Herkku-puhelin
Kauneushoitolassani tapahtuu!
Tiina69

Oli Maanantai aamu ja viikonlopun jäljiltä oli hieman rapulainen ja panettava olo. Kävin suihkussa ja sheivasin posliinini, välillä sormeni eksyivät sisääni ja tunsin kuinka kostuin. Mieheni oli pannut mua viikko sitten ja tunsin kuinka haluaisin kalua sisääni.

Kuivasin itseni ja puin päälleni stay up sukat sekä push up liivit kuin myös stringit. Meikkasin huolellisesti ja föönasin pitkät blondatut hiukseni jotka ovat jatkeiden ansiosta hyvinkin tuuheat.

Olin aikoinani parikymppisenä missikisoissakin mutta nyt olen vanhempana seksikkäämpi ja rintavampi sekä vuosien kuntosali harjoittelun jälkeen tiukemmassa kunnossa.

Pian kello oli kymmenen ja puhelimeni alkoi soida. -Moi Tiina, tässä Ilari. Mulla olis aikaa tulla hierontaan jos sulle sopisi. -Niskat on pirun kipeet tietsikkahommista ja voisin samalla ottaa kasvohoidon jos sopii?

Joo...aikaa olis ja tota tuutko ihan puolentunnin sisään.

Sydän pamppaili sillä en ollut tässä tilanteessa varautunut miesasiakkaaseen kunnes taas soi puhelin: Moi! Mä aattelin soittaa sulle kun ei keritty hoitamaan seksijuttuja viikonloppuna et jos sit vaik illalla? - Ok... Tehdäään illalla aviovelvollisuudet mutta nyt mulle tulee tänne yks Ilari hierontaan ja oikeesti mua panettaa ihan sikana!

- Voi hitsi, käytä vaikka sauvaa että kestät mutta voiskohan se Ilari auttaa sua yhtään jos annan luvan...no vitsi vitsi koita kestää iltaan saakka. Moido!

Jatkoa luvassa...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute