Herkku-puhelin
Pirjotädin pikkujoulut
Dr. Feelgood

Joulukuun ensimmäinen viikonloppu ja "ystäväni" Pirjon yrityksen pikkujoulut. Pirjo on kypsä nainen, jonka siskon tyttöä olin tapaillut jokin tovi takaperin.

Pirjo oli nelissäkymmenissä ja myös hänen työtoverinsa Krisse ja Jaana olivat samoilla kulmilla. Sen sijaan Jarkko, heidän pienen yrityksensä johtaja oli jo kuuttaakymmentä käyvä mies. Pikkujoulujen virallinen osuus vietettiin Hotellin kabinetissa, jonka jälkeen naiset siirtyivät tanssiravintolan puolelle jatkoille.

Näille jatkoille Pirjo "tilasi" minut, parikymppisen miekkosen, ilmeisesti varmuuden vuoksi jos ilta olisi hiljainen. Meillä oli Pirjon kanssa mukava "ystävyyssyhde", joka perustui siihen, että hän soitti kun hänellä oli tovi aikaa ja minä puolestani menin paikalle ja sain elämäni kyytiä. Pirjo oli oikein hyvin hoidettu nelikymppinen, eikä hänen vartalonsa, eikä muukaan paketissa hävinnyt nuoremmilleen yhtään. Ja tietysti varsinkin kokemuksessa riitti... Ja myös Jaana ja Krisse olivat pitäneet itsestään huolta, seikka johtui ainakin osin yrityksen luonteestakin toki.

Ilta ravintolassa ei ollut vilkkaimpia ja vaikka naisia tanssitettiinkin jonkin verran, aina välillä joku heistä vei minutkin lattialle pyörimään. Meillä oli yrityksen piikki illaksi auki ja naiset juoksuttivatkin minua vähän väliä hakemassa seurueelle juotavaa. Ilta eteni ja jutut siirtyivät luontevasti miesten ja naisten välisiin suhteisiin. Minulle yllätykseksi Pirjo kertoi kolleegoilleen meidän suhteestamme ja siitä kuinka mieluisa rakastaja hänelle olinkaan. Hän kuvaili turhankin tarkasti välinettäni ja sen käyttöä.

Naiset kuuntelivat kertomukset tarkasti ja tunsin heidän pikkutuhmien vilkaisujensa muuttuvan himokkaiksi katseiksi. Krisse tarttui kädestäni ja kuin yksissä tuumin naiset veivät minut hissiin. Hississä he liimasivat minut seinään; Krisse omalta puoleltaan ja Pirjo omaltaan. Minua suudeltiin molemmin puolin, ihanaa! Jaana oli edessäni polvillaan ja otti minulta aivan uskomattomasti poskeen. Kaluni liukui hänen suuhunsa ja minusta tuntui aivan kuin hän olisi kyennyt imemään sen juurineen irti milloin tahansa. Välillä hän vain kiusoitteli aivan kärkeä ja taas välillä kärki lepäsi syvällä hänen kurkussaan. Ja molemmin puolin käsissäni oli aivan uskomattomat raskaat aikuisen naisen rinnat.

En kestänyt tällaista kyytiä enää, vaan annoin täyden nuoren lastini Jaanan ahnaaseen suuhun. Meni se sitten kurkkuun, kielelle tai poskille, aivan sama, mutta se kaikki tuntui aivan mahtavalta. Jaana lumpsautti velton kaluni takaisin housuihin ja kaikki naiset korjailivat hieman ulkoasuaan ja hissi aukesi. En vieläkään tiedä missä ajassa tämä kaikki tapahtui, mutta eipä se niin tärkeältä tuntunut silloinkaan. Kävelimme käytävän päähän, jossa Pirjo avasi suuret pariovet, joiden kautta menimme sisään hienoimpaan sviittiin jossa olen ikunaan käynyt. Keskellä huonetta on valtava sänky ja sängyn vierellä, lähes siinä kiinni, suuri poreamme. Naiset kävelevät mielestäni uskomattoman kiihoittavan ja määrätietoisen näköisinä ammeen luo. He riisuutuvat toisiaan autellen ja hitaita suudelmia vaihdellen alastomiksi ja astuvat poreilevaan ammeeseen. He istuvat vierekkäin kasvot minua kohti ja hivelevät toistensa niskoja. Suutelevat kevyesti toistensa poskia, kaulaa ja tarjoaapa Jaana kauniit rintansakin tovereidensa suudeltaviksi. Rinnat saavat ansaitsemaansa hyväilyä ja kieltä.

Naiset käskyttävät minut shampanja tarjoiluun, jonka jälkeen komennot ohjaavat minut riisuutumaan. Olen alasti heidän edessään ja tunnen katseet vartalollani. Tunnen hyväksyntää ja himoa, tiedän, että kaikki nämä kauniit aikuiset naiset haluavat minut tänä yönä. Krisse tahtoo minut ensimmäisenä. Hän käskee minut altaaseen ja istuu itse reunalle. Ohjattuaan pääni paljaalle hävylleen hän nojautuu taakse ja sanoo; tyydytä minut. Kieleni työstää hänen vakoaan ja suutelen hänen klittiään hellästi, mutta varmasti. Samalla tunnen kuinka muut naiset ovat siirtyneet lähietäisyydelle seuraamaan toimitusta. Pirjo istuutuu niin, että saan hänen tutun pillunsa oikeaan käteeni. Se sopii siihen täydellisesti. Ryhdyn toimiin sormillani, teen kuten hän on minua opettanut. Vasempaan käteeni, johon olen tähän asti nojannut työntyy Jaanan pillu. Ei ollenkaan vastenmielistä, mutta joudun siis nojaamaan suullani Krissen tussua vasten. Se tekee suuaktistani vieläkin voimallisemman ja rajumman. Krisse laukeaa lähes väkivaltaisella voimalla ja tunkee koko haarukkansa ja persereikänsäkin suuhuni. Naamani on aivan täynnä Krisseä, ihanaa!

Pirjo liikahtelee levottomasti kädessäni ja päätänkin siirtää sormeni työskentelemään hänen peppunsa parissa. Luiskautan kolme sormea sisään heti kättelyssä, hän inahtaa ja luo leikittelevän katseen minuun, jatkaa kuitenkin nauttimistaan. Kuin sopimuksesta Jaana ja Pirjo nostavat minut sängylle, jossa Pirjo istuu heti kalulleni ja Jaana naamalleni. He alkavat villin ratsastuksen, josta täytyy kyllä sanoa, että on ihme että selvisin hengissä. Imen ja nain minkä kerkeän, mutta saan heitä silti liikaa. Jotain keksiäkseni työnnän nyrkkini lähes kokonaan Jaanan pilluun, ja saankin näin hetken hengähdystauon häneltä. Kuitenkin Jaana alkaa nautti uudesta leikistäni ja käy naamalleni vielä kiihkeämpänä kuin aiemmin. Nuolen kaikkea mitä he työntävät naamalleni ja nielen kaikki limat mitä he erittävät suuhuni. Olen rajoituksetta heidän sinä yönä. En nuku oikeastaan ollenkaan, koska kun "edellinen" nukahtaa työntää "seuraava" uninen tussunsa suuhuni, tai kolmas alkaa villin ratsastuksen jo kohta kipeytyvällä kalullani. Teen kuitenkin kaiken mitä he haluavat minun tekevän ja vielä aamulla he laittavat minut nuolemaan punaiset ja turpeat tussunsa puhtaiksi. Nuolen tussut ja peräreiätkin, pyytämättä. Mitä tahansa...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute