Herkku-puhelin
Pohjaan saakka
GREAT

Jos painaisin sut selälleen ja levittäisin haaroja. Puhaltaisin kevyesti pimpsaasi ja kuljettaisin kieltäni varovasti pitkin vakoasi…

Levitän sun jalkoja lisää työntymällä lähemmäs sinua. Otteeni on lantiollasi ja vedän sinun pimpsaasi lähemmäs kasvojani. Leikittelen kielelläni häpyhuulillasi ja työnnän kielen kärkeä aina välillä sisääsi. Levitän sormillani pilluasi ja puhallan kevyesti klitorikseen, samalla työnnän etusormea sisääsi...mutta vain hiukan. Nuolen klitoristasi kevyesti. Välillä painan sitä kielellä alas ja työnnän samalla sormea syvemmälle sisääsi.

Imen klitoristasi ja häpyhuulia. Työnnän sormea sisääsi ja laitan sekaan myös toisen sormen. Rytmikäs liike pillussasi liikuttaa koko vartaloasi. Sormeni on sisälläsi ja hieron samalla peukalolla klitorista. Välillä nuolen ja syljen pilluusi. Valut ja huudat lisää.

Nousen ylös. Katson sua silmiin ja suutelen sua kiimaisesti. Tunnet kuinka iso, suonikas ja kiimainen kyrpäni hakeutuu kuumana ja kosteana valuvan pillusi huulille. Otan sinua tukasta kiinni ja avaan kaulasi. Puren sinua hellästi kaulalle. Tunnet terskani jo häpyhuultesi välissä. Yrität painaa itseäsi kyrpääni vasten, mutta otteeni hiuksistasi on luja ja kevyt purenta tuntuu kaulallasi.

Vedän hiuksistasi ja pääsi kääntyy taakse. Nuolen kaulaasi ja puren aina välillä. Tunnet, kuinka kova ja suonikas kyrpäni painuu sentti sentiltä sisääsi. Olet niin tiukka ja märkä. Upotan kyrpäni juurta myöten sisääsi. Kuiskaan korvaasi, että haluatko lujempaa...? Sanot, että nussi mua!

Nousen ja otan kätesi hallintaani. Aloitan rytmikkään työntelyn sisääsi. Työnnyn pillun pohjaan joka työnnöllä. Katson silmiisi. Silmäsi haluavat, että nussin sua lujempaa.

Otan kyrpäni ulos ja suutelen sua. Käännän sut vatsallesi ja nostan kädelläni sua alavatsasta. Ihanuutesi on siinä edessäni. Työnnän sormeni sisääsi. Olet niin märkä. Valut pitkin reisiäsi. Nuolen ja maistan kiimaisen makusi. Asetan sykkivän kyrpäni huulillesi. Liikutan terskaa sisälläsi ja puren sua niskaan. Nousen ylös ja puristan sua lanteilta. Sinuun sattuu, mutta pyydät mua lujempaa sisääsi. Painan kyrpäni kerralla kokonaan märkään pilluusi ja aloitan rytmikkään liikkeen koko varrella sisälläsi. Pillusi valuu ja haluaa kyrpääni aina vain lujempaa ja lujempaa. Joka työnnöllä pohjaan saakka!

Kiihdytän ja kiihdytän työntöjäni. Et pysty edes puhumaan. Sinuun sattuu. Haluat, että nussin sua. Otan takatukastasi kiinni ja taivutan päätäsi taakse. Suutelen sinua ja puren niskaasi. Hidastan työnnöt ja otan sykkivän kyrpäni sisältäsi. Käännän sinut vatsallesi ja laskeudun lähelle ihanuuttasi. Työnnän sormen sisääsi ja nuolen klitorista. Pidän lantiotasi paikallaan painamalla alavatsaasi alas. Työnnän välillä kielen sisääsi. Lisään toisen sormen sisään. Työnnän niitä sisääsi ja imen häpyhuuliasi. Tunnen kuinka kroppasi tärisee.

Nousen päältäsi ja käännän sinut kyljelleen. Otan toisen jalkasi kainaloon ja asetan kyrpäni huulillesi. Survaisen sen kerralla sisääsi. Hieron rintojasi ja vedän sinua olkapäistäsi minua vasten. Tunnen kuinka kyrpäni osuu kohtuusi joka työnnöllä. Vartalosi tärisee ja tunnen kuinka märkä pillusi supistelee kyrpäni ympärillä. Laukeat ja huudat samaan aikaan.

Kiihdytän työntöjäni ja tunnen, että olen loppusuoralla. Työnnän kyrpääni yhä syvemmäs ja syvemmäs, kunnes tunnen kuinka valtaisa lasti lähtee liikkeelle. Kyrpäni kasvaa sisälläsi ja pillusi venyy sen ympärillä. Tunnet sykkivän kyrpäni sisälläsi ja sen, kuinka joka työnnöllä irtoaa kuumaa spermaa sisääsi. Työnnän ja työnnän. Joka työnnöllä tulee ja tulee. Kroppasi tärisee, tunnet kuinka pillusi täyttyy spermasta. Hidastan työntöjäni ja tunnet kuinka kyrpäni sykkii edelleen sisälläsi. Laskeudun päällesi. Ylävartaloni on märkänä hiestä. Suutelen korvaasi ja kaulaasi. Olosi on raukea. Kuuma sperma valuu ulos pillustasi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute