Herkku-puhelin
Pieni kiusaaminen käy aina?
Jonsku

Voisin sitoa kätesi selkäsi taakse, istuttaa sinut tuoliin ja tulla itse eteesi seisomaan lyhyessä mekossa. Laittaisin musiikin soimaan, sulkisin silmäni ja alkaisin keinua musiikin tahtiin. Nostaisin käteni ylös ja lähtisin liu'uttamaan niitä kaulalta alaspäin, rintojeni yli kyljille ja lantiolle, painaisin toisen käteni mekon päällä hävylleni ja kääntäisin sinulle selkäni. Levittäisin jalkojani aavistuksen ja pujottaisin käteni mekon alle, hieroisin itseäni enkä voisi mitään pienelle voihkaisulle, joka pääsisi huuliltani (ja sinä voisit vain miettiä, mitä teen, koska et ole huomannut käteni menneen mekon alle).

Alkaisin hivuttaa mekon helmaa ylemmäs ja pian se paljastaisi pakarani ja nousisi vieläkin ylemmäs niin, että huomaisit, ettei minulla ole sen alla lainkaan pikkupöksyjä. Kääntyisin ympäri ja huomaisit käteni mirrilläni, hymyilisin hieman hämilläni kun tajuaisin sen. Antaisin mekon helman valahtaa takaisin alas ja työntäisin sen suojissa sormen sisääni ja alkaisin tyydyttää itseäni - sinä huomaisit käteni liikkeen ja taatusti arvaisit, mitä teen. Käsi edelleen mekon helman alla kävelisin luoksesi, kunnes ottaisin sormen pois sisältäni, nostaisin käteni mekon helman alta ja painaisin sisälläni olleen sormen huulillesi, jotta haistaisit ja maistaisit minut.

Istuisin hajareisin syliisi ja hieroisin rintojani pehmeästi kankaan päältä. Alas vilkaistessasi huomaisit nännieni kovettuneen ja niiden nöpöttävän kiihottavasti mekon alla. Kumartuisin nuolaisemaan korvaasi ja näykkäisisin korvanlehteäsi. Antaisin huulteni liukua kaulallesi ja purisin sitä pehmeästi. Käteni seikkailisivat lanteillasi ja koskisivat välillä "vahingossa" kaluasikin, mutta kosketus olisi vain hyvin kiusaava hipaisu.

Nousisin sylistäsi ja asettuisin jalkojesi väliin. Kuljettaisin kieltäni kaulaltasi rinnalle ja rinnan keskeltä liu'uttaisin sen vatsalle ja lantiolle. Sormeni seikkailisivat reisilläsi ja painaisin huuleni myös niille. Antaisin pieniä pusuja ihollesi ja nousisin samalla ylöspäin, kunnes saavuttaisin kalusi. Kiertäisin sormeni kevyesti sen ympärille ja alkaisin hieroa sitä hitaasti. Nuolisin sitä joka puolelta ja painaisin sen pään kosteille huulilleni, kiusaisin sitä kielenkärjelläni. Upottaisin kalusi niin syvälle kuumaan suuhuni kuin saisin ja imisin sitä hellästi. Painaisin kieleni siihen kiinni, puristaisin huuleni tiukasti sen varren ympärille ja alkaisin liikuttaa päätäni hiljaa samalla, kun käteni hieroisi "ylimääräistä" osaa määrätietoisesti samaan tahtiin pääni kanssa.

Pian kuitenkin lopettaisin, etsisin kondomipaketin, avaisin sen ja rullaisin kumin kalusi päälle. Istuisin taas hajareisin syliisi ja ohjaisin sinut mirriini. En kuitenkaan antaisi kalusi upota sisääni kuin pienesti, kunnes nousisin hitaasti ylemmäs niin, että se melkein luiskahtaisi kokonaan ulos. Pysyisin hetken paikoillani ja lähtisin laskeutumaan taas alemmas, en kuitenkaan loppuun asti ja nousisin taas yhtä hitaasti ylös. Tällä kertaa en pysähtyisi paikoilleni, vaan laskeutuisin syliisi istumaan ja upottaisin kaluni todellakin tiukkaan mirriini, enkä voisi olla äännähtämättä nautinnosta.

Alkaisin kiemurrella sylissäsi pienesti ja painautuisin sinua vasten. Alkaisin ratsastaa hitaasti viivytellen, nauttien ja mekkoni helma rullautuisi ylemmäs. Pysähtyisin hetkeksi, sen verran että saisin vapautettua kätesi ja jatkaisin sitten ratsastusta. En kuitenkaan jatkaisi kauan, vaan nousisin sylistäsi ja siirtyisin tuolin sivulle. Kumartuisin, levittäisin jalkojani aavistuksen ja virnistäisin ilkikurisesti kuiskaten sitten korvaasi, että haluaisin sinun naivan minua. Jäisin odottamaan reaktiotasi jalat hieman auki ja peppu houkuttelevasti pystyssä mekon helman peittäessä kuitenkin pakarat...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute