät iltaa viettämään mökille. Saunomaan, uimaan, vähän ottamaan olutta. Olis mukava saada vähän uutta seuraa sinne.

Nuoret miehet katselivat taas toisiaan. Heidän ilmeistään oli vaikea saada selkoa. Yllätystä, kummastusta, huvittuneisuutta – mutta ehkä myös epäröintiä ja kiinnostusta? Eivät kuitenkaan suoralta kädeltä kieltäneet, mikä rohkaisi minua. Aloin tosissaan houkutella heitä lähtemään.

- Eihän meillä oikeastaan mitään sen kummempaa ole täksi illaksi, toinen, tumma suklaasilmä viimein sanoi epävarmasti ja selvästi arkaili vaalean kaverinsa suhtautumista.

- Voishan sitä aatella, vaalea viikinki vastasi epäröiden. – Helle päivä ja kaikki.

Minulla alkoi sydän pompottaa ja teki mieli pussata kumpaakin komistusta siinä samassa, mutta yritin kuitenkin hillitä itseäni. Sille en tietenkään mitään mahtanut, että ilahtuminen loisti naamaltani.

- Tulkaa tohon meidän pöytään niin juodaan juomat loppuun ja lähdetään! minä ehdotin. Asia tuli sillä päätetyksi. Pojat kampesivat komeat vartensa ylös tuoleilta ja siirtyivät sulostuttamaan meidän pöytäämme.


2

Minä tunsin olevani melko edesvastuuttomassa tilassa. En ollut juonut kuin kaksi olutta, mutta estot tuntuivat karisseen minulta kokonaan. Kun tultiin auton luo, minä sanoin Marille, että hän menisi etupenkille, ja minä änkesin taakse uusien komeitten ystäviemme kanssa. Ja nimenomaan heidän väliinsä.

Takapenkillä tuli ahdasta ja tunsin nuorten miesten vartaloiden lämmön kahden puolen minua. Pelkkä seksikkäiden urheilijapoikien katselu oli tehnyt minut himokkaaksi, silmäpeli ja kevyt jutustelu oli lisännut kiimaa, ja nyt heidän läheisyytensä teki minut melkein hulluksi. Jatkoimme autossa vapautunutta keskustelua niistä näistä iloisessa ilmapiirissä. Minulla oli sellainen tunne, että suuni puhui puuta heinää, mutta ajatukseni pyörivät ihan muualla, nimittäin vieressäni istuvissa ja auton kuumuudessa hikoilevissa komeissa nuorissa uroksissa.

Ajomatka mökille kesti lähemmäs tunnin, ja puolimatkassa en enää kyennyt hillitsemään itseäni. Arasti, puolihuolimattomasti laskin käteni kahden puolen vierelleni, jolloin ne päätyivät kuin vahingossa kummankin nuorukaisen farkkujen peittämälle reidelle. Tunsin, miten kumpikin hieman hätkähti, mutta kumpikaan ei työntänyt kättäni pois. Sydän hakaten ja kädet hermostuksesta vavisten nautin eroottisesta lämmöstä, joka kuohuten virtasi minuun nuorista miehistä. Sitten, iloisen rupattelun jatkuessa, uskalsin hieman liikuttaa käsiäni ja puristella poikien reisiä.

Etupenkillä istuvat Mikko ja Mari tuskin huomasivat mitä olin tekemässä. Jutteluumme alkoi kyllä tulla hetken hämmentyneitä taukoja, mutta kohta taas jatkoimme, niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Minä ja pojat loimme toisiimme salaliittolaisen katseita. Sitten tunsin, miten tumman suklaasilmän lämmin koura oli puolestaan laskeutunut minun paljaalle reidelleni. Se tuntui taivaallisen hyvältä. Minä sain lisää rohkeutta, ja puristelin poikien reisiä lujemmin, ylempää, lähempää haaroja. Myös suklaasilmän käsi liukui hameeni alle ja lähestyi paikkaa, minne tahdoinkin sen päätyvän.

Minulta pääsi pieni mielihyvän ynähdys, kun pojan käsi alkoi tunkeutua pikkuhousujeni alle ja sormet alkoivat etsiä tietä sisälleni. Jatkoimme kuumeisesti keskustelua, mutta tajusin vain himon ja aivojani kiihottavan hyvänolon. Nuoren miehen sormet liikkuivat tutkivasti sisälläni ja minä puolestani vein käteni rohkeasti kummankin nuorukaisen haaroille. Tumman nappisilmän farkuissa pullotti jo ankarasti, vaalea viikinkikin tuntui heräilevän lihan himoille.

Keskustelu alkoi väkisinkin muuttua katkonaiseksi. Pohdin, olivatko Mikko ja Mari jo huomanneet, mitä takapenkillä puuhattiin, mutta päätin, että en välittäisi siitä. Tumman nappisilmän sormet olivat löytäneet klitorikseni, ja pelasivat sillä sellaisella varmuudella, että poika ei ensimmäistä kertaa tyydyttänyt naista. Koetin hillitä huohotustani, mutta vaikeaa se oli. Puristelin farkkujen päältä kummankin kaverin seisovaan kalua, mutta en yrittänytkään saada heitä laukeamaan. Tumma nappisilmä oli selvästi kiihottuneempi, vaalea viikinki tuntui enemmän ujostelevan tilannetta.

Pian minulla alkoi laukeaminen olla lähellä. Sitten se alkoi, ihana sykkivä orgasmi. Tumman nappisilmän sormet hivelivät minut ihanaan nautintoon. Yritin kaikin tavoin estää itseäni voihkimasta, ja taisin siinä nautinnon huumassa puristella poikien haaroja hieman liian kovakouraisesti. Minulle jäi sellainen tunne että kumpikin hieman hätkähti otteitani. Päästin käteni irti poikien seisovilta kaluilta. Orgasmikin oli jo sykkimässä pois.

Hetken päästä tajusin, että suklaasilmä oli vetänyt kätensä hameeni alta. Mari ja pojat juttelivat, mutta lauseita putoili kovin harvakseltaan. Tasailin hengitystäni, ja tunsin rentoa mielihyvää, johon kuitenkin alkoi sekoittua pientä häpeää siitä, mitä olimme puuhanneet. Olivatko Mari ja Mikko huomanneet? Vilkaisin vierelleni, ja suklaasilmä virnisti minulle leveästi. Hänen haaroissaan seisoa jökötti edelleen. Vein käteni sinne ja taputin seisovalle tapille hellät jäähyväiset toistaiseksi. Palataan asiaan, ajattelin mielessäni. Myös vaalean viikingin haaroissa näytti pullottavan yhä. Poika punoitti ankarasti ja näytti olevan jokseenkin vaivautunut tilanteesta.

- Mitenkä siellä takapenkillä tuli niin hiljaista, Mari kysyi yhtäkkiä ja kääntyi katsomaan taakseen. Yritin saada aikaiseksi luontevan vastauksen. Eikö Mari todellakaan ollut huomannut mitään?


3

Hikisen automatkan jälkeen kaikki halusivat uimaan. Menimme rantasaunalle. Minä kävin vaihtamassa uimapuvun ylleni, Mari veti päälleen pienet bikinit. Mikkokin oli vaihtanut uimahousut jalkaan. Mutta vieraamme seisoivat epäröivän näköisenä farkut jalassa, vain upeat ylävartalot paljaina.

- Ei ole uimahousuja matkassa, vaalea viikinki sanoi.

- Ette te täällä sellaisia tarvitse, uikaa alasti! Ei tässä ole naapureitakaan lähellä, sanoin pojille ja iskin silmää.

Pojat vilkuilivat toisiaan epävarmoina. Sitten tumma suklaasilmä alkoi availla farkkujaan, ja hieman epäröiden vaalea viikinki seurasi esimerkkiä. Tunsin, miten äsken tyydytyksen saanut kiimani alkoi jälleen heräillä. Mikko ja Mari olivat jo pulahtaneet järveen, mutta minä jäin avoimesti katsomaan ja ihailemaan nuorten komistusten riisuuntumista. Tumma suklaasilmä veti farkut jalastaan ja vilkaisi sitten minua. Hän tarttui pikkuhousuihinsa ja suorastaan veikistellen hivutti niitä alemmas. Ei ollenkaan peitellyt sitä, mitä niitten alta paljastui.

Vaalea viikinki oli sen sijaan kääntynyt minuun selin. Silmänruokaa oli kuitenkin sielläkin tarjolla, miehellä oli aivan upeat, kiinteän seksikkäät pakarat, jotka paljastuivat alushousujen alta. Kohta molemmat juoksivat edelläni laiturille, seksikkäät perseet somasti valkeina vilkkuen muuten ruskettuneen vartalon keskellä. Laiturilta he hyppäsivät miehekkäästi veteen ja alkoivat purkaa hämmennystään ja miehistä energiaansa rivakoihin uintiliikkeisiin.

Minäkin pulahdin veteen. Kylmä vesi tuntui ihanan virkistävältä. Pojat tuntuivat uivan varsin kauas, minä tyydyin vain nautiskelemaan veden raikkaudesta. Nuori Mari tuli viereeni ja alkoi tökkiä minua merkitsevästi kylkeen. Ensin pelästyin sen olevan kommenttia autossa tapahtuneeseen, mutta tyttö olikin vain silmät pyöreinä komeista seuralaisistamme ja näiden alastomuudesta.

Nousimme ylös rannalle. Hetken kuluttua nuoret vieraammekin ponnahtivat vedestä laiturille. He jäivät sinne kuivattelemaan itseän auringossa. Vaalea viikinkikään ei enää yrittänyt peitellä alastomuuttaan, ja täytyy sanoa, että nuorissa miehissä kyllä silmä lepäsi. Huomasin, ettei Marikaan saanut silmiään irti nuorukaisista, ja tunsin pienen mustasukkaisuuden piikin, kun näin, miten komistukset katselivat nuorta kummityttöäni ja tämän kieltämättä uhkeita rintoja jotka pursusivat ulos pienistä bikineistä.

Hetken päästä pojat alkoivat pukeutua. Minä koetin sanoa, että he voisivat vallan hyvin olla ilman vaatteita, mutta ilmeisesti he kuitenkin tunsivat olonsa hieman vaivautuneiksi alastomina. No, ei se mitään, he olivat kaunista katsottavaa farkuissaankin. Mikko rahtasi meille sisältä kylmää olutta ja naposteltavaa. Seuraavaksi hän laittoi saunan lämpenemään.

Aurinko paahtoi yhä kuumasti ja elämä maistui muutenkin ihanalle. Välillä oli ihan pakko pulahtaa taas järveen uimaan. Pojillekin tuli kuuma, ja hieman noloina he ottivat taas farkut jalastaan ja pulahtivat alastomina järveen.

- Nyt kyllä piilotetaan niiden vaatteet, että saadaan nauttia niistä alasti, sanoin Marille, joka nauraen suostui tuumaan.

Komeat vieraamme nousivat vedestä ja kuivattelivat taas itseään laiturilla. Vasta sieltä tultuaan he huomasivat, että heidän vaatteensa olivat poissa. Ensin he hieman protestoivat, mutta tyytyivät yllättävän nopeasti kohtaloonsa. Ehkä juomat alkoivat tehdä tehtäväänsä, ja estot olivat kadonneet. Minä menin hakemaan sisältä cd-soittimen ja etsin muutaman tunnelmallisen levyn.

- Nyt pojat tanssitaan!

Menin tumman suklaasilmän luo ja painauduin hänen syliinsä. Komeitten alastomien nuorukaisten katselu oli saanut taas himoni heräämään ja tuntui mahtavalta painautua täysin alastoman nuoren miehen paljasta ihoa vasten. Eihän siitä tanssimisesta pienellä rantahietikolla tullut oikein mitään, mutta toisiinsa nojaaminen riitti minulle enemmän kuin hyvin. Tai ei riittänyt aivan. Hamuilin huulillani pojan huulia, ja kohta suutelimme. Siitä innostuneena painauduin tiiviimmin poikaa vasten ja vein käteni hänen paljaalle takapuolelleen ja puristin sieltä.

- Alkaa himottaa, nuori mies kuiskasi korvaani, ja toden totta, tunsin hänen elimensä pullistelevan vatsaani vasten. – Nolottaa jos muut näkee.

Niin mukava kuin leikkiä olisikin ollut jatkaa saman tien, yritin kuitenkin hillitä käsiäni, ja nuoren miehen kiihotus tuntui laskevan. Vaalea viikinki ja Mari nojailivat toisiinsa vieressämme, Mikko oli aloittanut saunan lämmittämisen. Arvioin tumman suklaasilmän saaneen tilanteen sen verran kontrolliin, että muut eivät enää huomaisi mitään.

- Minä voisin lähteä mökille valmistelemaan meille syötävää sitten saunan jälkeen, sanoin ja pyysin sitten mahdollisimman viattomin äänenpainoin tummaa suklaasilmää apulaiseksi matkaan. Näin välähdyksen pojan silmissä, kun hän arvasi mitä muuta minulla oli mielessä. Huomasin myös, että Mari oli aikeissa tarjoutua mukaan – tein nopean kieltävän eleen, ja Marin levinneistä silmistä arvasin, että hän oli oivaltanut, mitä minulla oli mielessä.

Tuskin olimme päässeet sisälle mökkiin kun jo olin tumman suklaasilmän sylissä. Jatkoimme siitä, mihin olimme rannalla jääneet. Suudelmamme vain muuttuivat kiihkeämmiksi ja minä puristelin pojan paljaita pakaroita sellaisella innolla, että taisin saada aikaiseksi muutaman punaisen kynnenjäljen valkeaan ihoon. Pojan kalu pärähti seisomaan ja hän alkoi riisua uimapukuani kärsimättömin ottein.

- Siellä autossa multa meinasi jo tulla, nuori mies huohotti, koppasi minut vahvoille käsivarsilleen ja paiskasi minut lähimmälle sängylle syöksyen päälleni himosta huohottaen.

Nuori mies oli vallan hurjana kiimasta. Hän suuteli minua joka puolelta, kouri rintojani ja painoi minua alleen sellaisella innolla, että minua olin harvoin haluttu yhtä kiihkeästi. Se sai tietenkin minut villiksi. Kuin hengen hädässä komea urheilijaori etsi jo tietään sisälleni. Tunsin hänen jämäkän kalunsa tunkeutuvan sisälleni, sitten alkoi raju rynkytys. Ääntelimme molemmat kuin kiimaiset eläimet – ja mitä muuta me olimmekaan! Tunsin ihanan miehekkäät työnnöt sisälläni, ne kiihtyivät kohti nautintoa, ja sitten alkoi jo toinen orgasmini sinä iltapäivänä. Nuori suklaasilmäkin laukesi sisälläni. Hikisinä, huohottaen käperryimme toistemme alastomiin vartaloihin.

4

Homma oli ohi varsin nopeasti. Rennon raukeina siistiydyimme ja minä aloin esivalmistella iltapalaa. Nuori suklaasilmä oli niin tyytyväinen elämäänsä, että halusi auttaa minua puuhassa. Kun palasimme toisten joukkoon, ainakin Mari katseli meitä uteliaana. Musiikki soi, mutta kukaan ei tanssinut. Huomasin Mikon istuvan vähän syrjemmällä, hän taisi tuntea itsensä jotenkin ulkopuoliseksi. Minulla oli niin hyvä mieli, että en halunnut kenenkään joutuvan murjottamaan sinä iltana.

- Hae Mikkoa tanssiin, sanoin suklaasilmälle, joka hätkähti sanojani. – Mikko tykkäisi siitä.

Ajattelin, että suklaasilmä alkaisi vastustella, mutta yllättäen hän ei sanonut mitään. Tuntui vain harkitsevan asiaa, ikään kuin rohkeutta keräten. Sitten hän asteli kuin astelikin Mikon luo ja sanoi tälle jotain. Mikko näytti hämmästyneeltä, ehkä hieman epäröivältäkin. Sitten hän kuitenkin nousi ja otti suklaasilmästä tanssiotteen. Ensin miehet tanssivat – jos sitä nyt tanssiksi voi sanoa – jäykästi vartalot erillään, mutta pian Mikko rohkastui, ja veti suklaasilmän syliinsä. Nuori mies ei estellyt. Mikon ilme muuttui hieman rennommaksi.

Sauna oli lämmennyt. Mentiin kaikki yhdessä saunaan, ja pojat vaativat, että naisetkin saunoisivat ilman uimapukua. Hieman minua arastutti esiintyä alasti nuorten miesten katseiden alla, mutta niin arkaili Marikin, vaikka hänellä oli mitä kaunein nuori vartalo. Mikko änkesi istumaan suklaasilmän viereen, ja panin huvittuneena merkille, miten Mikko oli yhtäkkiä kuin virkistynyt ja piti teerenpeliä nuoren miehen kanssa. Suklaasilmä ei vaikuttanut vaivautuneelta, päinvastoin, hän jutteli Mikon kanssa vilkkaasti. Annoin pojalle plussaa vapaamielisyydestä.

Se oli kaikin puolin ihana ilta. Sää oli mainio, seura vielä mainiompaa. Saunoimme kaikessa rauhassa, kävimme järvessä uimassa, istuimme saunan terassilla oluesta nauttien, ja sitten taas saunaan, uimaan, oluelle. Kukaan ei enää ollut vaivautunut alastomuudestamme. Marin ja vaalean viikingin välille oli selvästi kehittymässä vipinää, ja suklaasilmä taas piti Mikolle seuraa. Minä tyydyin enemmän vain tarkkailemaan ja nauttimaan mukavasta illasta. Olinhan jo saanut herkkua mahan täydeltä, ja tiesin, että lisääkin oli vielä tulossa. Katselin miten suklaasilmä naureskeli jollekin Mikon jutulle, ja kiitin kohtaloa, joka oli johdattanut niin komean nuoren uroksen yhteen minun kanssani sinä ihanana Suomen suvi-iltana.

Kävin viimeistelemässä iltaruuan ja toin sen saunan terassille. Mikko ja suklaasilmä istuivat yllättävän tiiviisti kylki toistensa kyljessä, ja minut nähdessään suklaasilmä ikään kuin hätkähti ja vetäytyi kauemmas Mikosta. Siinä silmänräpäyksessä tajusin, että suklaasilmä ei osoittanut pelkästään avarakatseisuutta pitäessään Mikolle seuraa. Nuori mies taisi tuntea ainakin vähän kiinnostusta Mikon lähentely-yrityksiä kohtaan!

- Kyllä sinä voit minun puolestani pitää vähän hauskaa Mikonkin kanssa, kunhan tulet yöksi minun sänkyyn, sain sopivassa välissä kuiskattua nuoren miehen korvaan. Tumma nappisilmä punastui ankarasti, ja kakisteli jotain vastaväitteitä. Meni raukka selvästi hämilleen! Hetken aikaa luulin jo, että olin pilannut Mikon mahdollisuudet, sillä suklaasilmä alkoi kuin vältellä Mikkoa, mutta pian hän jo taas nauroi Mikon jutuille.

Ruuan jälkeen vaalea viikinki ja Mari alkoivat hakeutua toistensa seuraan sellaisella intensiteetillä, että en ihmetellyt ollenkaan, kun tuli heidän vuoronsa lähteä sisälle mökkiin jonkin tekosyyn varjolla. Jäimme kolmestamme, Mikko, minä ja suklaasilmä istuskelemaan saunan terassille. Minusta tuntui, että pystyin tarkkaan lukemaan seuralaisteni ajatukset. Mikko toivoi, että minua ei olisi olemassakaan ja suklaasilmää houkutteli tarjoutunut tilaisuus kokeilla seksiä toisen miehen kanssa. Tunsin rakkautta koko ihmiskuntaa ja erityisesti ystäviäni kohtaan, ja päätin tarjota miehille tilaisuuden. Ilmoitin meneväni poimimaan metsämansikoita jälkiruuaksi lähimmän pellon reunalta, missä oli hyvä mansikkapaikka. Kumpikaan mies ei tarjoutunut lähtemään mukaan.

Tarkoitukseni oli viipyä marjamatkalla niin pitkään, että miehet saisivat rauhassa puuhata, mitä nyt aikoivatkaan puuhata. Mansikkapaikka kuitenkin tyhjeni nopeasti, ja minua alkoi uteliaisuus vaivata.

Päätin palata mökille. Huomasin, että saunan luona ei näkynyt ketään. Suorastaan hiivin rantasaunaa kohti. Saunakamarista kuului ääniä. Tömähdyksiä, huohotusta, voihkintaa. Lähempää erotin suudelmia. Mikko oli kuin olikin saanut nuoren urheilijapojan leikkikaverikseen!

Tunsin itseni tirkistelijäksi, vaikka en mitään nähnytkään. Tunne ei ollut pelkästään epämiellyttävä. Päinvastoin. Kiihotuin aika lailla, kun kuvittelin Mikkoa ja komeaa suklaasilmää toisiinsa kietoutuneina kiihkeästi toisiaan hyväilemässä ja suutelemassa. Sitten alkoi kuulua Mikon rytmikästä huohotusta. Kohta Mikko saisi nautinnon. Kuvittelin erilaisia riettaita tapoja, miten se täsmällisesti ottaen oli tapahtumassa. Viimein kuulin Mikon ääntelystä, että mieheltä tuli.

Hiivin hieman kauemmas, odottelin hetken ja näytelin, että olin vasta palaamassa marjanhakureissulta. Hukkaan meni se teatteri, miehet tulivat alastomina saunarakennuksesta, Mikon käsi suklaasilmän harteille kiedottuna, eivätkä edes huomanneet minua, kun pulahtivat uimaan. Vasta uimasta noustessaan he keksivät minut, ja heiluttivat kättään. Mikko näytti tyytyväiseltä kuin kermaa latkinut kolli, suklaasilmä karahti punaiseksi.

5

Menimme mökille varovasti hiipien, ettemme olisi häirinneet Maria ja vaaleaa viikinkiä. Emme keskeyttäneet mitään, kaksikko nukkui toisiinsa kietoutuneina Marin ja minun makuuhuoneessa ovi sepposen selällään. He heräsivät astioiden kilinään, kun jaoin jokaiselle jälkiruokamaljoihin poimimani mansikat ja lorautin vaniljakastiketta päälle.

- Ethän sano kaverille mitään minusta ja Mikosta, suklaasilmä kuiskutteli minulle. Raukka parka oli vieläkin selvästi hämillään, että hänen seksuaalisuudestaan oli paljastunut salainen puoli.

- Jos lupaat olla oikein kiltti minulle ensi yönä, minä suputin takaisin.

Ilta alkoi olla jo pitkällä. Hieman epätietoisina katselimme toisiamme nukkumajärjestelyjen suhteen, kunnes minä päätin ottaa ohjat käsiini. Sanoin Marille ja vaalealle viikingille, että he menisivät saunakamariin, missä saisivat olla kaikessa rauhassa. He suostuivat tuumaani tyytyväisinä.

Sitten oli vielä ongelma nimeltä Mikko. Tuntui julmalta passittaa Mikko yksin omaan huoneeseensa kuuntelemaan minun ja suklaasilmän kuhertelua. Hetken mielijohteesta ehdotin, että jakaisimme kaikki Mikon makuuhuoneen kaksoissängyn.

En tiedä kumpiko näytti kauhistuneemmalta, suklaasilmä vai Mikko. Hetken aikaa näytti siltä, että ajatus oli kummallekin mahdoton. Sitten Mikon jäykkä torjunta alkoi lientyä ensimmäisenä. Suklaasilmä pyöritteli kauniita silmiään huomattavasti pitempään, kunnes hänkin tottui ajatukseen.

Aluksi tunnelma oli kuitenkin vaivautunut. Komea nuori mies oli sängyssä minun ja Mikon välissä, mutta kumpikaan ei oikein uskaltanut nauttia tilanteesta. Sitten rohkaisin mieleni. Suutelin suklaasilmää ja kehotin Mikkoa tekemään samoin. Aloimme hyväillä ja suukotella nuorta vierastamme vuoronperään ja yhtä aikaa. Hyvin nopeasti suklaasilmä alkoi rentoutua ja hän alkoi kiihottua.

Menin tutkimusmatkalle nuoren miehen vartalolle, ja Mikko seurasi esimerkkiäni. Se oli kuin seuraa johtajaa leikki. Kun minä hyväilin suklaasilmän rintaa, Mikkokin hyväili sitä. Kun minä suukottelin suklaasilmän oikeaa nänniä, Mikko suukotteli vasenta. Kun minä painoin poskeni suklaasilmän litteää vatsaa vasten, odotti Mikko vuoroaan ja teki sitten saman. Kun minä hivelin suklaasilmän oikean reiden karvapeitettä, Mikko hiveli vasenta.

Viimein menin rohkeasti tutkimaan nuoren miehen jo seisovaa kalua. Mikko epäröi selvästi enemmän, mutta kun hän näki minun näykkivän nuorukaisen patukkaa, oli hän jo odottamassa vuoroaan. Suklaasilmä alkoi voihkia mielihyvästä. Jatkoimme Mikon kanssa nuoren miehen kiihottamista hyvässä yhteisymmärryksessä, kunnes suklaasilmä alkoi olla jo kärsimätön.

- Mitä sinä haluaisit, kuiskasin suklaasilmän korvaan. Olin jo saanut niin paljon iloa nuorukaiselta, että halusin vain antaa hänelle toiveiden täyttymyksen.

- Panna sinua takaapäin, suklaasilmä inisi.

Asetuin kontalleni nuoren suklaasilmän toiveiden mukaan ja levitin haarani. Nuori mies alkoi tunkea patukkaansa pilluuni. Huomasin, että Mikko ei malttanut pysyä erossa suklaasilmästä, vaan käpälöi tämän pakaroita, painautui välillä nuorta miestä vasten ja puristi tätä syliinsä.

Mikon hyväilyt taisivat vain entisestään kiihottaa suklaasilmää. Nuorukainen ei kyennyt enää millään lailla kontrolloimaan itseään, vaan aloitti välittömästi rajun rynkytyksen sisälläni, ja tällä kertaa hän laukesi niin nopeasti, että minä en ehtinyt mukaan. Mutta ei se mitään, oli vain mukava pitkittää nautintoa.

Mikko ei ajatellut kanssani samalla tavalla. Tuskin nuori mies oli vetäytynyt sisältäni, kun Mikko kaappasi hänet syliinsä, painoi alleen sängylle, ja alkoi tyydyttää himoaan. Tällä kertaa minun ei tarvinnut kuvitella mitä tapahtui, sain katsella omin silmin, ja aivan vierestä, miten Mikko käänsi nuoren urheilijamiehen vatsalleen ja alkoi sormin levitellä tämän takavakoa. Liukaste ja kondomi kehiin, ja kohta Mikko oli jo työntymässä suklaasilmän peräluukkuun.

Se oli äärimmäisen riettaan ja kiihottavan näköistä! Mikko rynkytti valtavalla innolla ja nuori komea mies otti kaiken vastaan vartalo nytkähdellen kuin räsynukella. Olisin katsellut sitä vaikka kuinka pitkään ja kiimani senkuin nousi hetki hetkeltä. Lopulta Mikko kuitenkin saavutti huipun. Minulla oli päässäni enää yksi ajatus. Minunkin oli saatava tyydytys, en kestäisi hetkeäkään pitempään.

Tartuin kaksin käsin komean urheiljanuorukaisen tummahiuksiseen päähän ja ohjasin sen haarojeni väliin.

- Tyydytä minut! vaadin nuorta miestä. Suklaasilmä vaikutti uupuneelta, mutta alkoi nuolla ja sormin hyväillä haarojani. Minä laitoin silmät kiinni, ja annoin nautinnon tulla. Tunsin pojan lämpimän kielen hivelevän salaisimpia paikkojani. Sitten hän löysi klitoriksestani sen saman kohdan, jota hän oli jo kerran sinä päivänä soittanut sormillaan. Alkoi taivaallinen, sykkivä musiikki.

- Älä vaan lopeta! Älä lopeta ikinä! minä vaikeroin. Olin jo kaksi kertaa saanut maistaa samaa herkkua, mutta tämä kolmas oli kaikkein paras. Minulla oli ihanan rento ja nautinnollinen olo. Kaikki ne kuvitelmat, joita mielessäni oli liikkunut, kun olin ensimmäisen kerran nähnyt komeat urheiljapojat terassilla, olivat toteutuneet – ja vielä paljon enemmän. Sisälläni sykki yksi elämäni nautinnollisimmista orgasmeista, joka jatkui ja jatkui.

Nukahdimme kolmestaan alastomina kaksoissängylle. Minä käperryin suklaasilmän kainaloon täynnä hellyyttä nuorta miestä kohtaan, ja huomasin, että Mikko oli toisessa kainalossa. Jossain vaiheessa yötä heräsin siihen, että vieressäni myllättiin, ja miehet olivat käyneet vielä yhteen painiotteluun. Minä olin niin väsynyt ja tyydytetty, että nukahdin uudelleen kesken heidän nautinnon ähinänsä.

6

Aamiaispöydässä tunnelma olikin sitten jo hieman vaisumpi. Varmasti kaikki olivat tyytyväisiä illan ja yön tapahtumiin, mutta edellisen illan riehakkuus oli tyystin poissa, ja pieni ujous palanut.

Pojat tekivät lähtöä takaisin kaupunkiin, mutta Mikko epäili, että veressä saattoi vielä olla alkoholia, ja siksi piti odottaa vähän aikaa. Pojat kävivät uimassa, ja sain vielä kerran ihailla nuorten urheilijamiesten alastomia vartaloitaan.

Sitten tuli eron hetki. Tuntui mahdottomalta ajatukselta, etten näkisi suklaasilmää enää ikinä, ja niinpä rohkaisin mieleni.

- Teidän täytyy tulla uudestaan käymään täällä mökillä. Me ollaan täällä vielä reilun viikon, ennen kuin pitää palata töihin.

- Ja voidaanhan me tulla viikonloppuisin käymään täällä myöhemminkin, säesti Mikko, joka tuntui hänkin kovin innostuneen poikien vierailusta.

- Joo, otetaan uusiksi, sanoi suklaasilmä – minulle vai Mikolle? - ja punastui. Vaalean viikingin ja Marin hyvästelyt olivat niin helliä, että tuntui kuin kaksi rakastavaista olisi jättämässä jäähyväisiä. Minäkin halasin vaaleaa viikinkiä hyvästiksi, mutta suklaasilmää rutistin niin lujaa kuin jaksoin, ja poika vastasi rutistukseeni.

Melkein kyyneleet silmissä vilkutimme hyvästejä Marin kanssa, kun auto katosi metsän peittoon. Näkisimmeköhän nuoria komistuksia enää ikinä?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute