Herkku-puhelin
Iltapäivä toimistossa
Liisa

Olen muodokas ja kimmoisa 36- vuotias rouva, 175cm, 105- 72- 100, onnellisesti naimisissa. Työpaikalleni tuli noin kaksikymppinen hintelä ja lyhyehkö harjoittelijapoika, tai nuori mies, joka osoitti tahmaisen mielenkiintonsa kaikille vastakkaisen sukupuolen edustajille. Jatkuva flirtti ja rasvaiset huomautukset olivat joidenkin nuorempien naisten mielestä jollakin tavalla imartelevia ja jännittäviä mutta minua kaverin tyyli enimmäkseen ärsytti. Poika huomasi sen mutta ärtymykseni tuntui vain innostavan häntä.

Eräänä päivänä menin kopiohuoneeseen ja tyyppi seurasi perässä. Hän sulki oven, hiipi taakseni ja tarttui paidan päältä suuriin rintoihini! Pojan yllättävä ja röyhkeä kosketus tuntui omituisen hyvältä ja nännit kovettuivat hetkessä. Riuhtaisin itseni irti ja päätin, että nyt riittää. Minuun meni piru, päätin antaa tyypille opetuksen ja pitää samalla vähän hauskaa poikasen kustannuksella. Mokoma kiimainen pentu saa luvan oppia käyttäytymään.

Tyrkkäsin pojan matolle selälleen ja painoin saappaani kärjen hänen nivusiinsa. Hieroin nopeasti jäykistyvää kullia jalallani. Kundi vaikutti hämillisen kiihottuneelta. Käskin pojan maata paikallaan ja riisun alushousuni. Laskeuduin hänen päälleen hajareisin. Malttamattomat kädet hamusivat rintojani. Tartuin ranteisiin, painoin kädet mattoon ja asettelin käsivarret polvieni alle niin, että tyyppi ei voinut muuta kuin vikistä allani. Hieroin pilluani hänen kasvojaan vasten. Näytin kuka käskee ja ketä.

- Nuole sitä. Nuole!

Poika teki työtä käskettyä ja alkoi lipoa. Ei mitenkään erityisen taitavasti mutta kuitenkin niin, että tahdoin hänen jatkavan loppuun saakka. Otin pojalta haluamani. Laukesin täristen ja huutaen hänen kasvoilleen. Istuin hetken pojan naaman päällä ja nousin sitten nopeasti ylös. Poika yritti tarttua sääreeni mutta riuhtaisin itseni irti.

- Kiitos tästä. Toivottavasti tää teki yhtä hyvää sulle kuin mulle. Mulla on nyt töitä niin kuin varmaan sullakin. Moikka.

Kiittelin edelleen lattialla makaavaa poikaa ilkikurisesti virnistäen käsi ovenkahvalla. Pojan kulli sojotti housuissa suurena ja uhkaavana. Hän yritti vielä suostutella minua jatkamaan, mutta olin saanut haluamani. Jätin tyypin kärvistelemään himossaan ja purjehdin voitonriemuisena tieheni. Olin antanut kollille opetuksen, jota hän ei hevin unohda.

Samana iltapäivänä kaveri tuli työhuoneeseeni kamera kädessä. Hän kertoi kuvanneensa piilotetulla kamerallaan koko session ja uhkasi lähettää nauhan miehelleni sähköpostilla.

- Laitanko viestin menemään vai alkaako yhteistyöhalua löytyä?

Poika mittaili vartaloani röyhkeästi ja riisui minua katseellaan. Tyyppi tuijotti täysin häpeilemättä tihentyneen hengityksen tahdissa kohoilevia rintojani. Pojan kiimaisesta katseesta osasin aavistella, mitä hän oli minun varalleni suunnitellut. Kauhu täytti minut, kun ymmärsin olevani täysin voimaton kollin käsissä. Tuo mitättömänä pikku runkkarina pitämäni poika oli näyttänyt minulle kuka on kuka ja pistänyt minut anelemaan armoa.

- Älä laita sitä viestiä. Mä pyydän. Sano miten sä haluat mut.

Alennuin tarjoamaan itseäni. Yritin päästä pälkähästä antautumalla hänen käyttöönsä.

- Et kuule usko kuinka nivusissa säkenöi kun sä anelet siinä. Koppava narttu taitaa olla aika nöyrää tyttöä nyt.

Seisoin tuon omahyväisesti virnistelevän kollin edessä kainalot märkinä kuin tuhma koulutyttö rehtorin kansliassa ja ymmärsin vähitellen tilanteeni. Asetelma oli kääntynyt ylösalaisin. ”Reksi” käski minua, varmana siitä, että tottelisin.

- Rouva on hyvä ja riisuutuu. Saappaat saa jäädä mutta kaikki muu pois. Mitään kiirettä ei ole, mulla on kyllä aikaa.

En mistään hinnasta halunnut kenenkään, enkä ainakaan mieheni, näkevän tallennetta, jossa istun vieraan miehen kasvojen päällä hajareisin ja kiljun orgasmin pauloissa. Minun oli pakko niellä ylpeyteni, alistua pojalle ja totella. Riisuin paidan ja hameen ja jäin epäröiden seisomaan alusvaatteissa ja saappaissa.

- Kyllä sun aviomiehes kelpaa kun saa tollasta naarasta nussia. Mitähän se mahtais sanoa jos se tietäis mitä sä täällä touhuat. Jos sä oot mulle oikein kiltti niin voi olla että mä en kerro sille mitään.

- Mä rukoilen sua. Älä lähetä sille tota nauhaa. Mä teen ihan mitä vaan.

Kolli oli löytänyt heikon kohtani ja käytti sitä hyväkseen ilman epäröintiä. Hän oli ottanut minut täydellisesti valtaansa ja leikitteli minulla. Polvistuin pojan eteen, riisuin liivit ja aloin nostella ja puristella suuria tissejäni kuin mikäkin seksityöläinen. Kolli tuijotti esitystäni suu auki ja hieroi penistään. Aloin toivoa, että selviytyisin pelkällä strippauksella.

- Oot selvästi tehnyt tätä ennenkin. Narttu esittää niin hienoa rouvaa mutta oikeesti sä oot näköjään… huora. Riittää jo se hinkkien hierominen, näin helpolla mä en sua päästä.

Tyyppi tarttui minua hiuksista ja kiskoi ylös lattialta. Kiljahdin kivusta, kun kolli selätti minut pöydälle muitta mutkitta. Poika sitoi ranteeni käsiraudoilla pöydän jalkaan niin kätevästi, etten häkeltymiseltäni osannut vastustella, ennen kuin makasin jo täysin avuttomana. Poika käveli jalkopäähän, repäisi pikkuhousut yhdellä riuhtaisulla pois ja levitti kovakouraisesti reiteni. Olin voimaton nuoren miehen röyhkeän määrätietoisuuden edessä. Jäykkänä sojottava penis upposi suojattomaan pilluuni. Pian pojan terska paineli kohdunsuutani vaativasti.

- Toivottavasti tää tekee narttu sulle yhtä hyvää kuin mulle. Sulla on muuten aivan mielettömät noi melonit.

Tyyppi puristeli ja läpsi pakaroitani ja reisiäni ja otti minua omistajan elkein. Makasin alistuneena pöydällä reidet levällään ja katsoin sivuun. Passiivinen olemukseni ei ilmeisesti kiihottanut poikaa kylliksi. Hän keskeytti pumppaamisen ja alkoi kuiskia korvaani.

- Haluatko kuulla salaisuuden? Ei mulla oikeasti susta mitään filmiä ole. Toi kamera ei edes toimi. Mä uskallan tunnustaa tämän nyt kun sä et enää mahda mulle mitään.

- Siis mitä hel… Päästä mut heti irti, kuuletko!

Katsoin tyyppiä tyrmistyneenä ja yritin turhaan päästä vapaaksi käsiraudoista. Hän piti päättäväisesti kullinsa emättimeni pohjassa kun riuhdoin ja tempoilin seivästettynä kaikin voimin. Tyyppi tuijotti minua silmiin ja ilmiselvästi nautti katsellessaan voimatonta rimpuiluani. Poika oli huijannut minua kuin tyhmää tyttöä ja päässyt tilanteen herraksi. Elkeistä päätellen hän aikoi siementää minut väkisin, vastustelusta välittämättä. Sälli seurasi huvittuneena, kun isorintainen rouva sätki avuttomana jäykässä vartaassa.

- Nyt saat huora kunnolla munaa.

Poika kiihdytti tahtia, pani minua rajusti ja ejakuloi karjuen. Nöyryytyksen kruunuksi poika laukaisi vielä minutkin ampuessaan lastinsa kohtuuni. En mahtanut itselleni mitään orgasmin tullessa tärisevänä ja äänekkäänä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute