Herkku-puhelin
Remonttiapu
monitoimimies

Vaimon serkku Tiina on eronnut ja asuu omakotitalossa ja on vannoutunut sinkku. Aina välillä Tiina tarvitsee apua kotonansa koska onhan hänellä kuitenkin omakotitalo ja siellä olevia töitä ei osaa aina tehdä itse, joten miehinen apu on aina tervetullutta. Kerran Tiina puhui vaimoni kanssa pienestä remonttitarpeesta, että pitäisi tehdä sitä ja tätä, mutta kun ei itse osaa, niin olis apu tarpeen. Siihen vaimoni vastasi, että meidän mieshän vois tulla autteleen sua sinne, koska hänellä ei tällä hetkellä ole mitään muutakaan hommaa, ja onhan se muulloinkin ollut siellä sun apuna.

Sovittiin sitten, että minä menen sinne vähäksi aikaa auttelemaan ja tekemään remonttia Tiinan kanssa. Pakkasin aamulla laukun ja lähdin ajelemaan Tiinan luo. Päästyäni perille Tiina oli aloittanut jo suojaamalla lattiat, että päästäisiin aloittamaan maalaaminen heti saavuttuani. Olimme saanet maalaukset ja tapetoinnit melkein päätökseen, kunnes Tiina kysyi ottaisinko olutta tai viiniä ja jos hän rupeisi vaikka lämmittää saunaa sillä välin kun saisin hommat valmiiksi. Joo voinhan mä ottaakin, vastasin. Saunassa oli jo tarpeeksi lämmintä ja sanoin Tiinalle, että mene vaan ensin saunaan mää voin laittaa telat ja pensselit pussiin sillä aikaa, johon Tiina vastasi voidaanhan me mennä yhdessäkin saunaan. En pitänyt ajatusta ollenkaan outona koska olimme olleet ennenkin kimppasaunassa, tosin vaimo oli mukana.

Tiina oli saunaa lämmittäessä ottanut muutaman lasin viiniä ja siitä huomasi jo, että se oli vähän hiprakassa. Ollessani löylyssä Tiina huusi nyt pääset pesulle, joten laskeuduin lauteilta ja menin pesuhuoneeseen peseytymään. Siinä itseäni saippuoidessa Tiina kysyi voisiko hän pestä mun selän johon vastasin että sopiihan se. Tiina levitti saippuaa pesu sienelle ja rupesi hankamaan selkääni jonka jälkeen hän pyysi minua siirtymään lähemmäksi suihkua jotta voisi huuhdella saippuan pois. Menin suhkun alle ja Tiina rupesi hieromaan käsillään selkääni ja kun olin itsekin ottanut viiniä aika tiuhaan tahtiin huomasin paineen kasvavan munissani ja saman tien se olikin jo juhlakunnossa. Itseäni alkoi jo vähän hävettämään ja sanoin Tiinalle, että mene vain saunaan tulen kohta perässä kunhan pesen hiukset ensin. Luulin että Tiina oli mennyt saunaan kun käännyin ottaakseni shampoota ja siinähän se seisoi edessäni katsellen vain kaluani. Sitten se kysyi tarviiko tuo pesun johon vastasin, että pesin sen jo, mutta voithan sä huuhdella sen, vaikka olinkin jo huuhdellut itseni saippuasta.

Tiina tarttui molemmin käsin kaluuni kiinni ja aloitti edestakaiset liikkeet ja samalla kysyi onko se varmasti puhdas ja laskeutui polvilleen eteeni ja otti terskan huuliensa väliin ja alkoi imemään sitä. Nojauduin pesuhuoneen seinään ja Tiina jatkoi kaluni imemistä ja runkkaamista ja samalla se hyväili kiveksiäni. Ei mennyt aikaakaan kun suorastaan räjähdin hänen suuhunsa ja kasvoille. Tiina nousi ylös ja pyysi minua hakemaan jää kaapista olutta sillä välin kun hän pesee naamansa hain oluet ja olin menossa saunaan kun huomasin Tiinan makaavan lauteilla toinen jalka koukussa ja toinen jalka kaiteen päällä ja paljaaksi ajeltu pillu siinä suoraan tyrkyllä. Tiina sanoi, että oli kuullut vaimoltani minun olevan aika hyvä kielimies ja haluaisi itsekin saavan saman kohtelun kun vaimonikin oli saanut monet kerrat. Vaimoni sanoo aina leikkisästi mennään Lassie jo nukkumaan ja siitä tiedän mitä tulee tapahtumaan. Siinä sitten polvistuin alalauteelle ja rupesin aluksi hieromaan päältä ja pusuttelemaan häpyhuulia. Huomasin Tiinan hengityksen kiihtyvän ja raotin häpyhuulia saadakseni klitoriksen käsittelyyn.

Rupesin imemään klitorista ja samalla työnsin sormen sisään ja aloitin hitaan työntelyn. Tiinan pillu oli jo ihan märkä ja samalla kun työnsin sormea yhä syvemmälle ja runkkasin sitä nopeammin niin Tiina sai ihan tajuttoman orgasmin se huusi ja tärisi nautinnosta jonka jälkeen se pyysi, että rupeisin naimaan häntä. Asetuin hänen päällensä ja aloitin rajut työnnöt aina pohjaan asti. Saunassa kun oli tarpeeksi kuuma niin siirryimme pesuhuoneen puolelle ja Tiinan kumarruttua alotin naimisen takaa päin ja samalla Tiina hyväili kiveksiäni. Ei mennyt aikaakaan kun Tiina sai toisen orgasmin joka tuntu olevan vielä rajumpi kun ensimmäinen ja samalla huomasin itsekin kohta räjähtävän. Siinä sitten laskin lastin Tiinan sisään ja olin ihan raukeena Tiina takana enkä olisi halunnut mennä siitä pois. Siinä sitten peseydyttyämme uudestaan menimme kuivamaan ja pukeutumaan ja syömään iltapalaa. Ilta meni telkkari katsellessa ja sanoin meneväni nukkumaan. Aamulla heräsin siihen kun Tiina otti munaa suuhun joka oli juhlakunnossa se imi ja runkkasi samaan aikaan eikä mennyt aikaakaan kun purkauduin hänen suuhun ja kasvoille. Kävin nopeasti vessassa ja palatessani Tiina oli jalat koukussa alapää paljaana odottaen että saa saman kohtelun kun illalla. Siinä minä polvistuin sängyn viereen ja aloitin nuolemisen mistä ei meinannut tulla ollenkaan loppua.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute