Herkku-puhelin
Kavereita opastamassa.
Kuuma tyttö.

Makasin aamulla sängyssä vasta heränneenä, muistelin unta jonka yöllä näin. Se oli ollut poikkeuksellisen seksikäs.. Yksi miespuolinen kaverini oli kanssani siinä. Koskettelin itseäni hetken, muistellen unta kunnes puhelimen piippaus katkaisi ajatukseni. Kuin tilauksesta, samainen kaverini lähetti viestin: "Mitäs touhuilet tänään?" Olin hyvin kiihottunut pelkästä ajatuksesta mitä voisinkaan hänen kanssaan tehdä, hieman myös jännittynyt koska harvemmin hän kyselee mitään tällaista. Olin pari kertaa aikaisemmin päässyt hänen kanssaan itse asiaan, ensimmäisellä kerralla ujouteni vaikutti touhuun ja vasta pitkän ajan päästä kunnolla kykenin muistamaan millaista se oli ja mitä siinä tapahtui, toisella kerralla olin jo voitin ujouteni ja nautin touhusta niin että sen jälkeen olen halunnut hyvinkin kiihkeästi lisää, tosin joko ujous on voittanut minut tai sitten tilaisuudet on mennyt tavalla tai toisella ohi. Nyt päätin kuitenkin että jos näkisin hänet tänään olisin ujouttani nopeampi. ;) Lähetin siis hänelle takaisin: "Jotain kivaa kanssasi. ;)" Melkein heti sain viestin, "Tulen hakemaan sinut kohta, lähdetään kaverini mökille." Laitoin takaisin lähteväni, puin nopeasti mustat bikinini, farkut joissa tiesin pyllyni näyttävän erittäin hyvältä ja valkoisen ohuen paidan josta mustat bikinit näkyivät läpi. Olin hyvin kiihottunut ja odottelin että minut haettaisiin. Jos ei muuten niin automatkalla takaisin päätin että jotain tapahtuu. Puhelimeni soi, hän odottaisi jo parkkipaikalla. Lähdin nopeasti kotoa, yritin hillitä innokkuuttani ja olla mahdollisimman rento. Huomasin kuinka ujouteni alkoi hiipiä esiin jo heti autoon istuessani. En ollut ihastunut häneen, mutta koska halusin niin valtavasti seksiä hänen kanssaan teki se minusta ujon helposti. Tuhmat ajatukset. ;)

Näyttipäs hän seksikkäältä (hänen nimensä on muuten Ville), selkeesti käytössä kuluneet farkut ja musta t-paita. Olin huomannut että Ville oli hyvin tarkkaan katsonut minut päästä varpaisiin kun kävelin autolle. Autossa sanoikin minulle että olenpas minä seksikkäästi pukeutunut. Tunsin kuinka punastuin heti, ajatuksissani kirosin itseni etten osannut ottaa mitään tuollaista rennosti vastaan. "Käydään hakemassa Aki kyytiin." Ville sanoi. Pelkäsin että pettymykseni paistoi kilometrien päähän, en voinut siis autossa edes yrittää mitään. Ei siinä, minulle kelpaisi seksi kahdenkin miehen kanssa. Mutta siihen ei pokkani ikinä riittäisi tehdä aloitetta itse.

Aki odotti jo autossa, pellavahousut ja hihaton paita päällä. Aki oli minua ja Villeä aika paljon vanhempi. Hyvässä kunnossa kuitenkin, en tiennyt tarkkaan minkä ikäinen. Olin kuullut että lähempänä viittäkymmentä kuitenkin, itse olin 24 ja Ville 28.. Akin istuessa autoon sanoi hänkin että onpas meillä seksikäs nainen mukana. Ville ja Aki naurahtivat keskenään ja Ville kommentoi asiaa vielä että: "Hyvähän se vaan on niin meitä ei ihan homoiksi luulla." Johon Aki naurahti. Itselleni tuli vähän rietas olo, olin menossa ilmeisesti kahden miehen kanssa mökille missä ei ollut ketään lähimainkaan. ;) Ainakaan ketään tuttuja. Tunsin kuinka pimpissäni alkoi kihelmöidä ja tiesin hyvin pian olevani hyvin märkä. En koskaan tarvinnut kovin paljoa esileikkejä.

Pääsimme mökille, Aki meni lämmittämään saunaa jäin Villen kanssa istumaan terassille, avasimme molemmat limupullot, olimme käyneet matkalla kaupassa hakemassa grillattavaa. Alkoholia emme kukaan käyttäneet usein joten juomapuoli koostui alkoholittomasta, itse olisin ehkä tarvinnut vähän rohkaisu ryyppyä, olin aika hiljainen. Ville huomasi sen ja kysyi, "Mikäs Ninniä painaa kun on niin hiljaa?" Vastasin lyhyesti että ei mikään. Ville katsoi suoraan silmiini ja hymyili. "Vai niin.." ja taputti kädellään reidelleni, säpsähdin hiukan. Ville katsoi minua uudestaan ja sanoi vielä "älä nyt ala ujostelemaan liikaa" Punastuin taas, mieleeni tuli rivo ajatus siitä että jos Aki ja Ville ovatkin sopineet tämän ja halusivat molemmat panna minua. Voisiko käydä niin hyvä säkä...

Aki tuli lämmittämästä saunaa, istahti Villeä ja minua vastapäätä kuistin aidalle ja hymyili meille. Tunnelma oli jännittynyt, tai sitten olin vain itse jännittynyt.. Nojasin hieman itseäni taaksepäin käsieni varaan, yritin vähän vihjailla Akille ja Villelle että minua saisi kyllä näyttää. Jännitin koko ajan, tunsin poskieni kuumottavan ja arvasin niiden olevan punaiset. Aki ja Ville katsahtivat toisiaan, Aki siirtyi selkäni taakse istumaan. En tiennyt mitä tehdä. Hengitykseni nopeutui tahtomattani kun odotin mitä seuraavaksi tapahtuisi vai tapahtuisiko mitään.

Tuntui vähintään ikuisuudelta olla siinä Aki selkäni takana ja Ville vieressäni penkillä. Sitten vihdoin tunsin Akin kädet vyötärölläni, minulta pääsi tahtomattani huokaus. Huomasin että Villeä hymyilytti. Vähän nolostuin, mutta en ehtinyt kauaa ajatella nolostumistani kun tunsin Akin huulet niskassani, painauduin taaksepäin Akin syliin ja tunsin hänen kovan kullinsa pyllyäni vasten. Olin seota kiihkosta. Penkille eteeni oli tullut tilaa kun siirryin Akin syleilyyn, Ville Siirtyi eteeni ja nosti jalkani hänen jalkojensa yli ja painautui edestä ihan kiinni minuun. Tuntui että voisin saada orgasmin jo siitä. Pieniä sykäyksiä sainkin.

Ville alkoi suudella minua, vastasin suudelmaan olin alkuun ehkä hivenen liian innokas. (kokemukseni on hyvin vähäistä seksin saralla vaikka avoin olenkin) Kielemme koskettelivat toisiaan, tunsin olevani jo aivan märkä. Aki sanoi takaani haluavansa myös suutelua, yllätyksekseni Ville suuteli Akia. Tilanne oli outo, mutta hyvin kiihottava. Päätin mennä sekaan suudelmaan, nyt suutelimme vuoronperään toisiamme. Tunsin kuinka Akin kädet siirtyivät sisäreisilleni ja alkoivat vaeltaa haaroissani. Villen kädet puristelivat rintojani. Huohotin jo kiimasta ja alkoi tuntua että saan orgasmin hetkenä minä hyvänsä. En ollut uskoa sitä tunnetta. Aki läppäisi hellästi pimppiäni housujen päältä, inahdin nautinnosta. Ville riisui paitani ja bikinini ja Aki jatkoi pilluni hieromista housujen päältä. Ville siirtyi nuolemaan rintojani, kiihkoni kasvoi koko ajan. En voinut sille mitään että ensimmäinen orgasmini tuli, painauduin Akia vasten, huohotin ja taisin vähän inistä. Aki naurahti ja sanoi Villelle: "Meillä taitaakin olla aika kiimainen tyttö käsittelyssä." Halusin lisää, paljon lisää.

Orgasmin saatuani Ville ehdotti että siirtyisimme sisälle, siellä olisi hyvin leveä sänky. Menimme sisälle Aki käski minun riisuutua. Aloin riisumaan housujani, paljastaen valkoiset pienet stringini. Onneksi olin edellisenä päivänä siistinyt pimppini. Olin selin poikiin, kumarruin laskemaan myös stringini. Tahallani hieman liioitellen tietenkin että pojat näkisivät pillulimoista kiiltelevän turvonneen pimppini, varmasti tuhman näköinen. Käännyin ympäri ja vähän yllätyin kun näin Akin seisovan Villen takana painaen etumustaan Villen lantioon. Ville oli vähän hämillään. En antanut asian häiritä, kävelin Villen luokse ja aloin riisua häntä. "Hyvä pikku tyttö" sanoi Aki. Tuntui kiihottavalta kun itseeni nähden hyvin vanha mies kehui pikku tyttöä.

Sain riisuttua Villen alasti, kyykistyin housuja riisuessani ja Villen huomattavan suuri kulli osui vahingossa otsaani. Hihitin hieman, annoin suukon kullin päähän. Ville henkäisi ja samalla näin kuinka terskan päällä kimalteli touhutippa. Nuolaisin touhutipan pois ja otin terskan huulieni väliin. Hitaasti otin koko kullin suuhuni, oli vaikea ottaa paksua kullia, mutta huokailuista päätellen onnistuin ihan hyvin. Sivusilmällä huomasin myös Akin riisuneen itsensä. Hän hyväili omaa kulliansa, joka myös oli ihan mukavan kokoinen, ei kuitenkaan niin suuri kuin Villen. Aki käveli Villen viereen ja antoi oman kullinsa myös hyväiltäväkseni. Aloin imeä vuorotellen molempien kulleja välillä hieroin niitä toisiinsa, ei kumpikaan tuntunut pistävän vastaan. Aloin olla itsekkin taas hyvin kiihottunut ja ujous alkoi kadota.

Nousin ylös ja kävelin sängylle, makasin kyljelläni ja katselin poikia. Molemmat tulivat luokseni, Aki meni selkäni taakse ja Ville eteeni. En ehtinyt tehdä tai saatikaa odottaa mitään, kun tunsin kuinka pilluuni työnnettiin voimalla ihan pohjaan saakka kulli. En edes tiennyt heti kumman se oli. Huokaisin hyvin äänekkäästi, niin hyvältä se tuntui. Halusin lisää, mutta kulli oli paikallaan. Hetki kesti ennen kuin tajusin sen olleen Aki kuka työntyi sisääni. Aki pysyi paikallaan ja Ville tuijotti silmiini. Aloin puristella pillulihaksiani houkutellakseni Akia liikkumaan kun en itse pystynyt kun olin niin tiiviisti Akin ja Villen välissä. Aki kuitenkin otti kullinsa pois, halusin lisää. Aloin hieman kiemurrella johon Ville totesi: "Taitaa Ninni haluta aika paljon kullia." Ja työnsi samanlailla äkisti, voimalla oman kullinsa pohjaan saakka sisääni. Täytyy myöntää että ero tuntui valtavalta. Tuntui että Villen kulli repii pilluni. Inisin nautinnosta ja painauduin Villen syliin. Aki nosti toisen jalkani Villen lantion päälle. Ville alkoi työnnellä varmoin ja tasaisin työnnöin. Ehkä kolme työtöä ja aloin täristä orgasmin kourissa. Ville pysähtyi ja sain puolittaisen orgasmin. Halusin niin että sattui sisäreisiin asti. Tunsin kuinka Aki liikkui takanani alaspäin. Ville pysyi paikallaan hengittäen rauhallisesti. Itse inisin ja anelin jo lisää. Yhtäkkiä Ville huokaisi hyvin voimakkaasti, en tiennyt mitä tapahtuu. Hetken päästä tunsin kuinka Aki nuoli reikäni ympäriltä. Tajusin että Aki nuoli myös välillä Villen kiveksiä ja kullin tyveä. Nuoleminen siirtyi myös välillä pyllyreiälleni. Aloin itse liikuttaa itseäni, Ville yritti pitää minua paikallaan. Kiduttaako he halusivat???? Nautinnollista kidutusta kuitenkin. Hetken päästä tunsin aukollani sormet. Aki levitti selvästi liukastetta pyllylleni, sormet työntyivät liukkaasti pyllyyni, pilluni sykähteli nautinnosta. "Malta pysyä paikallasi niin saat kohta sellaisen nautinnon että muistat kauan", Ville kuiskasi.

Odotin jännittyneenä. Arvasin jo saavani molempiin reikiin. Olin hyvin kokematon pyllystäni, mutta halusin niin että en jaksanut miettiä sattuisiko tai muuta. Aki nousi ylöspäin tuli hajareisin meidän päiden päälle ja laittoi kullinsa minun ja Villen naaman väliin. Ville alkoi suudella minua niin että Ain terska oli välissä. Ville puristi minua kovaa itseään vasten ja liikkui hieman sisälläni. Inisin, anelin.. Halusin lisää. Aki siirtyi taakseni, kuulin kuinka liukastepurkki avattiin ja suljettiin.. Sitten tunsin pyllynreijälläni painetta. Rentoutin itseni, sain muutamia sykäyksiä jotka vaikeuttivat rentoutumistani. Tunsin kuinka Akin kulli alkoi painua sisään pyllyyni, ei sattunut yhtään. Aki ei enää kestänyt vaan työntyi aika voimalla sisääni. En pystynyt enää kontrolloimaan itseäni mitenkään, anelin poikia panemaan itseäni. He todella tekivät niin kuin käskin. Tunsin kuinka molempien kullit liikkuivat sisälläni. En todellakaan kestänyt siitä kyytiä kauaa, aloin täristä ja inistä, olimme hyvin tiiviissä kasassa, ensin pilluni alkoi supistella orgasmin kourissa, heti perään myös pyllyni. Tunsin joka kohdan poikien pippeleistä.. Liikutin itseäni minkä pystyin, en pystynyt olemaan hiljaa. Tunsin kuinka Aki purkautui sykkien ensin pyllyyni ja heti perään Ville. Kumpikaan pojista ei pystynyt olemaan hiljaa.. Orgasmien jälkeen makasimme tiiviissä kasassa vielä pitkään. Sovimme että teemme useammin kolmistaan reissuja mökille. Enkä minäkään ole enää ujostellut..

Taisin tarinassa pojitella, pikemminkin poika ja mies. ;) Jos piditte voin myöhemmin kertoa lisää mitä on tapahtunut. Osa varmaankin menee bi- leikkien puolelle. ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute