Herkku-puhelin
Hän oli kaunis
Sailori

Kesä oli taipumassa lopuilleen. Kevyt kilpapyörä rullasi allani kuin käsketty. Olin kaukana kotoa mutta kuitenkin tiesin missä mentiin – pitkin kuumaa asfalttia keskellä tutunnäköistä maaseutua. Lämmin ilma tuntui mukavalta ja viilensi kovassa vauhdissa kuitenkin paljaita jäseniä.

Käännyin pian hiekkatielle. Tie oli kapea eikä sen varrella enää ollut juurikaan taloja. Hetken kuluttua näin tutun näköisen talon mäen rinteessä. Lähestyessäni tunsin miten hengitykseni kiihtyi vaikka vauhtini oli hidastunut. Nostin katseeni eteenpäin kohti lähestyvää taloa. Pihalla seisoi ruskeahiuksinen nainen pelkät bikinit päällään auringossa. Se oli Heidi. Hän oli huomannut jo odottamattoman pyöräilijän.

Nousin mäen vielä ylös. Pihaan saavuttuani annoin jalan tavoittaa maata ensimmäisen kerran sataan kilometriin huomatakseni että Heidi oli kadonnut. Laskin pyöräni vasten talon seinää etsien katseellani talon väkeä. Kävelin avoimelle etuovelle ja huusin tervehdykseni sisälle taloon. Vastaukseksi sain vain kostean hikisellä iholla tuntemaani vetoa avonaisesta ovesta. Myös takaovi oli auki, pitkät verhot liehuivat vapaina ilmavirrassa.

Hetken tunsin itseni tunkeilijaksi, joten en marssinut sisään vaan otin takapakkia ja istuuduin puutarhakaluston tuolille. Suljin silmäni ja euforinen olo täytti koko kehoni.

Havahduin kuullessani Heidin äänen oven suunnasta. Empimättä hän tervehti nimelläni ja kyseli iloisella äänellään miten olin näille kulmille eksynyt. Avasin silmäni ja näin aurinkoiset kasvot hänen kävellessään kesäauringossa luokseni. Noustessani takaisin jaloilleni ilmoitin olevani onnellinen lomalainen pyörälenkillä ja seuraavalla viikolla koittaisi töihin paluu. Vastaukseksi sain lämpimän halauksen ja katseen joka aiheutti lämpöä rintaani.

Näytti siltä että Heidi hämmentyi myös omista äkillisistä tunteistaan kun suljin hänet syliini ja sen suurempia kyselemättä lähti takaisin kohti taloa ilmoittaen tuovansa juomista. Juuri ennen kuin hän katosi sisään ovesta annoin katseelleni periksi pienen vilahtavan hetken. Bikinien päälle oli ilmestynyt pitkä valkoinen t-paita ja shortsit.

Ajatukset alkoivat pyöriä mielessäni laidasta laitaan. Olimme olleet Heidin kanssa aina todella hyviä ystäviä, joskus olin tuntenut että välillämme oli ollut jotain enemmänkin, mutta Heidin nuoruuden seurustelukumppani oli paras ystäväni, joten emme ylittäneet tuota ystävyyden rajaa, jollei viattomia hyvänyön suukkoja opiskelijabileiden päätyttyä sellaisiksi lasketa. Ystäväni kautta olin Heidin oppinut myös hyvin tuntemaan, joten olin pystynyt asian ja tekoni järkeilemään kaikkien kannalta mallikkaasti.

Heidi ja ystäväni tulivat opiskeluaikojen jälkeen tienristeykseen, josta he lähtivät eri suuntiin. Noista ajoista oli kulunut nyt kymmenisen vuotta ja olimme kaikki löytäneet uudet kumppanit tahoillamme, toki yhteyttä ja tapaamisia pidettiin, mutta enää harvemmin.

Mutta juuri tässä ja nyt, kymmenen vuotta myöhemmin istuin Heidin kutsumattomana vieraana ja vastaanotto oli ollut vähintäänkin lämmin.

Heidi keskeytti ajatukseni pyytämällä minut nauttimaan auringosta ja juomasta takapihalle, jolla lojui muutamia aurinkotuoleja ja nurmikon sadetin. Kumosin juoman kurkkuuni ja löysin alleni tuolin säätäen sen vaaka-asentoon. Kävimme siinä samalla läpi kuulumisia puolin ja toisin.

Heidi oli jutustelumme aikana tarttunut sadettajaan yrittäen saada sitä toimimaan. Hetken tuota seurattuani kiskaisin itseni ylös tuolista ja ojensin auttavaa kättäni. Kesäinen yllätys odotutti itseään aina siihen asti kun sain juuttuneen venttiilin auki ja kylmä vesi kasteli Heidin varoittamatta. Veden suihkutessa hänen päälleen Heidi yritti vaistomaisesti kääntää kädessään olevaa sadettajaa myös minua kohti mutta aavistaen tilanteen Heidin viekkaasta ilmeestä, olin jo tuolloin ehtinyt riittävän kauas vaaravyöhykkeeltä.

Heidin valkoinen paita oli kastunut läpimäräksi ja tarttui kiinni ihoon. En voinut olla huomaamatta mitä kaikkea se paljasti lävitseen. Keltaiset bikinit näkyivät läpi paljastaen hänen kauniit muotonsa. Heidi huomasi miten häntä katsoin, hän hymyili muttei sanonut mitään. Ilkikurinen ja pieni viaton ilme nousi kasvoilleni, osin siksikin että olin itse kylmältä suihkulta säästynyt.

Sadettaja oli nyt kunnossa ja Heidi riisui märät vaatteensa paljastaen niukat bikininsä jotka hädin tuskin peittivät kauniin vartalon arimmat alueet. Laskeuduin takaisin tuoliini sulkien silmäni hakien pientä lepohetkeä lenkin jäljeltä jonka luulin nyt vihdoin saavani.

Olin väärässä, sillä Heidin mielestä myös minun kuului saada kylmä suihku. Pahaa aavistamatta sain vettä päälleni kun Heidi oli irrottanut sadettajan ja ruiskutti vettä suoraan letkusta päälleni. En voinut kuin puolustautua tuota nauravaa naista vastaan. Pinkaisin ylös riisuen märän paitani ja juoksin takaa pakenevaa Heidiä.

Saavutin hänet varsin nopeasti ja tarrasin kiinni Heidin vyötäröstä. Kovavauhtisen kiinnioton tuloksena kaaduimme nurmelle. Iloisen naurun saattelemana Heidi nosti käsivarret kasvojensa eteen kuin suojautuen, kääntyen samalla selälleen. Pian huomasin istuvani nauravan Heidin päällä. Katsoin hänen märkää olemusta allani ja tarrasin ruskettuneisiin käsivarsiin painaen ne vasten pehmeää nurmea koston siemen vielä mielessä kytien. Hiuksistani valui vettä Heidin kaulalle hänen maatessaan liikkumatta ja odottaen seuraavaa liikettäni.

Sen jälkeen huomasin miten kohtalo oli puuttunut leikkiimme. Taistelun tiimellyksessä bikinin yläosa oli väistynyt paljastaen Heidin toisen rinnan kokonaan. En voinut olla katsomatta tuota kaunista näkyä. Heidin huomatessa tapahtuneen, hän purskahti iloiseen nauruun saaden minut mukaansa. Tuntui siltä että olisin halunnut olla vain tässä hetkessä, kaukana kaikesta muusta. Kuitenkin järki valtasi yhä mieltäni ja tartuin bikinin yläosaan tarkoituksena nostaa se paikalleen, olinhan tilanteen herra heikomman ollessa allani.

Heidi tajusi ennen minua että kohtalon sanelema teko oli jo tapahtunut ja tässä oli kyse enää siitä kuinka kauan voisimme vastustaa toisiamme. Hän tarrasi bikineissä kiinni olevasta kädestäni joten myös yläosa pysyi siinä mihin se oli jäänyt. Olin liikkumatta ja nyt tiesin että raja oli nyt ylitetty eikä siitä ollut paluuta.

Vakavoiduimme kun katseemme kohtasivat. Vahvojen tuntojeni ohjaamana laskeuduin hitaasti alas ja suutelin Heidiä ensin varovasti mutta sitten uudelleen, yhä intohimoisemmin sulkien hänen päänsä käsieni väliin. Hän vastasi samalla mitalla. Suutelimme ja hyväilimme toisiamme siinä auringossa märkinä ja toisiamme jo himoiten. Tunsin miten kiihdyin ja miehuuteni kovettui tiukkojen pyöräilyhousujen alla. Heidi tempautui irti otteestani pyöräyttäen minut alleen ja asettuen päälleni suudellen yhä kiihkeämmin. Ennen pitkää hän hieroi itseään kovaa kaluani vasten katsoen syvälle silmiini. En voinut kuin ajatella että päälläni makaa nainen josta olin aina haaveillut.

Heidi laski hymyn täyttäneet kasvonsa aivan vasten omiani ja kuiskasi:

- ota kiinni jos saat, ja pinkaisi päältäni juoksuun

Jäin hölmistyneenä hetkeksi selälleni kunnes pinkaisin perään. Etumatkaa oli tällä kertaa liikaa. Heidi juoksi kohti takapihan laidassa olevaa pientä mökkiä ja saman tien ovesta sisään. Huomatessani tämän kävelin rauhallisesti kohti mökkiä tietäen mitä tulisi tapahtumaan. Kaluni seisoi suurena tiukkojen shortsitrikoiden alla. Heidi oli nyt mökissä ja tiesin että hän ei pääsisi enää kiusoittelemaan kanssani.

Olin taas väärässä. Vedin kahvasta turhaan, mökin ovi oli lukittu ja minä sen ulkopuolella. Katsoin ikkunasta sisään ja näin Heidin kuivaavan pitkiä hiuksiaan pyyhkeeseen. Hän vilkaisi pyyhkeen ja pörröisten hiusten alta minuun ja hymyili. Pian pyyhe lensi sängylle ja Heidi seisoi selin minuun alkaen riisua märkiä bikinejään. En voinut muuta kuin katsella kaunista vartaloa joka oli pian täysin alasti. Hän vilkaisi vielä minuun kunnes kääntyi kokonaan minuun päin paljastaen kauniit rintansa ja siistityn jalkovälinsä minulle. Nännit olivat kivikovat intohimosta ja kylmästä vedestä. Heidin pyöreät lantion kaaret saivat minut palamaan halusta. Tummat silmät katsoivat minua samalla kun hän kosketti varovasti rintojaan. Tuntui kuin halkeaisin. Heidi hieroi hetken rintojaan laskien sitten toisen kätensä karvoitukselleen. Hän siirtyi ikkunaan aivan eteeni ja sai minut hymyyn vaikka olin valtavan kiihkon vallassa.

Tartuin oven kahvaan kuin merkiksi siitä että halusin hänet. Hetken päästä lukko loksahti auki ja olin hetkessä sisällä mökissä painautuen tiukasti kiinni Heidiä vasten. Suutelimme ja hyväilin hänen kiinteitä pakaroitaan. Heidin hengitys kiihtyi ja hän paineli kaluani trikoiden läpi kiihkeästi. Nostin Heidin ilmaan ja laskien hänet hajareisin syliini istuttaen itseni sängyn reunalle. Annoin kieleni vaeltaa hänen kivikovien nännien ympärillä samalla hieroen ihania rintoja. Imaisin toisen nännin kokonaan suuhuni antaen kielen maistella sitä. Näykin suullani nännejä saaden Heidin vikisemään nautinnosta. Hieroin paljaita pakaroita painaen samalla hänen jalkoväliä vasten kovaa kaluani.

Heidin oli vaikea pidätellä himoaan kun koskin hellästi hänen häpyään. Pillu tuntui kostealta ja painelin sormeani hellästi sitä vasten. Heidi alkoi liikutella itseään hitaasti edestakaisin sormeani vasten päästäen syvän huokauksen jokaisella kerralla kun sormeni liukui pitkin häpyä. Heidin nautinnosta tärisevät kädet kietoivat paljaat hartiani.

Käänsin hänet selälleen sänkyyn riisuen samalla housuni. Täydessä mitassaan seisova kaluni pääsi vihdoin vapauteen Heidin alkaessa taas hymyillä katsoessaan miehuuttani. Asetuin hänen jalkoväliinsä nostaen hänen jalkansa kohti kattoa ja suudellen hänen sääriään. Laskeuduin hiljalleen alas katsoen samalla syvälle Heidin silmiin. Lopulta laskin pääni reisien väliin antaen kieleni koskettaa klitorista. Annoin kieleni vaeltaa hetken häpyvaossa joka sai Heidin uudelleen kiihkon huipulle. Nuolin klitorista imaisten sen välillä suuhuni. Heidin kädet tarttuivat hiuksiini kun annoin kieleni upota sisälle pilluun. Kieleni seikkaili Heidin sisällä edestakaisin saaden Heidin inisemään samalla painaen päätäni yhä tiukemmin vasten jalkoväliä. Nuolin Heidin pillua antaen kieleni ja huuleni löytää ja nauttia sen joka sopukasta.

Olisin voinut jatkaa tässä vaikka kuinka pitkään mutta halusin upottaa myös kaluni häneen. Nousin ylös Heidin päälle ja hän upotti kielensä syvälle suuhuni vetäen minua päällensä. Tartuin kuitenkin hänen käsistään ja nousin polvilleni. Ohjasin Heidin jalat ylös levälleen tarttuen tiukasti hänen nilkoistaan ja Heidi ohjasi kaluni pillun vakoa vasten vaatien minua sisälleen. Työnsin kaluni ensi kerran syvälle Heidin pilluun ja en voinut kuin voihkaista sieluttomasta nautinnosta. Heidi päästi syvän ja himokkaan huokauksen täytyttyään minusta. Aloin naida ihanasti huohottavaa kaunotarta tiukasti nilkoista kiinni pitäen. Edessäni avautuva näky oli mieleenpainuva. Nain Heidiä yhä nopeammin antaen kullini painua lähes aina pohjaan asti. Hänen rintansa hytkähtivät ihanasti jokainen kerta kun kaluni saavutti pohjan. Naimme yhä kiihkeämmin. Hetken päästä vedin kaluni ulos haluten Heidiä takaapäin. Hyväilin sormillani Heidin pillua hänen katsellessaan kun samalla runkkasin kaluani hitaasti hänen edessään.

- Haluan sinut takaapäin, sanoin

Hän kääntyi paljastaen ihanan pyöreän takamuksen eteeni. Heidi käänsi päätään ja vilkaisi minua kiimaisena samalla kun asetin kaluni häpyvakoon painaen kaluni taas sisälle. Tartuin kiinni lantiosta siten että sormeni upposivat Heidin nahkaan alkaen työnnellä voimakkaasti. Hän tuntui niin hyvältä, enkä lopulta antanut tuumaakaan periksi vaan pidin pyöreän pepun voimakkaasti paikallaan käsissäni kun kaluni upposi pilluun kerta toisensa jälkeen. Levitin pakaroita jotta pääsin vielä syvemmälle, joka sai pian Heidin orgasmin valtaan. Hän huohotti ja nyyhkytti kun tunkeuduin kerta toisensa jälkeen painaen kaluni kokonaan syvälle ihanaan pilluun. Heidin puristusote peitosta ja kiihkeä huohotus sai minut lähenemään huippua ja tunsin miten väreet etenivät pitkin selkää ja reisiä. Vielä muutama voimakas työntö ja orgasmi täytti minut kokonaan vapauttaen spermani syvälle Heidin pilluun. Jatkoin kunnes olin täysin purkautunut Heidin sisälle jonka jälkeen lysähdimme yhdessä ja hikisinä mökin sängylle.

Hetken maattuamme sängyssä astuimme ulos mökistä. Palasimme juomien ääreen ja samalla huomasimme yhä vettä ruiskuttavan letkun nurmella. Katsoimme toisiamme ja nauroimme. Astelimme nurmikolla olevaan lätäkköön pesten itsemme jääkylmällä kaivovedellä.

Palatessani myöhemmin pyörällä kohti kotia mietin mitä oli tapahtunut ja tulisiko vielä jotain tapahtumaan. En voinut tietää tulisiko, mutta olin saanut kokea yhden elämäni mieleenpainuvimmista kokemuksista tänään. Tässä ja nyt.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute