Herkku-puhelin
Kaverin kundi
nymh

Olin kaverini Anjan luona viettämässä leppoisaa iltaa leffan ääressä. Anja oli jo muutaman päivän valitellut flunssaansa ja siitä syystä olin ottanut mukaani viskipullon jolla lääkitä potilasta. Anja oli juonut jo hyvän satsin, kun taas minä ja hänen poikakaverinsa Joonas emme olleet kuin vähän maistaneet.

- Äh, mäkin taidan olla saamassa ton flunssan, on lihakset niin kipeenä, Joonas vaikersi ja venytteli niskojaan.
- Liikaa urheilua ja liian vähän venyttelyä, totesin samalla kun pohdin oliko Anja nukahtanut vilttinsä alle.
- No mut sähän oot fysioterapeutti, et viittis hieroo? Joonas kysyi ilme kirkastuen.
- Pöh, ei varmaan Anja tykkäis, vai mitä Anja? nauroin. Sohvalta kuului ynähdys.
- Äh, ei se välitä, ja se on näköjään sammunu. Hei jooko, mä teen sit vastapalveluksen joskus? Joonas maanitteli. Mä en jaksanut väittää vastaan vaan kipusin nojatuolille Joonaksen selän taakse. Sävähdin tuntiessani Joonaksen lihakset käsieni alla, ja Joonaskin voihkaisi kun aloin hieroa.

- Sulla on hyvät kädet, se sanoi nautinnollisesti ja nojasi päätään vähän taaksepäin, että sen päälaki hipoi mun rintoja.
- Kiitti, mutisin ja iloitsin ettei Joonas nähnyt mun punastumista, saati sitten sitä että nännit kirahti koviksi täysin tahtomattani.
- Ei oo näin hyvältä tuntunut pitkään aikaan. Anja ei ikinä hiero mua. Eikä oo viimeaikoina tehnyt paljon muutakaan, Joonas mumisi. Sen ääni oli käheä ja mä vaistomaisesti pusersin reiteni sen kylkiin ja aloin hieroa vähän kovempaa.

Äkkiä Joonas tarttui mun käsiin, ja hitaasti ohjasi ne haaroihinsa. Mä tunsin miten sen kalu oli iso ja kova.

- Ymmärrätsä mitä mä tarkotan? se kähisi ja käänsi päätään niin että mä näin sen kasvot ja himosta kiiluvat silmät. Nielaisin, ja vilkaisin nukkuvaa Anjaa mutta samassa Joonas jo suuteli mua kiihkeästi ja onnistui vetämään mut selkänsätakaa syliinsä.

- Karo mä haluan sut... Joonas mumisi ja siirtyi suutelemaan mun kaulaa. Mä voihkaisin ja tunsin miten mun pillu alkoi kostua, vaikka koko ajan pelkäsin Anjan heräävän. Joonaksen kädet seikkaili jo mun paidan alla ja availi rintaliivien hakasia. Näppärästi se saikin ne auki ja vetäisi samalla sekä ne että paidan pois mun yltä.

- Sulla on ihanat tissit.. just sopivat, se voihki ja hautasi ensin kasvonsa mun tissivakoon, ennenku alkoi imeä ja näykkiä nännejä vuorotellen. Sitten se otti molemmat nännit yhtä aikaa suuhunsa ja musta tuntui että mä kuolen nautinnosta.
- Ei me voida, mä yritin vielä kiellellä kun sen käsi jo hivuttautui mun hameen alle ja pikkareiden sisään.
- Voidaan me, ja kaikesta päätellen sä haluatkin tätä, Joonas virnisti, käytti sormiaan mun vaossa ja veti ne kiiltävinä esiin ja imaisi.

Mä en voinut enää vastustaa vaan liuin Joonaksen sylistä lattialle polvilleni ja vedin sen housut alas, paljastaen isoimman kullin mitä eläissäni olin nähnyt. Nuolaisin varovasti vartta, saaden aikaan tukahdetun voihkaisun Joonaksen suusta. Tartuin kaluun ja aloin runkata sitä parhaan kykyni mukaan, ja hetken päästä Joonas tarttui mua hiuksista ja veti mun pään niin lähelle sen kullia että mun oli pakko imeä.

- Voi luoja! Sähän olet tainut tehdä tätä ennenkin! Joonas kuiski ja mä nopeutin tahtia. Vaikka sen kulli oli iso, mä onnistuin imemään sen melkein juurta myöten kurkkuuni. Juuri kun tunsin Joonaksen olevan laukeamaisillaan, se nykäisi mut ylös seisaalleen, avasi mun haarat ja laski mun pikkarit alas. Sitten se liukui lattialle istumaan, tarttui mua pakaroista ja työnsi kasvonsa mun haaroihin alkaen nautinnollisesti lipoa mun märkää ja turvonnutta pilluani.

Multa pääsi tahattoman kova voihkaisu Joonaksen työntäessä sormen mun pilluun, ja säikähdin jo Anjan heräävän ja näkevän meidän touhut. Mutta Anja tuhisi täydessä unessa edelleen ja Joonas jatkoi touhuamista mun vaossa. Mä laukesin sen kasvoille, voimakkaammin kuin ikinä ja jos Joonas ei olisi ottanut mua kiinni, mä olisin romahtanut lattialle.

- Katsos tyttöä, melkein luulis ettei suakaan ole kukaan viimeaikoina pannut, Joonas hymähti, kävi takaisin istumaan tuolille ja veti mut syliinsä. Sen kädet puristeli mun pakaroita ja sen kovana sykkivä kalu hankasi mun arkaa klitoristani, samalla kun sen huulet näykki mun huulia, enkä mä voinut vastustaa vaan ohjasin sen kalun mun sisälleni. Joonas oli vielä isompi kuin luulin, tai sitten mun kokematon pilluni ei ollut vaan tottunut kunnon munaan, sillä vaati aika monta työntyä ennenkuin Joonas pääsi kunnolla sisään.

- Ihanan kiree, Joonas sanoi hyväksyvästi ja alkoi varovasti nostella mua sen kyrvän päällä. Mä hautasin kasvoni sen niskaan, purin sitä korvanlehdestä ja tein muutenkin kaikkeni tukahduttaakseni nautinnonhuutoni. Tehostaakseni tätä ihanaa pumppaamista aloin pyöritellä lantiotani saaden Joonaksen yhä syvemmälle sisääni. Touhu alkoi jo melkein sattua, mutta ihanalla tavalla.

- Mä tuun ihan kohta, sun pillu on niin tiukka, Joonas vaikersi ja mä kiristin tahtia. Se veti mun pään taaksepäin hiuksista ja suuteli mun kaulaa, ja samassa mä tunsin kuinka sen kyrpä alkoi sykkiä kiivaasti ja jotain lämmintä tulvahti sisälleni. Joonas painoi mun lantiota tiiviisti itseään vasten ja mäkin saavutin huippuni, yhtä ihanana kuin äskenkin, ellei parempana.

Hetken aikaa keinuttiin vielä sylikkäin, mun pilluni pumpatessa loputkin spermat ulos Joonaksen kullista.

Tätä miestä tulisin hieromaan uudestaankin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute